I to je vrlo moguce da se desi druze, nekad tamo sledeceg ljeta, i ja sam o tome razmisljao i bilo bi genijalno, al neka, polako, doce vrijeme i za to, vec godinama se sklapa ova masinerija Barce, vjerovatno ce i taj neki zadnji kotacic Tores biti tu uklopljen, po meni najvjerovatnije narednog ljeta, ako Liverpool bude opet razocarao, i ako Ibra ne bude briljirao, to je cak i izvjesno da ce se desiti. Torres je vec rekao da nema sanse da ikad predje u Real, ja ga onako ne vidim u nekom drugom engleskom klubu iskreno, ne vjerujem da bi to uradio navijacima Liverpoola jer je odan igrac, u Italiju da ide, takodje tesko, kad mu prikipi ako prikipi u Liverpoolu, eto i njega, a i Ibra vjerujem da ne bi imao nista protiv da ide i u Englesku se okusati. Dakle, ni to nije nemoguce, ovog ljeta nema sanse mislim, ali sledeceg je to po meni logican neki potez.
Vilja je zamjena za Anrija ljudi, i igrat ce ono sto je igro Anri, krilo i povremeno spica kad nema Ibre, a onda ce krilo biti Pedro. Tu je puno mogucih rotacija i polivalnetnih igraca, zato ce i imati svi mjesta da igraju, a Bojan i Pedro ce opet imati dosta prostora za razvoj. I uvijek treba racunati na povrede, tesko je da cemo ikad imati zajedno potpuno spremne sve ove igrace, ima tu mjesta za sve, zna Pep sta radi, pogledajte ovu sezonu, koliko je Keita samo odigrao, koliko je Pedro odigrao, zar bi to bilo malo za Vilju i Torresa.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!