NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Rafael30
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Rafael30 » 01 okt 2015, 16:28

Probisvjet je napisao/la:Dragi moji biscani, ja vam napisah na vasem forumu one godine kada ste se borili sa nama za PL, da se kanite corava posla i ostavite sredstva za slijedecu tj. proslu sezonu. Onaj vas mamlaz me banova. Da je samo neko imao imalo mudrosti da to skonta, vi bi sada bili u PL umijesto Mladosti. Najveci problem kod vas je uprava tupoglava. Imate navijace koje bi mnogi klubovi pozeljeli. Steta za Bihac da nema premijer ligasa.
Pozdrav za navijace Jedinstva, a posebno za onoga mog prijatelja. ;)
Mozda ce me neki prepoznati kada sam bio na tribini u Bihacu i snimao utakmicu mobitelom. :wave:
Tad se nije igrao nogomet drugu polusezonu. Azmir je plaćao gdje je stigao, od saveza do klubova. Nisu ni naši bili čisti, ali Azmir je išao preko svog "druga" Dine Begića. Nije tajna, da su Begić i ljudi iz saveza sa Azmirom i ostalim slavili poslije utakmice Sloboda- Jedinstvo u Tuzli. Azmir je malo zavrnuo pipu Begiću, pa ga jaran nag*zi suspenzijom od godinu dana :urnebes: . Nego ebeš sve to, sad se borite za sami vrh PL, a na tribinama 2000-2500 ljudi. Doćiće opet nekad "neko" Bihaćko Jedinstvo pa će biti opet 9000-10000 na Tušnju ;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 01 okt 2015, 20:43

Rinuka je napisao/la:
Mirzoni89 je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Ko vam je sad trener?
Benjamin Kljucanin, bivsi trener Podgrmeca...
On vas je i prije trenirao...Jel bar dobar,kakve su sanse da se uzvucete iz ove krize?
Dobar trener, kakvih ima dobar je, izvucemo se mi iz ove krize mislim ostacemo u ligi, ali dokle ?? Dokle cemo se zadovoljavati sa ostankom u ovoj ligi to je pitanje.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 01 okt 2015, 22:20

Rinuka je napisao/la:
Mirzoni89 je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Ko vam je sad trener?
Benjamin Kljucanin, bivsi trener Podgrmeca...
On vas je i prije trenirao...Jel bar dobar,kakve su sanse da se uzvucete iz ove krize?
Dobar je Kljucanin, nego nama je problem uprava Jedinstvo ima veći budzet nego pola premier ligasa ali problem je sto te pare idu u privatne dzepove pa onda kao ove sezone nemamo igrackog kadra nego nam juniori igraju u 1 timu...

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 02 okt 2015, 00:15

Ja bi volio da Jedinstvo udje u PL.Mislim da to Bihac i Krajina zasluzuju..Puno srece u nastavku braco krajisnici :bih: :bih:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 okt 2015, 08:25

Rafael30 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Dragi moji biscani, ja vam napisah na vasem forumu one godine kada ste se borili sa nama za PL, da se kanite corava posla i ostavite sredstva za slijedecu tj. proslu sezonu. Onaj vas mamlaz me banova. Da je samo neko imao imalo mudrosti da to skonta, vi bi sada bili u PL umijesto Mladosti. Najveci problem kod vas je uprava tupoglava. Imate navijace koje bi mnogi klubovi pozeljeli. Steta za Bihac da nema premijer ligasa.
Pozdrav za navijace Jedinstva, a posebno za onoga mog prijatelja. ;)
Mozda ce me neki prepoznati kada sam bio na tribini u Bihacu i snimao utakmicu mobitelom. :wave:
Tad se nije igrao nogomet drugu polusezonu. Azmir je plaćao gdje je stigao, od saveza do klubova. Nisu ni naši bili čisti, ali Azmir je išao preko svog "druga" Dine Begića. Nije tajna, da su Begić i ljudi iz saveza sa Azmirom i ostalim slavili poslije utakmice Sloboda- Jedinstvo u Tuzli. Azmir je malo zavrnuo pipu Begiću, pa ga jaran nag*zi suspenzijom od godinu dana :urnebes: . Nego ebeš sve to, sad se borite za sami vrh PL, a na tribinama 2000-2500 ljudi. Doćiće opet nekad "neko" Bihaćko Jedinstvo pa će biti opet 9000-10000 na Tušnju ;)
Jbg. nisi skontao sta sam pisao. Bilo je i protiv Igmana vise gledalaca. Nije ba poenta u tome, al' hajd jbg.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 02 okt 2015, 22:51

