FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amstaff
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amstaff » 04 okt 2015, 21:31

ma ovaj poraz nije toliko ni bitan... ipak mi smo prosli kroz mnogo turbulencija, ovo nam je treći trener u mjesec dana itd... izbacili smo zrinjski iz kupa, tri boda smo od prvog mjesta i sve je ok. jesicu treba vremena da se upozna sa igracima i ova pauza nam je sjela kao šamar budali.
kone se mogu furati, ali svjesni su oni koliko su loši i ovo im samo produžava život. sada da ješić konačno fizički spremi ove igrače i sve će biti ok.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 okt 2015, 21:31

uschtipak je napisao/la:Sto samo jedna izmjena? :wtf:
A koga smo to imali na klupi pa bi nam taj donio bolju igru? Jedino mozda Ikande ali on je ''povrijedjen'' jos uvijek
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 okt 2015, 21:35

ElCartel11 je napisao/la:
uschtipak je napisao/la:Sto samo jedna izmjena? :wtf:
A koga smo to imali na klupi pa bi nam taj donio bolju igru? Jedino mozda Ikande ali on je ''povrijedjen'' jos uvijek
Imali smo igrače, odmorne, svježe. Pokušaj i onako se od 60 minute vidjelo da ćemo mi prije primiti nego postići gol.
Mogao je vala i Kadušiću dati bar pet minuta umjesto Puzigaće.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 okt 2015, 21:36

zagorski je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Šta vam je ba ljudi?

Je l to što će vas neka plava curica prozivati koja vas nije pobijedila 12 Bajrama i dočekali? Ili jer fkt tako teško doživljavate poraz?

Prije 4 kola smo bili u puno goroj poziciji, pogledaj nam raspored do kraja, realno imamo se čemu nadati, ima revanš na Koševu sa njima kad se bude lomilo oko titule onaj bitniji. Teško je izgubiti u derbiju, ali budite ljudi recite bolji bili, stisnite to u sebi i prebolite, nije kraj svijeta. Idemo dalje, ne tjeramo nikog, ja sam svoj stav o ješiću iznio, ali neka ga do kraja sezone, jednom se mora stati na stranu trenera. Mi smo aktuelni šampioni, kasnimo 3 boda od prvog mjesta koje drži ekipa s kojom još nismo igrali, šta smo mi izgubili, dobili smo u ova 4 kola, od kako ješić formira formacije, igru i kretnje. Njega pustite da odradi pripreme, da dovede sebi za svoj sistem par igrača koje sam izabere i onda mu sudimo. Nemojte ni psovati igračima, nema potrebe, njih treba ignorisati, ne davati im na značaju, više će ih zaboliti kad fino ljudima čestitamo, nego što njima psujemo i prijetimo, tad smo isti ko oni, bezdušni i levati. Fino glavu gore, derbija će biti i izgubit ćemo još neki isto tako pobijediti, mene više bole porazi od Travnika i Slavije, a derbi je uvijek bio derbi, to je i čar.

Konsolidacija na pauzi, prekrižiti šta treba da znamo na šta računamo, Tatomirović ako je čovjek skinut će onu kapitensku i dati Mateju i fino se posvetiti nečemu drugom u životu recimo skoku u dalj ili ne znam za šta je talenat već, jer za fudbal nije, on je od omladinskog pogona proglašen neupotrebljivim i ne znam kako niko to ne vidi, jedina trka koju je u životu pobijedio i bio najbolji je kad se ko spermatozoid trkao da dođe do maternice.

Idemo dalje, nemojte mi se prenemagati, vi što ste se kladili ispoštujte opklade, pokažite da ste ljudi.
Ama nije to problem.
Lahko je cestitati i ja im cestitam,vise zeljeli,vise se borili i pobijedili.
Ali ja ne mogu da svarim nikako da su nasi igraci izgledali totalno nezainteresirani,kao da im je bio cilj da se ovim porazom osvete navijacima (i to me vjerujte ne bi iznenadilo)
Da se tu vidjela zelja,borba,trud niko im A ne bi rekao,a ovako na ovaj nacin Bogami nece moci.
Sem Delaca i Duljevica svi su mene sto se tice,a i mnogih drugih izgubili podrsku. I ne samo to smatram ih dusmanima i neprijateljima ovog kluba i ovih navijaca. I ako ne uslijede drakonske kazne i igracima i strucnom stabu i ova Uprava ce izgubiti podrsku.
Ova uprava nas vodi u propast..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 okt 2015, 21:37

Ja ne znam jel trebam početi boga psovati i urlati da se shvati ozbiljno....

