FK Željezničar (opšte diskusije)

Gator
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Gator » 05 okt 2015, 00:44

Imas još sta za reći? Ili je to to ?

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 05 okt 2015, 00:48

Pantelija je napisao/la:
struja je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Samo jedno pitanje, je li vas trener siguran da sutra ide u Siriju ili da ide da igra prvenstvenu utakmicu za tri boda protiv gradskog rivala? :D
valjda si skonto neke stvari ako sad ne skontaš nećeš nikad
Koje ?
Da sre u prve 4 minute imali 4 starta za zuti kartonn?
Da se memija sakama i nogama udarao sa duljevicem?
Poserem se na ovakav fudbal i ovo danas sto je jedna ekipa radila na terenu... samo tjeraju publiku od stadiona i nista vise...
Naravno, voljni momenat vas je bio veci, mada da je Benko dao onaj zicer ... ali jednostavno ste vise htjeli, nasi bez muda odigrali i to je to...
a ovoga cete tjerati vec za par kola, jer se lahko naloziti na nas, kao i obicno sto se nalozite, vec iduca tekma ce pokazati kolikki je strucnjal (ala usupčić)
Vidim ja da ti nemaš ništa između ta dva uha,prije metar u guzicu nego cenat u glavu jelde moj benko,imal gdje nasera

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 05 okt 2015, 01:58

Ona otrcana fraza "u derbiju ne igra forma, pozicija, cijena nego voljni momenat i srce" se danas po ko zna koji put pokazala tačnom i valjda će je ovi mlađi upamtiti za ubuduće. Od prve do zadnje minute ste bili bolja ekipa na terenu, pokazali srce, pokazali želju pa na kraju krajeva i znanje i zasluženo slavili! Neki zamjere što ste igrali grubo i na granici faula a ja samo žalim što mi tako nismo igrali, upravo onako se i igraju derbiji! Čestitke pravoj raji sa vašeg topica, uživajte i mezite nas! :salut:
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 05 okt 2015, 02:10

bordograd je napisao/la:Ona otrcana fraza "u derbiju ne igra forma, pozicija, cijena nego voljni momenat i srce" se danas po ko zna koji put pokazala tačnom i valjda će je ovi mlađi upamtiti za ubuduće. Od prve do zadnje minute ste bili bolja ekipa na terenu, pokazali srce, pokazali želju pa na kraju krajeva i znanje i zasluženo slavili! Neki zamjere što ste igrali grubo i na granici faula a ja samo žalim što mi tako nismo igrali, upravo onako se i igraju derbiji! Čestitke pravoj raji sa vašeg topica, uživajte i mezite nas! :salut:
Jedan od najboljih momaka sa pitarskog dijela foruma, zivio prijatelju ! ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Harisharis
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Harisharis » 05 okt 2015, 02:20

Ajzea je napisao/la:
bordograd je napisao/la:Ona otrcana fraza "u derbiju ne igra forma, pozicija, cijena nego voljni momenat i srce" se danas po ko zna koji put pokazala tačnom i valjda će je ovi mlađi upamtiti za ubuduće. Od prve do zadnje minute ste bili bolja ekipa na terenu, pokazali srce, pokazali želju pa na kraju krajeva i znanje i zasluženo slavili! Neki zamjere što ste igrali grubo i na granici faula a ja samo žalim što mi tako nismo igrali, upravo onako se i igraju derbiji! Čestitke pravoj raji sa vašeg topica, uživajte i mezite nas! :salut:
Jedan od najboljih momaka sa pitarskog dijela foruma, zivio prijatelju ! ;)
Carsija!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 okt 2015, 08:09

Svaka cast na svemu strumfovi..od nase zajednicke atmosfere do vase ZASLUZENE pobjede..stipu mi se tog "udarali se",seljacki fudbal"..dobro je rekao Mulalic Jesicu..ova liga je takva 3 sto znaju i ostali da smetaju..Amarova filozofija,samo sto je Amar nikad nije "naglas" kao Mulalic prezentovao..
najvise mi je krivo sto u ovakvom bez ikakvih problema derbiju,zajednickom derbiju gdje smo prije pocetka utakmice bili kao jedan(Vedran,Mirza,Admir,HIMNA),vi nosite pobjedu..jos jednom CESTITAM..zivjeli..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 okt 2015, 10:57

:kafa:

Sudeći po nekim komentarima pitara, čini mi se da oni misle da se Benki, Duljeviću, Okiću i kompaniji svako treba sklanjati sa putanje, kako se gospodin ne bi slučajno povrijedio, jer jbg. oni ipak imaju enormno visoku platu za BH uslove. Eh ne misle svi tako,odnosno većina tako ne misli.
:wave:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 okt 2015, 11:12

Tebe se ne moze mezit,moze se jedino sa tobom mezit.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 okt 2015, 12:05

barbarez je napisao/la:
Tebe se ne moze mezit,moze se jedino sa tobom mezit.
On je najkorektni pitar na forumu vjeruj mi...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 okt 2015, 12:43

Sve čestitke. Imali ste veću želju. Borili ste se za svaku loptu... Ovi naši su vas potcijenili i toga sam se plašio prije utakmice. Ne mogu reći da ste vi bili toliko bolja ekipa, koliko su naši loše odigrali. U svakom slučaju zaslužena pobjeda. I svaka čast na onom početnom navijaju obje grupe za Vedrana i Mirzu. Al jedan minus što se tiče mjesta za naše navijače, pa brate ugurali ste nas gore da smo jedva svi stali, da ne govorim prije ulaska na stadion...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Pokusajte
Kontakt:

Post Postao/la Pokusajte » 05 okt 2015, 12:46

Ma svaki derbi do sad Zeljo je razvalio Sarajevo. Neka nije bilo srece, nekad smo fulali nemoguce a nekad je bitan faktor bio sudija.

