FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ŽEEEEELJOOOOOOOO
Ma ljepota,odrali smo ih!
Ma ljepota,odrali smo ih!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
jel ima statistika, udarci prema i u okvir gola
Vise trula nego visnjaZZtop10 je napisao/la:trula visnjafedeltafrotta je napisao/la:s kim je Željo igrao danas, nekakvi bordo dresovi.... velež ??![]()
Pojeli smo ih...![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- pintol_TM87
- Kontakt:
Svaka cast momcima, od prve do zadnje smo znali sta hocemo i to je to..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Svaka cast igracima i Edisu, odlicna utakmica i zasluzena pobjeda. Thiago u spicu je bilo pozitivno iznenadjenje, brz, opasan...ja bih ga nastavio gore forsirat. Ne bih dalje analizirao igrace, svi su dali svoj maksimum i hvala im na pobjedi.
Samo zbog njihove bahatosti, price o nekih 0:3, prica sta ce ribar iz Brazila..drago mi je sto je sve ovako ispalo..spustite se na zemlju, tu vam je i mjesto.
Zelim ovu borbenost i pristup i protiv Zrinjskog i u svakoj tekmi, tek onda cemo se imat cemu nadat.
Volim te Zeljo!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo zbog njihove bahatosti, price o nekih 0:3, prica sta ce ribar iz Brazila..drago mi je sto je sve ovako ispalo..spustite se na zemlju, tu vam je i mjesto.
Zelim ovu borbenost i pristup i protiv Zrinjskog i u svakoj tekmi, tek onda cemo se imat cemu nadat.
Volim te Zeljo!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Samo sam ovo uspio naći.blueheart je napisao/la:jel ima statistika, udarci prema i u okvir gola

1. poluvrijeme

Moje vidjenje danasnje utakmice...

- jaludovolimte
- Kontakt:
daj ne možeš ovo nikako AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHfcz je napisao/la:Moje vidjenje danasnje utakmice...
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
fcz je napisao/la:Moje vidjenje danasnje utakmice...

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Čestitke igračima na pobjedi ..
Pobjedili su jer su zapravo igrali onako kako zaista mogu - kada hoće.
Isti tim sam gledao kad su igrali protiv Krupe i ne mogu se oteti utisku da se nešto do postavljanja Mulalića kuhalo unutar Kluba ili samog tima.I još jedna stvar malo žulja , OK Mulalić je temperamentan ali prva njegova utakmica i odmah isključenje .Ako je on osoba koja može "natjerati " igrače da ginu na terenu onda se mora naučiti kontrolisati jer sad je njegovo isključenje medvjeđa usluga igračima u teškoj utakmici protiv Zrinjskog.
Al' navijači su me baš pozitivno iznenadili.
Pobjedili su jer su zapravo igrali onako kako zaista mogu - kada hoće.
Isti tim sam gledao kad su igrali protiv Krupe i ne mogu se oteti utisku da se nešto do postavljanja Mulalića kuhalo unutar Kluba ili samog tima.I još jedna stvar malo žulja , OK Mulalić je temperamentan ali prva njegova utakmica i odmah isključenje .Ako je on osoba koja može "natjerati " igrače da ginu na terenu onda se mora naučiti kontrolisati jer sad je njegovo isključenje medvjeđa usluga igračima u teškoj utakmici protiv Zrinjskog.
Al' navijači su me baš pozitivno iznenadili.
Niko se nije ni digao sa zemlje.Elegant je napisao/la:Sad se spustit na zemlju, pa razmisljat o Zrinjskom pa kasnije i Celik.
Lagano utakmicu po utakmicu, be gluposti.
Edis im je nakon utakmice rekao ovako:nemojte pomisliti da ste odigrali naku veliku utakmicu. Sutra u 11 trening!
- Jaozinho22
- Kontakt:
FKZ1921 je napisao/la:Niko se nije ni digao sa zemlje.Elegant je napisao/la:Sad se spustit na zemlju, pa razmisljat o Zrinjskom pa kasnije i Celik.
Lagano utakmicu po utakmicu, be gluposti.
Edis im je nakon utakmice rekao ovako:nemojte pomisliti da ste odigrali naku veliku utakmicu. Sutra u 11 trening!

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Fura nam se Edis malo na brku
- Jaozinho22
- Kontakt:
Može li neko da mi pošalje avatar sir Osima jedan kolega čeka 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Zahvali li se tebi iko ikad?Ipee je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
dobar posao je sam sebi nagrada.

Cestitke svima!
Predivno je bilo vidjeti navijace oba tima kako skandiraju imena Mirze, Vedrana i Chate.
Derbi za pamcenje.
Predivno je bilo vidjeti navijace oba tima kako skandiraju imena Mirze, Vedrana i Chate.
Derbi za pamcenje.
Ma danas je posao bio super i bilo mu je sigurno uzivancija montirati ali zadnjih nekoliko kola...ChWilla je napisao/la:dobar posao je sam sebi nagrada.
Kako god želim mu što više ovakvog materijala za montažu do kraja sezone

Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Baš su bili zreli da ih mlatnemo, da nije Delaca pobijedili bi ih sa više razlike. Ovo je Željo, kada je najgore izađe najjači. Igrači kluba koji nose dresove boje trule šljive ne znaju šta je derbi, ušli su u utakmicu kao da su na treningu i to je ono što govori koji je veći i dosljedniji klub u Sarajevu. Nemam nikoga da izdvojim od igrača jer svi su bili na vrhunskom nivou, Kokot kao da igra za Želju 10 godina koliko voli i trudi se za Želju.
Bravo Željo, a sad želim da uživam čitajući pitarske postove sa avatarima Željinim
Bravo Željo, a sad želim da uživam čitajući pitarske postove sa avatarima Željinim

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Trenutno korisnika/ca: b00t, ErosViverosViv, Ferroviere1987, Hrasno15, Tuce11 i 55 gostiju.