Kucate na pogrešna vrata sve vrijeme, smjenjuju se svi od Dine do čistačice preko trenera a niko ne uviđa problem.

Evo pogledaj brate zagorski, kažeš ne zalažu se, pa jel prvi put da se ne zalažu? Jel prvi yebeni put da oni neće da potrče? I onda svi krivi samo oni nisu, hiljadu pozitivnih riječi na njihovim Instagramima, profilima, slika sa kafe, šiše. Pa šta treba da se desi da pregledate da je do njih par tu, da neće da igraju, igraju kad hoće, jel problem to svariti? A ješić nije se ni raspakovao hajmo ga napenaliti, Tatomirović 2 godine sistemski urušava fudbal kao profesiju. Niša niko ne govori. **** vas igrači usta sve redom ko god ih brani, eto sad sam se baš iznerviro ali nema veze, fino ignorisati **** dok se ne počnu ponašati profesionalno. Boli i mene al znam da za to nije kriv ni Kusturica ni Abdulah ni ješić ni Tito mrtvi nego par idiota koji sebi daju sve za pravo. Ako ne odu Džemal, Ivan i Bojan iz kluba ove godine možemo osvojiti sto titula mi smo šprdnja.

Ne interesuje me derbi, bolja ekipa pobijedila, interesuje me što se to tako naprosto desi svako malo da oni neće da igraju ni trče? Koga pravi ko budalom, to mene zanima.

Nemojte ih podržavati kad pobjede, pa će se dozvati, svi sve zaborave nakon 3 pobijede, to je naš problem najveći uvijek bio, sve je odmah sjajno, ja pisao ovdje, trubio, zvonio, platio bi novinaru članak al neće i ne smije da objavi od mafije razne da nema probleme da ispriča istinu oko Stepanova jer nisam znao šta da radim, i opet kita. I šta sad? Bićemo mi prvi, sve će biti uredu ali ima stvari bitnijih od titule a to je klub bez idiota i sitnih interesa, to zapamtite.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 04 okt 2015, 21:41

Da se i ja nadovezem na pricu o upravi, u poslovnom planu razvoja kluba kroz marketing te dovodenje stranog kapitala u klub i jakih sponzora te vracanju dugova uprava je odradila za druge ne zamisliv posao ali u sportskom segmentu su nazalsot potpuno zakazali.

Ili ce igraci svaku utakmicu dati od sebe 100% ili da mjenjamo neke stvari, to je jedino sto trazimo srce na teren i nista vise.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 okt 2015, 21:42

Titula nakon 8 godina, kup, 3 boda zaostatka za vodećim, play off Europa lige nikako nije zakazivanje u sportskom smislu.

Vi ste fkt neki ludi ovdje. Totalno.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 okt 2015, 21:42

jurisicduska je napisao/la:Ja ne znam jel trebam početi boga psovati i urlati da se shvati ozbiljno....

Kucate na pogrešna vrata sve vrijeme, smjenjuju se svi od Dine do čistačice preko trenera a niko ne uviđa problem.

Evo pogledaj brate zagorski, kažeš ne zalažu se, pa jel prvi put da se ne zalažu? Jel prvi yebeni put da oni neće da potrče? I onda svi krivi samo oni nisu, hiljadu pozitivnih riječi na njihovim Instagramima, profilima, slika sa kafe, šiše. Pa šta treba da se desi da pregledate da je do njih par tu, da neće da igraju, igraju kad hoće, jel problem to svariti? A ješić nije se ni raspakovao hajmo ga napenaliti, Tatomirović 2 godine sistemski urušava fudbal kao profesiju. Niša niko ne govori. **** vas igrači usta sve redom ko god ih brani, eto sad sam se baš iznerviro ali nema veze, fino ignorisati **** dok se ne počnu ponašati profesionalno. Boli i mene al znam da za to nije kriv ni Kusturica ni Abdulah ni ješić ni Tito mrtvi nego par idiota koji sebi daju sve za pravo. Ako ne odu Džemal, Ivan i Bojan iz kluba ove godine možemo osvojiti sto titula mi smo šprdnja.

Ne interesuje me derbi, bolja ekipa pobijedila, interesuje me što se to tako naprosto desi svako malo da oni neće da igraju ni trče? Koga pravi ko budalom, to mene zanima.

