FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 05 okt 2015, 10:59

Mene je samo strah da ovo sa Edisom ne traje par kola dok se igraci ispusu, vidjet cemo. Svako kolo je sve bliza i pauza i prelazni rok a on je spominjao da mu trebaju 2-3 igraca.
Odlicno je procjenio koga ubacit izmedju Dzenisa i Joce. Joco je sigurno kvalitetniji igrac od Dzenisa ali bi juce izgledao kao oni anamo, anemicno i bezvoljo dok je Dzenis svo vrijeme trcao, bodrio momke bio agresivan cime je sakrio svoj manji kvalitet.
Edin novi cholo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 05 okt 2015, 11:07

Biki je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Hajde sad budi pametan pa odgonetni razlog nase igre protiv Krupe, Travnika, Slobode i ostalih kada smo juce vidjeli da igra u europi nije bila nikakva slucajnost.. Juce smo odigrali kao protiv Ferenca, hrabro, motivisano i razbili jufke na proste faktore.. Ovakva igra je bila razlog zbog kojeg smo postavili visoke ambicije.. ABd da ovako nastavimo i sve ambicije su dostizne.. Strah me tog naseg drugog lica zbog kojeg smo prozivljavali turbulencije.. Nadam se da je to dio istorije i da ce nas EDIS i ekipa u buducnosti castiti partijama poput jucasnje..

Sto se derbija tice je bih posebno izdvojio Kokota i Mladenovica.. Kokot se popisao na sve nas koji smo ga pljuvali, pretrcao mozda i najvise i ginuo kao da se na sred Juga rodio.. Mladenovic bez greske u defanzivi i po meni najpozitivnije iznenadjenje jucasnje utakmice.. I ostali su bili odlicni, pogotovo Blagojevic, Djelmic, i stoperi.. I Djenis je trcao kao mahnit i uveliko doprinijeo nasoj pobjedi.. I Brazilac dobar na spicu.. Ma sve bilo za pet..

@boccaccio javi se :D
Kako, lanbo, Mladenovic bez greske a lik ga pretrca par puta i jednom zicer profula zbog njega!? Sve se to poslije zaboravi, ali vidi se da momku fali puno toga u defanzivi.
Nisam gledao snimak pa sam te njegove greske mozda propustio vidjeti ali na mene je ostavio dobar utisak, bolji nego Memija na drugoj strani..
BUDI ŽELJO !!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 okt 2015, 11:10

Joj, Barbarica sto zavali suigrace :rol: :rol: Zato je bila ona frka na kraju s njima na terenu, neko mu se zahvalio od nasih :urnebes:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2015, 11:12

ja tu izjavu nisam vidio u medijima?

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 okt 2015, 11:14

Miodrag Jesic i Edis Mulalic. Kada poredim ova dva imena, jasno je da je i iskustvom i samim imenom ovaj prvi u apsolutnoj prednosti po tom nekom renomeu i nekada u igrackim a i sada u trenerskim vodama. Sa razlikom koja je vezana za jucerasnju utakmicu da je Miodrag Jesic pao sa Marsa, a Edis Mulalic osjeca svaki pedalj onog naseg terena i svaki momenat ovog najveceg derbija kod nas, gdje je plava boja u njegovom srcu i apsolutno preovladava u njegovim emocijama.
Pa ga pitari, gledajuci zeljinu pres konferenciju dan prije utakmice proglasise cirkusantom i smijesnim likom. Preporucujem navijacima Sarajeva a svakako i nekim nasim navijacima da ponovo pogledaju Edisa Mulalica i njegov govor na toj presici prije utakmice. Imace sta da nauce o pripadnosti, o ljubavi prema necemu. Borbeni govor oslikava karakter naseg trenera, koji u komunikaciji cak i na pres konferenciji ispoljava fanatizam jedne pripadnosti. On te podigne samo kada ga slusas kako prica o svom klubu sa jednom odlucnoscu i priznaje da je kreten u tom svom fanatizmu. Dragi Edise, postovani „kretenu“, svaka ti cast !

