FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa valjda je ova utakmica najbolji dokaz da trenutna forma i pozicija na tabeli ne igraju ulogu kada je derbi u pitanju. Očito naše balerine mislile drugačije pa očekivali da će se plavi naguziti...PeppermintSA je napisao/la:Najgori Željo u zadnjih 15 godina i nismo u stanju jednu priliku stvoriti. Zašto? Pa štrumfovi ginu za svaku loptu, a ovi naši pehlivani se šetkaju.
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 04 okt 2015, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Re: FK Sarajevo
Ma yebite mater i valjanje i sve. Fuj. I onda neko kaze idi gledaj nasu ligu, slaba posjeta.
Sta da gledam?
,,
Sta da gledam?
,,
Nece Jesic docekati 18. kolo!
Citiracete me
Citiracete me
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 04 okt 2015, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ej pa ni suta na gol nema.PeppermintSA je napisao/la:Najgori Željo u zadnjih 15 godina i nismo u stanju jednu priliku stvoriti. Zašto? Pa štrumfovi ginu za svaku loptu, a ovi naši pehlivani se šetkaju.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ma kakva forma? Nama je i Vitez trebao uvaljati dva komada. Igramo za **** već dvije godine. To su notorne činjenice.BordoArmy88 je napisao/la:Pa valjda je ova utakmica najbolji dokaz da trenutna forma i pozicija na tabeli ne igraju ulogu kada je derbi u pitanju. Očito naše balerine mislile drugačije pa očekivali da će se plavi naguziti...PeppermintSA je napisao/la:Najgori Željo u zadnjih 15 godina i nismo u stanju jednu priliku stvoriti. Zašto? Pa štrumfovi ginu za svaku loptu, a ovi naši pehlivani se šetkaju.
**** ekipu u kojoj nemaš fajtere. Ja sam ovdje prije 9 mjeseci pisao da je Benko prevara, pa su me svi izlijepili. Igrač koji se ne vidi na terenu osim ako zabije gol.
Ovaj Kokot je najlosiji igrac u citavoj Premier ligi samo zna hodat i valjat se
-
- Kontakt:
Bravi tatko **** te glupa... sad će se valjati...
Akciju ne mogu napravit karine igrači nisu za kantonalne
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
E moj Jesicu, takticki te pojeo swager sa sela. Eto sto nisam bio za Jesica, ovo je jadno. Imas Stepanova, odlucis ga suspendovati i postaviti na stoperu Roberta Carlosa 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa pichka vam materina, pa zar nema niko da yebe sve po spisku ovim prevarama od igrača, pa zar im niko nije rekao da su došli igrati za sarajevo a ne tamo neki žnj klub, pa ovako se ne igra, nakon ove utakmice treba razmisliti o dobroj čistki na polu sezone
qrčina na terenu, yebo majku u ofsajdu ljudi i dižu ruke i bune se, ma igraj sve ti neyebem, nemas vremena za prigovaranje
I ovaj Ješić nabijem i njega, gdje nestade silna strogoća i disciplina koju zahtjeva od igrača, pa ovo je gore od Džene
pa mi smo sa Kodrom dobili Želju
oj muko moja, šta mi napraviše
evo i strim mi ne radi
qrčina na terenu, yebo majku u ofsajdu ljudi i dižu ruke i bune se, ma igraj sve ti neyebem, nemas vremena za prigovaranje
I ovaj Ješić nabijem i njega, gdje nestade silna strogoća i disciplina koju zahtjeva od igrača, pa ovo je gore od Džene
pa mi smo sa Kodrom dobili Želju
oj muko moja, šta mi napraviše
evo i strim mi ne radi
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 04 okt 2015, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Mislio sam da cemo poravnati uci u derbi na kosevu,ono corak.preslabo je ovo ljudi.raspali zeljo vas yebe...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
necemo dusu grijesiti nije ga on suspendovao, uprava je shvatila da je Stepanov kriv za sve i suspendovala ga, evo vidimo sad na derbiju kako nasi igraci igraju bolje i rasterecenije jer ih Milan vise ne maltretira a kapiten igra kao Maldini 
@solinas nemoj da te ovo zavara, koliko god smo danas losi protiv vas moze da se desi tekma da vas razbijemo, jednostavno cudna ekipa u najmanju ruku smo mi

@solinas nemoj da te ovo zavara, koliko god smo danas losi protiv vas moze da se desi tekma da vas razbijemo, jednostavno cudna ekipa u najmanju ruku smo mi
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 04 okt 2015, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Treba pojedince po dzepu, kaznili su steoanova zato sto je fudbaler
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jel ima jos padobranaca koji tvrde da su kapiten i 88 dostojni ovog Sarajeva ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ekipa je podbacila. Tuga, jad i čemer.
Nije ovaj Simeone s Grbavice ništa taktički pojeo Ješića, jednostavno naša ekipa je kao ekipa bila ispod svakog nivoa.
Nije ovaj Simeone s Grbavice ništa taktički pojeo Ješića, jednostavno naša ekipa je kao ekipa bila ispod svakog nivoa.
Samo Saraj'vo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa znam da ga nije on suspendovao samo kazem.THEC je napisao/la:necemo dusu grijesiti nije ga on suspendovao, uprava je shvatila da je Stepanov kriv za sve i suspendovala ga, evo vidimo sad na derbiju kako nasi igraci igraju bolje i rasterecenije jer ih Milan vise ne maltretira a kapiten igra kao Maldini
Radovca treba nogom nabiti iz kluba.
Kako brate nije taktika kad ne mozes 2 pasa sastaviti za 90 minuta

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 04 okt 2015, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Licno povlacim sve dobro sto sam ikad rekao za Rustemovica, Radovca i Duljevica 

ma drug 800.000 za ugovor od dvije godine, odradice par mjeseci isplatice mu i sad ko se ugradio u tih 800.000 njemu je odlicanBosniacum Lilium je napisao/la:E moj Jesicu, takticki te pojeo swager sa sela. Eto sto nisam bio za Jesica, ovo je jadno. Imas Stepanova, odlucis ga suspendovati i postaviti na stoperu Roberta Carlosa

meni kao navijacu nikad nije bio neko rjesenje i uvijek sam govorio kad prave cirkus bar onda neka dovedu nekoga ko je gigant u tome(Ćiro)
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
radi li vama mojawebtv, nece da mi pokrene stream
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, riki46 i 41 gost.