Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
jel spreman za vcrs ??
Trebao bi biti

To je zadnje sto sam procitao, ocekivali su ga mozda cak i u Subotu da bude spreman ali nije ga bilo ni na klupi, vcrs ce najvjerovatnije pocet na klupi.

To je zadnje sto sam procitao, ocekivali su ga mozda cak i u Subotu da bude spreman ali nije ga bilo ni na klupi, vcrs ce najvjerovatnije pocet na klupi.
This time next year we'll be millionaires.
Nije, navijaci Evertona cak prizeljkuju i da pocne veceras, ali ne vjerujem da ce rizikovat.Edvin_Mg je napisao/la:http://****/povreda-besica-teze-prirode-pauza-do-dva-mjeseca/
kontam jel ovo istina
Nije uopste ozbiljno, on Icoleman imaju istu povredu i vjerovatno su mogli biti i u kadru veceras, ali trener eto procijenio da mu nisu potrebni roviti.HankMoody je napisao/la:Zna li se šta se dešava, koliko je ozbiljno?
Za vikend ce biti sigurno bar na klupi.
Super je procijenio, eno gube.Momciluk je napisao/la:Nije uopste ozbiljno, on Icoleman imaju istu povredu i vjerovatno su mogli biti i u kadru veceras, ali trener eto procijenio da mu nisu potrebni roviti.HankMoody je napisao/la:Zna li se šta se dešava, koliko je ozbiljno?

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ne gubeHankMoody je napisao/la:Super je procijenio, eno gube.Momciluk je napisao/la:Nije uopste ozbiljno, on Icoleman imaju istu povredu i vjerovatno su mogli biti i u kadru veceras, ali trener eto procijenio da mu nisu potrebni roviti.HankMoody je napisao/la:Zna li se šta se dešava, koliko je ozbiljno?

Navijam da izgube, ako prođu, pao sam samo jednu na tiketu. 

E moja barcelona pa sto odigra na drugoligasa protiv premierligasa i to u ogromnoj formi. Velika greska i neiskustvo!HankMoody je napisao/la:Navijam da izgube, ako prođu, pao sam samo jednu na tiketu.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Nisi shvatio, Everton prošao, taj par pogodio, pao samo Valenciu oba daju go.Effenberg je napisao/la:E moja barcelona pa sto odigra na drugoligasa protiv premierligasa i to u ogromnoj formi. Velika greska i neiskustvo!HankMoody je napisao/la:Navijam da izgube, ako prođu, pao sam samo jednu na tiketu.

Ima li šta vezano za njega i povredu?
Večeras igraju protiv WBA u gostima, gledam na njihovoj stranici koliko sam skontao Coleman se oporavio i biće spreman za večeras, za Stonesa se još ništa ne znam a Mirallas ima kartone. Bešića niko i ne spominje...
Večeras igraju protiv WBA u gostima, gledam na njihovoj stranici koliko sam skontao Coleman se oporavio i biće spreman za večeras, za Stonesa se još ništa ne znam a Mirallas ima kartone. Bešića niko i ne spominje...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kazu Mume ce biti spreman za Wels
Trebao se vratiti jos prosle sedmice, a evo vidim da ga ni danas nema na klupi. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- NoName
- Kontakt:
Neka iskoristi ovu pauzu i nađe kakvog dobrog psihijatra. Sjebat će sebi karijeru ako nastavi onako kako je radio.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ima li momcine u kadru danas
Re: Odg: RE: Re: Muhamed Bešić
Nema ga u sastavuBosna64 je napisao/la:Ima li momcine u kadru danas
Pljun'o fizioterapeutaCaptain4 je napisao/la:Zasto je danas odsutan?

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic, Quartararo, RacioEmocionalan, TrueBlue, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 44 gosta.