FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uschtipak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uschtipak » 04 okt 2015, 19:58

Ne mogu da se sastave sa loptom. Odbija se od njih k'o od drvo. Ne mogu sacuvati loptu. Krste, Okic, Tatko, odron dibidus, a ni ostali nista bolji. Dulja nesto u prvom poluvremenu kao i probijao po strani, borio se k'o nesto, poslije ni on nista. Matej kralj. Kako se unese sudiji u facu, ocekivala sam da ce ga glavom. Srce me zaboljelo kad sam vidjela da krvari. Ali kakav kralj na kraju, skide dres i baci navijacima, najvise prisao tribini, ostali nisu smjeli, kuliraju, bjeze od lopte, umislili da su fudbaleri. :puke: Onda ide prema svlacionici, salje puse i mase strumpfovima. Kako im je zivac povukao, jarane. Kakvo samopuzdanje, kakav karakter, kakav :kralj: :tokralju:

Sjever usrao sa pirotehnikom. Navijanje predobro, sve vrijeme su se orili. Strumpfovi se zabezeknuli, gledaju i ne vjeruju, digli ruke i muk. Bukvalno se nisu culi. :lol:

Vraticemo im aBd na Kosevu i to sa kamatom. Idemo dalje. :opaopa:

Nisu oni bili dobri koliko smo mi bili losi. Digli su se malci, ali dobro, oprosteno im je, svjesni i oni da im nastupa susa. Da nisu pobijedili, kompletno bi se samoubili.

I idemo, ja volim volim volim samo teeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeee ...
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 okt 2015, 20:02

hilmo je napisao/la:Trener mi je malo čudan, traži izgovor u prekidima i grubosti. Pa nije balet, i nije utakmica sa drugoligašem, nego gospodine Ješiću gradski derbi koje si ti u karijeri mnogo puta igrao, koji je možda i gori od našeg. Kada oni drugi nemaju približne kvalitete probaju se nadopuniti drugim stvarima. Oni su danas uspjeli a mi nismo imali odgovor na to.
@hilmo i ako se slazem sa tobom u 99% stvari i slazem se da je trener danas podbacio jednim dijelom. Ovaj dio se ne slazem Derbi Zvezda - Partizan pa donekle i DInamo - Hajduk - Rijeka. Bude tu i grube igre samo tu se vecinu utakmica ide na nadigravanje. Da se ovako sijece utakmica i unistava igra pa sve dok to sudija dozvoli to nije karakteristika derbija. Nego kao sto si neko rekao timova kao sto su Travnik, Slavija itd. kada igraju protiv favorita. Ne znam dali je bio jedan derbi Zvezda - Partizan sa ovoliko faulova. Derbi je nadigravanje najboljih timova. Naravno bude tu i poneki grubi start samo ovdje se je bas islo na razbijanje igre. I tu je trener upravu sigurno. Nije upravu u tome sto smo izgubili sredinu terena. Trebao je izvesti na poluvremenu Hebibovica i krenuti svom snagom sa 3-5-2 kao sto je i uradio kasnije. To je njegova greska svakako. Njihov trener je u ovom momentu odigrao jedino kako je mogao sa ovim igracima i tu se mu nema sta zamjeriti.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 okt 2015, 20:02

kinosvra je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:Previse vam ovo sve tesko pada, ne moze se svaka utakmica dobiti, mora se nekad izgubiti.
Nemojte da idemo iz krajnosti u krajnost.
Iskoristili su ono sto jedino znaju, ciganluk, udaranje, prljava igra.
Mi se nismo dobro spremili, Hebibovic nije smio igrati beka, svaka utakmica nam je uzas kad je on na beku, ali to niko da skonta i treba jos 50 utakmica da odigra da bi to neko skontao i tu nam je najveci propuh bio i cijelu utakmicu su nam po nasoj desnoj strani probleme pravili.
Jucer onaj blentavi Nikic izjavi: ma Sarajevu je slaba desna strana, i tu je zeljina sansa...znaci i budala vidi gdje smo tanki i opet Hebibovic igra beka.
Uzeli su nas na foru, seljakluk i idemo dalje.
U ovoj ligi samo ovako mozemo izgubiti...Travnik, Slavija, cigani...ne moze nas niko nadigrati, imamo najjacu ekipu i nemojte sad da pljujemo od Uprave do igraca, pa da ih sutra opet dizemo u nebesa.
Valjda ce poslije pauze Baric, Bekic i Ikande biti spremni i onda ce to biti druga prica.

