FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

otpravnik_vozova
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la otpravnik_vozova » 15 maj 2010, 02:02

UPS je napisao/la:Svi pomenuti klubovi su se zalili na sudjenje 8-) Dakle nije tacna konstatacija onog otpremnika. A sto se tebe tice vece je pitanje jeste li vi zadovoljni cinjenicom da ste kupili sudije i neke utakmice? Drago mi je da kod vas ima vise stolica nego u vogosci. Lijepo, nema sta. Uspijeh je to. Kad saberete zajedno sa vogoscom sve stadione u BiH dobicete otprilike stadion na kojem igra moj klub. Morate nas shvatiti, mi grbavicu i njene tribine skoro ni nevidimo ;)
"Hej Grbavice rano ljuta pritisla me teška tuga" :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 maj 2010, 02:06

A poenta je ovo

slika

tribina jedva da se vidi od transparenta (i onako se jedva vidi). Kad bi napravili transparente malo sire bili bi veci od vase tribine, sto jest jest... a one stepenice ispod juga se ni nevide, kao ni istok.... i onda pricamo o nekim hiljadama :lol:

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 15 maj 2010, 02:09

UPS je napisao/la:A poenta je ovo

slika

tribina jedva da se vidi od transparenta (i onako se jedva vidi). Kad bi napravili transparente malo sire bili bi veci od vase tribine, sto jest jest...i onda pricamo o nekim hiljadama :lol:
Dobre su ti ove slike pa što odmah ne kažeš da si i ti Željovac, da se ne prepucavamo bezze :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 15 maj 2010, 02:10

momak ima 18 postova i vec je stavio 2 slike sa grbavice .. INSTITUCIJA se prati nema sta ..prati i dalje ..zdravo je too ..a sad u srijedu gledaj finale kupa ..pa prebroj 15.000 ljudi .. a kad bude ceremonija dodjeljivanja pehara ugasi tv .. manje stresa :mrgreen: :mrgreen:
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 15 maj 2010, 02:13

el_ninjo je napisao/la:momak ima 18 postova i vec je stavio 2 slike sa grbavice .. INSTITUCIJA se prati nema sta ..prati i dalje ..zdravo je too ..a sad u srijedu gledaj finale kupa ..pa prebroj 15.000 ljudi .. a kad bude ceremonija dodjeljivanja pehara ugasi tv .. manje stresa :mrgreen: :mrgreen:
ja i zaboravio pehare, pa kolko ih to osvajamo ove godine, ma sve je naše nedaamooo nikom ništa ŠIPAK :mrgreen:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 maj 2010, 02:14

Kad smo kod stresa sutra vam preporucujem table pembritina. Znam da je nestalo nakon proslog derbija pa zato vam govorim, da nabavite navakat...trebace.... 3:1 za instituciju u nederbiju ali eto ;)

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 15 maj 2010, 02:20

UPS je napisao/la:Kad smo kod stresa sutra vam preporucujem table pembritina. Znam da je nestalo nakon proslog derbija pa zato vam govorim, da nabavite navakat...trebace.... 3:1 za instituciju u nederbiju ali eto ;)
upravu je ovaj gore bioo..trebao si na vrijeme reci da si Zeljovac ..naravno 3-1 za instituciju ... negoo ide te li od sljedece sezone na utakmice ..posto vas "strucnjak" rece da puno bolje igraju bez koride ..
pa mozda je i bolje da ne idete ..samo im smetatte :D :D :mrgreen:
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 15 maj 2010, 02:22

UPS je napisao/la:Kad smo kod stresa sutra vam preporucujem table pembritina. Znam da je nestalo nakon proslog derbija pa zato vam govorim, da nabavite navakat...trebace.... 3:1 za instituciju u nederbiju ali eto ;)
Nama Barca ne može dati tri gola a da ne primi 4, tako da možeš zaboraviti na pobjedu :D

PS Pripazite se kakvog debakla, sve je moguće....ovi naši kad su dužni nekome vraćaju i to s'kamatama :mrgreen:

Na šinama sjediš ti poj'o burek malo ti......... :mrgreen:

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 15 maj 2010, 02:47

SLANI GRAD mi nikad nismo vidjeli da Sarajlija navija za slobodu,a vi bijete Tuzlake po skolama jer navijaju za Sarajevo!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 maj 2010, 08:39

Ma dobra je sugavite nemoj da zezate ljudi, pa to je jedini stadion na svijetu gdje je covjeka ujela zmija i gdje je oficijelni spiker rekao molimo gledaoce da sidju sa drveca....pravi stadion 8-) :lol: 8-) :lol:

juzni_front
Kontakt:

Post Postao/la juzni_front » 15 maj 2010, 08:53

ado-hz je napisao/la:Ma dobra je sugavite nemoj da zezate ljudi, pa to je jedini stadion na svijetu gdje je covjeka ujela zmija i gdje je oficijelni spiker rekao molimo gledaoce da sidju sa drveca....pravi stadion 8-) :lol: 8-) :lol:
ma gdje too,baaa :?

