BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Po meni Ramsey će nam praviti veće probleme od Balea , zato treba probati kopirati Belgiju kako su oni Pjanića zatvorili . Ako Ramiza zatvorimo i Bale će imati manje loptu u svojim nogama.
"We need to suffer. And we need to fight."
- DragonGirl
- Kontakt:
Hvala im, veliki su ljudiMurga je napisao/la:Hoce da izadju nama u susret i da izgubeDragonGirl je napisao/la:Šta to fali Zenici?![]()
"Istina je da Vels neće trenirati u Zenici, to je odluka njihovog selektora Chrisa Colemana i mi naravno poštujemo protokol naših gostiju. Kako se bavim ovim poslom još se niti jednom nije desilo da jedna selekcija koja gostuje u našoj zemlji ne obavi nijedan trening prije utakmice. Naravno da je to malo čudno, ali to je njihova stvar i na nama je da budemo dobri domaćini." - rekla je za Sportsport.ba Slavica Pecikoza, PR Fudbalskog saveza BiH.

Kako je ovako fino vidjeti kad svi igraju u Bundesligi, jos jedni protiv drugih.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde da se i s tobom složim jednom.Virtu4l je napisao/la:Kako je ovako fino vidjeti kad svi igraju u Bundesligi, jos jedni protiv drugih.
![]()

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sta mislite hoce li Hodzic i Grahovac dobiit sansu u ovim utakmicama ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne vjerujem, nije bas najpogodnija situacija da ubacujemo debitante. Ali dobro je sto su pozvani.Elegant je napisao/la:Sta mislite hoce li Hodzic i Grahovac dobiit sansu u ovim utakmicama ?
Kada je sljedeci termin za prijateljske? Ima li ista dogovoreno?
Hodzic posto je trenutno drugi napadac ( ako Dzeko nebude igrao ) i sasvim drugaciji tip napadaca od Vede trebao bi dobiti bar zadnjih dvadesetak minuta. A ako se bude ganjao rezultat onda sigurno dobija sansu u drugom poluvremenu. Steta sto nije debitovao protiv Andore makar u drugom poluvremenu kada smo ga neki prizivali. Jer bi im skoro sigurno zabio i sada bi ga vec mogli da vise koristimo.
- DragonGirl
- Kontakt:
Eto dakle, otpali su još Aničić i Bajić, pored Hajrovića.
Da je Džeko spreman, siguran sam da bi Meša krenuo sa dva napadača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I ja isto to mislim . Pogotovo što je Vedo u formi trenutnoVirtu4l je napisao/la:Da je Džeko spreman, siguran sam da bi Meša krenuo sa dva napadača.

Ja ne vidim nikog osim Hadzica da zamijeni Besica..Bar za ove tekme...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hadzic ne moze zamijeniti Besica on moze samo glumiti njegovu zamjenu. Mislim da bi samo Medunjanin bio losija opcija na poziciji DM od svih veznjaka u reprezentaciji.
Ako cemo posteno,mi realno imamo dva ozbiljna igraca u veznom redu,ostalo su igraci koji nemaju kvalitet igrati u reprezentaciji naseg kalibra.
Pjanic i Salihovic.Doduse,bio bi i Medunjanin ali covjek se uopste ne bavi fudbalom trenutno.
Pogle samo ta imena,Tino Sušić,Anel Hadzic,Srdjan Grahovac,Stojan Vranjes,Semir Štlić-majko mila.
Pjanic i Salihovic.Doduse,bio bi i Medunjanin ali covjek se uopste ne bavi fudbalom trenutno.
Pogle samo ta imena,Tino Sušić,Anel Hadzic,Srdjan Grahovac,Stojan Vranjes,Semir Štlić-majko mila.
Samo ce biti sramota ako Mesa dadne sansu Medunjaninu koj ne igra nikako pored drugih momaka, valjda nije toliko ocajan.
Nadam se da ce Salihovic pomoci, a mogli bi Grahovac i Hodzic u vatru.
Nadam se da ce Salihovic pomoci, a mogli bi Grahovac i Hodzic u vatru.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Lik mi traži za kartu 120 KM Zapad.. Pa de druže i ženu mi yebi.
Koji smo to mi kalibar hljeba ti?Fidelis je napisao/la:Ako cemo posteno,mi realno imamo dva ozbiljna igraca u veznom redu,ostalo su igraci koji nemaju kvalitet igrati u reprezentaciji naseg kalibra.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
HAHAHAHAHHAHAAAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA koji su to lopovi u pmHariTz je napisao/la:Lik mi traži za kartu 120 KM Zapad.. Pa de druže i ženu mi yebi.
jbga Hari nek si me nasmijoHariTz je napisao/la:Lik mi traži za kartu 120 KM Zapad.. Pa de druže i ženu mi yebi.

Evo I Lulic se povrijedio. 20 minuta do kraja a nwma vise zamjena
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA, CAGarfia, torbica, Zglavkar i 19 gostiju.