Tad se nije igrao nogomet drugu polusezonu. Azmir je plaćao gdje je stigao, od saveza do klubova. Nisu ni naši bili čisti, ali Azmir je išao preko svog "druga" Dine Begića. Nije tajna, da su Begić i ljudi iz saveza sa Azmirom i ostalim slavili poslije utakmice Sloboda- Jedinstvo u Tuzli. Azmir je malo zavrnuo pipu Begiću, pa ga jaran nag*zi suspenzijom od godinu danaProbisvjet je napisao/la:Dragi moji biscani, ja vam napisah na vasem forumu one godine kada ste se borili sa nama za PL, da se kanite corava posla i ostavite sredstva za slijedecu tj. proslu sezonu. Onaj vas mamlaz me banova. Da je samo neko imao imalo mudrosti da to skonta, vi bi sada bili u PL umijesto Mladosti. Najveci problem kod vas je uprava tupoglava. Imate navijace koje bi mnogi klubovi pozeljeli. Steta za Bihac da nema premijer ligasa.
Pozdrav za navijace Jedinstva, a posebno za onoga mog prijatelja.
Mozda ce me neki prepoznati kada sam bio na tribini u Bihacu i snimao utakmicu mobitelom.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Dobar trener, kakvih ima dobar je, izvucemo se mi iz ove krize mislim ostacemo u ligi, ali dokle ?? Dokle cemo se zadovoljavati sa ostankom u ovoj ligi to je pitanje.Rinuka je napisao/la:On vas je i prije trenirao...Jel bar dobar,kakve su sanse da se uzvucete iz ove krize?Mirzoni89 je napisao/la:Benjamin Kljucanin, bivsi trener Podgrmeca...Rinuka je napisao/la:Ko vam je sad trener?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Dobar je Kljucanin, nego nama je problem uprava Jedinstvo ima veći budzet nego pola premier ligasa ali problem je sto te pare idu u privatne dzepove pa onda kao ove sezone nemamo igrackog kadra nego nam juniori igraju u 1 timu...Rinuka je napisao/la:On vas je i prije trenirao...Jel bar dobar,kakve su sanse da se uzvucete iz ove krize?Mirzoni89 je napisao/la:Benjamin Kljucanin, bivsi trener Podgrmeca...Rinuka je napisao/la:Ko vam je sad trener?
Ja bi volio da Jedinstvo udje u PL.Mislim da to Bihac i Krajina zasluzuju..Puno srece u nastavku braco krajisnici

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg. nisi skontao sta sam pisao. Bilo je i protiv Igmana vise gledalaca. Nije ba poenta u tome, al' hajd jbg.Rafael30 je napisao/la:Tad se nije igrao nogomet drugu polusezonu. Azmir je plaćao gdje je stigao, od saveza do klubova. Nisu ni naši bili čisti, ali Azmir je išao preko svog "druga" Dine Begića. Nije tajna, da su Begić i ljudi iz saveza sa Azmirom i ostalim slavili poslije utakmice Sloboda- Jedinstvo u Tuzli. Azmir je malo zavrnuo pipu Begiću, pa ga jaran nag*zi suspenzijom od godinu danaProbisvjet je napisao/la:Dragi moji biscani, ja vam napisah na vasem forumu one godine kada ste se borili sa nama za PL, da se kanite corava posla i ostavite sredstva za slijedecu tj. proslu sezonu. Onaj vas mamlaz me banova. Da je samo neko imao imalo mudrosti da to skonta, vi bi sada bili u PL umijesto Mladosti. Najveci problem kod vas je uprava tupoglava. Imate navijace koje bi mnogi klubovi pozeljeli. Steta za Bihac da nema premijer ligasa.
Pozdrav za navijace Jedinstva, a posebno za onoga mog prijatelja.
Mozda ce me neki prepoznati kada sam bio na tribini u Bihacu i snimao utakmicu mobitelom.. Nego ebeš sve to, sad se borite za sami vrh PL, a na tribinama 2000-2500 ljudi. Doćiće opet nekad "neko" Bihaćko Jedinstvo pa će biti opet 9000-10000 na Tušnju
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hvala sretno u derbijuRinuka je napisao/la:Ja bi volio da Jedinstvo udje u PL.Mislim da to Bihac i Krajina zasluzuju..Puno srece u nastavku braco krajisnici![]()
Pa ja ne mogu da vjerujem da se iz Bihaca,Cazina,Krupe,Kladuse,Sanskog Mosta,Petrovca,Kljuca ne moze skupiti 11 igraca da valja.Pa jel iko prati te igrace iz "manji" klubova na kantonu?
Gledao sam onu skupstinu i neki pjevac predsjednik hahahahha... pa ljudi moji ja neznam 80 % ljudi sto vedre i oblace u Jedinstvu ,ko su oni? Moze li neko da napise imenom i prezimenom ko su ti ljudi i sa cim su se bavili i sa cim se bave sad? Jel tu ima sportista i legendi Jedinstva?
Gledao sam onu skupstinu i neki pjevac predsjednik hahahahha... pa ljudi moji ja neznam 80 % ljudi sto vedre i oblace u Jedinstvu ,ko su oni? Moze li neko da napise imenom i prezimenom ko su ti ljudi i sa cim su se bavili i sa cim se bave sad? Jel tu ima sportista i legendi Jedinstva?