Ljudi iz suprotnog tabora nisu uspjeli da shvate takav fanatizam, jer oni ljubav, osim ljubavi prema novcu nisu prepoznali u svom klubu. Kako ce i shvatiti kada nisu odavde. Velika greska je bila potcjenjivanje tog javnog govora naseg novog sefa, pogotovo sto im je prostro otvoreno nacin na koji ce Zeljo donijeti ovu utakmicu. Kao odgovor toj prici dobili smo sa te strane komentare kako nas vodi cirkusant kojem se svi smiju, dok njihovi igraci omalovazavaju u podsmjehu i daju komentare o odredjenim ishodima meca sa jedinim pitanjem, koliko ce nam golova dati.

Tek ova pres konferencija nakon utakmice mi je pokazala pravo stanje gdje se u ova dva kluba nalazi cirkus. Gospodin Miodrag Jesic je ponosno i uspravno sjedio na svom mjestu, sa kamenim izrazom na licu, bez emocije i profesionalan, cudeci se kako u ovoj utakmici nije bio dopusten fudbal, te kako igraci Zelje nisu dopustili njegovoj ekipi da urade neku finu kombinatoriku, da im se malo sklone na terenu kako bi njegovi igraci poslije 25. Minute uopste mogli doci do gola. On je utakmicu vidio kao utakmicu u kojoj je domacin ili protivnik ( nijednom nije spomenuo ime naseg kluba osim prije utakmice ) igrao na granici grubosti, i da je tu ustvari bio cijeli problem, te jos nije htio da prokomentarise sudjenje, jer je on vjerovatno gentleman koji je dovoljno profesionalan da to ne spominje. Na stranu sto je, bar po meni bio citav jedan penal za nas, koji je sudija propustio da odsvira zbog igranja ruke jednog igraca Sarajeva, te najregularniji crveni karton za Delaca u momentu kada se unosio sudiji u lice, odgurujuci ga svojom glavom, dolazeci tako u kontakt sa sudijom i prijeteci mu i psujuci.
Posebno je ispao profesionalac jer u svom govoru nije pronasao ni minimum samokritike zbog ocajne postavke igre njegove ekipe i generalne beskrvnosti i totalne nesposobnosti da se na bilo koji nacin suprotstave na terenu . U jednom trenutku sam pomislio da je Jesic malo pomijesao sportove, a da bilo kakav derbi nije vidio nikada svojim ocima. Znam da nije tako i da je on bio veliki igrac, no on je u ovaj derbi usao beskrvnije cak i od njegovih prepotentnih igraca.

Nesto ranije sam pisao o nasem brazilcu na nacin da mi se cini da je on definitivno prava devetka. Dobijao je do sada sanse na krilnim pozicijama, i nisam se mogao oteti utisku da je on najbolji tamo gdje jos u nasoj ekipi nije igrao. Sjajan tehnicar, izuzetno brz, vizljast i zilav, lagan na koraku. On je stvarno takav. Ja ga vise ne bi micao sa ove pozicije. Da smo imali malo kuveta u veznom redu i da je jedan igrac kroz viziju proturao lopte kroz kriminalnu odbranu Sarajeva, brazilac bi se proslavio juce. Dao bi nekoliko golova. Svidjelo mi se to sto je cijelo vrijeme bio na granici ofsajda, iako to nije uspijevalo, desice se utakmica koju ce on maksimalno moci iskoristiti. Steta sto to nije bila ova utakmica, jer je odbrana Sarajeva stajala nevjerovatno visoko prema centru terena, sto je zaista neshvatljiva greska protivnickog stratega, da na ovakvoj utakmici kaze odbrani da izadju tako visoko, s obzirom da je taj dio ekipe Sarajeva izrazito spor. Vjerovatno su zbog loseg skautinga bili iznenadjeni ovim izborom naseg napadaca, jer smo do sada imali na toj poziciji nespremnog Jocu i Kokota kojeg bi oni ipak mogli zaustaviti. Brazilac im je bio ogroman problem. Izbacili su Hebibovica, a stavili potom Rustemovica da bude tu kod Barbarica, dok im je kapiten presao desno. Jos jedno njihovo gubljenje. Jer nisu znali kako da rijese stopere, iako su imali Kallasija i Dzemu za mijenjanje kod desnog beka, ocito da im je vise bio problem stoperski dvojac.

