NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

nacelnik
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la nacelnik » 01 okt 2015, 18:26

Trumić iz Budućnosti vjerovatno u zimskom prelaznom roku u Bratstvu,,, ;) u Gorazdu biće gusto,biće 0- 2... :clap: :clap:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 01 okt 2015, 18:54

nacelnik je napisao/la:Trumić iz Budućnosti vjerovatno u zimskom prelaznom roku u Bratstvu,,, ;) u Gorazdu biće gusto,biće 0- 2... :clap: :clap:
A sta kazes na ovo...
Panta najavio PL a ? :mrgreen: :kafa: Mozda bude nesto za Trumica cekam i ja info :D

Trumic neki gol :tokralju:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 01 okt 2015, 19:34

nacelnik je napisao/la:Trumić iz Budućnosti vjerovatno u zimskom prelaznom roku u Bratstvu,,, ;) u Gorazdu biće gusto,biće 0- 2... :clap: :clap:
Konačno neko brki objasnio da nam treba desetka (playmaker) i da to nemože biti Ikanović.

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 02 okt 2015, 11:36

cokara je napisao/la:
Konačno neko brki objasnio da nam treba desetka (playmaker) i da to nemože biti Ikanović.
Hahahahahahahah...šta ima ko u čaršiji Dasi objašnjavat o nogometu,on je doktor za te stvari,,,kad će te to jednom svarit,,, :njanjanja: :njanjanja:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 okt 2015, 11:49

nacelnik je napisao/la:
cokara je napisao/la:
Hahahahahahahah...šta ima ko u čaršiji Dasi objašnjavat o nogometu,on je doktor za te stvari,,,kad će te to jednom svarit,,, :njanjanja: :njanjanja:
Što se tiče fudbala u čaršiji 1.Daso 2.Mićo.......................pa tek onda Ahmet Zejnilagić, Ekrem Gec,Mitar Lukić i ostali :tokralju: :tokralju: :tokralju:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 02 okt 2015, 14:10

Mislim da mi kao navijači voljenog kluba trebamo pokrenuti inicijativu da se stadion Luke preimenuje u "Hram nogometa Nusret Helić-Daso". To bi bila lijepa gesta da se odužimo čovjeku koji je uspio preporoditi jedan osrednji provincijski klub u giganta koji melje sve u ovoj miki maus ligi.
Kruna tog dugogodišnjeg ličnog žrtvovanja, odricanja, ulaganja itd. biće akobogda nagrađena prvim mjestom i ulaskom u PL gdje ćemo praviti društvo sa 11 najboljih klubova ove države. Naš načelnik makar toliko zaslužuje :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 okt 2015, 16:10

7aprildomemoj je napisao/la:Mislim da mi kao navijači voljenog kluba trebamo pokrenuti inicijativu da se stadion Luke preimenuje u "Hram nogometa Nusret Helić-Daso". To bi bila lijepa gesta da se odužimo čovjeku koji je uspio preporoditi jedan osrednji provincijski klub u giganta koji melje sve u ovoj miki maus ligi.
Kruna tog dugogodišnjeg ličnog žrtvovanja, odricanja, ulaganja itd. biće akobogda nagrađena prvim mjestom i ulaskom u PL gdje ćemo praviti društvo sa 11 najboljih klubova ove države. Naš načelnik makar toliko zaslužuje :mrgreen:
Sa godišnjim budzetom kojim raspolaže Daso klubovi iz PL: Radnik B.Slavija,Drina,Travnik,Rudar P.Borac su sirotinja.A za količinu potrošenog novca u proteklih 12.godina.brko će biti nagađen od stane državnog tužilaštva dugogodišnjm boravkom u novom zatvoru koji je u izgadnji ;) Pored građana općine Gračanica i našeg Bratstva,gospođa Faketa će dočekati svojih 5.min. :guz: :guz: :guz:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 okt 2015, 15:05

Idemo momci po dobar rezultat ! :kafa:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 okt 2015, 23:45

Kako su mi rekli danas smo bili bolji od Gorazda al nismo imali srece. Domaci su go zabili u 7.minuti greskom nasih stopera. Prakticno to je bilo jedino sto su domaci uradili. Mi smo imali zrelije sanse izmedu ostalog Janje je fulo jedan na jedan s golmanom, imali smo precku i stativu al nije se dalo.
www.nkbratstvogracanica.com

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 03 okt 2015, 23:51

Evo ako nekog zanima od vasih navijaca moj utisak danasnje utakmice.

