FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

esprit24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 04 okt 2015, 19:25

Katastrofalna igra u drugom poluvremenu, al Zeljin mesarluk je dosta doprinio nasoj slaboj igri
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 04 okt 2015, 19:26

Nasi odigrali kao picke zadnje! Apsurdno je to da Jesic kao trener uopste nije uticao na igru! Ako ce mu onaj odvratni skaut sjediti na klupi, onda nam nije ni trebao trener. Ovdje svi pare uzimaju a niko niti zna odgovoriti na igru protivnika, niti zna motivisati ekipu. Sve isto kao i kod Dzenana uz neki povremeni bljesak. Cast Mateju, kojem bih odmah dao kap.traku i Duljevicu. Ako Jesic sljedecu utakmicu od pocetka ne stavi bar dvojicu omladinaca koji su potpisali ugovore, onda je on potpuni promasaj od trenera i bacanje para. Ova ekipa je dosla u fazu zasicenja i covjeka od covjeka i covjeka od novca da ih jedino kokektivnom klupom mozes vratiti. Naravno, vecinu njh ne bi ni vratio, nego nogirao...

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 04 okt 2015, 19:27

belosevic28 je napisao/la:@kinosvra, jel taj drugi Ostrakovic???
Jeste.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 okt 2015, 19:29

aplauz za raskid ugovora sa Milanom, ako mogu jos samo da dodam trebali ste i Barbarica pa da nam i dragi Dzemica zaigra....koji glupani suspendujes jedinog lika koji bi imao muda da se danas pobije sa njima al neka imamo mi i kapitena naseg, sa njim cemo do grupne faze aBd
Pyro is not a crime !

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 04 okt 2015, 19:30

DZENO ODLAZI!!!!!!!!!!
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 okt 2015, 19:31

Opet Stepanov i Kallasi remete atmosferu u ekipi, daj dovedite Bilbiju da ga suspendujemo vidite da povlači poteze iz sjene... Ono brčka se na rivi i smišlja spletke kako da pokvari atmosferu.
**** li ti "borbeni kapitenu" ivane tatomiroviću od do gdje šta imaš i tebi i tvojim haverima, i onom što suspendova stepanova isto
Hebibovića vratiti kod "hepokovaca" kako ih nazvaše na infu obavezno, ili bilo gdje drugo kad ga već ovaj neće na klupu. Očaj. Odgovorno tvrdim da ovako pi.čkastu ekipu nismo imali od rata pa na ovamo
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 okt 2015, 19:31

Tatko mora igrati jer mu je Paja punac,revolveras mora igrati jer mu je menadzer mafijas Tiric.....
Cudna suspenzija Stepanova,cudna povreda Ikandea...
Ma u nas je trener samo marioneta izgleda
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 04 okt 2015, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 04 okt 2015, 19:32

Ja sam ubijedjen da mi nemamo kvalitet u ovoj ekipi,kad se doda tome jos i voljni momenat kod vecine igraca onda i dodjemo do ovog jada i tuge sto smo danas vidjeli.Mene stid kakvi nam bezmudani setaju terenom i nose sveti dres :oops:
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 okt 2015, 19:36

Od muke ne zna čovjek šta više napisat . Al prvo što pada na pamet je je.bavanje mama klanu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 okt 2015, 19:39

I jos jednom hebem svim igracima (osim Delaca i Dulje)i strucnom stabu sve na kamaru!!!
Pichke jedne plasljive,nesposobne,preplacene!
Takode i ovima iz Uprave koji su nesposobni da naprave ekipu,koji su dopustili klanove,koji su dopustili da ih se ucjenjuje i da pojedinci moraju igrati itd.!
Marsh vise i jedni i drugi i treci!!!

