Nastavio je igrat. Presao sa beka u sredinu. Vidjecemo.Elegant je napisao/la:Valjda nije ozbiljno.
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
- JohnCleese
- Kontakt:
Lulic nece moci, valjda ga Salihovic uspije pokrit
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
luliceva povreda najvjerovatnije ubacuje zeca u prvu
- Goalgetter
- Kontakt:
Malo sam prevodio po google translate, navodno se samo radi o umoru i grcu ako sam ja dobro skontao, neka neko prevede ko zna Italijanski.
http://lnx.lazialita.com/2015/10/04/pio ... artenenza/
http://lnx.lazialita.com/2015/10/04/pio ... artenenza/
- Goalgetter
- Kontakt:
Bale na klupi Reala protiv Atletica, nema sumnje da ce zaigrati protiv nas.
Steta bas sam mislio napisati jutros da bi bilo odlicno ako bi poceo protiv Atletica. Ljudi igraju jako grubu i postojala bi realna sansa da se bar malo povrijedi.
A ja bas zbog toga sto je na klupi mislim da nece igrati protiv nas.Bice,nije dovoljno oporavljen,evo vidite da ga ni mi ne forsiramo.Goalgetter je napisao/la:Bale na klupi Reala protiv Atletica, nema sumnje da ce zaigrati protiv nas.
Mada iskreno ja se ne opterecujem s tim da li ce on igrati ili nece,mi ako budemo na svom nivou ni tri Bejla im ne mogu pomoci.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 04 okt 2015, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma Lulić je odmarao i u utakmici Evropa Lige ove sedmice, zbog kako je pisalo, manjih fizičkih problema, tako da je vjerovatno nespreman ušao i u ovaj meč. Mislim da se tu radi samo o premorenosti i da neće biti problema.
Benitez je rekao danas prije derbija da je Bale 100% spreman za utakmicu fizicki i da je normalno trenirao. Jedino ga brine sto nije u najboljoj formi ( match fitness ) za utakmicu i zato mozda nece poceti, nazalost. Ovo je najgora moguca varijanta sto se nas tice. Jedino mozda da ga uvede u drugom poluvremenu i da pokupu neku sitnu povreduFidelis je napisao/la:A ja bas zbog toga sto je na klupi mislim da nece igrati protiv nas.Bice,nije dovoljno oporavljen,evo vidite da ga ni mi ne forsiramo.Goalgetter je napisao/la:Bale na klupi Reala protiv Atletica, nema sumnje da ce zaigrati protiv nas.
Mada iskreno ja se ne opterecujem s tim da li ce on igrati ili nece,mi ako budemo na svom nivou ni tri Bejla im ne mogu pomoci.

Ma pustite to idealiziranje stranih igraca i njihovo stalno precjenjivanje.Niko nije svemoguc,pogotovo kad je skoro usamljen,on mozda moze sam rjesiti Kipar ili Izrael ali mi nismo oni.Licno bih volio da igra bas zbog tih pretjerivanja.Ajax je napisao/la:Benitez je rekao danas prije derbija da je Bale 100% spreman za utakmicu fizicki i da je normalno trenirao. Jedino ga brine sto nije u najboljoj formi ( match fitness ) za utakmicu i zato mozda nece poceti, nazalost. Ovo je najgora moguca varijanta sto se nas tice. Jedino mozda da ga uvede u drugom poluvremenu i da pokupu neku sitnu povreduFidelis je napisao/la:A ja bas zbog toga sto je na klupi mislim da nece igrati protiv nas.Bice,nije dovoljno oporavljen,evo vidite da ga ni mi ne forsiramo.Goalgetter je napisao/la:Bale na klupi Reala protiv Atletica, nema sumnje da ce zaigrati protiv nas.
Mada iskreno ja se ne opterecujem s tim da li ce on igrati ili nece,mi ako budemo na svom nivou ni tri Bejla im ne mogu pomoci.I jedan Bale ne trojica ako bude imao svoj dan moze sam da prelomi utakmicu bez problema. Radi se o ofanzivnom igracu najvece moguce klase.
Sto se tice Lulica molimo Boga da bude spreman,moze njega Salihovic zamijeniti ali ko ce onda igrati u veznom redu?U takvom razvoju dogadjaja mi nemamo veznog reda i stvarno ne znam kako bi dobili utakmicu.Da ne spominjem trkacki doprinos Senada Lulica
Evo Bejla, idealna utakmica da ga neko ponovo zakuca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za Balea je najbolje rijesenje kad uzme loptu da dvojica idu na njega ali da se razmaknu. Prvi da ide na njega, a on u trci mora da gura loptu ispred sebe/pored igraca da pretrci prvog igraca, a drugi igrac samo pokupi tu loptu ili je ispuca. To je rijesenje za takve igrace, jer on nije dribler, vec trkac.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
On je kita Musanova, hebo te Bale, u ovoj formi on je plus za nas...Murga je napisao/la:Za Balea je najbolje rijesenje kad uzme loptu da dvojica idu na njega ali da se razmaknu. Prvi da ide na njega, a on u trci mora da gura loptu ispred sebe/pored igraca da pretrci prvog igraca, a drugi igrac samo pokupi tu loptu ili je ispuca. To je rijesenje za takve igrace, jer on nije dribler, vec trkac.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma ne prizivajte tuđe povrede. Oni imaju 2 igrača u reprezentaciji i moramo biti u stanju njih pobjediti na domaćem terenu. Ako nismo kvalitetni za to onda ni ne zaslužujemo Euro. Naravno svi bi voljeli da ne igra Bale, ali neka bude šta biti mora pa nek se borimo kao lavovi 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Goalgetter
- Kontakt:
Cemu ovoliko podcjenjivanje Welsa, pogotovo jos kad uzmemo cinjenicu da nama fale DZEKO i BESIC, ubjedljivo dva najbolja igraca u reprezentaciji.JavierBosnia je napisao/la:Ma ne prizivajte tuđe povrede. Oni imaju 2 igrača u reprezentaciji i moramo biti u stanju njih pobjediti na domaćem terenu. Ako nismo kvalitetni za to onda ni ne zaslužujemo Euro. Naravno svi bi voljeli da ne igra Bale, ali neka bude šta biti mora pa nek se borimo kao lavovi

