FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ado76
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 05 okt 2015, 13:43

sasistika je napisao/la:
Evander je napisao/la:
sasistika je napisao/la:Presudna razlika u ovoj utakmici između nas i njih je u tome što kod nas nema niko da može osjetiti u srcu važnost i značenje derbija(trener+20 igrača),za razliku od pola tima Želje i trenera im Mulalića.To je činjenica na koju smo malo zaboravili.Kad se još doda da oni vrlo slabo stoje sa parama,onda dobiješ ovakav inat i degenek na terenu,na kraju poraz.Al idemo dalje :?:
To je najgluplje moguce razmisljanje.
Da je tako, ne bi u svim najboljim svjetskim klubovima igrali 99% igraci sa strane.
Je li Radovac nas?
Zasto onda on ne gine?

Jesu li Antolovic, komplet odbrana osim Memije, Dzelmic, Blagojevic, Kokot, onaj brazilac ginuli za Zelju zato sto za njih navijaju od kako su djeca ili? Osam igraca sa strane i tri njihova.
Znaci, prica se svodi na tri imena kod njih, jedno kod nas.

Delac, sumnajm da je ikad bio u Sarajevu do prije dvije godine, pa se svi mozemo uvjeriti na njegovom primjeru sta je borba i htjenje.

Profesionalizam, to je ono sto nama nedostaje.
J a glup,t i profesionalac :salut:
Nisi glup brate i nije ti čovjek to rekao.Ali sve ostalo je u pravu milion %.Pa momak koji je maltene jučer došao u Sarajevo (Rustemović), je više ginuo od "našeg djeteta" i to neuporedivo više.
Nema to više veze sa tim emocijama gdje je igrač stasao, nego samo jednostavno čisti profesionalizam,želja, htijenje...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 okt 2015, 14:15

Ne mogu vam opisat kako sam se jucer osjecao posranim.. uostalom kao i vecina nas. Ali evo, novi dan nova nafaka.
Idemo dalje. Odgledah ovaj pregled kola i priču Ješića pa mi to uliva malo optimizma. Rekao je da će prekosutra ići na mini pripreme, a između redova je rekao da će im tu j3bat znanje. I treba!

Pročitao sam sad i ove sve silne postove od sinoć, pa dosta je ispričano i gluposti, besmislica a ima i stvari koje treba izdvojit.
Ja bi također da se pridružim ekipi koja je protiv klana! Zna se koji su to igrači, sad se već sve zna. I dosta je više!
N E M O G U Ć E je da ne valjaju silni treneri koje smo promjenili a J E B E N I tatomirović da je igračina i pol koja mora biti u prvom sastavu! Nemoguće je da nam **** lijevog beka već 3 godine igra bogalj koji ne zna napravit dobar centaršut!
Zatim Radovac, drag mi je, bez obzira na glupost koju je nedavno uradio, i neka on dobija priliku, ali umjesto da bude zahvalan, i tu zahvalnost pokazuje tako što će bit sve bolji i bolji na terenu on stagnira cijelu ovu sezonu. Ali neka, ima mjesta koliko hoćeš za takve.. u Olimpiku!
Naveo sam samo ovu trojicu, jer to je trojac za kojeg ja mislim da nije dostojan prvog sastava!! Ali nikako pored Kovačevića, Mihojevića, Ikandea, Bekića koji kad god su dobili šansu, tu šansu su do maximuma koristili i pokazali da mogu!
Naravno Radovac nije klan-boy, tu ću još da spomenem dzemicu, koji kako neko reče sinoć djeluje kao šejtan! Baš je šejtan! Zavađa igrače i ruši atmosferu! Eto koga treba suspendovat a ne Stepanova!

Uglavnom, zaboravit jučerašnju utakmicu, jer nije nešto ni bitna (osim toga što je derbi...), mi smo 3 boda iza Slobode, sa kojom igramo za 2 kola. Tako da se ne sekiram i ne sumnjam uopšte da će Ješić pokazat zašto ga zovu imperator i kasapin .
Toliko. I halalite i meni zbog ovog avatara, trudit ću se da što manje pišem do 18. kola :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 okt 2015, 14:18

joker90 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Moze li mi neko dati link od onog pregleda sto bude?
Hvala ti puno
Kouadio pravio djecu Velezu jbt! :o Vracaj cigru nazad na zimu, evo Travniku Puzi, Dzemo i ostali nek im dole prave klanove..Zbog njih nije nikad ni zaigrao ovdje..[/quote]

Na prvu nisam bio za vracanje Kouadia,nekako mi se cinio slab ali sto vise vrijeme odmice i sto vise vidim nase igrace sto igraju njegovu poziciju..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 okt 2015, 14:24