Los je teren bio, strasno los. Tesko je bilo igrati u ovakvim uslovima.
Primili ste rani gol.
Gorazde igralo defanzivno, takticki, pustali su da se otvorite i pokusavali iz kontranapada sto im je i urodilo plodom.
U prvom poluvremenu ste mogli primiti jos neki gol ali los teren nije dao da igraci dodju do izrazaja.
Niste imali svoje sanse u prvom poluvremenu, mozda jednu polupriliku.

U drugom poluvremenu opet ista prica, vi igrate otvoreno dok Gorazde igra sa istom taktikom.
Gorazde je ponovo imalo neke svoje prilike ali nije bilo gola.
Vi ste imali jednu stativu i jednu precku.
Gorazde cijelo vrijeme igra na kontranapade ali los teren nije dozvolio da se nesto vise uradi.

Nezanimljiva utakmica upravo zbog loseg terena.

Moj licni utisak :

Vi ste jako dobra ekipa, malo ste konfuzni u napadu ali imate finu ekipicu za ovo takmicenje.

Nazalost los teren nije omogucio da obje momcadi odigraju kvalitetnije. Po meni Gorazde zasluzeno pobjedilo a vi zahvaljujuci losem terenu i pogresnoj taktici vaseg trenera ipak ste na kraju dobro prosli .

Sretno u nastavku prvenstva.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 04 okt 2015, 13:12

gorazdak je napisao/la:Evo ako nekog zanima od vasih navijaca moj utisak danasnje utakmice.

Primili ste rani gol.
Gorazde igralo defanzivno, takticki, pustali su da se otvorite i pokusavali iz kontranapada sto im je i urodilo plodom.
U prvom poluvremenu ste mogli primiti jos neki gol ali los teren nije dao da igraci dodju do izrazaja.

U drugom poluvremenu opet ista prica, vi igrate otvoreno dok Gorazde igra sa istom taktikom.
Gorazde cijelo vrijeme igra na kontranapade ali los teren nije dozvolio da se nesto vise uradi.

Moj licni utisak :

Vi ste jako dobra ekipa, malo ste konfuzni u napadu ali imate finu ekipicu za ovo takmicenje.

Nazalost los teren nije omogucio da obje momcadi odigraju kvalitetnije. Po meni Gorazde zasluzeno pobjedilo a vi zahvaljujuci losem terenu i pogresnoj taktici vaseg trenera ipak ste na kraju dobro prosli .

Znači spasio nas je loš teren :tokralju: Mi pogodili stativu i prečku a vi sem gola imali tri poluprilike ali je ipak nas loš teren spasio da primimo 5-6 komada :thumbup: objektivno nema šta ;)Teren se može pokositi i uvaljati pa da liči na nešto i nebi se igralo po livadama tipa Jablanice,jajca,Sanskog mosta,Goražda...Ali koliko su klubovi krivi toliko je i savez koji dopušta igranje po krompirištima.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 04 okt 2015, 13:15

Sada se okrenuti N.Travniku i tu probati ganjati sto vise golova :)

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 04 okt 2015, 15:04

cokara je napisao/la:
gorazdak je napisao/la:Evo ako nekog zanima od vasih navijaca moj utisak danasnje utakmice.

Primili ste rani gol.

