Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2015, 09:27

Husika je napisao/la:Ara ne zna dati bezze gol !
Samo najveći daju ovakve golove :opaopa:

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 04 okt 2015, 11:50

Imaće bolju karijeru od Edina.
🔵⚪

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Armin Hodžić

Post Postao/la Goalgetter » 04 okt 2015, 13:22

Da hoce dobivati priliku i u ovim vecim utakmicama, da vidimo sta moze i protiv ovih boljih protivnika. Protiv Skenderbeua zbog lose forme Henriqueza startao obje utakmice, ostatak je nazalost na klupi presjedio.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 04 okt 2015, 13:47

Goalgetter je napisao/la:Da hoce dobivati priliku i u ovim vecim utakmicama, da vidimo sta moze i protiv ovih boljih protivnika. Protiv Skenderbeua zbog lose forme Henriqueza startao obje utakmice, ostatak je nazalost na klupi presjedio.
Po meni je bolje ovako, na ovim HNL kantama ce podizati samopouzdanje i kasni je ce logicno doci i veci nivo ;)
Pa i Edin je isao po nekakvim "ustima labam" :D itd i podizao samopouzdanje lagano ;)
Po meni bi mu bio sok da je izasao na Alianc Arenu i dozivio petardu, pao bi psihicki sigurno...Ono proradi u glavi "ma ja sam niko i nista " itd...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 04 okt 2015, 14:42

Husika je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Da hoce dobivati priliku i u ovim vecim utakmicama, da vidimo sta moze i protiv ovih boljih protivnika. Protiv Skenderbeua zbog lose forme Henriqueza startao obje utakmice, ostatak je nazalost na klupi presjedio.
Po meni je bolje ovako, na ovim HNL kantama ce podizati samopouzdanje i kasni je ce logicno doci i veci nivo ;)
Pa i Edin je isao po nekakvim "ustima labam" :D itd i podizao samopouzdanje lagano ;)
Po meni bi mu bio sok da je izasao na Alianc Arenu i dozivio petardu, pao bi psihicki sigurno...Ono proradi u glavi "ma ja sam niko i nista " itd...
Cuj pao bi psihicki :urnebes: jer je igrao za Dinamo koji primi peticu na Alianc Areni.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 okt 2015, 19:32

Ove sezone vec 10 golova postigao, 8 u prvenstvu i po jedan u kupu i Evropi. Nadam se da u januaru Mamic prodaje nekog od ofanzivaca tako da u nastavku sezone bude jos bolja minutaza.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 04 okt 2015, 19:46

Gabon je napisao/la:
Husika je napisao/la:
Cuj pao bi psihicki :urnebes: jer je igrao za Dinamo koji primi peticu na Alianc Areni.
Imali koji doktor na forumu da mi ovoga odstani hiriruški sa glavića !!!
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 okt 2015, 20:34

Hodzic i Henriquez su u "pet deka" pustite vi strucnjake koji sve znaju. Ako ga krene i u reprezentaciji i zabiji koji gol Walesu i Kipru a posebno ako se reprezentacija plasira na EP onda bi se ovaj igrac jos vise forsirao a Henriquez sve manje i manje. Pjaca je sasvim drugi tip igraca koji moze igrati zajedno i sa Hodzicem odnosno Henriquezom. Naravno on jeste prioritet i protiv ovih mega favorita kao sto su Bayern i Arsenal moze on da igra laznu devetku umjesto jednog od ove dvojice. U svim ostalim utakmicama on igra pored devetke. Hodzicu je jedina prava konkurencija Henriquez i odlucuju nijanse odnosno ko je u boljoj formi. Jedini mali plus Henriqueza je sto je prosle sezone zabio 21 gol u HNL-u. Samo ne koristi mu to puno jer ga Ara sije ove sezone po golovima i to ne malo.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 okt 2015, 20:42

A i ti ga pretjera, cuj koji gol Walesu i Kipru. Ako dobije bilo kakvu minutazu u ove dvije utakmice može biti zadovoljan.
A i moze dobiti minute jedino ako gubili.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 okt 2015, 20:44

Ajax je napisao/la:Ako ga krene i u reprezentaciji i zabiji koji gol Walesu i Kipru
Jbg jarane sad :mrgreen:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 okt 2015, 20:44