MortemHz je napisao/la:
Na prvu nisam bio za vracanje Kouadia,nekako mi se cinio slab ali sto vise vrijeme odmice i sto vise vidim nase igrace sto igraju njegovu poziciju..
Ja sam isto bio skeptican nakon tekme protiv nas, kontam bio motivisan da nam se dokaze pa odigrao finu utakmicu protiv Hebiba i Puzija za koje sam i ja opasnost. A on evo iz kola u kolo nastavlja sa odlicnim igrama, i svi navijaci klubova protiv kojih je igrao su puni hvale za njega. Sigurno bi nam dobro dosao sad. Evo jucer imamo Okica i Dulju po krilima koji su brzi, a nemamo na klupi nikog da ih zamijeni. Za Al. Bekica izgleda jos nije utvrđeno je li momak krilo ili je bek.. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 05 okt 2015, 14:38

stvarno se nadam da ce Jesic ove balerine dovesti u red, krajnje je vrijeme da se umisljene zvijezde spuste na zemlju (cast pojedincima) i valjda ce nasa uprava koristiti malo glavu i pruziti Jesicu punu podrsku kako bi poslozio ovaj igracki kadar !!!

a za onu predstavu jucer, sramota !!!

da se jos nadovezem na dva igraca, znam da je Kovacevic bio rovit ali mi nikako nije jasno sto barem pola sata nije dobio u igri jer je on mozda jedini igrac u veznom redu koji je mogao odgovoriti na onaj stil "igranja"

a drugo vezano za ono sto je Aco rekao za Stepanova, ma da je 10 puna narusio pravilnik kluba nije gori od cuvene klape (klana) i poluigraca, a bez jedne noge je kvalitetniji igrac od borbenog tatomirovica !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 okt 2015, 14:48

To je najgluplje moguce razmisljanje.
Da je tako, ne bi u svim najboljim svjetskim klubovima igrali 99% igraci sa strane.
Je li Radovac nas?
Zasto onda on ne gine?

Jesu li Antolovic, komplet odbrana osim Memije, Dzelmic, Blagojevic, Kokot, onaj brazilac ginuli za Zelju zato sto za njih navijaju od kako su djeca ili? Osam igraca sa strane i tri njihova.
Znaci, prica se svodi na tri imena kod njih, jedno kod nas.

Delac, sumnajm da je ikad bio u Sarajevu do prije dvije godine, pa se svi mozemo uvjeriti na njegovom primjeru sta je borba i htjenje.

Profesionalizam, to je ono sto nama nedostaje.[/quote]
J a glup,t i profesionalac :salut:[/quote]

Nisam ti rekao da si glup, niti to mislim niti bih to rekao.
Samo hocu da kazem da se pricao oko toga djeca, ginu, ljubav i slicno, malo preuvelicava i da to ne pije vode nigdje u svijetu.
To samo kod nas se pominje.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 okt 2015, 14:49

Kaudio dodi kuci (**** ti mamu za onaj go sto si nam dao i sto si slavio)al vratise.

Sto se tice nase igre. Jesicev poraz 100%. I pored dosta povrjedeni igraca, on je trebo ubacit kallasija umjesto habibovica i vjerovatno bi bio remi, i pored ne zalaganja i igre sa 50% mogucnosti ostali igraca.

Sto se tice njihove igre nisu oni nas bas toliko nadigrali kolike se cini kad sagledas cinjenice. Naku grubu igru mogu jos samo igrat protiv sb i zrinjskog na grbavici a da nedobiju bar 7 zuti i jedan crveni. (Kokot je udario laktom u lice igraca, to je direktan crveni). Recimo ako bi vako igrali sledecu u mostaru sigurno bi bio crveni do 50 min.

Sanse. Njihova naj bolja sansa je kokot i delmic u drugom i go sto su dali iz prvog pol.

Mi smo imali Benkinu,duljevic puzigaca prvo i sansa okica u drugom.

Sve u svemu stetaje ta 3 boda, i niz koji smo prekinuli.

I kad teskoje i kad nizes poraze ja te volim SARAJEVO MOJE

MATORI
Kontakt:

Post Postao/la MATORI » 05 okt 2015, 15:16

Pitaru 6785
Vidi 58 (57:10) minut utakmice

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 okt 2015, 15:17

slika

Da malo zamjenim @Ajaxa oko formacija :mrgreen:
Ovo su nam najbolji igraci i na njima se treba graditi igra. Mihojevic ce se rotirati sa Stepanovim i Barbom, jer zasigurno moze dosta nauciti od obojice a pogotovo od Stepa! Nesto slicno kao Cimi i Jajalo. Desni bok bi drzali Baric ili Kallasi odvisno od forme u danom trenutku ali nikako vise tu ne trebamo stavljati Hebibovica, jer pokazao je da mu to ne odgovara i sa tim siljenjem, da igra bas tu poziciju stetimo sami sebi. Defanzivni vezni takodje trebaju igrati Kova ili Rustem a pored njih obavezno samo Ikande! Radovac neka bude zamjena Ikandeju kad vec nece da ozbiljno shvati pojam profesionalni nogometas! Dulja i Hebib krila, mislim da bi to bilo super. U napadu Velkoski i Benko (za sad), ako pocnu srat ima tu zamjena Am. Bekic koji uvjek preore teren kad dobije priliku i takav profil igraca mi se uvjek najvise svidjao.
Na golu normalno Delač ali nesmijemo zaboraviti, da se na zimu moramo podhitno pojacati na toj poziciji, jer samo kad pogledam ko su mu zamjene :crazy:

