Nismo naucili lekciju, isti gol smo primili prosli put kad je Reus zabio glavomBayern@heart je napisao/la:Jeftin gol Boateng i Javi zaspali

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Nismo naucili lekciju, isti gol smo primili prosli put kad je Reus zabio glavomBayern@heart je napisao/la:Jeftin gol Boateng i Javi zaspali
Thiago uopšte nije loš danasmuamerc je napisao/la:Dobra tekma, sviđa mi se. Njihov gol se nije mogao braniti, perfektna akcija. Thiago i Gotze, pogotovo ovaj prvi, klupa ako može. Alaba se mora dobro čuvati jer će sad teretiti njegovu stranu.
Ovaj gol ide na dušu pogubljenosti nakon vođstva i haosa među pozicijama u zadnjoj liniji. Javi nije smio da čuva Aubu, ne znam kako se to desilo ali eto greška koja se skupo platila.Saurman je napisao/la:Ovaj gol ide na dušu Javia koji nije uopšte pratio gdje mu se nalazi čovjek.
Vidim da se zaje.... (i Pep je dole mahao glavom kad je izgubio jednu važnu loptu na sredini)coelho41 je napisao/la:Thiago uopšte nije loš danasmuamerc je napisao/la:Dobra tekma, sviđa mi se. Njihov gol se nije mogao braniti, perfektna akcija. Thiago i Gotze, pogotovo ovaj prvi, klupa ako može. Alaba se mora dobro čuvati jer će sad teretiti njegovu stranu.ne znam šta ti gledaš
dobro si reko samo jednu, al on i ne zna igrat a da se ne zayebava haman da uživa u tome, zato je igrač onoliko koliko ustane raspoložen taj danmuamerc je napisao/la:Vidim da se zaje.... (i Pep je dole mahao glavom kad je izgubio jednu važnu loptu na sredini)
Hehehehehehehehecoelho41 je napisao/la:nek dobro zapamti ovu dubinsku boateng, jer bog sami zna kad će opet ovo proć, a nijedan igrač na svijetu ovu loptu ne bi mogo iskoristit ovako ko miler
E neces ga izbrisati.coelho41 je napisao/la:nek dobro zapamti ovu dubinsku boateng, jer bog sami zna kad će opet ovo proć![]()
R32 je napisao/la:Evo Rafke na zagrijavanju, evo problema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.