Niđe veze!trebevic je napisao/la:Nove zvijezde Barce, Villa 40 miliona, Cesc oko 60 i nova meta Ribery 50 miliona.........Laporta = Perez!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Niđe veze!trebevic je napisao/la:Nove zvijezde Barce, Villa 40 miliona, Cesc oko 60 i nova meta Ribery 50 miliona.........Laporta = Perez!
Potpis!xavi26 je napisao/la:mogu vam reci da je ova tema postala dosadna za citati, pa ima milion drugih stvari o kojima se moze pisati, a vi zapeli za fabregasa koji je arsenalov igrac
Pogotovo ako se uzme u obzir da vam taj igrac nije preko potreban u ekipi a vi zapeli bas kao da vam ocajnicki treba takav igrac.Strpite se malo,ako dodje dodje,ako ne dodje svejedno vam je i bez njega imate prejaku ekipu.BaDa12 je napisao/la:Potpis!xavi26 je napisao/la:mogu vam reci da je ova tema postala dosadna za citati, pa ima milion drugih stvari o kojima se moze pisati, a vi zapeli za fabregasa koji je arsenalov igrac
O tome neka se priča kad bude vrijeme za to!
sta ti imas protiv Ljubuskog ?-Paja je napisao/la:Vidim brat Guardiole je sredio prijateljsku sa Hajdukom oduvijek mi je to bilo sumnjivo ali sad sam skontao. Guardiole su Gavrilovici iz Ljubuskog emigracija iz II svjetskog rata!
Kako nidje veze? 25 miliona za Chygrinskog, Cesc 60, Villa 40, Ibrahimovic koliko ono 46 miliona + Eto'o ili ja grijesim? To je 70 miliona...Sajoni je napisao/la:Niđe veze!trebevic je napisao/la:Nove zvijezde Barce, Villa 40 miliona, Cesc oko 60 i nova meta Ribery 50 miliona.........Laporta = Perez!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.