Nemojte ih podržavati kad pobjede, pa će se dozvati, svi sve zaborave nakon 3 pobijede, to je naš problem najveći uvijek bio, sve je odmah sjajno, ja pisao ovdje, trubio, zvonio, platio bi novinaru članak al neće i ne smije da objavi od mafije razne da nema probleme da ispriča istinu oko Stepanova jer nisam znao šta da radim, i opet kita. I šta sad? Bićemo mi prvi, sve će biti uredu ali ima stvari bitnijih od titule a to je klub bez idiota i sitnih interesa, to zapamtite.
Slazem se 100% sa svim sto si napisao..Ali pitanje je zasto oni nisu kaznjeni ili suspendovani? Zasto drugi,pravi profesionalci,placaju ceh?
Ko je kriv za sve to??
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 04 okt 2015, 21:43

jurisicduska je napisao/la:Ja ne znam jel trebam početi boga psovati i urlati da se shvati ozbiljno....

Bravo majstore
Zadnja izmjena: Locust, dana/u 04 okt 2015, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 04 okt 2015, 21:43

Stvarno ne kontam ove strumfove, prije utakmice bi potpisali za bod. U medijima izjave tipa derbi je utakmica za 3 boda kao i svaka druga a onda slave k'o da su ligu sampiona osvojili. Da dodam, koji su seljaci oni sa zapada jbt, svaki ocigledan faul nas su okarakterisali kao simuliranje, a ono njihovo, ne znam sta je ono bilo (seljacki nogomet) su jeb.ali nasima od do. Koji god od igraca nasih prosao oni mu psuju mater... Puzigaci kad je faulirao Memiju, kazu dabogda mami svojo morao pomagati. Fuj, fuj, fuj
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 okt 2015, 21:45

Oni također, kažu neće niko igrati ako ne igra Ivan i vozdra. Šta ćeš ne možeš suspendovati 8 igrača na uštrb jednog. Tako hoda to kod nas jer smo u svlačionici natovarili debile. Upravi su ruke vezane a vi navijači samo na upravu a u biti trebate kad sretnete igrača da ga pljunete u usta i vozdra. A ne đesi bratko, bruda, može slika. Serem se ja na to sve.

Što nikad nije izostala borbenost Benke? To on prespreman, frajer penzioner više trči od svih njih. Zapitajte se malo, i on ne bi igrao da nije očigledno klasa, isto ko što je Dejan branio i ovdje ga podržavali a Matej na klupi sjedio, isti sve razlozi. Al neka smijeni upravu. Ništa nisu u sportskom segmentu postigli, a klub nam nikad uspješniji nije bio nego u ove dvije godine u sportskom segmentu. E Tito dragi. Isto ko da smo svake godine titule osvajali i kupove i igrali play offove.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 04 okt 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 04 okt 2015, 21:45

ne znam da li vas ova uprava vodi u propast kao sto neki misle ali je cinjenica da su sat vremena nakon poraza u derbiju izdali saopstenje koje je u sluzbi njihove zastite krijuci se iza Hordi Zla.
licno, meni bi to bilo dovoljno da znam sta da mislim o njima.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 okt 2015, 21:46

Bogdo da su samo ta 3 uzrok, ima njih moj Duska vise, em u igrackom kadru em izgleda u upravi (svi misle da je uprava samo Kusta i Dino, pa ima tu ljudi za koje nismo ni culi jos).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 okt 2015, 21:47

jurisicduska je napisao/la:Titula nakon 8 godina, kup, 3 boda zaostatka za vodećim, play off Europa lige nikako nije zakazivanje u sportskom smislu.

Vi ste fkt neki ludi ovdje. Totalno.
Brate sve je to u redu,ali ovo sto se desava unutar ekipe je cista sprdnja..Ja pratim i navijam za FKS 40 godina i ne pamtim ovakav javasluk u svlacionici

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 okt 2015, 21:50

evo da i ja neku napisem :facepalm: jednostavno bili su borbeni i sa vise zelje a to je u derby kljuc , mozda smo i mi mogli takticki bolje postaviti al lako je poslije bitke general biti al recimo za ovu utakmicu bas radi te borbe i zelje trebao je kovacevic umjest radovca i berberovic umjesto hebibovica . do gola smo i bolji bili poslije je sve islo na njihov mlin . sarajevo loše loše ni zeljeznicar nista specijalno ali puno borbeni i jaci u duel igri .

