FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Braco, hocete li mi halaliti? 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ne pisi na ovoj temiMCMXLVI je napisao/la:Braco, hocete li mi halaliti?

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Halalosum, ponijelo te jbg..MCMXLVI je napisao/la:Braco, hocete li mi halaliti?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Hocemo, ali pisi sto manje ko Boga te molim 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Izgubi ja identitet moj zagorski...
@Joker, Ma ja sam cijelu sedmicu toliko bio ubijedjen u nasu pobjedu i toliko siguran da nas oni nikako ne mogu uzeti. Ali jbg vidio si kako i na koji nacin
Ono je sramota, sramota velika za nas! Fakticki od amatera koji su samo zeljelji pobjedu vise nego mi. Pogledajte koliko samo slave pobjedu. Ja sam jos i dalje sokiran! Najgori derbi od kako znam za sebe.
Izvinjavam se ostaloj braci sto sam ih navukao na moju ideju, i vama ostalima sto od sada morate gledati brkatog na drugim temama foruma, jer ja se povlacim sa nase glavne teme.
Podrska Jesicu!
VEDRAN PULJIC!

@Joker, Ma ja sam cijelu sedmicu toliko bio ubijedjen u nasu pobjedu i toliko siguran da nas oni nikako ne mogu uzeti. Ali jbg vidio si kako i na koji nacin

Izvinjavam se ostaloj braci sto sam ih navukao na moju ideju, i vama ostalima sto od sada morate gledati brkatog na drugim temama foruma, jer ja se povlacim sa nase glavne teme.
Podrska Jesicu!
VEDRAN PULJIC!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nema halala. Banuj se sam. Kraj price! 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
A na isti nacin su nas dobili i Travnik i Slavija, samo su manje se valjali doduse. Nista posebno znaci, opet nase balerine krive. To za Jesu, apsolutno puna podrska, ovi sto ga tjeraju svakako veze nemaju o fudbalu! I nemoj sad prestajati pisati na ovoj temi, ziv se covjek na sve navikne, mozemo vala i na tu vodenu glavu na tvom avataru.MCMXLVI je napisao/la:Izgubi ja identitet moj zagorski...![]()
@Joker, Ma ja sam cijelu sedmicu toliko bio ubijedjen u nasu pobjedu i toliko siguran da nas oni nikako ne mogu uzeti. Ali jbg vidio si kako i na koji nacinOno je sramota, sramota velika za nas! Fakticki od amatera koji su samo zeljelji pobjedu vise nego mi. Pogledajte koliko samo slave pobjedu. Ja sam jos i dalje sokiran! Najgori derbi od kako znam za sebe.
Podrska Jesicu!
VEDRAN PULJIC!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
pitam se samo da li se oni ovog stide.. jedino i najvise sto me zanima 

Ma jok ba,kakav njihov stid!Zastone je napisao/la:pitam se samo da li se oni ovog stide.. jedino i najvise sto me zanima
Nisu nikada ovako i ovoliko slavili...i to je pokazatelj gdje smo i ko smo mi,a gdje su i ko su oni.
Još samo dok Ješa ovu ekipu dovede u red (ako dobije odriješene ruke i ako čovjek izdrži sa ovom bagrom od pojedinih igrača).
Nikad se oni nisu stidjeli svoje letargije. Jadno dozlaboga.
S obzirom na to da na sredini nismo postojali, ostalo je to da nabijamo lopte iz svog polja u njihovo polje, što je, naravno, bilo neozbiljno. Ponekad je loptu pokušao prenijeti Radovac, ali mrka kapa.
Od naših se, kao po pravilu, izdvojio Delač, i uz njega, možda, Duljević. Benko je imao očajnih primanja, ali i kao takav bio je bolji od Tatomirovića, Okića i ostalih. Uostalom, protiv Viteza vidjelo se da kod nas mnogo toga visi u zraku i da mi, dok se Ikande ne vrati, nemamo pristojne igrače na sredini terena. Cimirot nam je značio mnogo više nego što smo to mislili. Rustemović ne zna ubaciti loptu, a ti osnovni problemi su nam rak-rana. Kud ćeš dalje?
S obzirom na to da na sredini nismo postojali, ostalo je to da nabijamo lopte iz svog polja u njihovo polje, što je, naravno, bilo neozbiljno. Ponekad je loptu pokušao prenijeti Radovac, ali mrka kapa.

