Nije stvar cicije ovo nema nigdje na svjetu da e mreza icjenjuje da ukida stremove , nedam iz principa , platio sam clansku kupio sam sal kupio sam dres platim ulaznicu sve sto ide u kasu sarajeva al njima nedam i hvala klubu sto me doveo u situaciju da me ucjenjuju naki idioti gramziviBolanos je napisao/la:Pa kako da aktiviram brate pozuri obajsni mi molim te Telemach i ovaj HKB imam kucikarajlo je napisao/la:mojaweb tv 1KM
ne budite tolike cicije...evo i ja tek aktivirao i nakon utakmice odma deaktivacija
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Zašto Hebibovic na beku kad je protiv Viteza milion prodora Viteza bilo po njegovoj strani i najviše problema
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Imaju samo opcije 20km mjesec dana i vise, ovaj kaze da ima opcija od jedan km???????' hitnooooookarajlo je napisao/la:ukucas korisnicke podatke i nakon toga aktiviras mojawebtv usluguBolanos je napisao/la:Pa kako da aktiviram brate pozuri obajsni mi molim te Telemach i ovaj HKB imam kucikarajlo je napisao/la:mojaweb tv 1KM
ne budite tolike cicije...evo i ja tek aktivirao i nakon utakmice odma deaktivacija
samo bh telecom korisnici
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Za nas koji nemamo moja tv evo nasao sam gdje ce biti prenos zeljo - sarajevo http://www.netraja.net/p/sport.html preporucite dalje prijateljima.
Nemoj bit glup, kakve veze klub ima s tim? Liga ti nosi naziv Bhtelecom i oni po ugovoru sa svezom rade prenos utakmica na MojaTV.paulus je napisao/la:Nije stvar cicije ovo nema nigdje na svjetu da e mreza icjenjuje da ukida stremove , nedam iz principa , platio sam clansku kupio sam sal kupio sam dres platim ulaznicu sve sto ide u kasu sarajeva al njima nedam i hvala klubu sto me doveo u situaciju da me ucjenjuju naki idioti gramziviBolanos je napisao/la:Pa kako da aktiviram brate pozuri obajsni mi molim te Telemach i ovaj HKB imam kucikarajlo je napisao/la:mojaweb tv 1KM
Sve i da nije tako, opet Sarajevo nema ništa s tim jer nije domaćin. Pozz
...JA SAM SARAJEVO...
Brateee jesi li tu registrovao sam se mozes li dati upute za tu opciju od 1kmkarajlo je napisao/la:mojaweb tv 1KM
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jaro to glup ponesi kuci , nit sam ja tebe uvrjedio , moja furka je moja furka , za mene je ovo sega ismijavanje , ponovno pokazivanje gdje zivimo . Kako god je tvoje misljenje tvoje je .
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 04 okt 2015, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Ne moras deaktivirati, cim jednom aktiviras marka ti ide na racunkarajlo je napisao/la:mojaweb tv 1KM

Usput samo korisnici bihnet-a mogu gledati mojuwebtv

Yebi štrumpfove 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Apsolutno se slazem, smijurija od drzave.paulus je napisao/la:Jaro to glup ponesi kuci , nit sam ja tebe uvrjedio , moja furka je moja furka , za mene je ovo sega ismijavanje , ponovno pokazivanje gdje zivimo . Kako god je tvoje misljenje tvoje je .
Ajmo Sarajevo, zgazite ih!!!
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Trebao bi se nas klub dogovoriti sa FACE TV da prenose samo nas, a ovim BHT nikad vise ne dozvoliti da pridju blizu Koseva, pa da jih vidim kako ce nas prenositi za koju godinu aBd iz grupa u Evropi, mamu vam nesposobnu!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ovi sto su iz vana i da plate nemogu gledati...mamicu vam ****
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sta Vam je ljudi!
Sta se svadjate!?
uzivajte!!!!!
Sta se svadjate!?
uzivajte!!!!!
IDEEEE STREAAAAAM EVO BRACOOO !!!!!!!!!!! SJECI ! http://www.tribina.net/v/extra.html
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ElCartel11 je napisao/la:Trebao bi se nas klub dogovoriti sa FACE TV da prenose samo nas, a ovim BHT nikad vise ne dozvoliti da pridju blizu Koseva, pa da jih vidim kako ce nas prenositi za koju godinu aBd iz grupa u Evropi, mamu vam nesposobnu!
Klub ima cilj da zaradi pare od prenosa, a ne da daje za prenose da bi ih dodijelio facetvu!
za sada su to pokrivanje troskova kotizacija, putovanja i smjestaja!
od iducih sezona ce to biti profit
Pa sta vam je ba ljudi, informisite se .....
ne mijesajte babe i zabe!
Prava prenosa su regulisana kroz pravilnike n/f saveza BiH, a na osnovu zakona FBiH i RS-a!
dajte ba ....
- Moscardelli
- Kontakt:
Evo braco, gazi male plave!
Ruke ti se pozlatile brate!tigrovski je napisao/la:IDEEEE STREAAAAAM EVO BRACOOO !!!!!!!!!!! SJECI ! http://www.tribina.net/v/extra.html
Idemooooooo!!!!
1946