Moj licni utisak :

Znači spasio nas je loš teren :tokralju: Mi pogodili stativu i prečku a vi sem gola imali tri poluprilike ali je ipak nas loš teren spasio da primimo 5-6 komada :thumbup: objektivno nema šta ;)Teren se može pokositi i uvaljati pa da liči na nešto i nebi se igralo po livadama tipa Jablanice,jajca,Sanskog mosta,Goražda...Ali koliko su klubovi krivi toliko je i savez koji dopušta igranje po krompirištima.
Nemas potrebe neciji stadion nazivati krompiristem,svaki klub bi volio da ima maximalne uslove za igru.Sto se tice stadiona u gorazdu,istina je da je on u katastrofalnom stanju.Al na zalost F.K.Gorazde je na tom stadionu podstanar koji nema pravo da uredjuje travnjak stadiona.Stadion je u nadleznosti gradskog sportskog centra,cijem direktoru puca kur.. za fudbal.Dok su stadion odrzavala dva radnika teren je bio medju najboljim u drzavi,sad ih ima sest al teren uzasan.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 04 okt 2015, 23:53

drinjak81 je napisao/la:
cokara je napisao/la:

Primili ste rani gol.

Moj licni utisak :

Nemas potrebe neciji stadion nazivati krompiristem,svaki klub bi volio da ima maximalne uslove za igru.Sto se tice stadiona u gorazdu,istina je da je on u katastrofalnom stanju.Al na zalost F.K.Gorazde je na tom stadionu podstanar koji nema pravo da uredjuje travnjak stadiona.Stadion je u nadleznosti gradskog sportskog centra,cijem direktoru puca kur.. za fudbal.Dok su stadion odrzavala dva radnika teren je bio medju najboljim u drzavi,sad ih ima sest al teren uzasan.
Prijatelju teren vam više liči na krompirište nego na stadion a to i ti sam moraš priznati i nemoj da se lažemo.Čuj Fk.Goražde nema pravo da uređuje travnjak :crazy: Taktika kao u Fk Podgrmeča:lopte za igru do pola naduvane,trava visoka jer su svi protivnici brži i fizički spremniji,teren nije uvaljan dva mjeseca da protivnik nemože uvezati dva pasa a ti uigraj takiku nabij u protivnički 16.rac.To su ti druže providne seljačke cake koje se furaju u kantonalnim ligama ;) al hajd nejse,sretno vam u nastavku prvenstva :salut:

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 05 okt 2015, 11:31

Jes eto u pravu si,namjerno smo unistili teren zato sto igramo protiv barse,reala,bayerna pa nam se lakse braniti na domacem terenu.
Jos ti jednom kazem,gradskim stadionom u gorazdu upravlja gradsko preduzece koje je odgovorno za kvalitet travnjaka na stadionu.Cak to isto preduzece fudbalerima moze zabraniti kad god hoce da treniraju na glavnom stadionu,sto nije rijedak slucaj pogotovo u periodu kad ima puno padavina.
I ja se slazem da je teren katastrofalan,al fudbalski klub gorazde nije adresa na koju se trebaju upucivati kritike vezane za teren.
Toliko od mene,sretno u nastavku sezone !!!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 06 okt 2015, 17:56

Danas se na treningu igralo prva protiv druge ekipe, ali malo izmjesano...
I da napomenem da se Kadija oporavio kao i Ikanovic :thumbup:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 06 okt 2015, 19:06

Sta nam je sa Nacelnikom. Da ga nije poraz protiv Gorazda "ubio" :D

Berisha87
Kontakt:

Post Postao/la Berisha87 » 09 okt 2015, 19:39

A sta je s brzijem? Oce li on igrati ?

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 09 okt 2015, 20:16

cesc4 je napisao/la:Sta nam je sa Nacelnikom. Da ga nije poraz protiv Gorazda "ubio" :D
slika
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 09 okt 2015, 22:57

7aprildomemoj je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Sta nam je sa Nacelnikom. Da ga nije poraz protiv Gorazda "ubio" :D
slika
Nisam mislio na njega nego na ovog forumskog nacelnika :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.