Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

redsforever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la redsforever » 08 feb 2009, 21:20

Torres_9 je napisao/la:Jadovi opet pobjedili,jeli gledo ko utakmicu.Da li je west ham mogao do boda.
ma jaro bilo je prilika da se barem poravna rezultat al neće lopta u go da je hebeš :cry:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 08 feb 2009, 21:48

Evo dodjoh malo sebi imo sam strasnu glavobolju poslije tekme,pokazali smo da nismo bezazlena ekipa i da imamo kvaliteta,man eto shuge **** 2 suta nisu na gol imali kako treba i pobijedise nismo ni mi bog zna sta bili dominantiji ali mislim da smo bili bolja momcad danas imali par dobrih situacija za postizanje gola,takodje sve pohvale navijacima koji su bili odlicni....@reds_forever hvala i ja vama takodje zelim sve najbolje i da osvojite tolko zeljeni premiership...
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 08 feb 2009, 21:55

YNWA je napisao/la:
hammers je napisao/la:uh jedva cekam majkemi zivim za danasnju tekmu sto sta ce biti jasnije ako danas uspijemo dobiti man utd...Vjerujem da je Zola poslozio odlicno ekipu i fizicki i psihicki i da necemo razocarati pred svojim navijacima....

Im forever blowing bubles !!!
zasto navijaci west hama toliko mrze man utd?
Evo jedna prica nadam se da ce ti biti jasnije!!!
Steve:"U maju 1967. godine na našem stadionu gostovao je Manchester United. Trebala im je pobeda za titulu. Na stadion sam krenuo sa ocem, stricem i njihovim društvom. Oni su uvek išli na tribinu Chicken Run. Tamo su vodili i nas klince, ali su ovaj put odlučili da nas pošalju iza gola na domaću tribinu, pošto je Chicken Run bio odmah uz gostujuće navijače, a sve je nagoveštavalo da će biti velikih nereda. Ćale je mislio da smo ja i dva drugara bezbedniji ako budemo na velikoj severnoj tribini. Kako smo se približavali stadionu sve više sam sticao utisak da je West Ham u toj utakmici bio gost a ne domaćin. Navijači Manchestera su okupirali istočni London, i ponašali su se prilično bahato. Ocu nije bilo sve jedno, pa je odlučio da mene i dva moja drugara otprati nazad na autobus. Nama se išlo na utakmicu, tako da smo sišli na prvoj stanici i vratili se sami nazad do stadiona. Imao sam bordo plavi šal oko vrata. Na putu ka stadionu bili smo izloženi pravoj torturi od strane navijača Manchestera. Ostao sam bez šala. Blo ih je previše, a nas trojica smo imali tek po deset-dvanaest godina. Sećam se da su mnogi navijači Manchestera imali West Hamove šalove, koje su kao i nama oteli drugim fanovima West Hama. Uspeli smo da se probijemo do severne tribine. Pomislio sam tada, spaseni smo, ali kada smo ušli unutra prizor je bio zastrašujući. Navijači Manchestera su okupirali celu tribinu. Pomerili smo se u kraj i popeli na zid iznad tribine sa kojeg smo imali sjajan pogled, a opet smo koliko toliko bili bezbedni. Narednih dva sata prizor je bio zastrašujući. Oko dve hiljade ljudi konstantno se tuklo ispod nas. Neredi su se odvijali i na Chicken Runu, gde su bili otac i stric. Oni su se sukobili sa navijačima Uniteda koji su preplavili i južnu tribinu. Mislim da nikada posle toga nijednih navijača nije bilo na našem stadionu kao njih tada. Sve četiri tribine su učestvovale u neredima. Na sve strane su letele flaše, kamenice, zapaljene zgužvane novine. Video sam na desetine razbijenih glava, stotine ljudi u modricama, veliki broj uhapšenih. Kada sam stigao kući, oca još dugo nije bilo. Pojavio se tek nakon tri sata. Obe ruke su mu bile krvave, zglobovi pesnica rastureni, usna rasečena. Ponašao sam se kao da nisam bio na utakmici. Pitao sam ga kako je bilo.Odgovorio mi je: "sjajno sine, bilo je veličanstveno. Pokazali smo severnjačkim **** da nema zezanja u East Endu."
I tako tih godina pocinje rivalstvo izmedju ove dvije ekipe...
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

red fan
Kontakt:

