Moderator/ica: GracanicaAA
A sta kazes na ovo...nacelnik je napisao/la:Trumić iz Budućnosti vjerovatno u zimskom prelaznom roku u Bratstvu,,,u Gorazdu biće gusto,biće 0- 2...
![]()
Konačno neko brki objasnio da nam treba desetka (playmaker) i da to nemože biti Ikanović.nacelnik je napisao/la:Trumić iz Budućnosti vjerovatno u zimskom prelaznom roku u Bratstvu,,,u Gorazdu biće gusto,biće 0- 2...
![]()
Hahahahahahahah...šta ima ko u čaršiji Dasi objašnjavat o nogometu,on je doktor za te stvari,,,kad će te to jednom svarit,,,cokara je napisao/la:Konačno neko brki objasnio da nam treba desetka (playmaker) i da to nemože biti Ikanović.nacelnik je napisao/la:Trumić iz Budućnosti vjerovatno u zimskom prelaznom roku u Bratstvu,,,u Gorazdu biće gusto,biće 0- 2...
![]()
Što se tiče fudbala u čaršiji 1.Daso 2.Mićo.......................pa tek onda Ahmet Zejnilagić, Ekrem Gec,Mitar Lukić i ostalinacelnik je napisao/la:Hahahahahahahah...šta ima ko u čaršiji Dasi objašnjavat o nogometu,on je doktor za te stvari,,,kad će te to jednom svarit,,,cokara je napisao/la:Konačno neko brki objasnio da nam treba desetka (playmaker) i da to nemože biti Ikanović.nacelnik je napisao/la:Trumić iz Budućnosti vjerovatno u zimskom prelaznom roku u Bratstvu,,,u Gorazdu biće gusto,biće 0- 2...
![]()
![]()
Sa godišnjim budzetom kojim raspolaže Daso klubovi iz PL: Radnik B.Slavija,Drina,Travnik,Rudar P.Borac su sirotinja.A za količinu potrošenog novca u proteklih 12.godina.brko će biti nagađen od stane državnog tužilaštva dugogodišnjm boravkom u novom zatvoru koji je u izgadnji7aprildomemoj je napisao/la:Mislim da mi kao navijači voljenog kluba trebamo pokrenuti inicijativu da se stadion Luke preimenuje u "Hram nogometa Nusret Helić-Daso". To bi bila lijepa gesta da se odužimo čovjeku koji je uspio preporoditi jedan osrednji provincijski klub u giganta koji melje sve u ovoj miki maus ligi.
Kruna tog dugogodišnjeg ličnog žrtvovanja, odricanja, ulaganja itd. biće akobogda nagrađena prvim mjestom i ulaskom u PL gdje ćemo praviti društvo sa 11 najboljih klubova ove države. Naš načelnik makar toliko zaslužuje
Znači spasio nas je loš terengorazdak je napisao/la:Evo ako nekog zanima od vasih navijaca moj utisak danasnje utakmice.
Los je teren bio, strasno los. Tesko je bilo igrati u ovakvim uslovima.
Primili ste rani gol.
Gorazde igralo defanzivno, takticki, pustali su da se otvorite i pokusavali iz kontranapada sto im je i urodilo plodom.
U prvom poluvremenu ste mogli primiti jos neki gol ali los teren nije dao da igraci dodju do izrazaja.
Niste imali svoje sanse u prvom poluvremenu, mozda jednu polupriliku.
U drugom poluvremenu opet ista prica, vi igrate otvoreno dok Gorazde igra sa istom taktikom.
Gorazde je ponovo imalo neke svoje prilike ali nije bilo gola.
Vi ste imali jednu stativu i jednu precku.
Gorazde cijelo vrijeme igra na kontranapade ali los teren nije dozvolio da se nesto vise uradi.
Nezanimljiva utakmica upravo zbog loseg terena.
Moj licni utisak :
Vi ste jako dobra ekipa, malo ste konfuzni u napadu ali imate finu ekipicu za ovo takmicenje.
Nazalost los teren nije omogucio da obje momcadi odigraju kvalitetnije. Po meni Gorazde zasluzeno pobjedilo a vi zahvaljujuci losem terenu i pogresnoj taktici vaseg trenera ipak ste na kraju dobro prosli .