Nikad vise nece biti kao prije,ja sam malo starija generacija i isli smo na svaku tekmu po 3-4 busa,tad se krecalo sa trga kod gradske otoke,ma isli smo na sve tekme,tad su i Celik i Zenica bili u ligi pa Sarajevo,Zeljo, Velez,Sloboda itd,zivilo se za dan kad ce utakmica a sad vidim 20-30 momaka se posvetilo da ocuva bar nesto i svaka im cast.Problem je i kod roditelja sto kontaju da su navijaci huligani pa zbog toga im nedaju ici tekme ali se varaju,vecina je bar dok sam ja redovno pratio Jedinstvo bilo zaposleno i svoj slobodni dan iskoristi da ode na utakmicu a ako je gostovanje koje radio nedjeljom odmah sa tekme na poso
) Jbg popije se malo ali nista to nije pretjerano. Bilo je lijepo i volio bi zbog vas mladji i oni koji tek dolaze da se nesto promjeni i da opet bude pun stadion navijaca a bgmi i posmatraca 
-
nebeskasila
- Kontakt:
Niko u Bihaću nema pojma ko sve vodi klub, zna se da je Predsjednik Fuad Mujagić.. Trenutno predsjednik Vodovoda, pa i Jedinstva, čini mi se tako.
Ali ni njega nema u klubu, znam par igrača u klubu i sami kažu da tu od Uprave nikog nema, dodje trener, istreniraju i to je to... Nadam se da će biti sastanak neki, da će se okupiti, da nam na polusezoni dovedu koga da se izvučemo, ali to je sve teže i teže..
Ali ni njega nema u klubu, znam par igrača u klubu i sami kažu da tu od Uprave nikog nema, dodje trener, istreniraju i to je to... Nadam se da će biti sastanak neki, da će se okupiti, da nam na polusezoni dovedu koga da se izvučemo, ali to je sve teže i teže..
Prati, prati... dođe dečko iz Cazina, kažu mu da on nije za Jedinstvo... nakon pola godine dečko potpiše za Sarajevo, igra za juniore, ne debiu zabio 4 gola, asistirao, izborio penal. Sad je pred derbi prebacen bio u prvi tim da trenira sa njima. Dečko je 1997 godiste, a najbolji igrač bio na Novogodisnjem turniru u Bihaću. Ali jbg. nije tatin sin pa da zadovolji u Jedinstvu.AskoSN je napisao/la:Pa ja ne mogu da vjerujem da se iz Bihaca,Cazina,Krupe,Kladuse,Sanskog Mosta,Petrovca,Kljuca ne moze skupiti 11 igraca da valja.Pa jel iko prati te igrace iz "manji" klubova na kantonu?
-
nebeskasila
- Kontakt:
Izgleda da mu tata nema para da nam zamijeni krov na zgradi Uprave, pa eto nije mogao igrati. Dobiće neko drugi šansu, neko mutaviji.
Je li mislite na Hamzu Catakovica...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
DaMirzoni89 je napisao/la:Je li mislite na Hamzu Catakovica...
-
nebeskasila
- Kontakt:
50 gledaoca na stadionu, najmanja posjeta mislim u historiji Jedinstva.. Ali neka, i treba ovako.. Daj Bože da ih ne bude ni 50..
Kiša burazeru... Nije to zbog loših rezultata Jedinstva, ljudi će uvijek biti, nikad se neće odigrati utakmica bez gledaoca.nebeskasila je napisao/la:50 gledaoca na stadionu, najmanja posjeta mislim u historiji Jedinstva.. Ali neka, i treba ovako.. Daj Bože da ih ne bude ni 50..
I ne znam da li si bio na utakmici, bilo je bar 150-200 ljudi, ne 50
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
A ma ne treba biti niko, i kiša, daj ćuti, pa ljudi po kiši nemaju šta raditi kod kuće, dosadno svima, nedjelja, stadion ima krov na tribini, znači sjedneš fino i pogledaš utakmicu.. Ali ko će dati 4km za njih, ko ??
Treba jos veci bojkot da se odradi, i 50 ljudi je previse, treba biti u rangu posjete u kantonalnoj ligi...nebeskasila je napisao/la:A ma ne treba biti niko, i kiša, daj ćuti, pa ljudi po kiši nemaju šta raditi kod kuće, dosadno svima, nedjelja, stadion ima krov na tribini, znači sjedneš fino i pogledaš utakmicu.. Ali ko će dati 4km za njih, ko ??
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Kakvih 50 ljudi, bilo sigurno 200-250 ljudi
Ja sam bio dao, 4 KM i pogledao utakmicu Jedinstva... Bilo je sigurno više od 250 ljudi, a slika na portalima je slika 15-20 minuta prije početka... Utakmica za uslove kakvi su bili jako solidna, dva gola na vrijeme i do kraja rutinsko održavanje prednosti..LloriS je napisao/la:Kakvih 50 ljudi, bilo sigurno 200-250 ljudi
Uvijek će biti ljudi koji će doći na utakmicu, uvijek.nebeskasila je napisao/la:A ma ne treba biti niko, i kiša, daj ćuti, pa ljudi po kiši nemaju šta raditi kod kuće, dosadno svima, nedjelja, stadion ima krov na tribini, znači sjedneš fino i pogledaš utakmicu.. Ali ko će dati 4km za njih, ko ??
Sta ces postici s tim bojkotom? Sta ? Nista, to se vec pokazalo, jer je lopovima cilj da nema ljudi na tribini svakako ...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.