Rinuka je napisao/la:Ja bi volio da Jedinstvo udje u PL.Mislim da to Bihac i Krajina zasluzuju..Puno srece u nastavku braco krajisnici :bih: :bih:
Hvala sretno u derbiju :D

AskoSN
Kontakt:

Post Postao/la AskoSN » 04 okt 2015, 18:22

Pa ja ne mogu da vjerujem da se iz Bihaca,Cazina,Krupe,Kladuse,Sanskog Mosta,Petrovca,Kljuca ne moze skupiti 11 igraca da valja.Pa jel iko prati te igrace iz "manji" klubova na kantonu?
Gledao sam onu skupstinu i neki pjevac predsjednik hahahahha... pa ljudi moji ja neznam 80 % ljudi sto vedre i oblace u Jedinstvu ,ko su oni? Moze li neko da napise imenom i prezimenom ko su ti ljudi i sa cim su se bavili i sa cim se bave sad? Jel tu ima sportista i legendi Jedinstva?

AskoSN
Kontakt:

Post Postao/la AskoSN » 04 okt 2015, 18:42

Nikad vise nece biti kao prije,ja sam malo starija generacija i isli smo na svaku tekmu po 3-4 busa,tad se krecalo sa trga kod gradske otoke,ma isli smo na sve tekme,tad su i Celik i Zenica bili u ligi pa Sarajevo,Zeljo, Velez,Sloboda itd,zivilo se za dan kad ce utakmica a sad vidim 20-30 momaka se posvetilo da ocuva bar nesto i svaka im cast.Problem je i kod roditelja sto kontaju da su navijaci huligani pa zbog toga im nedaju ici tekme ali se varaju,vecina je bar dok sam ja redovno pratio Jedinstvo bilo zaposleno i svoj slobodni dan iskoristi da ode na utakmicu a ako je gostovanje koje radio nedjeljom odmah sa tekme na poso :)) Jbg popije se malo ali nista to nije pretjerano. Bilo je lijepo i volio bi zbog vas mladji i oni koji tek dolaze da se nesto promjeni i da opet bude pun stadion navijaca a bgmi i posmatraca ;)

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 okt 2015, 23:09

Niko u Bihaću nema pojma ko sve vodi klub, zna se da je Predsjednik Fuad Mujagić.. Trenutno predsjednik Vodovoda, pa i Jedinstva, čini mi se tako.
Ali ni njega nema u klubu, znam par igrača u klubu i sami kažu da tu od Uprave nikog nema, dodje trener, istreniraju i to je to... Nadam se da će biti sastanak neki, da će se okupiti, da nam na polusezoni dovedu koga da se izvučemo, ali to je sve teže i teže..