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 maj 2010, 10:25

Potkivaci vozova sa stamal arene su se pravo uzdigli. Sad im ni Barca ne moze nista :lol: :lol: :lol: Jest da bih volio da nasa pogana uprava sto prije ode pa makar to bilo i svim porazima do kraja prvenstva, ipak bi vise volio da vas danas oderemo onako, posteno kako i zasluzujete. Znam da je rijec posteno za vas preteska i prevelika ali.... :roll:

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 15 maj 2010, 10:31

A vi se ubiste od postenja, haj ne rise.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 15 maj 2010, 10:33

kakav paćenik je ovaj UPS, na temi o svom klubu, stavlja slike grbavice :lol:
hvala ti što nam praviš publicitet među svojima, da nisi toliki parmak pomislio bih da, u stvari, navijaš za želju

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 maj 2010, 10:34

Pa, za razliku od vas mi smo izmislili postenje

A ko je koliki pacenik dokazuju i vasi postovi na nasoj temi

alibi

Post Postao/la alibi » 15 maj 2010, 10:35

Eh dobro.....vidim da su se strumfovi nalozili ........ocekivano jbg derbi je vise od obicne utakmice,ali meni samo nije jasno zasto toliki kompleksi i opterecenost nama pa prave smijurije sinoc na treningu.........Dugo ih nije bilo u vrhu pa sad udarile emocije u glavu.A valja danas naguzit se na AFH.......Bod im je dovoljan jbg a nama samo pobjeda odgovara ako zelimo u ligu evrope......Kisa ce ujebati i tekmu i sve veceras.Dobro u svemu ovome sto se desava u nasem prvenstvu sto se blizi kraj ovom cirkusu i naravno "nasoj" upravi.BORDO NACIJO POZDRAV......mali plavi jbg hajte da vas k.a.ra.mo.

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 15 maj 2010, 10:42

UPS je napisao/la:Pa, za razliku od vas mi smo izmislili postenje
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jeste, pošteno vas je oformila udba, pa od tad sve do danas ste sinonim za poštenje. jadni vi, zadrhti mi brada pri pomisli kako vas svi pljačkaju, čine nepravde prema vama, bacaju klipove među noge, kupuju utakmice itd, a vi jadni, ko siročad. skrušeno gledate u pod, i tiho plačete :roll:

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 15 maj 2010, 10:47

UPS je napisao/la:Pa, za razliku od vas mi smo izmislili postenje

A ko je koliki pacenik dokazuju i vasi postovi na nasoj temi
haj ba ne laprdaj vise majketi,sjeti se kako ste nastali,na posten nacin otimajuci igrace,pa da ti ne nabrajam dalje,kako ste zvijezdu pustali da zeljo ne bi bio prvak,a taj isti zeljo,igrao nerijesno sa hajdukom,kada su neki prodali utakmicu.bazdarevicu spomenik napravite.a mozda nisi ni bio rodjen.haj voli sarajevo i ne diraj zelju,**** ruckaj u svojoj avliji
VOLIM TE ŽELJO

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 maj 2010, 10:47

Imate naravno, treba ti HTZ oprema da bi bio siguran od raznih bica koje izlaze iz sumice.... 8-)

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 15 maj 2010, 10:47

topeks je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Ma dobra je sugavite nemoj da zezate ljudi, pa to je jedini stadion na svijetu gdje je covjeka ujela zmija i gdje je oficijelni spiker rekao molimo gledaoce da sidju sa drveca....pravi stadion 8-) :lol: 8-) :lol:
Za razliku od bvas mi imamo stadion ;)
I mozemo gledat utakmice naseg kluba uzivo a ne na Sportskom pregledu (moram malo.... pred derbi).

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Bilosta, Dave, InatSilniBosanski, r3m1, robertkosar, Sanchez87hz, tutankamon1905 i 88 gostiju.