Madridist normalno da sam gledao utakmicu.Normalno da ima svako pravo na svoje misljenje,ali meni ide na zivce sto se neki igraci kritikuju a neki ne.Svako kad odigra dobro utakmicu ili lose mozemo ga izgalamiti ili pohvaliti pa bez obzira bio to Ronaldo,Jese Isco ili neko deseti.Ronaldo se jest trudio ko i Jese ali su bili losi i to je samo konstatacija,nikakva zamjerka svakome se moze desiti losa utakmica pa i Ronaldu,mada on od pocetka prvenstva igra promjenjivo ili je to mega predstava ili skromno paratija.madridist je napisao/la:Jesil Rudi gledao cijeli tekmu?rudy91 je napisao/la:Ja ti nisam ni govorio da zamjeris bilo kome a kamoli Ronaldu,nego samo da realno prokomentarisemo,odnosno to da je on ovu utakmicu bio jedan od najslabijih pojedinaca.Dobro si rekao za Isca,plus je bio strasno sebican,ali nadam se vec sljedecu utakmicu da ce vecina kljucnih igraca biti na nivou.emir18 je napisao/la:Ronaldu nemam sta zmjeriti ne moze svaki puta zabiti,ISco najgori vcrs koliko pogresni centarsuteva dodavanja ne moze on krilo igrati.
Kako samo James nedostaje
Mislim osobni dojam je svacije pravo ali brate Rona je dao sve od sebe,nije htjela lopta u gol.
Meni je zivaca pokidao Jese i Isco pa i Marcelo.
Ako ista iz ove tekme mozemo zakljuciti je to da Isco nema sta zamjerati treneru ako dobije klupu povratkom Jamesa a i vala koliko god srrali puno smo probojniji sa konjinom Baleom u prvih 11.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Lagano,sacuvalo se za derbi.Ronaldo nastavio rusiti rekorde 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jedan gol za jubilarni 500. gol a drugi da se izjednači sa veličinom kao što je Raul..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jes zamrla tema
Rutina veceras. Ronaldo 501 gol u karijeri, vrlo moguce vise od svih aktivnih igraca.

Rutina veceras. Ronaldo 501 gol u karijeri, vrlo moguce vise od svih aktivnih igraca.
- Gabon
- Kontakt:
Srusio Raula.
C.Ronaldo 324 gola u Realu
Raul i Di Stefano 

C.Ronaldo 324 gola u Realu

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
[youtube][/youtube]
Kako je prije šutao slobodne udarce bude ti jasno do gola broj 25 na videu iznad..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ne kontam u cemu je problem sa tim slobodnjacima. Jel ih vise ne trenira il sta, fale oni golovi ba
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Problem je sa koljenom. Koljeno sve vise boli, pa ih i ne trenira i ne izvodi kao prije. Nema vise onih bombi, sad su to neke poluplasirane loptegodrina je napisao/la:Ne kontam u cemu je problem sa tim slobodnjacima. Jel ih vise ne trenira il sta, fale oni golovi ba
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati da do sada nije izgubio mjesto glavnog izvodjaca. Haj' da nema ko, vec 3-4 odlicna sutera moraju gledati njegove promasaje.
A onda nek malo umiri ego i prepusti to nekome drugom (james, bale, ramos, casemiro..)
Jamesu dati sve da šuta..

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pozurili su sa ovim ceremonijama jer, sluzbeno, on jos nije prestigao Raula. Druga je stvar sto se Marca a uz nju i klub bruka zbog onog gola iz sezone 10-11 kad se lopta odbila od Pepea, pa mu oni jedini pisu 324.
-
- Kontakt:
Hames obnovio istu povredu....kolko dugo ne znam, al protiv atletika ga nema.
Kako je meni zao tog lika, mogle bi mu povrede sjebbat veliku karijerusamosarajvo je napisao/la:Hames obnovio istu povredu....kolko dugo ne znam, al protiv atletika ga nema.
Šteta za Hamesa, kao što godrina reče mogle bi mu povrede karijeru uništiti a ima potencijal da kroz koju sezonu postane i najbolji igrač svijeta. Prošli put se nakon povrede vratio i bio jednako dobar kao i prije povrede, i za njegovo dobro a i za dobro Reala za nadati se da će se ista stvar desiti i ovaj put..
Gdje procitaste vi da je James obnovio povredu?
Koliko ja cujem selektor Kolumbije mu je poslao poziv.
Jedino moze bit da u Realu zele izbjeci to,pa ide ta neka prica.
Koliko ja cujem selektor Kolumbije mu je poslao poziv.
Jedino moze bit da u Realu zele izbjeci to,pa ide ta neka prica.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.