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 04 okt 2015, 19:42

Previse vam ovo sve tesko pada, ne moze se svaka utakmica dobiti, mora se nekad izgubiti.
Nemojte da idemo iz krajnosti u krajnost.
Iskoristili su ono sto jedino znaju, ciganluk, udaranje, prljava igra.
Mi se nismo dobro spremili, Hebibovic nije smio igrati beka, svaka utakmica nam je uzas kad je on na beku, ali to niko da skonta i treba jos 50 utakmica da odigra da bi to neko skontao i tu nam je najveci propuh bio i cijelu utakmicu su nam po nasoj desnoj strani probleme pravili.
Jucer onaj blentavi Nikic izjavi: ma Sarajevu je slaba desna strana, i tu je zeljina sansa...znaci i budala vidi gdje smo tanki i opet Hebibovic igra beka.
Uzeli su nas na foru, seljakluk i idemo dalje.
U ovoj ligi samo ovako mozemo izgubiti...Travnik, Slavija, cigani...ne moze nas niko nadigrati, imamo najjacu ekipu i nemojte sad da pljujemo od Uprave do igraca, pa da ih sutra opet dizemo u nebesa.
Valjda ce poslije pauze Baric, Bekic i Ikande biti spremni i onda ce to biti druga prica.

Mastali ste da im strpamo 4-5 komada, pa vam je sad muka, a stalno se trubi da je derbi posebna utakmica i da se nikad ne zna sto se i danas pokazali.
Podcijenili smo **** i vrtilo nam se.
Zadnja izmjena: kinosvra, dana/u 04 okt 2015, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 04 okt 2015, 19:43

U Nemanjin, Gojkov i Milosev vakat niko nas nije ovako PONIZIO... Ovakli ili onakvi, znali su i imali muda u ovakvim utakmicama izaci po loptu i primiti je te je sacuvati.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 okt 2015, 19:43

Uprava vec jednom mora doci na red za kritiku i preuzimanje odgovornosti. Dosta su bili zasticeni kao svete krave.
Mijenjaju se treneri, igraci, ali napredka nema. Da nije mozda dosao red da Selimovica neko zamjeni? Ili mozda nekog drugog iz vrha?
Nema vise Abdulaha da na njega sve ovo svalite.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 okt 2015, 19:44

kinosvra je napisao/la:Previse vam ovo sve tesko pada, ne moze se svaka utakmica dobiti, mora se nekad izgubiti.
Mi se nismo dobro spremili, Hebibovic nije smio igrati beka, svaka utakmica nam je uzas kad je on na beku, ali to niko da skonta i treba jos 50 utakmica da odigra da bi to neko skontao i tu nam je najveci propuh bio i cijelu utakmicu su nam po nasoj desnoj strani probleme pravili.
Jucer onaj blentavi Nikic izjavi: ma Sarajevu je slaba desna strana, i tu je zeljina sansa...znaci i budala vidi gdje smo tanki i opet Hebibovic igra beka.
U ovoj ligi samo ovako mozemo izgubiti...Travnik, Slavija, cigani...ne moze nas niko nadigrati, imamo najjacu ekipu i nemojte sad da pljujemo od Uprave do igraca, pa da ih sutra opet dizemo u nebesa.
Valjda ce poslije pauze Baric, Bekic i Ikande biti spremni i onda ce to biti druga prica.

Mastali ste da im strpamo 4-5 komada, pa vam je sad muka, a stalno se trubi da je derbi posebna utakmica i da se nikad ne zna.
Pa danas smo itekako nadigrani, ili sam ja gled'o neku drugu utakmicu?
1946

CARSON

Post Postao/la CARSON » 04 okt 2015, 19:44

hz033 je napisao/la:Po meni, Hurtić je trebao voditi ekipu do reprezentativne pauze.
Što se tiče igre, Rustemović i Hebibović bi se trebali prestati baviti nogometom. Tatomirović, katastrofalna pas igra. Puzi niti jednog kvalitetnog pasa, prodora. Duljević se zabija u trojicu, Radovac se nije vidjeo. Benko, Okić odsječeni. Delać jedino prolazna ocjena. Ostale da ne pominjem, sivilo!
Kako god, nije bilo nikakve strasti u našoj igri i to nam se obilo o glavu. Komšinice su više želile pobjedu i to je presudilo.
Jbg, ipak se oni bore za opstanak tako da nije čudo !!!
Kako si smiješan dečko a dva boda razlike samo da pohvalim horde i manijake što su zajedno skandirali vedranu i rascicu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 okt 2015, 19:46

