Samo najveći daju ovakve goloveHusika je napisao/la:Ara ne zna dati bezze gol !

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Samo najveći daju ovakve goloveHusika je napisao/la:Ara ne zna dati bezze gol !
Po meni je bolje ovako, na ovim HNL kantama ce podizati samopouzdanje i kasni je ce logicno doci i veci nivoGoalgetter je napisao/la:Da hoce dobivati priliku i u ovim vecim utakmicama, da vidimo sta moze i protiv ovih boljih protivnika. Protiv Skenderbeua zbog lose forme Henriqueza startao obje utakmice, ostatak je nazalost na klupi presjedio.
Cuj pao bi psihickiHusika je napisao/la:Po meni je bolje ovako, na ovim HNL kantama ce podizati samopouzdanje i kasni je ce logicno doci i veci nivoGoalgetter je napisao/la:Da hoce dobivati priliku i u ovim vecim utakmicama, da vidimo sta moze i protiv ovih boljih protivnika. Protiv Skenderbeua zbog lose forme Henriqueza startao obje utakmice, ostatak je nazalost na klupi presjedio.
Pa i Edin je isao po nekakvim "ustima labam"itd i podizao samopouzdanje lagano
![]()
Po meni bi mu bio sok da je izasao na Alianc Arenu i dozivio petardu, pao bi psihicki sigurno...Ono proradi u glavi "ma ja sam niko i nista " itd...
Imali koji doktor na forumu da mi ovoga odstani hiriruški sa glavića !!!Gabon je napisao/la:Cuj pao bi psihickiHusika je napisao/la:Po meni je bolje ovako, na ovim HNL kantama ce podizati samopouzdanje i kasni je ce logicno doci i veci nivoGoalgetter je napisao/la:Da hoce dobivati priliku i u ovim vecim utakmicama, da vidimo sta moze i protiv ovih boljih protivnika. Protiv Skenderbeua zbog lose forme Henriqueza startao obje utakmice, ostatak je nazalost na klupi presjedio.
Pa i Edin je isao po nekakvim "ustima labam"itd i podizao samopouzdanje lagano
![]()
Po meni bi mu bio sok da je izasao na Alianc Arenu i dozivio petardu, pao bi psihicki sigurno...Ono proradi u glavi "ma ja sam niko i nista " itd...jer je igrao za Dinamo koji primi peticu na Alianc Areni.
Jbg jarane sadAjax je napisao/la:Ako ga krene i u reprezentaciji i zabiji koji gol Walesu i Kipru
Samo step by step, svi nasi koji su transferirani u jake lige i klubove zavrsili su kasnije u nizerazrednom Vratniku...soko je napisao/la:Koji je ovo majstor! Ja mislim da ovakog dragulja nikad nismo imali. Steta sto je izgubio proslu sezonu radi te povrede. Treba samo gledati gdje ce nastaviti karijeru, neka ga ovdje jos ovu u slijedecu sezonu nek igra CL i HNL kao starter i onda moze direktno u BL za neki osrednji tim.
To je trebalo biti ovu I slijedecu sezonu. Slazem se!Husika je napisao/la:Samo step by step, svi nasi koji su transferirani u jake lige i klubove zavrsili su kasnije u nizerazrednom Vratniku...soko je napisao/la:Koji je ovo majstor! Ja mislim da ovakog dragulja nikad nismo imali. Steta sto je izgubio proslu sezonu radi te povrede. Treba samo gledati gdje ce nastaviti karijeru, neka ga ovdje jos ovu u slijedecu sezonu nek igra CL i HNL kao starter i onda moze direktno u BL za neki osrednji tim.
Neka njega i jos jednu sezonu u Dinamu, da "sazrije" i onda negdje u inostranstvo...
Osrednji klub BL je top u Europi.dubrovnik je napisao/la:Ne prodaje nasmrkani ovakve igrace u osrednje klubove.
Ako nastavi ovako ode on u neki top tim.
Zato ti "top klubovi" redovno po usima dobijaju u Evropi, pa i od klubova iz drasticno slabijih liga od BL.soko je napisao/la:Osrednji klub BL je top u Europi.dubrovnik je napisao/la:Ne prodaje nasmrkani ovakve igrace u osrednje klubove.
U Europi imas preko 450 timova. Klub tipa Bremen, Hamburg, Hertha jesu Top, zar sve morate tako bukvalno shvatati.emir79 je napisao/la:Zato ti "top klubovi" redovno po usima dobivaju u Evropi, pa i od klubova iz drasticno slabijih liga od BL.soko je napisao/la:Osrednji klub BL je top u Europi.dubrovnik je napisao/la:Ne prodaje nasmrkani ovakve igrace u osrednje klubove.
Bayern top, Dortmund i Leverkusen se guraju, a ostalo nije vrijedno spomena sto se tice top klubova za Evropu.
Pa sad zavisi sta smatras pod tim top. Ako mislis klub za Hodzica, onda je za njeg i Stuttgart top destinacija, kao naravno i ti klubovi koje si naveo. Odnosno svaki klub je za Hodzica iz BL top u ovom momentu. Ali gledano klubove kao klubove iz BL, kada izadju u Evropu pocnu da se gube, vecina njih, sem naravno Bayerna koji je dominantan.soko je napisao/la: U Europi imas preko 450 timova. Klub tipa Bremen, Hamburg, Hertha jesu Top, zar sve morate tako bukvalno shvatati.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Zglavkar i 41 gost.