Puzi i Tatko definitivno klupica mada su to samo nase puste zelje, jednostavno MORAJU igrati. I dok god bude tako igraci kao Stepanov ce biti pod suspenzom a ovi amateri ce igrati!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 05 okt 2015, 15:34

hilmo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Moze li mi neko dati link od onog pregleda sto bude?
E pa g. Ješiću, na Vas je red. Izjave na mjestu, samo ih provedite u djelo. I nikad sretnija bordo-nacija! :bow: :bow:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 okt 2015, 15:35

Nadam se da ce imati podrsku za ovo sto prica,posebno ovo od 11:19
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 okt 2015, 15:51

MATORI je napisao/la:Pitaru 6785
Vidi 58 (57:10) minut utakmice
ma nema price o sudjenju ,zeljeznicar je zasluzeno dobio zato sto je vise zelje imao ,al utakmica je bila dobra prvi 25 min poslije nije bilo nikakve igre ,samo prekrsaji ,nagurivanja ,valjanje po terenu itd to je bio zeljin stil u ovoj utakmici koji je donio zasluzenu pobjedu . samo je steta da se tako kod nas igra zato i jesmo daleko od europe, a nakon prvi 25 min mislio sam da ce biti jedna od bolji utakmica

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 okt 2015, 15:56

35 godina pratim FK Sarajevo i ne sjećam se stvarno da sam gledao lošije izdanje igrača Sarajeva. Užasno, očajno, bezidejno...
Nikada nisam u toku jedne utakmice bio toliko zbunjen kao juče što sam bio. Jednostavno nisam mogao da vjerujem
da jedna ekipa može onako podbaciti, uz toliko netačnih dodavanja, preskakanja igre, nabijanje lopte u prazno ili u noge
protivniku... Mogu shvatiti kada podbaci jedan ili dva igrača pa izgubiš utakmicu, ali da podbaci cijeli tim osim golmana,
to ne mogu shvatiti... Ne znam fakat šta više da kažem osim da se osjećam izdanim od strane igrača. Izgubili ste povjerenje !
F.K.SARAJEVO

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 05 okt 2015, 16:09

Izgubili derbi bože moj, krivo nam jeste, al idemo dalje ganola Velež pa ostali samo polako.
Ne brinem se, izgubljena jedna bitka, ali rat još traje ;)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 05 okt 2015, 16:09

Pozdravljam
Medjeda koji dodje
I spasi sumu
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 05 okt 2015, 16:12

Pa covjek se pet puta izvinjava, izgleda da ce im ovaj hebati nanu naninu.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 05 okt 2015, 16:15

ja cu prvi sa istoka prozivat , dzemicu , tatka i lijevog beka ... a treba transparent lijepo napisat sta se misli u vezi stepanova ha ja

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 okt 2015, 16:22

HeraklitMracni je napisao/la:ja cu prvi sa istoka prozivat , dzemicu , tatka i lijevog beka ... a treba transparent lijepo napisat sta se misli u vezi stepanova ha ja
a odakle ta info o klanovima :?: :?: nemamo mi navijaci sta to rijesavati , svaki pravi trener to brzo shvati i sruši ,ako ima toga Ješic ce to brzo rijesiti.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 okt 2015, 16:42

Kaudio zabio 2 gola, ima 2-3 asisestencija,i odmah posta igracina.Daj boze da tako bude,ali tesko.
Poraz jeste bolan u derbiju,ali na srecu sto se tice tabele nije se puno na istoj odrazilo.Imamo 3 boda zaostaka za Slobodom, i dalje smo u igri za titulu.
Do kraja polusezone ocekujem sve pobjede i preuzimanje liderske poticije,sa 2-3 boda vise od konkurencije.
Zivi bili pa vidjeli.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 okt 2015, 16:45

amypitar je napisao/la:Kaudio zabio 2 gola, ima 2-3 asisestencija,i odmah posta igracina.Daj boze da tako bude,ali tesko.
Poraz jeste bolan u derbiju,ali na srecu sto se tice tabele nije se puno na istoj odrazilo.Imamo 3 boda zaostaka za Slobodom, i dalje smo u igri za titulu.
Do kraja polusezone ocekujem sve pobjede i preuzimanje liderske poticije,sa 2-3 boda vise od konkurencije.
Zivi bili pa vidjeli.
On se dole nametnuo za razliku od nasih talenata Anđusica i Kobiljara, a svi smo mislili da ce Nemanja ove godine u prvi tim ko nas. S kim god je Travnik igrao njihovi navijaci pisu o Kouadiu i o tome sta je radio i pitaju se sto smo ga pustili. Sigurno moze posluziti za rotaciju barem kod nas, Purica mozes prekriziti, Amer Bekic je CF kojeg forsiramo bezveze po krilu, ima mjesta za njega sigurno u ovom sastavu.
Za taj drugi dio posta se u potpunosti slazem..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 41 gost.