Povrijedjeni su i Danilo i Carvajal.SR4 je napisao/la:i ne znam kako u imalo ozbiljnom klubu arbeola moze da igra bilo kakvu ulogu
U k.urac k.urcev i povrede i Arbeloa jeboga dan.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Povrijedjeni su i Danilo i Carvajal.SR4 je napisao/la:i ne znam kako u imalo ozbiljnom klubu arbeola moze da igra bilo kakvu ulogu
Pa ne mozemo mi zabiti gol ako napravimo jednu sansu, ono protiv malage je bio takav dan al i tu utakmicu real je prvi 30 minuta setao po terenu, a ovo za ronalda je logicno ne moze ni on svaku sezonu zabiti 40+ golova, ovaj real je izgubio najbolju kontru na svijetu ove sezone smo zabili 15 golova u 7 utakmica s tim da su u dvije zabio 11 golova a u ostali 5 svega 4 e to je problem reala po meni je ovo lose jer real nema nikakvu od prvog dana.geoxx je napisao/la:Uz ovakvo drugo poluvrijeme nismo ni zasluzili bolje. Na kraju mogli bez iceg ostati ali ukaza se Keylor.
Nije bas lose kod Rafe ali veliki problem je realizacija. Ronaldo je generalno los ove sezone, prije svega nekonstantan. Jasno je da on ne moze uticati na igru i preuzeti i rijesiti utakmicu kao prije par godina jer je godinama izgubio dosta toga ali sigurno moze pospremiti lopte koje primi u gol.
Samo valja proraditi. Nije me iznenadio los otvor sezone jer nije prvi put ali vec je oktobar i to zabrinjava. U ovo vrijeme je godinama unazad trp'o ko lud.
Jos nema dva jako bitna, tacnije nema najboljeg igraca ekipe te Bejla tako da nije sve sivo. Opet steta za Malagu gdje nas je kostala pomenuta realizacija.
Bod danas, s obzirom na okolnosti i nije los.
Pohvaliti Modrica, Casemira, Navasa i Carvajala danas prije svih.
Rano je jos o tome suditi prije svega jer ima pozitivnih stvari.L-Train je napisao/la:jos od prijateljskih utakmica se dalo naslutiti da dosta toga ne stima a to se samo prenjelo i na takmicarske utakmice.Rafa Benitez je uzasan trener i toga smo ovdje manje vise svi svjesni tesko da od njega mozemo ocekivati da detektira problem i da krenemo uzlaznom putanjom,prije ce biti da jos strmoglavije krenemo.
Rafa je odavno potrosen. Trebali smo baren dovesti Capella i gledali bi isto ovo, samo sa vise zalaganja.legenda reala je napisao/la:Pa s kim će izaći na dobro, jbt svi mogući treneri su potrošeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.