Ako je postavljanje brazilca u vrh napada bio iskljucivo Edisov potez i odluka, onda mi je pokazao da on ima onaj stih u sebi da bude i mudar osim sto je samo borbeni fanatik. Mada mi je simptomaticno i to sto je Amar bio prisutan, Amarova je specijalnost bila promjena pozicije nekog igraca, pogotovo u derbijima. Legendarna promjena pozicije za Bukija, koji je poklopio odlicnog Sasivarevica u jednom derbiju mi je i dan danas kristalno jasna slika jednog genijalca koji je potom postao najbolji trener ove lige svih vremena. Isto tako mi se promjena za brazilca ucinila jednako genijalnom. Bravo Edise.

Svi nasi igraci su odigrali onako kako mi to volimo. Mi smo svjesni da odredjeni kvalitet nedostaje i da nam je sirina sa kvalitetom potrebna. Medjutim ono sto imamo i sto smo jos u evropi vidjeli je taj osjecaj borbe, gdje svi disu kao jedan, na sta mi mozemo biti ponosni. Na momente u ovom prvenstvu, protiv jakih ekipa mi to i dalje pokazujemo, dok nam je to iz nekih razloga problem protiv manjih ekipa. Ponasali smo se na terenu i prije tih utakmica isto onako kako su igraci Sarajeva pokusali protiv nas. Nonsalantno i prepotentno, kao da je svo znanje u nogama samo nasih igraca i da se i ne treba boriti na terenu, vec samo izaci. Vjerujem da smo naucili kao ekipa jednu vaznu lekciju, a ubijedjen sam da Edis ovakvu disciplinu vise nece ispustiti. Jasno je rekao nas fanatik. Onome ko ne bude imao ovakav pristup ide noga iz kluba.

Bili smo bolji u ovoj utakmici. Vise smo zeljeli. Vise smo morali. Vise smo i uradili. Pokazali su igraci hrabrost i srce svojstveno velicini ovog kluba. Imali smo pet- sest dobrih prilika da ugrozimo protivnika i jace nego sto jesmo. Nismo dozvolili protivniku da uopste dodje do vise od jedne do dvije prilike i to u prvom poluvremenu. U drugom smo ih potpuno zaustavili,ucinili ih bezopasnim, a u prvih desetak minuta drugog poluvremena smo im mogli zabiti jos poneki gol.

Ucinili smo neciju prepotenciju smijesnom, od naseg cirkusa smo ukazali gdje se cirkus zapravo nalazi, a mi samo trebamo da gledamo sebe i da volimo nasu ljubav. Svi zajedno. Igraci sa Sabljom na celu, navijaci sa svima nama na celu. Svi zajedno, da nastavimo ovako. Rezultat nije toliko bitan koliko je bitan motiv koji treba da nam svima bude vodilja. Ljubav prema Zelji. Osjecaj pripadnosti jednoj velikoj plavoj porodici. Kroz taj put ako se budemo vodili u ovoj svijetloj tradiciji, jednom cemo znati da vrijednosti koje smo prepoznali, vode dalje ka konacnoj radosti.

Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 05 okt 2015, 11:17

Kakvo uživanje draga braćo . Svaka čast svima od trenera , igrača , navijača.. Svi su bili fantastični , borbeni . Meni lično najbolji igrač je bio Jasmin Bogdanović.. Volim te Željo !! :opaopa: :opaopa:
Brkica

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2015, 11:19

nije ni taj renome crno-bijela stvar. po wikipediji, sarajevo je ješiću 28. angažman u 23 godine trenerske karijere. od čega je pola po bjelosvjetskim kriznim žarištima gdje građanski ratovi ne prestaju. zapita se čovjek zašto.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 okt 2015, 11:20