Bale se još boji igrati zbog povrede . Ako ste gledali Real - Atletico mogli ste vidjeti kako bježi od lopte 

"We need to suffer. And we need to fight."
Dobro ako je kita. Onda se nemamo cega bojati ako bude igrao.Husika je napisao/la:On je kita Musanova, hebo te Bale, u ovoj formi on je plus za nas...Murga je napisao/la:Za Balea je najbolje rijesenje kad uzme loptu da dvojica idu na njega ali da se razmaknu. Prvi da ide na njega, a on u trci mora da gura loptu ispred sebe/pored igraca da pretrci prvog igraca, a drugi igrac samo pokupi tu loptu ili je ispuca. To je rijesenje za takve igrace, jer on nije dribler, vec trkac.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Znaci Lulic povreda. Dobro je srecom imamo krila na klupi. Ovoga sam se bojao.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nije to podcjenjivanje, dugo sam ja u fudbalskim vodama. Reklo bi se da sam fejs novinar, radim na nekim portalima...Goalgetter je napisao/la:Cemu ovoliko podcjenjivanje Welsa, pogotovo jos kad uzmemo cinjenicu da nama fale DZEKO i BESIC, ubjedljivo dva najbolja igraca u reprezentaciji.JavierBosnia je napisao/la:Ma ne prizivajte tuđe povrede. Oni imaju 2 igrača u reprezentaciji i moramo biti u stanju njih pobjediti na domaćem terenu. Ako nismo kvalitetni za to onda ni ne zaslužujemo Euro. Naravno svi bi voljeli da ne igra Bale, ali neka bude šta biti mora pa nek se borimo kao lavoviJa ne znam, na forumu a i raja toliko podcjenjuje ovaj Vels kao da su neki balavci i zadnji u grupi, a ne prvi u grupi sa samo 2 primljena pogodka, i to protiv Belgije, Izraela i nas nisu nijedan jedini primili.
Wales je jedan odlican kolektiv, prvi su ispred Belgije sto dovoljno govori, ali kad im Bale nije u formi oni su slabi, i to trebamo iskoristiti.
Protiv njih smo igrali 00 u Kardifu, a sada nasa reprezentacija je u nikad boljoj formi. Fale Besic i Dzeko, ali imamo mi jednog Begovica, kvalitetnu odbranu, jako kvalitetnu, sredinu gdje ima pomalo problema, Pjana se ističe jedino, solidna krila Lula i Edin i u napadu Vedo koji je dobio samopuzdanje i od njega očekuju da dostojno zamjeni dzeksona kojeg niko trenutno ne moze zamjenit kako treba
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
To je sarkazam?Gdje su nam krila na klupi?dubrovnik je napisao/la:Znaci Lulic povreda. Dobro je srecom imamo krila na klupi. Ovoga sam se bojao.
Sama pomisao na mogucnost Luliceve povrede pokazuje koliko je idiotski potez izostaviti Hajrovica
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Drum, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, kakarut i 48 gostiju.