FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ado76
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 04 okt 2015, 18:53

Pantelija je napisao/la:
xbox je napisao/la:Takticki nula. Iako vidi da nas ne ide on nista ne poduzima. Nikakvu on promjenu nije unijeo nikad losije Sarajevo nije bilo od rata kao u drugom poluvremenu. Jesic moze kineze trenirati mater mu celavu.
bravo, odmah po treneru... to sto je ekipa unistena psihicki i jos vaznije fizicki, to nema veze!?
pa bolan ONI SU SPREMNIJI DO NASE EKIPE, imali priipreme u medjugorju!
a nasi hladili muda po najboljim sportskim kompleksima!!!

IGRAJTE PIČ.KE
Ti si stvarno smijesan.Cuj oni spremniji imali pripreme u Medugorju :lol: :lol: pa nisu mjesec dole bili sta je tebi.I nije do trenera,naravno,tebi je do trenera bilo jedino kada je Uscuplic vodio Sarajevo.Ovo je Jesicev poraz.Halo jedna jedina izmjena u utakmici gdje gubis i ti to pravdas nekim proslim vremenima
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 okt 2015, 18:55

Delac i donekle Dulja (Y)
Ostali odron mrtvi. Ubise nas ljudi na zelju, htijenje, i ostavljajuci srce na terenu. I cestitke im na tome. Ovi nasi ko pichkice. Bekova nemamo, sredinu takodje, napad ocajan... Projekat smije pucati po navijacima, ali uci u duel ne smije. Fuuj nulo od igraca i covjeka.
I da, Jesicu nista ne zamjeram, ne moze se od govana pita praviti.
Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 04 okt 2015, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 okt 2015, 18:56

Vitez je bio opomena, al ocito se nismo bas obazirali.
Ljudi su nas ubili, u svakom smislu rjeci.
Stid me, al zivot ide dalje. Valja sutra na posao, valja ziviti s ovim grcem, dok nase marionete dobijaju platu sutra i idu je trositi da iskoriste slobodan dan.
A ja radim i crnjacim, sramota me reci za koliko.

Yebem ti ovaj zivot,

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 okt 2015, 18:59

aDO76 igraci se fizicki spremaju na LJETNIM PRIPREMAMA!
A mi smo imali najbolje uslove u drzavi na ljetnim pripremema... sve sve sve smo imali ali nas je retard uscuplic tako fizicki spremio da nasi igraci ne mogu da trce koliko mogu igraci kluba kkoji je na veresiju trenirao u MEDJUGORJU LJETOS!

AKO TI nesto nije jasno, raspitaj se na testiranju zadnjem kakva je sprema nasih igraca?!
Ja cu jesicev radi ocjeniti TEK poslije januara kada bude odveo ekipu na pripreme i kada **** i dovede igrace koji mu trbaju.... do tada, skupljati bodove kako znamo i umijemo.... usput nabij.em sve one koji su prizivali Valjica za .derbi, znao sam sta ce biti!
ovako je i onaj derbi bio kada smo dobili 2.1 , polomili su na s a dobili isto zutih kao mi... i danas opet prve tri minute, 4 starta za zatvora on NISTA... i naravno kada vide da mogu, sto ne bi... udri
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 okt 2015, 19:01

Saraj'vo je cudan klub. Uopste me ne bi cudilo da slijedecu tekmu izdominiramo, pa ispusimo onu narednu 2 razlike. :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 okt 2015, 19:03

Pantelija je napisao/la:
xbox je napisao/la:Takticki nula. Iako vidi da nas ne ide on nista ne poduzima. Nikakvu on promjenu nije unijeo nikad losije Sarajevo nije bilo od rata kao u drugom poluvremenu. Jesic moze kineze trenirati mater mu celavu.
bravo, odmah po treneru... to sto je ekipa unistena psihicki i jos vaznije fizicki, to nema veze!?
pa bolan ONI SU SPREMNIJI DO NASE EKIPE, imali priipreme u medjugorju!
a nasi hladili muda po najboljim sportskim kompleksima!!!

IGRAJTE PIČ.KE
Samo mi objsnite igru protiv borca,radnika i zrinjskog... Pa nakon toga igru protiv viteza (bez obzira na rezultat) i protiv Selje.
Do koga je ako nije do trenera?

