FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jedino kod nas najatraktivniji, najprestižniji i najpoznatiji sportski događaj, gradski derbi, ide samo za one koji imaju jedan od milion kablovski operatera. Komšije iz Srbije gotovo besplatno plasiraju jer je to ujedno promocija, klubova, lige, nogometa, sporta i same države.
Ali Telecom, ali monopol. Za lijekova im trebalo.
Čak su dodali i ime vlasnika mojaTv naloga na ovom dodatnom kanalu da vide kad se streamuje... Šatrologija debila.
Ali Telecom, ali monopol. Za lijekova im trebalo.
Čak su dodali i ime vlasnika mojaTv naloga na ovom dodatnom kanalu da vide kad se streamuje... Šatrologija debila.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 04 okt 2015, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
-
- Moderator
- Kontakt:
Bh telecom bagra ziva...JEr stvarno da Derbi bude prikazan na nekom drugom kanalu uz to....garantujem da 50% mozda i vise raje nema Moja tv (kao ni ja) pa de Boze sta nam rade !!
Stvarno se treba uzeti u obzir da se SAMO napravi kanal za PL, ali to necemo doziviti i tacka. Ovako se moramo sada zezati ofo ono pratiti tekstualne prijenos umjesto da gledmo preko TV-a...
Sramota za njih !

Stvarno se treba uzeti u obzir da se SAMO napravi kanal za PL, ali to necemo doziviti i tacka. Ovako se moramo sada zezati ofo ono pratiti tekstualne prijenos umjesto da gledmo preko TV-a...
Sramota za njih !

Bice sigurno livestream nemojte biti tuzni, ako ne bh-info onda ce neko drugi
Amer Dupovac!
Radi li kod vas moja web tv
hilmo je napisao/la:Radi li kod vas moja web tv
Jel se moze gledati ikako kao prije ...ono netko napise nick i sifru od korisnickog racuna?

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
E jos ove godine ce moci zahebavati nas ovi iz telekoma. Slijede godine Arena sve preuzima. Ljudi su bar profesionalci. Ako i budemo morali placati dodatno nesto, bar cemo imati za sta platiti.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Mozeli taj web-tv van Bih, platicu nije problem?hilmo je napisao/la:Radi li kod vas moja web tv
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Moderator
- Kontakt:
Ako bude livestream javite braco da znamo...
To je samo ko ima njihov ADSL internet i može gledati i moja TV za marku soryFudo je napisao/la:Mozeli taj web-tv van Bih, platicu nije problem?hilmo je napisao/la:Radi li kod vas moja web tv
Mosa RajvoSa
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
- PitarBordo
- Kontakt:
MojaWebTV tadi ali pitanje je do kada... jer znamo da telecom pored toga što ne da nikome sposobnom da prenosi tu tekmu takođe nije u stanju da radi normalno sa više od 50 korisnika istovremeno. Kod mene trenutno radi MojaWebTv, ali ako zaštopa gotovo je sigurno da ću čunu uspijeti ponovo pokrenuti. I ovo je pola sata bilo refrešanje, a to dva sata prije tekme.
Samo Saraj'vo.
Majke mi sramota sramota i za klub , potpisa sa kanalom koji moras nabavit otkazat svoj da bi gledo fuj
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
MojaWebTv je za sve, nema veze s ADSLom, ja ga gledam na Telemachu i Logosoftu recimo, plaćam karticom 40tak KM je tri mjeseca. Ima neka osnovna ponuda kanala (sve arene i još nekih ostalih kanala).pitarlOOk je napisao/la:To je samo ko ima njihov ADSL internet i može gledati i moja TV za marku soryFudo je napisao/la:Mozeli taj web-tv van Bih, platicu nije problem?hilmo je napisao/la:Radi li kod vas moja web tv
Samo Saraj'vo.
Hvala..SramnopitarlOOk je napisao/la:To je samo ko ima njihov ADSL internet i može gledati i moja TV za marku soryFudo je napisao/la:Mozeli taj web-tv van Bih, platicu nije problem?hilmo je napisao/la:Radi li kod vas moja web tv

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Daboga im za pereca zafalilo. Sramota me majke mi , pa zamisli u Hrvatskoj da nema Dinamo HajdukpitarlOOk je napisao/la:To je samo ko ima njihov ADSL internet i može gledati i moja TV za marku soryFudo je napisao/la:Mozeli taj web-tv van Bih, platicu nije problem?hilmo je napisao/la:Radi li kod vas moja web tv
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
http://bh-info.com/link-za-gledanje-vjecitog-derbija/ evo dva linka koji najavljuju stream ..
Sarajevo,Horde,Bog i Carsija
-
- Moderator
- Kontakt:
Vidis sramotno od njih...Jer vidis ja sada kod BHB-a imam sve arene normalne i uz to imam jos HD arene...PitarBordo je napisao/la: MojaWebTv je za sve, nema veze s ADSLom, ja ga gledam na Telemachu i Logosoftu recimo, plaćam karticom 40tak KM je tri mjeseca. Ima neka osnovna ponuda kanala (sve arene i još nekih ostalih kanala).
Sramota sta nude...
Ne zezajte ljudi ....imate ponudu neovisno ko vam je provajder ....ako je HKBNET na primjer ...nikakav problem, platis uslugu mojawebtv i uzivas ...sta zezate!???
http://www.mojatv.ba/
http://www.mojatv.ba/
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.