Post Postao/la red fan » 08 feb 2009, 22:06

**** sretni Manchester,da li ko zna do kad ce trajati ova jadna igra manchestera,u svakoj utakmici zabijo 1 gol i to na srecu joj mrzim ih!!giggs hajde umri!! :twisted: :twisted: :twisted: jos malo ce ti 5O hahaah :mrgreen:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 feb 2009, 22:44

hammers je napisao/la: Evo jedna prica nadam se da ce ti biti jasnije!!!
Steve:"U maju 1967. godine na našem stadionu gostovao je Manchester United. Trebala im je pobeda za titulu. Na stadion sam krenuo sa ocem, stricem i njihovim društvom. Oni su uvek išli na tribinu Chicken Run. Tamo su vodili i nas klince, ali su ovaj put odlučili da nas pošalju iza gola na domaću tribinu, pošto je Chicken Run bio odmah uz gostujuće navijače, a sve je nagoveštavalo da će biti velikih nereda. Ćale je mislio da smo ja i dva drugara bezbedniji ako budemo na velikoj severnoj tribini. Kako smo se približavali stadionu sve više sam sticao utisak da je West Ham u toj utakmici bio gost a ne domaćin. Navijači Manchestera su okupirali istočni London, i ponašali su se prilično bahato. Ocu nije bilo sve jedno, pa je odlučio da mene i dva moja drugara otprati nazad na autobus. Nama se išlo na utakmicu, tako da smo sišli na prvoj stanici i vratili se sami nazad do stadiona. Imao sam bordo plavi šal oko vrata. Na putu ka stadionu bili smo izloženi pravoj torturi od strane navijača Manchestera. Ostao sam bez šala. Blo ih je previše, a nas trojica smo imali tek po deset-dvanaest godina. Sećam se da su mnogi navijači Manchestera imali West Hamove šalove, koje su kao i nama oteli drugim fanovima West Hama. Uspeli smo da se probijemo do severne tribine. Pomislio sam tada, spaseni smo, ali kada smo ušli unutra prizor je bio zastrašujući. Navijači Manchestera su okupirali celu tribinu. Pomerili smo se u kraj i popeli na zid iznad tribine sa kojeg smo imali sjajan pogled, a opet smo koliko toliko bili bezbedni. Narednih dva sata prizor je bio zastrašujući. Oko dve hiljade ljudi konstantno se tuklo ispod nas. Neredi su se odvijali i na Chicken Runu, gde su bili otac i stric. Oni su se sukobili sa navijačima Uniteda koji su preplavili i južnu tribinu. Mislim da nikada posle toga nijednih navijača nije bilo na našem stadionu kao njih tada. Sve četiri tribine su učestvovale u neredima. Na sve strane su letele flaše, kamenice, zapaljene zgužvane novine. Video sam na desetine razbijenih glava, stotine ljudi u modricama, veliki broj uhapšenih. Kada sam stigao kući, oca još dugo nije bilo. Pojavio se tek nakon tri sata. Obe ruke su mu bile krvave, zglobovi pesnica rastureni, usna rasečena. Ponašao sam se kao da nisam bio na utakmici. Pitao sam ga kako je bilo.Odgovorio mi je: "sjajno sine, bilo je veličanstveno. Pokazali smo severnjačkim **** da nema zezanja u East Endu."
I tako tih godina pocinje rivalstvo izmedju ove dvije ekipe...
hvala
procitao sam da je ferguson izjavio da mu nije jasno zasto navijaci west hema ne vole man utd, pa me zanimalo
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 feb 2009, 22:57

ma giggs je legenda igracka i to je nepobitna cinjenica. a sad sto oni igraju ciganski to je druga prica, bio sam uvjeren da ce hammersi bar bod uzeti.
You are someone else I am still right here

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 feb 2009, 23:35

Samo na Anfieldu Stoke, Hull, Fulham, West Ham......
nema potpisa

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 feb 2009, 10:24

ma haj ba dosadni ste, svaki put manchester ovo manchester ono, znam ja da je bilo puno rezultata završenih sa 1:0 u korist uniteda ali sami ste krivi što ste i dalje drugi, vi sebi trebate govoriti jaooo kako nismo mogli pobjediti stoke, wba i druge male timove a ne govoriti protiv man utd

man utd je primio zadnji gol upravo protiv vas (poraz od 2:1) i od tada van der sar ne vadi lopte iz mreže :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 09 feb 2009, 10:26

