FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 05 okt 2015, 08:11

amypitar je napisao/la:
Mi smo jucer bili prelosi,ali Velez je odron od ekipe.
Većina je tako mislila i za komšije, misli smo da ćemo ih nakantati i gurnuti u provaliju, kad ono prc..
Imaju i oni pauzu i probat će sve da se vrate, sigurno je da će imati i motivaaa. Samo ozbiljno i malom rokadom u timu možemo pobjediti.

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 05 okt 2015, 08:16

Ma vratice se valjda Kova,Stepanov,Ikande i AL.Bekic u prvi tim i gotovo..Radovac,Hebibovic,Puzigaca i Ivan out...
UGL OVO NIJE NISTA,MI IDEMO DALJE..NAS CILJ JE TITULA I POBJEDA PROTIV VELEZA NAS BLIZI TOME.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 05 okt 2015, 09:10

MILAN STEPANOV
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 okt 2015, 09:21

MCMXLVI je napisao/la:Braco, hocete li mi halaliti? :pray:
NIkad :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
U novi boj ...

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 05 okt 2015, 09:28

Opis tekme : isprepadani mesari sretno dobise zbunjene balerine.

Da li je Tiago dobio zuti nakon razbijanja arkade Delacu ili samo Delac ?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 okt 2015, 09:42

I nakon prospavane noci ne mogu da se otrgnem dojmu da su nasi igraci odigrali krajnje pichkasto i da imamo najneadekvatnije placenu igracku postavu u historiji PL.
Pa samo Benko je placeniji vec njihove pola ekipe zajedno.
Isto tako Jesic je bio totalno nespreman za tvrdu i tesku derbi utakmicu i nije adekvatno pripremio ekipu za jednu takvu utakmicu.
Ali njemu se moze i oprostiti dok igracima NIKADA!
Oni su vrlo dobro znali sta nam ta utakmica znaci...jos na Vedranovu godisnjicu. I onda imaju obraza prici hordama na kraju.
Ako ne bude kazni bice to veeeeliki minus za Upravu.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 okt 2015, 09:52

Meni šega koliko ovaj portal dize Mulalica.Ja bi volio da mi neko objasni,osim tog udaranja, sta je Murinjo toliko dobro postavio igru.
Ono je klasicna seljacka postava u kost,trci udri ho-ruk.I sta ce Murinjo kad na drugoj strani ne bude najbolji klub u drzavi.Ofirno ce mu biti recimo protiv Krupe skakati po krovu gdje igraci ulaze u svlacionicu.
Mene je bilo stid gladati kako se menadzeri iz regije koji su dosli gledati ovu utakmicu smiju lutkaru od trenera.
Ali eto i takava sprdacina od trenera i onakav odron od ekipe, nam odnese tri boda.
Jedina pozitivna stvar je ta,da je bodovna razlika ostala tu negdje.
Ja se nadam da ce Jesic sad sjesti analizirati ekipu,igracki kadar,i krenuti u pobjede vec protiv Veleza.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 05 okt 2015, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 05 okt 2015, 09:57

Digao svoju ekipu iz mrtvih, pobjedio zahuktalu ekipu i to nakon pune četiri godine. Naše šanse sveo na minimum na jedini način kako su njegovi igrači mogli.
Ne vodim razlog zašto ga ne bi smatrali herojem. Ali to nije tema ove teme ;)

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 05 okt 2015, 10:03

Ko je izgubio opkladu neka se ne javlja na ovaj podforum dok mu ne istekne.
Ko god je najavljivao razvaljivanje i deranje guzova neka ne krivi igrače ni za šta, jer ste isti k'o i oni. I oni su mislili da je dovoljno da izađu na teren i da će se skretničari naguziti i gotovo.

Sve je ukazivalo na to da ćemo teško dobiti, ako nekome nije jasno zašto objasniću mu. Međutim, slobodno me citirajte, Željezničar će da odigra još nekoliko ovakvih utakmica ove sezone i to je to od njih. Kad "patriotski" zanos ispuše do izražaja dolazi znanje, a realno oni ga nemaju. Toliko o njima, a što se tiče nas - titula je naša, možete me i za ovo citirati.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 okt 2015, 10:05

kengur je napisao/la:Da li je Tiago dobio zuti nakon razbijanja arkade Delacu ili samo Delac ?
Nije dobio, jer je bio sudar glavama, a to nikada nije karton. Delač je dobio žuti jer se unjeo u facu 5. sudiji, a to je već u potpunosti za javnu opomenu. Mada i ja bih možda onako odreagovao kao Delač kad vidiš krv i to, ali de facto je da ga lik nije udario laktom nego su obojica se slupali glavudžama i to je to.
Samo Saraj'vo.

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 05 okt 2015, 10:07

Babayaro je napisao/la:Ko je izgubio opkladu neka se ne javlja na ovaj podforum dok mu ne istekne.
Ko god je najavljivao razvaljivanje i deranje guzova neka ne krivi igrače ni za šta, jer ste isti k'o i oni. I oni su mislili da je dovoljno da izađu na teren i da će se skretničari naguziti i gotovo.

Sve je ukazivalo na to da ćemo teško dobiti, ako nekome nije jasno zašto objasniću mu. Međutim, slobodno me citirajte, Željezničar će da odigra još nekoliko ovakvih utakmica ove sezone i to je to od njih. Kad "patriotski" zanos ispuše do izražaja dolazi znanje, a realno oni ga nemaju. Toliko o njima, a što se tiče nas - titula je naša, možete me i za ovo citirati.
Oni ovu igru mogu igrati samo kao domaćini. Mulalić gori od Brace, seljakluk i tačka.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 05 okt 2015, 10:09

Yebem vas kladioničari šta nam uradiste od teme!Ko će gledati Lutvu toliko vremena kako se cereka ovdje :lol: :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 okt 2015, 10:15

zijadp je napisao/la:
Babayaro je napisao/la:Ko je izgubio opkladu neka se ne javlja na ovaj podforum dok mu ne istekne.