Zadnja izmjena: High, dana/u 05 okt 2015, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nakon 400 procitanih postova...
Bio na utakmici, ekstra sve na tribinama, nikakvih problema pri ulazu...ali na terenu katastrofa !!!
Ne znam kako da opisem 'to' nesto sto se desavalo...i onda Jesa radi nekakvu rokadu
Nikad Upravi necu halaliti Kodru...ali bilo, proslo.
Za Jesu se nadam da ce uvesti tu svoju famoznu 'diktaturu', i rijesiti problem zajedno sa Upravom.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ne znam kako da opisem 'to' nesto sto se desavalo...i onda Jesa radi nekakvu rokadu

Nikad Upravi necu halaliti Kodru...ali bilo, proslo.
Za Jesu se nadam da ce uvesti tu svoju famoznu 'diktaturu', i rijesiti problem zajedno sa Upravom.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Definitivno Jesicev poraz danas, ja kada sam vidio Radovca u pocetnom sastavu lose mi bi, decko je fakat van forme, van fudbala i fizicki i psihicki i podhitno mu treba malo odmora, danas bio igrac manje na terenu za nas. Druga stvar nikako nije smio poceti s Hebibovicem na beku vidjelo se protiv viteza da je to poprilicno rizicno i da ne ispunjava zadatke na toj poziciji, njega je trebao staviti na krilo umjesto Okica ili ga kasnije ubaciti kao izmjenu. Zalaganje i bezidejnost necu ni komentarisat. Izmjenu Hebib - Bekic takodjer nejasno sta je pisac htio reci. Leon poprilicno odsutan, nula bodova danas. Po meni je Jesic trebao oko 60min ubaciti Bekica umjesto Krste, Kovacevica ili Mihojevica umjesto Radovca i Kalasija umjesto Okica, s ovim izmjenama imam osjecaj da bi bar malo bolje raspolozenje imali poslije tekme al eto osta frajer nedorecen s onom jednom izmjenom i rokadom i slabljenjem ionako slabe sredine terena. Sve u svemu ovi nasi mi bas fino zgadise fudbal. Cestitke borbenijoj ekipi na pobjedi.
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Neznam jel ko gledo ovaj pregled na bht. Bio gost Jesic i sd zelje.
Covjek se izvino, i preuzo krivicu na sebe. Al, najbitnije je recenica citiram; dosad su se Generali smjenjivali, sad je vrijeme da se vojska budi. Pa cemo vidjet ko moze bojrum ko nemoze noga.
Nadam se da je dao ovim igracima koji su na vagi. Okic hanibovic samir tatko puzi sansu da se dokazu ili da se izguze medusobno i napuste klub. Od navedeni ni jedan igrac nije iskoristio sansu.
Klaudia treba vratit, sad da je tuj bio bi nas najbolji igrac.
Ti djecanam se smiju MRS U PM SA OVE TEME.
Covjek se izvino, i preuzo krivicu na sebe. Al, najbitnije je recenica citiram; dosad su se Generali smjenjivali, sad je vrijeme da se vojska budi. Pa cemo vidjet ko moze bojrum ko nemoze noga.
Nadam se da je dao ovim igracima koji su na vagi. Okic hanibovic samir tatko puzi sansu da se dokazu ili da se izguze medusobno i napuste klub. Od navedeni ni jedan igrac nije iskoristio sansu.
Klaudia treba vratit, sad da je tuj bio bi nas najbolji igrac.
Ti djecanam se smiju MRS U PM SA OVE TEME.
Re: Odg: FK Sarajevo
Možda sam malo i dosadan sa pominjanjem te kup utakmice u Mostaru, ali to je najbolja utakmica koju smo odigrali ove sezone. Protivniku nismo skoro dozvolili kvalitetnu akciju. Igrali jako, tvrdo.