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 04 okt 2015, 19:04

Odavno mi nemamo igre, sve je to povuci potegni, tako da me poraz ne cudi. Nasi igraci su uglavnom precjenjeni. Cim je to Radovac zasluzio da vrijedi milion? Ko to nabija nasim momcima cijenu koju ne pokazuju na terenu? Ovo je najskuplje poslijeratno Sarajevo, trebalo bi biti I najkvalitetnije, a Zeljo koji je toliko ocajan da ne mogu nadigrati Krupu, nas dobije lagano...ko je ovdje lud? Nikad gori derbi nismo odigrali

kinosvra
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la kinosvra » 04 okt 2015, 19:05

hilmo je napisao/la:Ja ne znam šta ste očekivali? Lepršavu igru i mali milion 100%-tnih šansi.
Dobila ekipa koja je više željela pobjedu. Preslikano Istočno Sarajevo.
Svaka cast.
Znao sam da ce ovako biti.
Majmun najavi kako ce igrati, da ce tuci i destrukciju vrsiti, boriti se...a mi izasli lopte da igramo ko levati.
Jesicu bravo :clap:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 okt 2015, 19:06

zagorski je napisao/la: Samo mi objsnite igru protiv borca,radnika i zrinjskog... Pa nakon toga igru protiv viteza (bez obzira na rezultat) i protiv Selje.
Do koga je ako nije do trenera?
Evo vidis, jesicev pomocnik je sve te utakmice bio sa nasom ekipom i dobijao instrukcije kako da radi zajedno sa Hurticem (ciji uticaj ne umanjujem)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 okt 2015, 19:06

Pa jbte ja koi nikad fudbal nisam trebirao, mogso sam vidjeti da nemamo sredine. Da su se Barba i Tatko izdodavali za citavu godinu.

U cemu je problem promjeniti taktiku? Smjesno ba, Jesic nije pocetnik pa mu jos vise zamjeram sto nije nista pokusao da uradi i izmjeni.
Naravno da treba sacekati i ocjeniti ga nakon pauze, al ako si yeben trener POKUSAO bi nesto uraditi..

Kallasi, Kallasi, Kallasi.. Yebo vas Hebibovic i desna strana!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 04 okt 2015, 19:08

Besic je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:MILAN STEPANOV!
.
Djaba ga spominjete, legendu pravite od igraca koji je 5-6 utakmica odigrao za Sarajevo a koji uskoro nece biti clan kluba, kao i jos jedan igrac.

ADNAN KOVAČEVIĆ

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 okt 2015, 19:08

Da mi je za života vidjeti odbranu Kallasi - Stepanov - Barbarić - Bekić , pa nek umrem odmah . Da mi je vidjeti vječnog talenta Radovca na zapadnoj tribini par utakmica nekad .... Da mi je doživjeti odlazak Tatomirovića, Velkoskog i kišu bolik.uraca nekad ....
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 04 okt 2015, 19:09

Evander je napisao/la: Zeljo nas dobio apsulutno zasluzeno. Odigrali su onako kako su i jedino mogli. Mi akcije sastavili nismo. Oni jesu ciganali i udarali, ali to je sastavni dio fudbala.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
pa kosti ste slomili Tiagu,
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 okt 2015, 19:09

@kinosvra, jel taj drugi Ostrakovic???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 04 okt 2015, 19:16

Nakon 3 godine poraz na Grbavici, nije mi krivo zbog poraza koliko zbog samog odnosa nasih igraca prema igri.

Defanzivna linija je kriminalna, jedini igrac koji je trcao i trudio se u defanzivi je Barbaric uz naravno Delaca ostalo ne vrijedi spominjati.

Na tabeli ovo nema neki poseban znacaj bez obzira na poraz jer smo na -3 a dolazi nam Velež.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 04 okt 2015, 19:17

:hmmmmm: pa jesicu baci ti svoju diplomu u Miljacka,kako da na kraju rustemovic igra stopera a tatomirovic krilo??!!ubio ga edis ko levata :thumbdown: igračima osim Mateja j,bem mame svima,jedan sut u okvir gola :facepalm:
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 okt 2015, 19:18

Ako ode Stepanov onda nam svima treba biti jasno da neki igraci jednostavno moraju igrati kod nas u prvih 11. I dok god bude tako mi cemo igrati toplo-hladno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 okt 2015, 19:21

Greska
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 05 okt 2015, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 04 okt 2015, 19:24

Ja smijem staviti ruku u vatru da Puzigaca bojkotuje utakmice i sa njim isto Tatomirovic. Hebibovica poslati u ona propali Velez.

Nije me pogodio poraz koliko nezalaganje. Pa ono je bruka ocm. Oni ginuli na terenu a mi igrali smo 10 minuta.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 okt 2015, 19:25

Po meni, Hurtić je trebao voditi ekipu do reprezentativne pauze.
Što se tiče igre, Rustemović i Hebibović bi se trebali prestati baviti nogometom. Tatomirović, katastrofalna pas igra. Puzi niti jednog kvalitetnog pasa, prodora. Duljević se zabija u trojicu, Radovac se nije vidjeo. Benko, Okić odsječeni. Delać jedino prolazna ocjena. Ostale da ne pominjem, sivilo!
Kako god, nije bilo nikakve strasti u našoj igri i to nam se obilo o glavu. Komšinice su više želile pobjedu i to je presudilo.
Jbg, ipak se oni bore za opstanak tako da nije čudo !!!
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 12 gostiju.