kupus army je napisao/la:Ja sam ubijedjen da mi nemamo kvalitet u ovoj ekipi,kad se doda tome jos i voljni momenat kod vecine igraca onda i dodjemo do ovog jada i tuge sto smo danas vidjeli.Mene stid kakvi nam bezmudani setaju terenom i nose sveti dres :oops:
Sarajevo je igracki 50% jace od svih drugih timova ako se gleda individualni kvalitet igraca. Jedan Bekic koji vecinu utakmica pocinje na klupi bi bio siguran starter i jedan od najboljih igraca kod svih drugih momcadi osim mozda kod Zrinjskog. Jedan Alispahic kojega niko ni ne spominje bi se u skoro svim klubovima cekao i nadali bi se da cim prije sanira povredu i gradili bi igru oko njega. Sarajevu fali malo ali i puno istovremeno. Krste Velkoski moze biti jedan od boljih igraca ako se izvuce maksimum iz njega a moze biti i jedan od problema jer malo ko igra danas sa dvojicom klasicnih napadaca istovremeno. Puno toga je i do trener. Svakao glavni danasnji problem je bio da se je izgubila sredina terena i da se je dozvolila igra koja odgovara protivniku a Sarajevu nikako. Odnosno destrukcija i presjecanje igre. Svakako poslje sljedece utakmice Sarajevo izbija na sam vrh. Svi ostali konkurenti imaju puno teze utakmice i ocekuje se podjela bodova. Krste treba u sljedecih 5 utakmica da bude jedan od boljih igraca ili ga treba prodati i dovesti pravu desetku umjesto njega kao Stojcev ili jos bolju.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 okt 2015, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 okt 2015, 19:47

Nemamo ovo, nemamo ono. Nemamo ovako, nemamo onako. Kriv ovaj kriv onaj...

Lkudi, isti ovi, ili većina, su odigrali i prethodne utakmice koje smo dobili. I nisu mnogima smetali, a sad smetaju.
Rustemović je u kupu u Mostaru odigrao fantastično, Radovac od ulaska također.... Kao i svi ostali. Ali kako smo dole igrali, isto onako kako je domaćin danas igrao protiv nas. Trener mi je malo čudan, traži izgovor u prekidima i grubosti. Pa nije balet, i nije utakmica sa drugoligašem, nego gospodine Ješiću gradski derbi koje si ti u karijeri mnogo puta igrao, koji je možda i gori od našeg. Kada oni drugi nemaju približne kvalitete probaju se nadopuniti drugim stvarima. Oni su danas uspjeli a mi nismo imali odgovor na to. Kriva je sredina, jes, slažem se.. ali ko je postavio sredinu a nije im najavio kako će protivnik igrati. Još nam ljudi juče rekoše kako će igrati.
Uglavnom derbi, rezultatski za nas, za zaborav. Atmosfera odlična.
Loše smo stajali u svim linijama, odbrana ispadala, bekovi bez prodora, sredina nije dobila nijedan duel u skoku, napad odjsečen, krila, što bi rekla moja strina, ko vako ko nešto pokušavali.. tanko!

Nećemo, bar ja neću, nikog tjerati i psovati nego svima dati podršku za bolje naredne utakmice.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 okt 2015, 19:47

Ako je vec morao nekad doci poraz u derbiju, sad je bio najbolji trenutak za to.
Ovo je poraz koji ne bi trebao biti preskup.
Tu smo odmah iza vodecih. Kako je izgledalo prije mjesec dana, ovo sad je super. I dalje je sve na nama.
Iskreno vjerujem da ce Jesic dovesti neke stvari na svoje mjesto, samo ako mu amateri iz uprave to dozvole.
Jesicu tjeraj sve remetioce i rusioce, makar sa juniorima igrali.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 04 okt 2015, 19:55

BitiSrcemVezan je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:Previse vam ovo sve tesko pada, ne moze se svaka utakmica dobiti, mora se nekad izgubiti.

Mastali ste da im strpamo 4-5 komada, pa vam je sad muka, a stalno se trubi da je derbi posebna utakmica i da se nikad ne zna.
Pa danas smo itekako nadigrani, ili sam ja gled'o neku drugu utakmicu?
Ma izgleda da sam ja gledao drugu utakmicu.
Ja sam vidio danas jednu borbenu utakmicu sa puno prekrsaja, prekida i borbe.
Jedna ekipa je bila sretnija, borbenija i vise zeljela pobjedu i do nje su dosli.
Nikakvog nadigravanja ja nisam vidio.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 04 okt 2015, 19:55

3 boda nam prvi bježi,polako na kraju se mrtvi broje.Skretnici i dalje slijedi borba za opstanak.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.