Mi pjevamo, Žujo izvadio fontele i snima

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma bh radio 1 ce svakako prenositi sve tekme. vjerovatno ce se vise ukljucivati u derbi, ali nista spektakularno.blueman-TM87 je napisao/la:Danas kad sam se vozio sa posla kući slušam najavu prenosa tekme na bh radiju tako da sve nade polažem u taj prenos.
ma ej te price objesi slobodnoAYAN je napisao/la:Nebih želio da unosim negativnu atmosferu ovdje, ali nešto sam načuo, da se dogovorilo da pobijedi Sarajevo.
Nadam se da to nije istina.
Ma nakon što sam prošao danas pored doline Ćupova i vidio cijelu situaciju... ne znam ko bi nakon svega toga sebi dopusti da iznevjeri svoje navijače.bob je napisao/la:ma ej te price objesi slobodnoAYAN je napisao/la:Nebih želio da unosim negativnu atmosferu ovdje, ali nešto sam načuo, da se dogovorilo da pobijedi Sarajevo.
Nadam se da to nije istina., vazda se prica po gradu prvo nama kup borcu titula ko nemoze oboje pa obrnuto pa bila prica celik protiv sirokog 2 pa da je slavija pustila sarajevo a borac ce ko da pobjedi na kosevi ciste gluposti
Ništa od te price...sutra ako Bog da sa pobjedom ovjeravamo titulu.AYAN je napisao/la:Nebih želio da unosim negativnu atmosferu ovdje, ali nešto sam načuo, da se dogovorilo da pobijedi Sarajevo.
Nadam se da to nije istina.
ista takva situacija i kod mene zivio za ovu tekmu i sad ovo puuuBosnier je napisao/la:Koliko sam dugo cekao ovu utakmicu, dodje taj trenuntak i banana
Niti mogu ici na tekmu niti gledat prijenos
ja bas danas s jaranom pricam o tome... jbt mogu samo zamisliti koliko bi nas krenulo u korteu, od bristola... strasnoooooo... ovo je bila utakmica sezone, bitna je ona i ovako... ali nije to to... ja mislim da nam vaznija utakmica protiv Sarajeva nije bila od 98 i Zubandana, bukvalno titula... ako pobjedimo osvajamo...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ista takva situacija i kod mene zivio za ovu tekmu i sad ovo puuuBosnier je napisao/la:Koliko sam dugo cekao ovu utakmicu, dodje taj trenuntak i banana
Niti mogu ici na tekmu niti gledat prijenos![]()
yebayi ga pobjedit ce oni svakako barem se nadamedotm87 je napisao/la:ja bas danas s jaranom pricam o tome... jbt mogu samo zamisliti koliko bi nas krenulo u korteu, od bristola... strasnoooooo... ovo je bila utakmica sezone, bitna je ona i ovako... ali nije to to... ja mislim da nam vaznija utakmica protiv Sarajeva nije bila od 98 i Zubandana, bukvalno titula... ako pobjedimo osvajamo...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ista takva situacija i kod mene zivio za ovu tekmu i sad ovo puuuBosnier je napisao/la:Koliko sam dugo cekao ovu utakmicu, dodje taj trenuntak i banana
Niti mogu ici na tekmu niti gledat prijenos![]()