Ali kako zatvorise Benku, nije se vidio lik. :clap:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 05 okt 2015, 11:23

boccaccio je napisao/la:Miodrag Jesic i Edis Mulalic. Kada poredim ova dva imena, jasno je da je i iskustvom i samim imenom ovaj prvi u apsolutnoj prednosti po tom nekom renomeu i nekada u igrackim a i sada u trenerskim vodama. Sa razlikom koja je vezana za jucerasnju utakmicu da je Miodrag Jesic pao sa Marsa, a Edis Mulalic osjeca svaki pedalj onog naseg terena i svaki momenat ovog najveceg derbija kod nas, gdje je plava boja u njegovom srcu i apsolutno preovladava u njegovim emocijama.
Pa ga pitari, gledajuci zeljinu pres konferenciju dan prije utakmice proglasise cirkusantom i smijesnim likom. Preporucujem navijacima Sarajeva a svakako i nekim nasim navijacima da ponovo pogledaju Edisa Mulalica i njegov govor na toj presici prije utakmice. Imace sta da nauce o pripadnosti, o ljubavi prema necemu. Borbeni govor oslikava karakter naseg trenera, koji u komunikaciji cak i na pres konferenciji ispoljava fanatizam jedne pripadnosti. On te podigne samo kada ga slusas kako prica o svom klubu sa jednom odlucnoscu i priznaje da je kreten u tom svom fanatizmu. Dragi Edise, postovani „kretenu“, svaka ti cast !

Ljudi iz suprotnog tabora nisu uspjeli da shvate takav fanatizam, jer oni ljubav, osim ljubavi prema novcu nisu prepoznali u svom klubu. Kako ce i shvatiti kada nisu odavde. Velika greska je bila potcjenjivanje tog javnog govora naseg novog sefa, pogotovo sto im je prostro otvoreno nacin na koji ce Zeljo donijeti ovu utakmicu. Kao odgovor toj prici dobili smo sa te strane komentare kako nas vodi cirkusant kojem se svi smiju, dok njihovi igraci omalovazavaju u podsmjehu i daju komentare o odredjenim ishodima meca sa jedinim pitanjem, koliko ce nam golova dati.

Tek ova pres konferencija nakon utakmice mi je pokazala pravo stanje gdje se u ova dva kluba nalazi cirkus. Gospodin Miodrag Jesic je ponosno i uspravno sjedio na svom mjestu, sa kamenim izrazom na licu, bez emocije i profesionalan, cudeci se kako u ovoj utakmici nije bio dopusten fudbal, te kako igraci Zelje nisu dopustili njegovoj ekipi da urade neku finu kombinatoriku, da im se malo sklone na terenu kako bi njegovi igraci poslije 25. Minute uopste mogli doci do gola. On je utakmicu vidio kao utakmicu u kojoj je domacin ili protivnik ( nijednom nije spomenuo ime naseg kluba osim prije utakmice ) igrao na granici grubosti, i da je tu ustvari bio cijeli problem, te jos nije htio da prokomentarise sudjenje, jer je on vjerovatno gentleman koji je dovoljno profesionalan da to ne spominje. Na stranu sto je, bar po meni bio citav jedan penal za nas, koji je sudija propustio da odsvira zbog igranja ruke jednog igraca Sarajeva, te najregularniji crveni karton za Delaca u momentu kada se unosio sudiji u lice, odgurujuci ga svojom glavom, dolazeci tako u kontakt sa sudijom i prijeteci mu i psujuci.
Posebno je ispao profesionalac jer u svom govoru nije pronasao ni minimum samokritike zbog ocajne postavke igre njegove ekipe i generalne beskrvnosti i totalne nesposobnosti da se na bilo koji nacin suprotstave na terenu . U jednom trenutku sam pomislio da je Jesic malo pomijesao sportove, a da bilo kakav derbi nije vidio nikada svojim ocima. Znam da nije tako i da je on bio veliki igrac, no on je u ovaj derbi usao beskrvnije cak i od njegovih prepotentnih igraca.