Mastali ste da im strpamo 4-5 komada, pa vam je sad muka, a stalno se trubi da je derbi posebna utakmica i da se nikad ne zna.
Pa danas smo itekako nadigrani, ili sam ja gled'o neku drugu utakmicu?
Ma izgleda da sam ja gledao drugu utakmicu.
Ja sam vidio danas jednu borbenu utakmicu sa puno prekrsaja, prekida i borbe.
Jedna ekipa je bila sretnija, borbenija i vise zeljela pobjedu i do nje su dosli.
Nikakvog nadigravanja ja nisam vidio.
I borba i želja su sastavni dio ovog sporta. Na kraju krajeva, ekipa koja za 90 minuta ne stvori nijednu 100% šansu, a kojoj protivnička ekipa stvori nekoliko takvih i pritom je pobijedi uz "tu negdje" posjed lopte nikako ne može biti nenadigrana.
1946

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 04 okt 2015, 20:06

Ova SRAMOTA je rezultat napora nase uprave koja podrzava klan pobunjenika a tjera Stepanova, Ikandea i ostale. Osim Delaca i Duljevica svi ostali mogu ici.

1-Uprava nam dobro radi Bosanski "bidnis" u kafani ali nema pojma o vodjenju pravih organizacija a pogotovo sportskih (pogledajte Hard Knocks).

2-Trener koji koristi Tatka pored Kovacevica i Hebiba pored Kalasija je slijep. Trener koji uvodi jednu izmjenu kad gube i ne pripremi igrace na batine je debil.

3-Danasnjih prvih 11 je nivoa PL sa izuzetkom Delaca i Dulje (a i on se na kraju pogubio) dakle dno Evrope. Plus nedostatak hrabrosti i ideja.

Ne moze nam biti izgovor ni sudija koji je dopustao mesarsku igru gurbeta, ni razbijene arkade Delaca ni protivnicki stil igre (jedini moguci da izbjegnu poraz) jer ono je bilo nasa sramota. Nadam se najvecim kaznama u istoriji kluba.

Mi cemo izgleda postati ozbiljan klub kada nam Tan dovede Svabe u klub i rastjera nase mahalce - mozda za 2 godine. Od rata po prvi put sam se ponadao da smo na pravom putu i gorko se prevario. Nije problem 3 boda vec buducnost kluba. Dugovi su vraceni i sada neznanjem lako mozemo zapasti u stagnaciju dok nas ostali ne stignu. Nadam se da grijesim i tjesim se Akademijom, Rajlovcem i ostalo ali opet se prave velike greske. Vidjecemo.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 okt 2015, 20:08

Sto i sa Mesom nije raskinut ugovor??? Jer i on je sudionik incidenta u svlacionici???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 okt 2015, 20:16

Ja znam samo jednu stvar,a to je da je nesto dobro truhlo kod nas u klubu!
I Jesic je najavljen kao 'autoritet' kojemu se niko ne moze mijesati u posao pa izgleda da noje tako. Dosao ciko da uzme finu lovu i da bude blizu kuce,a ostalo manje-vise. Objesiti macku o rep price kako se nekakve ambicije poklapaju i sl.
Treba se samo fino spustiti na zemlju i ne ocekivati nista veliko.
Mi smo samo jedan u nizu premijerligaskih klubova koji od ostalih odskace samo po tome sto ima stranog vlasnika i malo vise para od ostalih.
I po tome sto inamo najplacenije i najpichkastije igrace koji su ikada igrali u cirkusu zvanom PL BiH!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 04 okt 2015, 20:17

Stvarno ovaj forum je cudo. Do jucer bilo sve uprava se popravila, radi kako treba, trener novi, dominirat cemo ! Prvi poraz novog trenera odmah ste vecina poceli pljuvati po svemu tome. Ono nidje veze, al et'

Edit "kinosvra": Citam ti postove ono svaki respect !
Zadnja izmjena: Mourinhokilledbarca, dana/u 04 okt 2015, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
1946

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 04 okt 2015, 20:17

Nemam rijeci na nase igrace ako ih mogu tako nazvati poslije danasnjeg zalaganja koje je ravno nuli, uzas, iznervirana raja koja je dosla ponovo u velikom broju i niste ispostovali nas dogovor prije samog pocetka neka vam je na cast pickice ! :evil:
04.10.2009 !!