Nismo pobjedili Sarajevo od 2011, a ja se ne sjecam kad sam izasao nezadovoljan s derbija i kad smo gubili.

Sto je vrijeme je vrijeme.
Edis Mulalic jedan je od nas!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 05 okt 2015, 14:26

Samo da pozdravim najmilije vašim članovima uprave ispred svih nas koji nismo usli na derbi a imali smo "karte". Takođe pozdrav ide i od onih koji nisu imali karte jer glupani iz uprave nisu obezbjedili ulaznice na dan tekme za ljude koji nisu iz grada Sarajeva.
Kad sam nakon proslog derbija mislio da ne moze biti gore organizovano, iznenađenje. Svaka cast, ipak mozete i gore. Vidjet cemo sta cete nam prirediti sljedeci derbi! FUJ!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 05 okt 2015, 14:32

Hordas Doboj je napisao/la:Samo da pozdravim najmilije vašim članovima uprave ispred svih nas koji nismo usli na derbi a imali smo "karte". Takođe pozdrav ide i od onih koji nisu imali karte jer glupani iz uprave nisu obezbjedili ulaznice na dan tekme za ljude koji nisu iz grada Sarajeva.
Kad sam nakon proslog derbija mislio da ne moze biti gore organizovano, iznenađenje. Svaka cast, ipak mozete i gore. Vidjet cemo sta cete nam prirediti sljedeci derbi! FUJ!
:guz: :tralala:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 okt 2015, 14:40

Hordas Doboj je napisao/la:Samo da pozdravim najmilije vašim članovima uprave ispred svih nas koji nismo usli na derbi a imali smo "karte". Takođe pozdrav ide i od onih koji nisu imali karte jer glupani iz uprave nisu obezbjedili ulaznice na dan tekme za ljude koji nisu iz grada Sarajeva.
Vjeruj bolje ti je što nisi bio da gledaš razvaljivanje, budi zahvalan ;)

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 05 okt 2015, 14:44

Normalno kad se FGR nakači bez karte da uđe ispaštaju oni sa kartom.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 okt 2015, 14:46

To se zahvali onima koji su usli bez kupljene karte, bacali im sa sjevera koji su vec usli.
A i bolje sto nisi bio, zivjet ces 4 godine duze.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 05 okt 2015, 14:51

Ovi sto su usli kukaju sto su usli, ovi sto nisu kukaju sto nisu.

Bitno je da kukaju. :kafa:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 05 okt 2015, 14:55

godrina je napisao/la:To se zahvali onima koji su usli bez kupljene karte, bacali im sa sjevera koji su vec usli.
A i bolje sto nisi bio, zivjet ces 4 godine duze.
Ovi sto nisu imali karte nisu mogli doc do sjevera uopste, jer je bio kordon kerova.

A nazalost stig'o sam tekmu da pogledam u kafani. Tako da sam svejedno izgubio ne 4 vec 8 godina zivota :)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 05 okt 2015, 18:22

Ruku na srce, svaki derbi na Grbavici je organizacijski promašaj, što zbog pozicije stadiona koja je takva kakva je, što zbog nedostatka još jedne "neutralne" tribine, ovog posljeratnog "razbij, zapali, prebij" mentaliteta i još mnogo stvari. Nije mi jasno što za derbi ne puste onaj istok u fuknkciju, kakav god da je? Vaš istok nije ništa neuslovniji nego što je "stajanje" u Mostaru.

@pile, barbarez, ajzea - likovima kao što ste vi je zadovoljstvo čestitati pobjedu, kamo sreće da vas je više!
@pokusajte - jučer ste bolji bili, to je tačno ali nemojmo sada pretjerivati. Šta je sa onim 1-2 derbijem na Grbavici od prošle godine? Jeste i tu bili bolji i trebali pobijediti?
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 okt 2015, 18:31

bordograd je napisao/la:Ruku na srce, svaki derbi na Grbavici je organizacijski promašaj, što zbog pozicije stadiona koja je takva kakva je, što zbog nedostatka još jedne "neutralne" tribine, ovog posljeratnog "razbij, zapali, prebij" mentaliteta i još mnogo stvari. Nije mi jasno što za derbi ne puste onaj istok u fuknkciju, kakav god da je? Vaš istok nije ništa neuslovniji nego što je "stajanje" u Mostaru.

@pile, barbarez, ajzea - likovima kao što ste vi je zadovoljstvo čestitati pobjedu, kamo sreće da vas je više!
@pokusajte - jučer ste bolji bili, to je tačno ali nemojmo sada pretjerivati. Šta je sa onim 1-2 derbijem na Grbavici od prošle godine? Jeste i tu bili bolji i trebali pobijediti?
U zadnjih nekoliko godina svaki derbi je po prikazanoj igri bio bara-bara (lošoj ili dobroj svejedno je). Međutim dosta tih derbija je otišlo na stranu Sarajeva, nezasluženo. Sjećam se recimo derbija 2013-te na Koševu kada je bilo 0-0 a Željo bio duplo bolji tim. Samo godinu prije 100 derbi utakmica izjednačena al' Sarajevo je odnijelo pobjedu. Isto tako i jučer je Željo bilo tri puta bolji (moglo je biti komotno još 2,3 gola u vašoj mreži) al' isto tako je mogla ući neka vaša frljoka i dođemo na isto.

Sarajevo je već par derbija bilo zrelo da fasuje a to se konačno desilo jučer.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.