ma jaro bilo je prilika da se barem poravna rezultat al neće lopta u go da je hebešTorres_9 je napisao/la:Jadovi opet pobjedili,jeli gledo ko utakmicu.Da li je west ham mogao do boda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ma jaro bilo je prilika da se barem poravna rezultat al neće lopta u go da je hebešTorres_9 je napisao/la:Jadovi opet pobjedili,jeli gledo ko utakmicu.Da li je west ham mogao do boda.
Evo jedna prica nadam se da ce ti biti jasnije!!!YNWA je napisao/la:zasto navijaci west hama toliko mrze man utd?hammers je napisao/la:uh jedva cekam majkemi zivim za danasnju tekmu sto sta ce biti jasnije ako danas uspijemo dobiti man utd...Vjerujem da je Zola poslozio odlicno ekipu i fizicki i psihicki i da necemo razocarati pred svojim navijacima....
Im forever blowing bubles !!!
hvalahammers je napisao/la: Evo jedna prica nadam se da ce ti biti jasnije!!!
Steve:"U maju 1967. godine na našem stadionu gostovao je Manchester United. Trebala im je pobeda za titulu. Na stadion sam krenuo sa ocem, stricem i njihovim društvom. Oni su uvek išli na tribinu Chicken Run. Tamo su vodili i nas klince, ali su ovaj put odlučili da nas pošalju iza gola na domaću tribinu, pošto je Chicken Run bio odmah uz gostujuće navijače, a sve je nagoveštavalo da će biti velikih nereda. Ćale je mislio da smo ja i dva drugara bezbedniji ako budemo na velikoj severnoj tribini. Kako smo se približavali stadionu sve više sam sticao utisak da je West Ham u toj utakmici bio gost a ne domaćin. Navijači Manchestera su okupirali istočni London, i ponašali su se prilično bahato. Ocu nije bilo sve jedno, pa je odlučio da mene i dva moja drugara otprati nazad na autobus. Nama se išlo na utakmicu, tako da smo sišli na prvoj stanici i vratili se sami nazad do stadiona. Imao sam bordo plavi šal oko vrata. Na putu ka stadionu bili smo izloženi pravoj torturi od strane navijača Manchestera. Ostao sam bez šala. Blo ih je previše, a nas trojica smo imali tek po deset-dvanaest godina. Sećam se da su mnogi navijači Manchestera imali West Hamove šalove, koje su kao i nama oteli drugim fanovima West Hama. Uspeli smo da se probijemo do severne tribine. Pomislio sam tada, spaseni smo, ali kada smo ušli unutra prizor je bio zastrašujući. Navijači Manchestera su okupirali celu tribinu. Pomerili smo se u kraj i popeli na zid iznad tribine sa kojeg smo imali sjajan pogled, a opet smo koliko toliko bili bezbedni. Narednih dva sata prizor je bio zastrašujući. Oko dve hiljade ljudi konstantno se tuklo ispod nas. Neredi su se odvijali i na Chicken Runu, gde su bili otac i stric. Oni su se sukobili sa navijačima Uniteda koji su preplavili i južnu tribinu. Mislim da nikada posle toga nijednih navijača nije bilo na našem stadionu kao njih tada. Sve četiri tribine su učestvovale u neredima. Na sve strane su letele flaše, kamenice, zapaljene zgužvane novine. Video sam na desetine razbijenih glava, stotine ljudi u modricama, veliki broj uhapšenih. Kada sam stigao kući, oca još dugo nije bilo. Pojavio se tek nakon tri sata. Obe ruke su mu bile krvave, zglobovi pesnica rastureni, usna rasečena. Ponašao sam se kao da nisam bio na utakmici. Pitao sam ga kako je bilo.Odgovorio mi je: "sjajno sine, bilo je veličanstveno. Pokazali smo severnjačkim **** da nema zezanja u East Endu."
I tako tih godina pocinje rivalstvo izmedju ove dvije ekipe...
Nismo primili zadnji gol od Liverpoola vec od Arsenala.Mirza_Hordas je napisao/la:ma haj ba dosadni ste, svaki put manchester ovo manchester ono, znam ja da je bilo puno rezultata završenih sa 1:0 u korist uniteda ali sami ste krivi što ste i dalje drugi, vi sebi trebate govoriti jaooo kako nismo mogli pobjediti stoke, wba i druge male timove a ne govoriti protiv man utd
man utd je primio zadnji gol upravo protiv vas (poraz od 2:1) i od tada van der sar ne vadi lopte iz mreže
majestic je napisao/la:Nismo primili zadnji gol od Liverpoola vec od Arsenala.Mirza_Hordas je napisao/la:ma haj ba dosadni ste, svaki put manchester ovo manchester ono, znam ja da je bilo puno rezultata završenih sa 1:0 u korist uniteda ali sami ste krivi što ste i dalje drugi, vi sebi trebate govoriti jaooo kako nismo mogli pobjediti stoke, wba i druge male timove a ne govoriti protiv man utd
man utd je primio zadnji gol upravo protiv vas (poraz od 2:1) i od tada van der sar ne vadi lopte iz mreže
redsforever je napisao/la:HALOOOOOOOOOOOO Sucmurovci,ko vam je rekao da se na našem terenu raspravljate i to o klubu koji nezna igrati lopte nego pobjeđuje zahvaljujući nekom nazovimo ga "renomeu"kod sudija;imate svoje parče ovog sajta ili idite na **** pa se tamo prepucavajte,ovaj naš dio ostavite na miru
Samo da to ne bude ovaj decko, zaista nam je prijeko potrebanreds_forever je napisao/la:iduca utakmica man city...samo da nam se tokom ovih prijateljskih utakmica ne ozlijedi jos koji igrac
e taj decko se tek vratio i ja bi mu zabranio da ide na prijateljsku pogotovo sto spanija igra protiv engleskeTheScouser je napisao/la:Samo da to ne bude ovaj decko, zaista nam je prijeko potrebanreds_forever je napisao/la:iduca utakmica man city...samo da nam se tokom ovih prijateljskih utakmica ne ozlijedi jos koji igrac![]()
![]()
http://www.bostonherald.com/sports/socc ... __England/
nadam se da ce ih spanija razbiti. **** ih terry. gerrard da je pametan postupio bi kao i carra...YNWA je napisao/la:e taj decko se tek vratio i ja bi mu zabranio da ide na prijateljsku pogotovo sto spanija igra protiv engleskeTheScouser je napisao/la:Samo da to ne bude ovaj decko, zaista nam je prijeko potrebanreds_forever je napisao/la:iduca utakmica man city...samo da nam se tokom ovih prijateljskih utakmica ne ozlijedi jos koji igrac![]()
![]()
http://www.bostonherald.com/sports/socc ... __England/
ja se nadam da ce se torres vratiti zdrav u liverpool, a ne bi bilo lose da zabije koji gol, al je najvaznije da se ne ozlijedifera je napisao/la: nadam se da ce ih spanija razbiti. **** ih terry. gerrard da je pametan postupio bi kao i carra...
pretuznoreds_forever je napisao/la:
od kada sam downloadovala ovaj video,svaki put me na suze natjerai ovaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.