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 08 okt 2015, 01:39

AskoSN je napisao/la:Pa ja ne mogu da vjerujem da se iz Bihaca,Cazina,Krupe,Kladuse,Sanskog Mosta,Petrovca,Kljuca ne moze skupiti 11 igraca da valja.Pa jel iko prati te igrace iz "manji" klubova na kantonu?
Gledao sam onu skupstinu i neki pjevac predsjednik hahahahha... pa ljudi moji ja neznam 80 % ljudi sto vedre i oblace u Jedinstvu ,ko su oni? Moze li neko da napise imenom i prezimenom ko su ti ljudi i sa cim su se bavili i sa cim se bave sad? Jel tu ima sportista i legendi Jedinstva?
Prati, prati... dođe dečko iz Cazina, kažu mu da on nije za Jedinstvo... nakon pola godine dečko potpiše za Sarajevo, igra za juniore, ne debiu zabio 4 gola, asistirao, izborio penal. Sad je pred derbi prebacen bio u prvi tim da trenira sa njima. Dečko je 1997 godiste, a najbolji igrač bio na Novogodisnjem turniru u Bihaću. Ali jbg. nije tatin sin pa da zadovolji u Jedinstvu.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 okt 2015, 20:08

Izgleda da mu tata nema para da nam zamijeni krov na zgradi Uprave, pa eto nije mogao igrati. Dobiće neko drugi šansu, neko mutaviji.

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 09 okt 2015, 00:55

Je li mislite na Hamzu Catakovica...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 09 okt 2015, 22:05

Mirzoni89 je napisao/la:Je li mislite na Hamzu Catakovica...
Da

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 11 okt 2015, 23:00

50 gledaoca na stadionu, najmanja posjeta mislim u historiji Jedinstva.. Ali neka, i treba ovako.. Daj Bože da ih ne bude ni 50..

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 okt 2015, 23:11

nebeskasila je napisao/la:50 gledaoca na stadionu, najmanja posjeta mislim u historiji Jedinstva.. Ali neka, i treba ovako.. Daj Bože da ih ne bude ni 50..
Kiša burazeru... Nije to zbog loših rezultata Jedinstva, ljudi će uvijek biti, nikad se neće odigrati utakmica bez gledaoca.
I ne znam da li si bio na utakmici, bilo je bar 150-200 ljudi, ne 50 ;)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 okt 2015, 18:35

A ma ne treba biti niko, i kiša, daj ćuti, pa ljudi po kiši nemaju šta raditi kod kuće, dosadno svima, nedjelja, stadion ima krov na tribini, znači sjedneš fino i pogledaš utakmicu.. Ali ko će dati 4km za njih, ko ??

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 12 okt 2015, 18:37

nebeskasila je napisao/la:A ma ne treba biti niko, i kiša, daj ćuti, pa ljudi po kiši nemaju šta raditi kod kuće, dosadno svima, nedjelja, stadion ima krov na tribini, znači sjedneš fino i pogledaš utakmicu.. Ali ko će dati 4km za njih, ko ??
Treba jos veci bojkot da se odradi, i 50 ljudi je previse, treba biti u rangu posjete u kantonalnoj ligi...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 okt 2015, 23:09

Kakvih 50 ljudi, bilo sigurno 200-250 ljudi

bihac343
Kontakt:

Post Postao/la bihac343 » 13 okt 2015, 10:46

LloriS je napisao/la:Kakvih 50 ljudi, bilo sigurno 200-250 ljudi
Ja sam bio dao, 4 KM i pogledao utakmicu Jedinstva... Bilo je sigurno više od 250 ljudi, a slika na portalima je slika 15-20 minuta prije početka... Utakmica za uslove kakvi su bili jako solidna, dva gola na vrijeme i do kraja rutinsko održavanje prednosti..

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 okt 2015, 12:32

nebeskasila je napisao/la:A ma ne treba biti niko, i kiša, daj ćuti, pa ljudi po kiši nemaju šta raditi kod kuće, dosadno svima, nedjelja, stadion ima krov na tribini, znači sjedneš fino i pogledaš utakmicu.. Ali ko će dati 4km za njih, ko ??
Uvijek će biti ljudi koji će doći na utakmicu, uvijek.

Sta ces postici s tim bojkotom? Sta ? Nista, to se vec pokazalo, jer je lopovima cilj da nema ljudi na tribini svakako ...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.