Nesto ranije sam pisao o nasem brazilcu na nacin da mi se cini da je on definitivno prava devetka. Dobijao je do sada sanse na krilnim pozicijama, i nisam se mogao oteti utisku da je on najbolji tamo gdje jos u nasoj ekipi nije igrao. Sjajan tehnicar, izuzetno brz, vizljast i zilav, lagan na koraku. On je stvarno takav. Ja ga vise ne bi micao sa ove pozicije. Da smo imali malo kuveta u veznom redu i da je jedan igrac kroz viziju proturao lopte kroz kriminalnu odbranu Sarajeva, brazilac bi se proslavio juce. Dao bi nekoliko golova. Svidjelo mi se to sto je cijelo vrijeme bio na granici ofsajda, iako to nije uspijevalo, desice se utakmica koju ce on maksimalno moci iskoristiti. Steta sto to nije bila ova utakmica, jer je odbrana Sarajeva stajala nevjerovatno visoko prema centru terena, sto je zaista neshvatljiva greska protivnickog stratega, da na ovakvoj utakmici kaze odbrani da izadju tako visoko, s obzirom da je taj dio ekipe Sarajeva izrazito spor. Vjerovatno su zbog loseg skautinga bili iznenadjeni ovim izborom naseg napadaca, jer smo do sada imali na toj poziciji nespremnog Jocu i Kokota kojeg bi oni ipak mogli zaustaviti. Brazilac im je bio ogroman problem. Izbacili su Hebibovica, a stavili potom Rustemovica da bude tu kod Barbarica, dok im je kapiten presao desno. Jos jedno njihovo gubljenje. Jer nisu znali kako da rijese stopere, iako su imali Kallasija i Dzemu za mijenjanje kod desnog beka, ocito da im je vise bio problem stoperski dvojac.

Ako je postavljanje brazilca u vrh napada bio iskljucivo Edisov potez i odluka, onda mi je pokazao da on ima onaj stih u sebi da bude i mudar osim sto je samo borbeni fanatik. Mada mi je simptomaticno i to sto je Amar bio prisutan, Amarova je specijalnost bila promjena pozicije nekog igraca, pogotovo u derbijima. Legendarna promjena pozicije za Bukija, koji je poklopio odlicnog Sasivarevica u jednom derbiju mi je i dan danas kristalno jasna slika jednog genijalca koji je potom postao najbolji trener ove lige svih vremena. Isto tako mi se promjena za brazilca ucinila jednako genijalnom. Bravo Edise.

Svi nasi igraci su odigrali onako kako mi to volimo. Mi smo svjesni da odredjeni kvalitet nedostaje i da nam je sirina sa kvalitetom potrebna. Medjutim ono sto imamo i sto smo jos u evropi vidjeli je taj osjecaj borbe, gdje svi disu kao jedan, na sta mi mozemo biti ponosni. Na momente u ovom prvenstvu, protiv jakih ekipa mi to i dalje pokazujemo, dok nam je to iz nekih razloga problem protiv manjih ekipa. Ponasali smo se na terenu i prije tih utakmica isto onako kako su igraci Sarajeva pokusali protiv nas. Nonsalantno i prepotentno, kao da je svo znanje u nogama samo nasih igraca i da se i ne treba boriti na terenu, vec samo izaci. Vjerujem da smo naucili kao ekipa jednu vaznu lekciju, a ubijedjen sam da Edis ovakvu disciplinu vise nece ispustiti. Jasno je rekao nas fanatik. Onome ko ne bude imao ovakav pristup ide noga iz kluba.

Bili smo bolji u ovoj utakmici. Vise smo zeljeli. Vise smo morali. Vise smo i uradili. Pokazali su igraci hrabrost i srce svojstveno velicini ovog kluba. Imali smo pet- sest dobrih prilika da ugrozimo protivnika i jace nego sto jesmo. Nismo dozvolili protivniku da uopste dodje do vise od jedne do dvije prilike i to u prvom poluvremenu. U drugom smo ih potpuno zaustavili,ucinili ih bezopasnim, a u prvih desetak minuta drugog poluvremena smo im mogli zabiti jos poneki gol.

Ucinili smo neciju prepotenciju smijesnom, od naseg cirkusa smo ukazali gdje se cirkus zapravo nalazi, a mi samo trebamo da gledamo sebe i da volimo nasu ljubav. Svi zajedno. Igraci sa Sabljom na celu, navijaci sa svima nama na celu. Svi zajedno, da nastavimo ovako. Rezultat nije toliko bitan koliko je bitan motiv koji treba da nam svima bude vodilja. Ljubav prema Zelji. Osjecaj pripadnosti jednoj velikoj plavoj porodici. Kroz taj put ako se budemo vodili u ovoj svijetloj tradiciji, jednom cemo znati da vrijednosti koje smo prepoznali, vode dalje ka konacnoj radosti.

Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

i još jednom :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 okt 2015, 11:25

godrina je napisao/la:Mene je samo strah da ovo sa Edisom ne traje par kola dok se igraci ispusu, vidjet cemo. Svako kolo je sve bliza i pauza i prelazni rok a on je spominjao da mu trebaju 2-3 igraca.
Odlicno je procjenio koga ubacit izmedju Dzenisa i Joce. Joco je sigurno kvalitetniji igrac od Dzenisa ali bi juce izgledao kao oni anamo, anemicno i bezvoljo dok je Dzenis svo vrijeme trcao, bodrio momke bio agresivan cime je sakrio svoj manji kvalitet.
Edin novi cholo.
O kojem manjku kvaliteta je riječ kod Dzenisa?

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 05 okt 2015, 11:26

@boccaccio :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :clap: :clap: :clap:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 05 okt 2015, 11:32

boccaccio je napisao/la:

:tokralju: :tokralju:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 okt 2015, 11:35

Nije da im se benko nije vidjeo, nego nije niko. Oni su imali samo delaca i na trenutke duljevica.
Jedva cekam da pregledam tekmu cim dodjem kuci, moze li mi neko poslat snimak u pp zagubit ce mi se.
I boccaccio svaka cast, uzivao sam u jucerasnjoj tekmi, gledanju nasih igraca, u navijanju (iako sam sam sad mrtav umoran) i sad uzivam citajuci postove
Volim te Zeljo
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 05 okt 2015, 11:37

fcz je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Jel išta prošlo pored Bogdanovića?
Pored njega i Ace ni vrijeme ne moze proci. :mrgreen:
:tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: Koji si ti kralj!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 05 okt 2015, 11:38

ChWilla je napisao/la:jedinu pravu šansu oni jesu imali zbog mladenovića. ali generalno, šta su raja očekivala i on je bio dobar.
jedine šanse koje su oni imali su plod lošije igre memije
u prvom ga je onaj pitarčić vrtio po strani, konstantno nas svi protivnici napadaju preko kerimove strane
sad ima malo i do toga što je tamo đelmić pa je kera većinom sam u defanzivi, malo i do toga što je on (po meni) neprepoznativ u odnosu na prošlu sezonu, ali evo već par utakmica ne mogu se oteti utisku da nam je on najslabija karika (možda ne najslabija ali s obzirom kolika su očekivanja od njega ne pokazuje to baš)...no nadam se da će nadoći

slika
Zadnja izmjena: salle86, dana/u 05 okt 2015, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2015, 11:40

a bogami jeste, ja polupao lončiće, tu je kerim bio u tom poluvremenu...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 okt 2015, 11:41

FKZ1921 je napisao/la:
godrina je napisao/la:Mene je samo strah da ovo sa Edisom ne traje par kola dok se igraci ispusu, vidjet cemo. Svako kolo je sve bliza i pauza i prelazni rok a on je spominjao da mu trebaju 2-3 igraca.
Edin novi cholo.
O kojem manjku kvaliteta je riječ kod Dzenisa?
A nisam ja rekao da je on los igrac nemoj me pogresno shvatit, naprotiv ima ogroman potencijal samo da ga iskoristi aBd. Po meni on nije sad u stanju da bude glavni igrac Zelje, ima malo nekih falinki sto nije nenadoknadivo. Kilaza i kretanje bi mu mogli biti problem ali niko sretniji od mene da on prekuca ovu i mnogo jace evropske lige.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 okt 2015, 11:44

dobro jutro raja, šeher je PLAV
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2015, 11:46

čak je i kolega igor morao na kraju prenosa malo bocnuti ješića, kaže možda se u ligama gdje je on trenirao derbiji igraju na drugi način, ali ovdje se derbi igra da se pobijedi... :mrgreen: :mrgreen:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 05 okt 2015, 11:46

slika
U čast Thiaga, nemoj da je ko guto neke druge ! :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 59 gostiju.