Oni ovu igru mogu igrati samo kao domaćini. Mulalić gori od Brace, seljakluk i tačka.

Kunem ti se svim na svijetu da je navijace želje bilo stid ,pred ljudima sa strane ,kakav je cirkus Mulalic pravio od sebe.
Mozda si Hilmo upravu digao je ekipu,ali to nije resenje dugorocno.Sta dalje..?
Ali sto rece ,on nije neko o kome se treba ovde raspravljati,kakav trener,takav klub.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 okt 2015, 10:18

Sve je tu rečeno, svaka čast. Tražim evo cijelo jutro riječi šta da napišem, ali evo to je otprilike što i ja imam da kažem.
Samo Saraj'vo.

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 05 okt 2015, 10:21

E vako, ne znam iz kojeg razloga pojedini navijači Sarajeva u nebesa dižu i Mulalića i njegove igrače. Boli me k***c za njih. Pobjedili nas, Bože moj, idemo dalje. Molim Boga da Ješić na ovoj pauzi je*e majke našim manekenima i da ih psihički spremi pa da svaku tekmu ulaze kao protiv radnika ili svinjskog u kupu. Imamo kvalitet, imamo još 19 kola do kraja, zaostatak 3 boda, izbacili smo jednog od favorita u kupu, imamo jako bitan prijelazni rok, imamo pare za dobre igrače, prema tome glavu gore braćo, već nakon 2 pobjede dizaćete u nebesa nase manekene :D

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 05 okt 2015, 10:25

Zeljeznicar vise nije bitan. Da sam na Jesicevom mjestu uigrao bih u ovoj pauzi 4 akademca u pocetnih 11 ako misli da bude autoritet i rijesi ovo sranje. Ako mu bude igrala ekipa sa derbija protiv raspadnutog Veleza, onda je to X2 kao Trebevic...

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 05 okt 2015, 10:26

hilmo je napisao/la:Digao svoju ekipu iz mrtvih, pobjedio zahuktalu ekipu i to nakon pune četiri godine. Naše šanse sveo na minimum na jedini način kako su njegovi igrači mogli.
Ne vodim razlog zašto ga ne bi smatrali herojem. Ali to nije tema ove teme ;)

Ma daj Hilmo sta je digao. :idea:
Ma daj molim te,pa bil te bilo stid da je on trener naseg kluba.Kakva bi tek frka na nasu upravu bila da se Uscupic popeo na lim tunela za izlazak igraca.O Jesicu necu ni da pricam.
Taktika ala Fazlinoci lud zbunjen normalan.Ovaj portal kao postavio sliku sa table ,sta je Mulalic napisao ,sta su izjavili igraci Sarajeva da ih motivise.I to strucnjak.Pa Izet Fazlinovic ima vise zanja o fudbalu od njega.
Gluho bilo ovo moze samo kod nas.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 05 okt 2015, 10:32

Pozdrav...
derbi je prosao, danas je za jedne praznik, dok su drugi u nekom drugacijem stanju i uglavnom nedostupni... Ipak jedna vrlo lijepa poruka sa tribina koja je meni vratila vjeru u derbi i nas grad - skandiranje imena dvojice navijaca - Mirze i Vedrana... i to i od Hordi i od Manijaka. Lijepo, mozda najljepse sto je vidjeno jucer.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 okt 2015, 10:36

Jednostavno, ekipa smo koja ne zna da igra pod pritiskom.

Al eto sta ti je zivot, skandiras ime naseg navijaca kojem je godisnjica ubistva, i oni tad daju gol.. tuznoop

Al idemo dalje, Jesic je pogrjesio jer nije POKUSAO nista da promjeni. Totalno mi je bezveze djelovao u toku utakmice..
Al eto, glavu gore..
Lijepo je vidjeti kako Tatko svaku loptu ispucava u aut, nijedna nije dosla do igraca kojem je upucena. A tek kako je lijepo vidjeti kad takav igrac sjedi na tribinama, kao Stepanov. :facepalm:

Nije bilo sudjeno da pobjedio, iz mnogo razloga. I opet ide ona jedna cinjnica, kad je neko u losijoj formi taj pobjedjuje na derbiju.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 05 okt 2015, 10:37

PitarBordo je napisao/la:
kengur je napisao/la:Da li je Tiago dobio zuti nakon razbijanja arkade Delacu ili samo Delac ?
Nije dobio, jer je bio sudar glavama, a to nikada nije karton. Delač je dobio žuti jer se unjeo u facu 5. sudiji, a to je već u potpunosti za javnu opomenu. Mada i ja bih možda onako odreagovao kao Delač kad vidiš krv i to, ali de facto je da ga lik nije udario laktom nego su obojica se slupali glavudžama i to je to.
Hvala pasa za info, nisam bio siguran a vrtim film u glavi.
Ne bih da se pravim ekstra pametan ali golmani vecinom ne idu glavom na loptu vec u onoj situaciji kad je lopta u zraku - rukama. Dakle po meni Delac je namjerno udaren. Takodje svaki kontakt sa protivnickim golmanom je faul a ako mu razvalis arkadu onda je to teski prekrsaj tj zuti.
Inace pola golmana ne bi zavrsavalo tekme a tebi ni zuti. Nema tu slucajnosti.
Delacev zuti je logican za zaraditi ali i dobiti, slazem se.

A u zadnjih 20 minuta o stratovima sa ledja (pred sudijom) da i ne pricam. Ali samo smo krivi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kosevodom, MaroonWhite1946, napoleon72 i 72 gosta.