Kup, kup, kup je nas!!!!!
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Kakav uspjeh novoformiranog kluba, treba nas odma u prvu ligu
Kakvo zajednistvo je samo vladalo kod nas u timu, babinho stamen i neprelazan u odbrani, ja gospodario sredinom terena, a u napadu smo imali fenomenalnog kapitena malog memu koji je do ludila dovodio protivnicke odbrane. Kakav je samo gol dao u 89minuti za pobjedu u finalu, pa o tome ce se pricati decenijama.
nema potpisa
TugaMont0 je napisao/la:![]()
Eto moj Hammeru, da si se udostojio pa ponekad zabio neki gol, sad bismo slaviliOvako, mrka kapa
![]()
Bravo za pobjednike.
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Kao kapiten FK Tonpika zelim da kazem da je ovaj prvi trofej za nas klub, rezultat rada cijelog kolektiva a posebno mojih kolega Admira i Babinha.
Takodje velike zasluge idi i nasim navijacima "Partizanima" koji su bili nas dvanaesti igrac na terenu.
Mislim da smo potpuno zasluzeno osvojili ovaj kup i jos jednom demonstrilali da "novoformirani" klubovi nisu za bacit.
Ovo nije nas zadnji trofej, ne namjeravamo da stanemo, sljedeci cilj je osvajanje lige.
Takodje velike zasluge idi i nasim navijacima "Partizanima" koji su bili nas dvanaesti igrac na terenu.
Mislim da smo potpuno zasluzeno osvojili ovaj kup i jos jednom demonstrilali da "novoformirani" klubovi nisu za bacit.
Ovo nije nas zadnji trofej, ne namjeravamo da stanemo, sljedeci cilj je osvajanje lige.
× Plava krv ispod koze ×
Valjda cetvrtiMaliMemo je napisao/la:Kao kapiten FK Tonpika zelim da kazem da je ovaj prvi trofej za nas klub, rezultat rada cijelog kolektiva a posebno mojih kolega Admira i Babinha.
Tako sam ljubomorna, ali cestitke na osvajanju kupa
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Mislio sam cetvrtiValjda cetvrti![]()
Tako sam ljubomorna, ali cestitke na osvajanju kupa![]()

× Plava krv ispod koze ×
bravo momci, cestitke admiru i memi za golove u finalu... prva sezona da igramo skupa i osvojimo kup...ma extra...ovo je tek pocetak, liga je sljedecaMaliMemo je napisao/la:Kao kapiten FK Tonpika zelim da kazem da je ovaj prvi trofej za nas klub, rezultat rada cijelog kolektiva a posebno mojih kolega Admira i Babinha.
forza Topnici
Cestitam Topnicima,osvjetlali ste obraz novih klubova

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Cestitam Topnicima mi bismo osvojili da smo bili kompletni(ali samo ja igrao)mada to ne umanjuje vaše igračke sposobnosti

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Marseille84
- Kontakt:
Evo Heroji,ako hoćeš ja ću postavit da igramo u subotu ?Mukiol je napisao/la:Hajde neka ekipa koja hoce prijateljsku sa CRAZY LEGS javite se
ODG
Moze postavi za subotu dogovorenoMarseille84 je napisao/la:Evo Heroji,ako hoćeš ja ću postavit da igramo u subotu ?Mukiol je napisao/la:Hajde neka ekipa koja hoce prijateljsku sa CRAZY LEGS javite se
ODG
mB!
- Marseille84
- Kontakt:
Vec postavljenoMukiol je napisao/la:Moze postavi za subotu dogovorenoMarseille84 je napisao/la:Evo Heroji,ako hoćeš ja ću postavit da igramo u subotu ?Mukiol je napisao/la:Hajde neka ekipa koja hoce prijateljsku sa CRAZY LEGS javite se
ODG
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Cestitam Topnicima na osvojenoj tituli a i Cekicarima sto su dogurali do finala 
A C A B !
ZahvaljujemEmir_ZENICA je napisao/la:Cestitam Topnicima na osvojenoj tituli a i Cekicarima sto su dogurali do finala
× Plava krv ispod koze ×
TREBA MI PRIJATELJSKA GRIZZLIES FC
Naš sastav:@LBJ MVP,@CollegeGunner i @cikular zainteresirani kapiteni ekipa neka mi se jave pa ćemo skontati datum
Naš sastav:@LBJ MVP,@CollegeGunner i @cikular zainteresirani kapiteni ekipa neka mi se jave pa ćemo skontati datum
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Evo može kad želiš i koje parove
vi nama parove izaberite mi ćemo vama želim prvi okršaj 
Ko hoće prijateljsku protiv BackSpace Uniteda neka se javi na temu pa da napravim parove.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- majestic24
- Kontakt:
Samo da vam javim da sam novi kapiten ekipe joint_fc. Trazimo pojacanja za novu sezonu,pa ako ima zainterisiranih nek se jave.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.