FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Naredni derbi na Grbavici neka nasa uprava angazuje 7-8 sjekaca sa romanije ....da bude ravnopravno fajtanje!
sa njima se ne moze igrati fudbal ...ovo je PREBIJANJE koje ovaj kreten od sudije ne vidi!!
sa njima se ne moze igrati fudbal ...ovo je PREBIJANJE koje ovaj kreten od sudije ne vidi!!
-
- Kontakt:
Katastrofa. Ko je sve na klupi?
-
- Kontakt:
Ovo je sramota majke mi, sve onako kako smo zamisljali danima prije derbija dešava se obrnuto... oni igraju tvrdo i brzo a mi kao pogubljeni po terenu...

-
- Kontakt:
Samo otpušteno, oni više hodati ne mogu. Duljević ubi Memiju, Benko će zabiti, lagano. Tatomirović je nadam se svima jasno kalibar za GOŠK.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
ko da od juce pratite Sarajevo, takvi smo, jednu tekmu razvalimo vec drugu ne postojimo ali iskreno ocekujem da barem izjednacimo do kraja tekme
Pyro is not a crime !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nije kraj svijeta ako izgubimo , pribojavao sam se ovoga jer se nerijetko desavalo da puno slabiji/e Zeljo/Sarajevo pobijedi puno jace Sarajevo/Zelju
-
- Kontakt:
brate ako se ovakva igra nastavi u 2 dijelu ja ocekuje da primimo još jedan...THEC je napisao/la:ko da od juce pratite Sarajevo, takvi smo, jednu tekmu razvalimo vec drugu ne postojimo ali iskreno ocekujem da barem izjednacimo do kraja tekme

Igrali nasi iz keca u dvojku sad ce ubit hljeb u njima 

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Sad će to iz keca u dvicu. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mora ovo bolje i agresivnije u drugom pol, vise zara i borbe hocu da vidim, srce nek ostave terenu
Moramo iskoristiti Duljevica, koji je najbolji bio u napadu, Leonu se ne smiju desavati onakvi promasaji, moglo bi nas ono puno kostati, kao i prosli derbi na Kosevu kad je ofulao zicer

Moramo iskoristiti Duljevica, koji je najbolji bio u napadu, Leonu se ne smiju desavati onakvi promasaji, moglo bi nas ono puno kostati, kao i prosli derbi na Kosevu kad je ofulao zicer

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Velis...da se oTpustimojurisicduska je napisao/la:Samo otpušteno, oni više hodati ne mogu. Duljević ubi Memiju, Benko će zabiti, lagano. Tatomirović je nadam se svima jasno kalibar za GOŠK.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sramotna igra i sasvim zasluzeno vodstvo malih plavih...Nadam se da ce se nesto drasticno promjeniti u drugom poluvremenu..
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
NEKA I NE IZLAZE NA TEREN AKO CE ODIGRATI KAO DO SADA OSIM DULJE SVE PICHKE TESKE... **** IM SVE,NEKA SE PREDAJU DA SE NE NERVIRAMO DALJE
PU PU PU
PU PU PU
Hebibovic je nas najgori igrac, uvjek sam tvrdio i dalje cu tvrditi, ko je njega skautiro da mi je znati, sad opletite po meni ko prosli put
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Samo ful kontakt pa šta bude.Idemo po preokret, hajmooo
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Fudo, Hebibovic je bio ponajbolji igrac Premijer Lige dok je igrao u Velezu, ako nisi slucajno znao...
Amer Dupovac!
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, Tracy3McGrady, Vanja8 i 53 gosta.