Sretno u nastavku prvenstva.
Nemas potrebe neciji stadion nazivati krompiristem,svaki klub bi volio da ima maximalne uslove za igru.Sto se tice stadiona u gorazdu,istina je da je on u katastrofalnom stanju.Al na zalost F.K.Gorazde je na tom stadionu podstanar koji nema pravo da uredjuje travnjak stadiona.Stadion je u nadleznosti gradskog sportskog centra,cijem direktoru puca kur.. za fudbal.Dok su stadion odrzavala dva radnika teren je bio medju najboljim u drzavi,sad ih ima sest al teren uzasan.cokara je napisao/la:Znači spasio nas je loš terengorazdak je napisao/la:Evo ako nekog zanima od vasih navijaca moj utisak danasnje utakmice.
Primili ste rani gol.
Gorazde igralo defanzivno, takticki, pustali su da se otvorite i pokusavali iz kontranapada sto im je i urodilo plodom.
U prvom poluvremenu ste mogli primiti jos neki gol ali los teren nije dao da igraci dodju do izrazaja.
U drugom poluvremenu opet ista prica, vi igrate otvoreno dok Gorazde igra sa istom taktikom.
Gorazde cijelo vrijeme igra na kontranapade ali los teren nije dozvolio da se nesto vise uradi.
Moj licni utisak :
Vi ste jako dobra ekipa, malo ste konfuzni u napadu ali imate finu ekipicu za ovo takmicenje.
Nazalost los teren nije omogucio da obje momcadi odigraju kvalitetnije. Po meni Gorazde zasluzeno pobjedilo a vi zahvaljujuci losem terenu i pogresnoj taktici vaseg trenera ipak ste na kraju dobro prosli .
Sretno u nastavku prvenstva.Mi pogodili stativu i prečku a vi sem gola imali tri poluprilike ali je ipak nas loš teren spasio da primimo 5-6 komada
objektivno nema šta ;)Teren se može pokositi i uvaljati pa da liči na nešto i nebi se igralo po livadama tipa Jablanice,jajca,Sanskog mosta,Goražda...Ali koliko su klubovi krivi toliko je i savez koji dopušta igranje po krompirištima.
Prijatelju teren vam više liči na krompirište nego na stadion a to i ti sam moraš priznati i nemoj da se lažemo.Čuj Fk.Goražde nema pravo da uređuje travnjakdrinjak81 je napisao/la:Nemas potrebe neciji stadion nazivati krompiristem,svaki klub bi volio da ima maximalne uslove za igru.Sto se tice stadiona u gorazdu,istina je da je on u katastrofalnom stanju.Al na zalost F.K.Gorazde je na tom stadionu podstanar koji nema pravo da uredjuje travnjak stadiona.Stadion je u nadleznosti gradskog sportskog centra,cijem direktoru puca kur.. za fudbal.Dok su stadion odrzavala dva radnika teren je bio medju najboljim u drzavi,sad ih ima sest al teren uzasan.cokara je napisao/la:Znači spasio nas je loš terengorazdak je napisao/la:Evo ako nekog zanima od vasih navijaca moj utisak danasnje utakmice.
Primili ste rani gol.
Moj licni utisak :
Sretno u nastavku prvenstva.Mi pogodili stativu i prečku a vi sem gola imali tri poluprilike ali je ipak nas loš teren spasio da primimo 5-6 komada
objektivno nema šta ;)Teren se može pokositi i uvaljati pa da liči na nešto i nebi se igralo po livadama tipa Jablanice,jajca,Sanskog mosta,Goražda...Ali koliko su klubovi krivi toliko je i savez koji dopušta igranje po krompirištima.
cesc4 je napisao/la:Sta nam je sa Nacelnikom. Da ga nije poraz protiv Gorazda "ubio"
Nisam mislio na njega nego na ovog forumskog nacelnika7aprildomemoj je napisao/la:cesc4 je napisao/la:Sta nam je sa Nacelnikom. Da ga nije poraz protiv Gorazda "ubio"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.