Pa ako dobije dobit ce dvadesetak minuta kada se bude vjerovatno ganjao rezultat. Ili nas Mesa sve iznenadi i mozda pocne ko zna. Sto nebi napadac zabio gol u 20 minuta u momentu kada se igra na gol vise a on ulazi svijez. Nije Wales nista posebno. Bez Bale-a su prosjecna ekipa a pogotova Kipar. Oni igraju snazno i korektno samo nista posebno. Druga je stvar sto nas je Kipar takticki nadigrao.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 okt 2015, 21:48

Koji je ovo majstor! Ja mislim da ovakog dragulja nikad nismo imali. Steta sto je izgubio proslu sezonu radi te povrede. Treba samo gledati gdje ce nastaviti karijeru, neka ga ovdje jos ovu u slijedecu sezonu nek igra CL i HNL kao starter i onda moze direktno u BL za neki osrednji tim.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 04 okt 2015, 22:30

soko je napisao/la:Koji je ovo majstor! Ja mislim da ovakog dragulja nikad nismo imali. Steta sto je izgubio proslu sezonu radi te povrede. Treba samo gledati gdje ce nastaviti karijeru, neka ga ovdje jos ovu u slijedecu sezonu nek igra CL i HNL kao starter i onda moze direktno u BL za neki osrednji tim.
Samo step by step, svi nasi koji su transferirani u jake lige i klubove zavrsili su kasnije u nizerazrednom Vratniku...
Neka njega i jos jednu sezonu u Dinamu, da "sazrije" i onda negdje u inostranstvo...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 okt 2015, 22:35

Husika je napisao/la:
soko je napisao/la:Koji je ovo majstor! Ja mislim da ovakog dragulja nikad nismo imali. Steta sto je izgubio proslu sezonu radi te povrede. Treba samo gledati gdje ce nastaviti karijeru, neka ga ovdje jos ovu u slijedecu sezonu nek igra CL i HNL kao starter i onda moze direktno u BL za neki osrednji tim.
Samo step by step, svi nasi koji su transferirani u jake lige i klubove zavrsili su kasnije u nizerazrednom Vratniku...
Neka njega i jos jednu sezonu u Dinamu, da "sazrije" i onda negdje u inostranstvo...
To je trebalo biti ovu I slijedecu sezonu. Slazem se!
Jos jedna sezona mu treba u Dinamo ali da bude glavni igrac, starter skoro svaku tekmu. Onda moze otici u neki osrednji tim BL. Nesto kao sto je Mandzo uradio.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 okt 2015, 22:45

Ne prodaje nasmrkani ovakve igrace u osrednje klubove.
Ako nastavi ovako ode on u neki top tim.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 okt 2015, 22:51

dubrovnik je napisao/la:Ne prodaje nasmrkani ovakve igrace u osrednje klubove.
Osrednji klub BL je top u Europi.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 okt 2015, 23:01

soko je napisao/la:
Zato ti "top klubovi" redovno po usima dobijaju u Evropi, pa i od klubova iz drasticno slabijih liga od BL.

Bayern top, Dortmund i Leverkusen se guraju, a ostalo nije vrijedno spomena sto se tice top klubova za Evropu.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 04 okt 2015, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 okt 2015, 23:04

Jos je rano pricati o Bundesligi. On ce sigurno i sljedece sezone igrati u Dinamu, samo nek i dalje zabija kad god dobije sansu, a trud sigurno nece proci bez nagrade.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 okt 2015, 23:16

emir79 je napisao/la:
soko je napisao/la:
Zato ti "top klubovi" redovno po usima dobivaju u Evropi, pa i od klubova iz drasticno slabijih liga od BL.

Bayern top, Dortmund i Leverkusen se guraju, a ostalo nije vrijedno spomena sto se tice top klubova za Evropu.
U Europi imas preko 450 timova. Klub tipa Bremen, Hamburg, Hertha jesu Top, zar sve morate tako bukvalno shvatati.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 okt 2015, 20:52

soko je napisao/la: U Europi imas preko 450 timova. Klub tipa Bremen, Hamburg, Hertha jesu Top, zar sve morate tako bukvalno shvatati.
Pa sad zavisi sta smatras pod tim top. Ako mislis klub za Hodzica, onda je za njeg i Stuttgart top destinacija, kao naravno i ti klubovi koje si naveo. Odnosno svaki klub je za Hodzica iz BL top u ovom momentu. Ali gledano klubove kao klubove iz BL, kada izadju u Evropu pocnu da se gube, vecina njih, sem naravno Bayerna koji je dominantan.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Zglavkar i 41 gost.