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 okt 2015, 21:51

Upravo tako
Treba im zvizdati 90 minuta i kada pobjeduju prozivati ih
Ali osto tako i onoma koji su to dopustili da bude tako da par kuraca od igraca hebu sve redom
Ma marsh vise idioti idiotski!
A treba pojedine i na ulici poceti marisati da bi vidjeli da nama nije scejedno za klubom ko njima
Samo mi jedna stvar nije jasna,evo mi sve ovo znamo i oko tog famoznog klana i ko bojkotuje i ko igra preko neke stvari.... Pa zar to ne vide oni koji imaju vlast?!
Suspenduju jednoh stepanova da bi Pajin zet antifudbaler imao sigurno mjesto
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 04 okt 2015, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 okt 2015, 21:51

hzkg je napisao/la:Meni nikako nije jasno kako ekipa koja u 3 utakmice protiv 3 kvalitetna protivnika ostvari 3 pobjede bez primljenog gola a pri tome postigne 9 golova odigra ovako losu i bezidejnu utakmicu i prekine niz.

Nadam se da su svi shvatili da mi odbrane nemamo, i da je smijesno da suspenduju igraca kao sto je Stepanov. Nadam se brzom povratku Ikandea, Almira Bekica i Kovacevica jer oni moraju igrati u prvih 11. Za Tatomirovica i Puzigacu odavno vise nema mjesta.
Bravo brate isti sam.

Da bi mi gazili sve pred sobom mi moramo da imamo trenera motivatora, plus da ima odrjesene ruke da raskine ugovor sa bilo kojim igracem cim doticni nebude 100 profesinalac na terenu i van njega. MORAS SE ZELAGAT 100% (Sto bi rekla ona budala DA POGINES) A da uprava samo potvrdi taj i taj nije vise igrac FK SARAJEVA na zahtjev trenera. Nek mu je sretno u nastavku karijere. UBJEDEN SAM 100% DA JE OVO JEDINI NACIN DA MI SVAKU UTAKMICU IGRAMO KO PROTIV RADNIKA IZ BJELJINE.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 okt 2015, 21:55

Elcartel oni su uzrok, ovo ostalo je kolateralna šteta jer vide da su ovi kolovođe, ne mogu mimo njih i bolje im se prikloniti. Logično da neće braniti pojedinca nego njih trojicu i sve te koji se vrte tu oko njih jer su Pi... Prvi koji im je pokazao stav je Benko, bojkotovali ga loptama, al onda prevagnula kvaliteta i izmišljanje pozicije krsti, pa onda Stepanov, i kako prolaze, evo sad se pljuje po njima a ovi normala žive, kockaju, zezaju se, troše novac, ne interesuje ih ni Sarajevo ni ja ni ti ni mi. Nije uprava kriva, dublji je problem, ne može uprava protiv sebe nikako ići. Ima tu raznih ucjena i podmetanja i njima a oni sve žele da se to smiri nije im bitno samo da Sarajevo bude prvo, evo ja kažem nek ispadnemo iz lige al ih otjerajte i njih i menadžere im, ja sam prvi za to. Al ko je još? Niko brate, za 20 dana smo šampioni svemira. Živi bili vidjeli.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 04 okt 2015, 21:57

jurisicduska je napisao/la:Oni također, kažu neće niko igrati ako ne igra Ivan i vozdra. Šta ćeš ne možeš suspendovati 8 igrača na uštrb jednog. Tako hoda to kod nas jer smo u svlačionici natovarili debile. Upravi su ruke vezane a vi navijači samo na upravu a u biti trebate kad sretnete igrača da ga pljunete u usta i vozdra. A ne đesi bratko, bruda, može slika. Serem se ja na to sve.

Što nikad nije izostala borbenost Benke? To on prespreman, frajer penzioner više trči od svih njih. Zapitajte se malo, i on ne bi igrao da nije očigledno klasa, isto ko što je Dejan branio i ovdje ga podržavali a Matej na klupi sjedio, isti sve razlozi. Al neka smijeni upravu. Ništa nisu u sportskom segmentu postigli, a klub nam nikad uspješniji nije bio nego u ove dvije godine u sportskom segmentu. E Tito dragi. Isto ko da smo svake godine titule osvajali i kupove i igrali play offove.
Za sve pobrojano upravo je uprava kriva.
Igraci rade to sto rade, zato sto im je to neko i dozvolio.
Da smo mi klub kakav bi trebalo da smo, isti ti igraci, svih 8 ili 15 ako treba bi na tribinama zavrsili.
Sta je razlog pa nisu?
Sta je razlog pa je klub taoc 5-10 nebitnih igraca?

Neko se boji neke mafije i sumnjivih lica koja nam sjede u vip lozi?

Svi znaju sta se desava, ali ta nasa uprava opet podrzi one idiote i suspenduje Stepanova, a Ikande je lafo povrijedjen. Pa nismo djeca.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 04 okt 2015, 21:59

Allahami mene stid od kakve smo mi ekipe izgubili.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Venom i 21 gost.