Isto su i oni juče odigrali, i dozvolili nam samo 5 šuteva, poražavajuće za ekipu koja je po utakmici znala šutirati i preko 20 puta.
To što je igrao Samir a ne Adnan je vjerovatno što Ado nije bio spreman.
Ne treba davati slobodne dane nego odman van grada na pripeme dok traje pauza. Oporaviti ove povrijeđene jer nas čeka još dosta utakmica do kraja polusezone.
Isto su i oni juče odigrali, i dozvolili nam samo 5 šuteva, poražavajuće za ekipu koja je po utakmici znala šutirati i preko 20 puta.
Ne treba davati slobodne dane nego odman van grada na pripeme dok traje pauza. Oporaviti ove povrijeđene jer nas čeka još dosta utakmica do kraja polusezone.
Slazem se Hilmo.hilmo je napisao/la:Možda sam malo i dosadan sa pominjanjem te kup utakmice u Mostaru, ali to je najbolja utakmica koju smo odigrali ove sezone. Protivniku nismo skoro dozvolili kvalitetnu akciju. Igrali jako, tvrdo.
Poeaz na derbiju uvjek boli,ali ako je ikad bio sa manje stete je sada.Ostajemo u utrci za titulu.Samo tri boda zaostatka za liderom.Posle pauze imamo predobar raspored.
Ma ni taj nama raspored ne garantuje ništa. I protiv lošijih znamo mnogo podbaciti.
Sve se nešto bojim da bi nam i mostarci mogli zagorčati život.
hilmo je napisao/la:Ma ni taj nama raspored ne garantuje ništa. I protiv lošijih znamo mnogo podbaciti.
Mi smo jucer bili prelosi,ali Velez je odron od ekipe.Ako takvu ekipu ,i sa ovakvim udarcem koji smo jucer fasovali ne mozemo dobiti ,onda nek kolektivo suicid izvrse.
Sar-Vel
Mad-Sar
Sar-Slob
Olim-Sar (Kosevo)
Drina-Sar
Trav-Sar
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 05 okt 2015, 08:03, ukupno mijenjano 1 put.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Ni Mladost DK nije za otpisati, nagazna mina ove sezone....pa poslije razigrana Sloboda. Nije baš da je sve idealno.hilmo je napisao/la:Ma ni taj nama raspored ne garantuje ništa. I protiv lošijih znamo mnogo podbaciti.
Ješić je trebao izgleda pogledati par prijašnjih derbija, pa bi znao kakav anti-fudbal se dešava na terenu. Nadati se da će pauza biti dobro iskorištena.
amypitar je napisao/la:hilmo je napisao/la:Ma ni taj nama raspored ne garantuje ništa. I protiv lošijih znamo mnogo podbaciti.
Mi smo jucer bili prelosi,ali Velez je odron od ekipe.Ako takvu ekipu ,i sa ovakvim udarcem koji smo jucer fasovali ne mozemo dobiti ,onda nek kolektivo suicid izvrse.
Sar-Vel
Mad-Sar
Sar-Slob
Olim-Sar (Kosevo)
Drina-Sar
Sar- Tra
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 05 okt 2015, 08:05, ukupno mijenjano 1 put.
DELAC I DULJEVIC
Rustem i Barbaric
OSTALI

Ivan,Hebib,Radovac,Puzigaca..na klupu pod svaku cijenu..
sta je raje moralo uci na strumfovski sjever jer nije bilo kartii..ma ono je gurbetluk teski..

Rustem i Barbaric

OSTALI

Ivan,Hebib,Radovac,Puzigaca..na klupu pod svaku cijenu..
sta je raje moralo uci na strumfovski sjever jer nije bilo kartii..ma ono je gurbetluk teski..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Fouzi1, haklamas, Hamagara, MaroonBjelave, nedimmmm1337, zagorski i 58 gostiju.