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 04 okt 2015, 20:21

uschtipak je napisao/la:Ne mogu da se sastave sa loptom. Odbija se od njih k'o od drvo. Ne mogu sacuvati loptu. Krste, Okic, Tatko, odron dibidus, a ni ostali nista bolji. Dulja nesto u prvom poluvremenu kao i probijao po strani, borio se k'o nesto, poslije ni on nista. Matej kralj. Kako se unese sudiji u facu, ocekivala sam da ce ga glavom. Srce me zaboljelo kad sam vidjela da krvari. Ali kakav kralj na kraju, skide dres i baci navijacima, najvise prisao tribini, ostali nisu smjeli, kuliraju, bjeze od lopte, umislili da su fudbaleri. :puke: Onda ide prema svlacionici, salje puse i mase strumpfovima. Kako im je zivac povukao, jarane. Kakvo samopuzdanje, kakav karakter, kakav :kralj: :tokralju:

Sjever usrao sa pirotehnikom. Navijanje predobro, sve vrijeme su se orili. Strumpfovi se zabezeknuli, gledaju i ne vjeruju, digli ruke i muk. Bukvalno se nisu culi. :lol:

Vraticemo im aBd na Kosevu i to sa kamatom. Idemo dalje. :opaopa:

Nisu oni bili dobri koliko smo mi bili losi. Digli su se malci, ali dobro, oprosteno im je, svjesni i oni da im nastupa susa. Da nisu pobijedili, kompletno bi se samoubili.

I idemo, ja volim volim volim samo teeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeee ...
Jesmol' mi gledali istu utakmicu? Strumfovi muk? Nisu culi? Cccc.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 04 okt 2015, 20:25

Ma izgleda da sam ja gledao drugu utakmicu.
Ja sam vidio danas jednu borbenu utakmicu sa puno prekrsaja, prekida i borbe.
Jedna ekipa je bila sretnija, borbenija i vise zeljela pobjedu i do nje su dosli.
Nikakvog nadigravanja ja nisam vidio.[/quote]

I borba i želja su sastavni dio ovog sporta. Na kraju krajeva, ekipa koja za 90 minuta ne stvori nijednu 100% šansu, a kojoj protivnička ekipa stvori nekoliko takvih i pritom je pobijedi uz "tu negdje" posjed lopte nikako ne može biti nenadigrana.[/quote]

Nijedna 100% sansa?
Pa nisam valjda fulio forum...da ne dobijem ban :?

Ako nisu Benkina, Puzigacina i Okiceva sansa 100 % onda smo mi definitivno gledali razlicite utakmice.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 okt 2015, 20:28

Imam osjećaj da raje većinom površno gleda utakmice, ono pobjedili smo svi su dobri najbolji, izgubili niko ne valja, nismo prilike napravili...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 okt 2015, 20:29

E cuj Jesic kriv vec?? Yebo te putarluk i nasi navijaci. Pa nije frajer cudotvorac da od nasih manekena odmah napravi Bayern. Vidjet cemo na cemu smo da njim kad odradi prelazni rok, kad on spremi ekipu itd. Stavi tog Hebibovica na tribinu ili ga salji kuci, pa vidi li iko da momak pojma neeeeema, NE MOZEE IGRATI BEKA KOD NAS!! Jos jednom svaka cast onom ko je suspendovao Stepanova!! Bravo glupani!! :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 04 okt 2015, 20:32

chesto to ponavljam u zhivotu a i na ovom forumu,nema nishta gore na svijetu od euforichnog pitara

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 04 okt 2015, 20:32

Mourinhokilledbarca je napisao/la:Stvarno ovaj forum je cudo. Do jucer bilo sve uprava se popravila, radi kako treba, trener novi, dominirat cemo ! Prvi poraz novog trenera odmah ste vecina poceli pljuvati po svemu tome. Ono nidje veze, al et'

Edit "kinosvra": Citam ti postove ono svaki respect !
Hvala majstore.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 okt 2015, 20:33

kinosvra je napisao/la: Nijedna 100% sansa?
Pa nisam valjda fulio forum...da ne dobijem ban :?

Ako nisu Benkina, Puzigacina i Okiceva sansa 100 % onda smo mi definitivno gledali razlicite utakmice.
Sve zavisi kako gledaš i šta smatraš 100% šansom. Za mene recimo ni Benkina i Puzigaćina šansa nisu ziceri, al' eto, gledao sam sa tribine pa za sad neću ništa ni govoriti, kad gledaš iz onakve pozicije vrlo lahko se može desiti da baš i nemaš najtačniju sliku utakmice, pa ću sačekati izvještaj. Naravno i dalje stojim pri tome da smo itekako nadigrani bez obzira da li navedene šanse smatrali stopostotnim ili ne.
1946

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 04 okt 2015, 20:34

Hajmo sad sa pricom, ma nemojte Uscuplica on nema poraza - pa vidjeste kako zavrsi.

