Jos da zabije Walesu i Kipru koji gol.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
TačnoHusika je napisao/la:Ara ne zna dati bezze gol !
Cini se da je sudija "navukao" penal, bilo je lagano nenamjerno igranje rukom ali uopste nije uticalo na kretanje lopte niti na igru...Astren je napisao/la:TačnoHusika je napisao/la:Ara ne zna dati bezze gol !![]()
Ako gledaš, tvoje mišljenje u vezi penala, je li opravdano dosuđen, ja nisam uspio dobro vidjeti.
Razlog je jednostavan,a to je promocija hrvatskih igraca(Pjaca) koje zele utopiti vec na zimu.Cepi1981 je napisao/la:Koji je razlog zbog kojeg ga Mamic ne ubacuje u Evropskim tekmama? Tek bi tada vidjeli njegov kvalitet protiv recimo bavaraca.
Da, za Pjacu će uzeti dosta para i sve je podređeno njegovoj prodaji, a realno momak ima ogroman potencijal. Ne znam kakvi su im planovi za Henriqueza, ali njih dvojica mogu igrati zajedno, s tim da Pjaca i Henriquez u ovom trenutku imaju prednost. Ara im je trenutno prva zamjena i obzirom na sva takmičenja u kojima Dinamo učestvuje, nema sumnje da će se Hodžić ove sezone naigrati.guillermo je napisao/la:Razlog je jednostavan,a to je promocija hrvatskih igraca(Pjaca) koje zele utopiti vec na zimu.
Polako.. Momak je u odličnoj formi, sve to sada dobro izgleda, ali treba tek da napravi taj iskorak.Captain4 je napisao/la:Definitivno novi Ibišević!
Ima taj feeling za gol poput Vede. Sve je moguće , uvalit će ga Maminjo Aston Villi za 12 milki na ljetoHariTz je napisao/la:Polako.. Momak je u odličnoj formi, sve to sada dobro izgleda, ali treba tek da napravi taj iskorak.Captain4 je napisao/la:Definitivno novi Ibišević!
Ja lično bio bih presretan ako on ostvari karijeru približno uspješnu kao Ibišević, a naravno priželjkujem i domet Džeke.. mada teško da to iko može ponoviti u dogledno vrijeme.
Bilo kako bilo, pred Arom je svijetla budućnost
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 22 gosta.