BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Damir i Tomo sutra u 12.00 u Maroku, Mirza u utorak...

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I bit' će stream za Damira a za Tomu neće.hm59 je napisao/la:Damir i Tomo sutra u 12.00 u Maroku, Mirza u utorak...![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Struff vezao dvije titule

Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Vrijeme je da ga neko prizemlji a to ce biti nas Mirzashminka je napisao/la:Struff vezao dvije titule![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Prizemljit će ga prije Granollersesprit24 je napisao/la:Vrijeme je da ga neko prizemlji a to ce biti nas Mirza
Kad te ovi naši proglase antitalentom, to ti je sigurica za top 50shminka je napisao/la:Struff vezao dvije titule![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vas dvojica se bas drzite zajedno na ovoj temi, jos vam danas klub dobio u derbiju niko sretniji od vasVirtu4l je napisao/la:Kad te ovi naši proglase antitalentom, to ti je sigurica za top 50shminka je napisao/la:Struff vezao dvije titule![]()
prvo Pouille, sad Struff
Cudi me sto @Bikija ne volite i on navija za Skretnicu
Konačno najbolji BH teniser na terenu, falio je
Ubi covjek brasno u njemu zasad.
Moj Damire... Nema u tebi kuvveta.
Moj Damire... Nema u tebi kuvveta.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- themaniaks
- Kontakt:
Sta je sa damirom
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Bravo majstore nularicu izvuci za 15 min izgubit ces set od 250 tog igraca svijeta...
Jest najbolji, izgubi 6 0 prvi set od 243. treceg igraca na svijetushminka je napisao/la:
Konačno najbolji BH teniser na terenu, falio je
Cirkusant...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- themaniaks
- Kontakt:
jel moguce da ga razvaljuje frajer od 37 godina
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji mu je? Prvi set će izgleda biti 0-6. Daj Damire uozbilji se.
Ne smiješ izgubit od igrača koji je u katastrofalnoj formi i koji je pred penzijom 37 godina
Ne smiješ izgubit od igrača koji je u katastrofalnoj formi i koji je pred penzijom 37 godina
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Znaci, covjek ga je ponizio u ovom setu.
Ja ne znam koji je klinac Damiru, ali on ce izletiti ko cep iz prvih sto ako nastavi pruzati partije koje pruza u zadnjih pola g. U vele vakta odigra dobar mec... Stvarno sam razocaran njegovim igrama u zadnje vrijeme...
edit: jedino se nadam da je ovako izgubio set jer je odustao od istog...
Ja ne znam koji je klinac Damiru, ali on ce izletiti ko cep iz prvih sto ako nastavi pruzati partije koje pruza u zadnjih pola g. U vele vakta odigra dobar mec... Stvarno sam razocaran njegovim igrama u zadnje vrijeme...
edit: jedino se nadam da je ovako izgubio set jer je odustao od istog...
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 05 okt 2015, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nikad od njega nece biti ozbiljnog tenisera za top 50, ne zna ni on sam kako je usao u ovih top 100...
Covjek koji ima 37 godina i koji ne zna kad je zadnji puta vezao 2 pobjede ga uzme 6-0 prvi set, neka ga je stid i sram
Covjek koji ima 37 godina i koji ne zna kad je zadnji puta vezao 2 pobjede ga uzme 6-0 prvi set, neka ga je stid i sram
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dragi Allahu predjes dva kontinenta, dodjes na turnir, i onda te razbije covjek koji je davno rekao zbogom tenisu... e moj Damire 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mogao bi malo i igrat a ne vuči se k'o prebijana mačka.
Opaa uzeo jedan game
Tomo vratio break protiv Hamou 3-3
Opaa uzeo jedan game
Tomo vratio break protiv Hamou 3-3
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vidiš da je sav u plavom, slavio sinoć, sad će se razbuditiesprit24 je napisao/la:Dragi Allahu predjes dva kontinenta, dodjes na turnir, i onda te razbije covjek koji je davno rekao zbogom tenisu... e moj Damire
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.