Mirza_Hordas je napisao/la:ma haj ba dosadni ste, svaki put manchester ovo manchester ono, znam ja da je bilo puno rezultata završenih sa 1:0 u korist uniteda ali sami ste krivi što ste i dalje drugi, vi sebi trebate govoriti jaooo kako nismo mogli pobjediti stoke, wba i druge male timove a ne govoriti protiv man utd

man utd je primio zadnji gol upravo protiv vas (poraz od 2:1) i od tada van der sar ne vadi lopte iz mreže :D
Nismo primili zadnji gol od Liverpoola vec od Arsenala.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 feb 2009, 10:36

majestic je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:ma haj ba dosadni ste, svaki put manchester ovo manchester ono, znam ja da je bilo puno rezultata završenih sa 1:0 u korist uniteda ali sami ste krivi što ste i dalje drugi, vi sebi trebate govoriti jaooo kako nismo mogli pobjediti stoke, wba i druge male timove a ne govoriti protiv man utd

Nismo primili zadnji gol od Liverpoola vec od Arsenala.

ma ja upravu si, htio sam reći arsenal
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

redsforever
Kontakt:

Post Postao/la redsforever » 09 feb 2009, 11:08

HALOOOOOOOOOOOO Sucmurovci,ko vam je rekao da se na našem terenu raspravljate i to o klubu koji nezna igrati lopte nego pobjeđuje zahvaljujući nekom nazovimo ga "renomeu"kod sudija;imate svoje parče ovog sajta ili idite na **** pa se tamo prepucavajte,ovaj naš dio ostavite na miru

red fan
Kontakt:

Post Postao/la red fan » 09 feb 2009, 11:18

redsforever je napisao/la:HALOOOOOOOOOOOO Sucmurovci,ko vam je rekao da se na našem terenu raspravljate i to o klubu koji nezna igrati lopte nego pobjeđuje zahvaljujući nekom nazovimo ga "renomeu"kod sudija;imate svoje parče ovog sajta ili idite na **** pa se tamo prepucavajte,ovaj naš dio ostavite na miru

MAJSTORE SVAKA TI CAST!!TAKO SMO IM TREBALI ODAVNO RECI!! :mrgreen: :mrgreen:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 feb 2009, 14:20

iduca utakmica man city...samo da nam se tokom ovih prijateljskih utakmica ne ozlijedi jos koji igrac :(
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 09 feb 2009, 15:20

reds_forever je napisao/la:iduca utakmica man city...samo da nam se tokom ovih prijateljskih utakmica ne ozlijedi jos koji igrac :(
Samo da to ne bude ovaj decko, zaista nam je prijeko potreban :mrgreen: :mrgreen:

http://www.bostonherald.com/sports/socc ... __England/
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 feb 2009, 18:38

TheScouser je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:iduca utakmica man city...samo da nam se tokom ovih prijateljskih utakmica ne ozlijedi jos koji igrac :(
Samo da to ne bude ovaj decko, zaista nam je prijeko potreban :mrgreen: :mrgreen:

e taj decko se tek vratio i ja bi mu zabranio da ide na prijateljsku pogotovo sto spanija igra protiv engleske
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 feb 2009, 19:37

koliko igraca ce igrati za svoje reprezentacije u ovim prijateljskim utakmicama,svaka povreda pa makar i najveceg jadnika u klubu nije dobrodosla :!: :(
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 feb 2009, 19:58

YNWA je napisao/la:
TheScouser je napisao/la:

e taj decko se tek vratio i ja bi mu zabranio da ide na prijateljsku pogotovo sto spanija igra protiv engleske
nadam se da ce ih spanija razbiti. **** ih terry. gerrard da je pametan postupio bi kao i carra...
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 feb 2009, 21:53

od kada sam downloadovala ovaj video,svaki put me na suze natjera :cry: i ovaj
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 09 feb 2009, 22:02, ukupno mijenjano 2 puta.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 feb 2009, 21:59

fera je napisao/la: nadam se da ce ih spanija razbiti. **** ih terry. gerrard da je pametan postupio bi kao i carra...
ja se nadam da ce se torres vratiti zdrav u liverpool, a ne bi bilo lose da zabije koji gol, al je najvaznije da se ne ozlijedi
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 feb 2009, 22:35

reds_forever je napisao/la:

od kada sam downloadovala ovaj video,svaki put me na suze natjera :cry: i ovaj
pretuzno :cry: :cry:

R.I.P.

a povraca mi se na the sun

citao sam da je gerrardov rođak poginuo, i da je gerrard s njim trebao ici na tekmu ali je u zadnji cas odustao, ne znam koliko ima istine u ovome
Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.