Mozda nas neko od nasih obraduje veceras, ako je uopste bilo danas ista od tendera, ali po onom sto je neko postavio ovde ono opsirno u vezi tendera, trebalo bi da je danas izabran izvodjac.subzero81 je napisao/la:bas tako i ja cijeli dan ko gluvo krme samo picim na forum da vidim sta je reci sa stadionom, a nigdje nema nikakve informacije
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja mislim da postoji pravo zalbe na ishod tendera u roku od dvije sedmice,bar je u FBiH tako,tek nakon toga se moze poceti...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ma i kod nas je tako.
Gledao sam veceras i sport na rtrs i nista nisu rekli, bitno je da je njima glavna vijest vaterpolo utakmica partizana, ebo im on mater
Gledao sam veceras i sport na rtrs i nista nisu rekli, bitno je da je njima glavna vijest vaterpolo utakmica partizana, ebo im on mater
A kružni toksubzero81 je napisao/la:ma i kod nas je tako.

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Pa zar treba reci ko je prosao na tenderu? Jedini poraz Chuck Norrisa je na tenderu protiv Integrala...
Ja sam cuo da ce Niskogradnja poceti sa radovima ali kad prodje zalbeni rok

Ako je i u RS pravo zalbe dvije sedmice, znaci da ce radovi poceti u najboljem slucaju tek 28. maja.bistrikboy je napisao/la:Ja mislim da postoji pravo zalbe na ishod tendera u roku od dvije sedmice,bar je u FBiH tako,tek nakon toga se moze poceti...

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
" су $ ' - "...tatamata je napisao/la:Koliko vidim atmosfera u taboru Veleza je kriticna i cak su i neki od njih pesimisti,i boje se da bi mogli izgubiti sutra.A u nasem timu,potpuno suprotno,svi su nabrijani,i zele trijumf.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
sutra uzimamo 2:1 dok će pitari odvaliti štrumpfove i eto nas u egalu sa šeljom
pardon sa željom
Nadaj se mi sutra bod uzememo dosta, avi pobjedite opet bod bjezimooo,a vi isto kitaraima dolazite,a mislis da oni nebih voljeli da zeljo bufe prvak,nebi al ukurcuBorčevac je napisao/la:pardon sa željom
Bi voljeli bi, al zamalo.zorz je napisao/la:Nadaj se mi sutra bod uzememo dosta, avi pobjedite opet bod bjezimooo,a vi isto kitaraima dolazite,a mislis da oni nebih voljeli da zeljo bufe prvak,nebi al ukurcuBorčevac je napisao/la:pardon sa željom

Sta ti je ba kako nebih,sta bih ti volio npr da bude sampion sarajevo ili neki klub iz BL a da nije Borac iskrenoooBorčevac je napisao/la:Bi voljeli bi, al zamalo.zorz je napisao/la:Nadaj se mi sutra bod uzememo dosta, avi pobjedite opet bod bjezimooo,a vi isto kitaraima dolazite,a mislis da oni nebih voljeli da zeljo bufe prvak,nebi al ukurcuBorčevac je napisao/la:pardon sa željom
svejedno mi je jer ja navijam samo za borac nisam kvazi navijac ako borac nece osvojiti ne zanima me ko ce...
Haj neseriii ba???Borčevac je napisao/la:svejedno mi je jer ja navijam samo za borac nisam kvazi navijac ako borac nece osvojiti ne zanima me ko ce...
ozbiljno al ipak eto volio bi da osvoji bsk jer mi je drag klub a i zato sto sam rođeni banjalučanin eto jel iskrenozorz je napisao/la:Haj neseriii ba???Borčevac je napisao/la:svejedno mi je jer ja navijam samo za borac nisam kvazi navijac ako borac nece osvojiti ne zanima me ko ce...
Posteno brate,eee da te pitam ovaj vidzas li Zlatana Muslimovica kad dodje u BL,nemoj misliti da te provociram nesta na nacionalnoj osnovi ,vec me interesuje izlazili tamo cugali i to?Borčevac je napisao/la:ozbiljno al ipak eto volio bi da osvoji bsk jer mi je drag klub a i zato sto sam rođeni banjalučanin eto jel iskrenozorz je napisao/la:Haj neseriii ba???Borčevac je napisao/la:svejedno mi je jer ja navijam samo za borac nisam kvazi navijac ako borac nece osvojiti ne zanima me ko ce...
Ne viđam buraz iskreno ne znam ni kako izgleda 

heheh ok mozda si ga nekad i vidio,ma onako me interesuje kontas nesta gledam ovi svi nasi fudbaleri ,cugaju kockaju i tako,a za Zlatana znam da je kafanas mrtvi pa me interesuje?Eto stize u BL za par dana pa valjda ga uopznas?Dobar momakBorčevac je napisao/la:Ne viđam buraz iskreno ne znam ni kako izgleda
% је ово са '?
$ ? постова, & $ ' на $ $...не $ &...
$ ' $ $ ?! $ ' је важно $ " / ", јер & ' ' $ " су ", % " ' $ - " " ? " ?
$ & $ " ' тога - " "

$ ? постова, & $ ' на $ $...не $ &...