Nemojte nam dirati upravu iako podrzava pobunjenike, koji ucjenjuju klub, sprecavaju razvoj i uzrokuju ponizenja kao ovo. Ma vratili smo dug i sada mozemo plutati i boriti se za Evropu narednih 5 godina dok ne pogubimo sve sponzore. Neka ih jos.

Podrska lopovluku i dalje dominira i tako unistava motivaciju i zajednistvo u sporstkom segmentu tima.

Najgori neprijatelji su oni koji debile podrzavaju i svojim sljepilom i neznanjem tako stete klubu. Prije nego sto date bezrezervnu podrsku - razmislite, u protivnom naviknite se na ove bruke.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 okt 2015, 20:36

Jesic nece ni docekati da odradi pripreme,ili cemo ga otjerati ili ce sam otici.
Citiracete me ;)

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 04 okt 2015, 20:37

kengur je napisao/la:Hajmo sad sa pricom, ma nemojte Uscuplica on nema poraza - pa vidjeste kako zavrsi.

Nemojte nam dirati upravu iako podrzava pobunjenike, koji ucjenjuju klub, sprecavaju razvoj i uzrokuju ponizenja kao ovo. Ma vratili smo dug i sada mozemo plutati i boriti se za Evropu narednih 5 godina dok ne pogubimo sve sponzore. Neka ih jos.

Podrska lopovluku i dalje dominira i tako unistava motivaciju i zajednistvo u sporstkom segmentu tima.

Najgori neprijatelji su oni koji debile podrzavaju i svojim sljepilom i neznanjem tako stete klubu. Prije nego sto date bezrezervnu podrsku - razmislite, u protivnom naviknite se na ove bruke.
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/fk- ... ikada/2609

Fudbalski klub Sarajevo i navijačka grupa Horde zla odlučili su zajedničkim zvaničnim saopštenjem obratiti se javnosti.

Svjedoci smo raznoraznih priča koje u posljednje vrijeme dolaze do nas, a nastaju u glavama pojedinaca koji uzimaju sebi za pravo da se poistovjećuju, kako s Fudbalskim klubom Sarajevo tako i navijačkom grupom Horde zla. Čelnici Fudbalskog kluba Sarajevo predanim radom, a uz podršku Hordi zla, koja niti jednog trenutka nije izostala, niti će izostati u budućnosti, uspjeli su u proteklom periodu postaviti klub na zdrave noge.

Fudbalski klub Sarajevo u ovom trenutku je najzdraviji i najperspektivniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini, a kao takav meta je brojnih menadžera i drugih dušebrižnika koji bi u čitavoj priči voljeli vidjeti sebe i tako ostvariti ličnu korist i promociju. Ovim putem zajednički želimo svima njima poručiti da kucaju na pogrešnu adresu i da nikada neće biti dio porodice iz Titove 38/b.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 04 okt 2015, 20:40

zagorski je napisao/la:Jesic nece ni docekati da odradi pripreme,ili cemo ga otjerati ili ce sam otici.
Citiracete me ;)
Trenera ne mozes ocjeniti dok ne odradi ljetne pripreme i ne oformi tim po svom ukusu. ALI ako je on stavio Hebiba i Tatka danas, ja kao amater mu se poserem u diplomu. A zasto nije uveo jos izmjena, da li je to do njega ?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 okt 2015, 20:44

kengur je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Jesic nece ni docekati da odradi pripreme,ili cemo ga otjerati ili ce sam otici.
Citiracete me ;)
Trenera ne mozes ocjeniti dok ne odradi ljetne pripreme i ne oformi tim po svom ukusu. ALI ako je on stavio Hebiba i Tatka danas, ja kao amater mu se poserem u diplomu. A zasto nije uveo jos izmjena, da li je to do njega ?
A koga da stavi danas umjesto Tatka? Nije Jesa suspendovao Stepanova.. Kova nespreman i jos neoporavljen..Baric isto povrijedjen, Kallasi nije odavno igrao gdje ces ga u derbi gurnuti?
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 04 okt 2015, 20:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, boki86, Google Adsense [Bot] i 37 gostiju.