FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Hvala komšijama koji su se sjetili Vedrana.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Razočaran sam. Kad sam vidio da je tvoj post zadnji ja poletih da uđem na temu, evo ga sad će reko stihovi, neki ep, nešto. Nikad od tebe umjetnika.RN87 je napisao/la:Hvala komšijama koji su se sjetili Vedrana.
1946
-
- Kontakt:
Čestitke, nadigrali ste nas, naše balerine igrale preko neke stvari i to je to! Uživajte!
Čestitke, zasluženo

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Cestitke,najiskrenije.Razbili ste nas ko dijete zvecku.Kratko,jasno i realno.Uzivajte zasluzili ste!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
cestitke i od mene uzivajte cekaliste na ovo 4 god
Najgore ce biti malim pitarima kad ih raja zezala u skoli
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Svaka cast na pobjedi,cestitke za kolegu Edisa
Na terenu ste izgledali kao ekipa koja je zajedno 2-3 godine a ne da niste imali trenera do prije 5 dana. Edis je uvidio nedostatak sredine FKS i to vjesto iskrostio preko Kokota(MOTM),Blagojevica koji je obavio lavovski posao. Djelmic i Kokot su preko krila se ubacivali kroz nepostojecu sredinu Sarajeva i to je detalj koji je odlucio utakmicu. Jos bih istakao Tiaga koji je obavio sjajan zadatak u napadu navlaceci oba stopera na sebe.Bravo i za energicnost Edisa u trenutku kad je to trebalo, trener za primjer!

lezVe do bagro
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svuda vas ima samo nema tamo gdje trebadzelllo je napisao/la:Svaka cast na pobjedi,cestitke za kolegu EdisaNa terenu ste izgledali kao ekipa koja je zajedno 2-3 godine a ne da niste imali trenera do prije 5 dana. Edis je uvidio nedostatak sredine FKS i to vjesto iskrostio preko Kokota(MOTM),Blagojevica koji je obavio lavovski posao. Djelmic i Kokot su preko krila se ubacivali kroz nepostojecu sredinu Sarajeva i to je detalj koji je odlucio utakmicu. Jos bih istakao Tiaga koji je obavio sjajan zadatak u napadu navlaceci oba stopera na sebe.Bravo i za energicnost Edisa u trenutku kad je to trebalo, trener za primjer!

#bojkot #recine duplomsportu
Iskreno, boli me neka stvar za bojkot. Na kraju krajeva ne bojkotujemo mi nista
lezVe do bagro
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa daj neke vijesti da znamo sta se desava, kako radi Sabanovski i todzelllo je napisao/la:Iskreno, boli me neka stvar za bojkot. Na kraju krajeva ne bojkotujemo mi nista
Zalutali ste...
Kakav Sabanovski, o cemu vi? Za nove informacije imate nasu zvanicnu stranicu kluba, glat novatuzlak1987 je napisao/la:Pa daj neke vijesti da znamo sta se desava, kako radi Sabanovski i todzelllo je napisao/la:Iskreno, boli me neka stvar za bojkot. Na kraju krajeva ne bojkotujemo mi nista

lezVe do bagro
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vas novi trener Sabanovskidzelllo je napisao/la:Kakav Sabanovski, o cemu vi? Za nove informacije imate nasu zvanicnu stranicu kluba, glat novatuzlak1987 je napisao/la:Pa daj neke vijesti da znamo sta se desava, kako radi Sabanovski i todzelllo je napisao/la:Iskreno, boli me neka stvar za bojkot. Na kraju krajeva ne bojkotujemo mi nista

Nas Dragi je
Ubija igrace jakim treninzima a rezultat toga ces vidjeti na Kosevu 

lezVe do bagro
valjda si skonto neke stvari ako sad ne skontaš nećeš nikadPantelija je napisao/la:Samo jedno pitanje, je li vas trener siguran da sutra ide u Siriju ili da ide da igra prvenstvenu utakmicu za tri boda protiv gradskog rivala?
Čestitke na zasluženoj pobjedi. Stavili ste nam ga do grla. Jedan sam od rijetkih sa naše strane koji je upozoravao i isticao da u derbiju nema favorita te da je sve moguće. Danas je historija bila na djelu. Mezite nas, zaslužili smo !
aferimAlpasinac je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi. Stavili ste nam ga do grla. Jedan sam od rijetkih sa naše strane koji je upozoravao i isticao da u derbiju nema favorita te da je sve moguće. Danas je historija bila na djelu. Mezite nas, zaslužili smo !

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Koje ?struja je napisao/la:valjda si skonto neke stvari ako sad ne skontaš nećeš nikadPantelija je napisao/la:Samo jedno pitanje, je li vas trener siguran da sutra ide u Siriju ili da ide da igra prvenstvenu utakmicu za tri boda protiv gradskog rivala?
Da sre u prve 4 minute imali 4 starta za zuti kartonn?
Da se memija sakama i nogama udarao sa duljevicem?
Poserem se na ovakav fudbal i ovo danas sto je jedna ekipa radila na terenu... samo tjeraju publiku od stadiona i nista vise...
Naravno, voljni momenat vas je bio veci, mada da je Benko dao onaj zicer ... ali jednostavno ste vise htjeli, nasi bez muda odigrali i to je to...
a ovoga cete tjerati vec za par kola, jer se lahko naloziti na nas, kao i obicno sto se nalozite, vec iduca tekma ce pokazati kolikki je strucnjal (ala usupčić)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.