$ ' $ $ ?! $ ' је важно $ " / ", јер & ' ' $ " су ", % " ' $ - " " ? " ?
$ & $ " ' тога - " "
"" ПУТ ""
' 28. ? " ? & " " " ? " & на ' је $ $ 17.30 у ', $ је ? ове сезоне $ ' $ пораз, " то $ $ на ? ?, & ". "Црвено-?" " " $ у ' ' јер " ' " $ $ у " за ?.
- & % " " " % $ $ / " јер " ? је & " " $ ? " на ' терену пружа ' $ ", те га & & " %, ? " ' $ $ на $ % су ' " $ ' ". $ & првенства су ? " ? " ' у & $ $ на " јер ' ' " ? $. ' $ ' " " & у $. Постоје & $ $ - ? & $ ? " у ? саставу, ? те " нас не ". " $ $ " свој " " $ се с " ? " у ? - " је % ¥ % & Зоран ".
" у овај ' ? " ? ? - " & ? с $. ? за стратега ?, $ - $ " & " " Срђана Граховца, $ $ " " $ ".
За ? " у " за ' " ' " " у Сарајеву, $ се на "%" састају Сарајево " $, ".
- За нас је " $ Сарајево $ " јер " ' то $ ? посао, ? " свега ' $ се " на % ". ? не $, важно је $ Сарајево " јер " $ " $ ? у " за ? - " је ".
$ $ $ тренера Зорана " у ' $ " $ &.
- У ' ' по " $. " " $ ' не $. ' " у """ / нас у " са " за ?. ? " $ ?, ? то " по & " не " $ нас завара - & је &.
% &, $ & " је " ? ' " ? у " ове сезоне, " је $ је " " $ " за " $. " у ' / & $ $ " у ".
- & нас % ". Ово је $ $ " " " ' $ $ $ ". " не ' на & сцену па - $ " % " то ' $ ". ' $ $ $ & " $ % " " ? " " ' ? посао - & је &.
' $ "
" је / $ - $ & & ' у ' " у ' $ " се % / ? за % ' ? & ", Зоран " " $ је све % у ?.
- " % све $ % " $ $ ?. $ се $ - све " " $ - " & " % " $ % ' у & ' $ $ " ? ? $ " трофеј - " је ".
EDIT: Bas nesto kontam. tek se sada vidi pravi znacaj tekme sa sarajevom u prvom dijelu sezone koju smo izgubili na nasem terenu. Sa ta tri bod mi bi vec bili prvaci.
- & % " " " % $ $ / " јер " ? је & " " $ ? " на ' терену пружа ' $ ", те га & & " %, ? " ' $ $ на $ % су ' " $ ' ". $ & првенства су ? " ? " ' у & $ $ на " јер ' ' " ? $. ' $ ' " " & у $. Постоје & $ $ - ? & $ ? " у ? саставу, ? те " нас не ". " $ $ " свој " " $ се с " ? " у ? - " је % ¥ % & Зоран ".
" у овај ' ? " ? ? - " & ? с $. ? за стратега ?, $ - $ " & " " Срђана Граховца, $ $ " " $ ".
За ? " у " за ' " ' " " у Сарајеву, $ се на "%" састају Сарајево " $, ".
- За нас је " $ Сарајево $ " јер " ' то $ ? посао, ? " свега ' $ се " на % ". ? не $, важно је $ Сарајево " јер " $ " $ ? у " за ? - " је ".
$ $ $ тренера Зорана " у ' $ " $ &.
- У ' ' по " $. " " $ ' не $. ' " у """ / нас у " са " за ?. ? " $ ?, ? то " по & " не " $ нас завара - & је &.
% &, $ & " је " ? ' " ? у " ове сезоне, " је $ је " " $ " за " $. " у ' / & $ $ " у ".
- & нас % ". Ово је $ $ " " " ' $ $ $ ". " не ' на & сцену па - $ " % " то ' $ ". ' $ $ $ & " $ % " " ? " " ' ? посао - & је &.
' $ "
" је / $ - $ & & ' у ' " у ' $ " се % / ? за % ' ? & ", Зоран " " $ је све % у ?.
- " % све $ % " $ $ ?. $ се $ - све " " $ - " & " % " $ % ' у & ' $ $ " ? ? $ " трофеј - " је ".
EDIT: Bas nesto kontam. tek se sada vidi pravi znacaj tekme sa sarajevom u prvom dijelu sezone koju smo izgubili na nasem terenu. Sa ta tri bod mi bi vec bili prvaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.