A sta ako si van bih?azizmpj je napisao/la:Ne zezajte ljudi ....imate ponudu neovisno ko vam je provajder ....ako je HKBNET na primjer ...nikakav problem, platis uslugu mojawebtv i uzivas ...sta zezate!???
http://www.mojatv.ba/
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ima li neka opcija da se plati na jedan dan haha?azizmpj je napisao/la:Ne zezajte ljudi ....imate ponudu neovisno ko vam je provajder ....ako je HKBNET na primjer ...nikakav problem, platis uslugu mojawebtv i uzivas ...sta zezate!???
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
druga stvar imate dosta mjesta u gradu u kojima mozete gledati tekmu u kaficima .....
-
- Kontakt:
Jel se zna postava?
-
- Moderator
- Kontakt:
Pade stranica ili je neko slucajno oboriBordoSele je napisao/la:http://bh-info.com/link-za-gledanje-vjecitog-derbija/ evo dva linka koji najavljuju stream ..

Fudo je napisao/la:A sta ako si van bih?azizmpj je napisao/la:Ne zezajte ljudi ....imate ponudu neovisno ko vam je provajder ....ako je HKBNET na primjer ...nikakav problem, platis uslugu mojawebtv i uzivas ...sta zezate!???
A brate, imas tamo kontakte nazovi ih i informiraj se .... nemoj Boga t' da ih ja zastupam

ako gotivis PLBiH isplati ti se 2 tekme po kolu rade na tom kanalu plus jednu tekmu po kolu kupaBiH obicno nas i komsije rade, al evo zadnje vrijeme aktuelni su i borac, sloboda, celik ...
Delač, Hebibović, Puzigaća, Barbarić, Tatomirović, Rustemović, Radovac, Okić, Duljević, Velkoski i Benko.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sretno vam danas, razvalite kone. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
koliko vidim svakome su postavili njegov login na screen tako da ce pratiti, ko bude streamo ukinuce mu uslugu ....
-
- Kontakt:
Bez Stepanova i Ikandea, dva ponajbolja igraca.Besic je napisao/la:Delač, Hebibović, Puzigaća, Barbarić, Tatomirović, Rustemović, Radovac, Okić, Duljević, Velkoski i Benko.
mojaweb tv 1KM
ne budite tolike cicije...evo i ja tek aktivirao i nakon utakmice odma deaktivacija
ne budite tolike cicije...evo i ja tek aktivirao i nakon utakmice odma deaktivacija
Odustajem , **** ssve bahilsko mo0joj tv a poserem se i na odluku Sarajeva da rade sa njima
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Pa kako da aktiviram brate pozuri obajsni mi molim te Telemach i ovaj HKB imam kucikarajlo je napisao/la:mojaweb tv 1KM
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Da mi bi vidjeti kako ću je ja aktivirati i da mi radi... inače imam ADSL M:tel.karajlo je napisao/la:mojaweb tv 1KM
Idemooo pobjedaaaaaa.

Ozbičjno hahahahaha jebote grob , nije to pokrili smo baze ko kompanija vec necete gčedat nema sanse , DERBI A DA DODAM DA BHT U **** SVEazizmpj je napisao/la:koliko vidim svakome su postavili njegov login na screen tako da ce pratiti, ko bude streamo ukinuce mu uslugu ....
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

dva kruta i jedna koja guta

idemoooooooooooooooooooooooo

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Dajte kakav link ili stream. ...hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ITS SEX TIME.
NEK SE SJEVER PALI NOCAS NEMA SNAA
NEK SE SJEVER PALI NOCAS NEMA SNAA
ukucas korisnicke podatke i nakon toga aktiviras mojawebtv usluguBolanos je napisao/la:Pa kako da aktiviram brate pozuri obajsni mi molim te Telemach i ovaj HKB imam kucikarajlo je napisao/la:mojaweb tv 1KM
samo bh telecom korisnici
Zadnja izmjena: karajlo, dana/u 04 okt 2015, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ma jbo to nema KovacevicaSiouxLukavac je napisao/la:Bez Stepanova i Ikandea, dva ponajbolja igraca.Besic je napisao/la:Delač, Hebibović, Puzigaća, Barbarić, Tatomirović, Rustemović, Radovac, Okić, Duljević, Velkoski i Benko.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.