Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Ima li neko ovdje da je završio drugu godinu ETF-a u Sarajevu, smjer računarstvo i informatika? Može na pp ili ovdje da mi se javi. 

Znal li neko, da li je moguće u Sarajevu upisati master studij na nekom društvenom fakultetu, npr. FPN, ako si završio bachelor na tehničkom fakultetu?
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Ima li neko na PMF (UNTZ) ovdje? 

Sta bi s tobom ,jesi izganjao komisiju ?
Nisam brate još predao zahtjev, nisam siguran da li imam pravo jer je akademska godina već prošla. A spominje se da je dekan (navodno) dao dekanski rok na PMF-u, pa da mi je da provjerim to.Zodiac je napisao/la:Sta bi s tobom ,jesi izganjao komisiju ?

Vazda cirkus na univerzitetu u pm .
Isto vrtić svega mi. Nego, nek' se javi neko ako ima provjerene informacije sa PMF.

Posto vidim da je tema aktivna, ako neko moze da me savjetuje gdje u Sarajevu je najpametnije printati diplomski rad?
@VolimTz je juce otišao za Tursku, piso je ovde da ide na vojnu akademiju, pa sretno mu 

Čini se kako ide dekanski rok na nivou univerziteta, treba da odobri senat u četvrtak. Ima Lipanovića 600 strana za dva dana da spremim od-do. Dosta je više!!
Dum spiro spero
Dum spiro spero
A daj jesam nafaka, izašao maloprije spisak grupa za fax i raspored. I haj sad da brže sebe nađem ukucam ime i prezime kad ono imam šta i vidjeti, dva puta ja (isti broj indexa kod obojice) jednom Željeznice, jednom Telekomunikacije.
A i raspored je aman jarabi, od ponedeljka do subote, cirkus... valja se navikniti sad na ovo.

A i raspored je aman jarabi, od ponedeljka do subote, cirkus... valja se navikniti sad na ovo.

Taj sam, ako ti se niko vec nije javioBalasevic je napisao/la:Ima li neko ovdje da je završio drugu godinu ETF-a u Sarajevu, smjer računarstvo i informatika? Može na pp ili ovdje da mi se javi.
-
- Kontakt:
Jel zna neko da li blizu Ekonom. fakulteta u Sa. imaaju neka dobra mjesta za izlazak i tako to.Prijatelj mi tu ima stan i ide na taj fak. ja ga trebam posjetit al on nece da odg. strah ga da ga ne navedem na los put
.Ozbiljno ako moze neko detaljnije objasniti to mjesto blizu ustanove(sta se nalazi u blizini ,jel gusto naseljeno
,kava je raja i to) unapred se zahvaljujem
.

.
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Vecina tih mjesta i jeste u blizini ekonomije, svakako vise vremena u njima provedu nego na faxuHaRakIRi46 je napisao/la:Jel zna neko da li blizu Ekonom. fakulteta u Sa. imaaju neka dobra mjesta za izlazak i tako to.Prijatelj mi tu ima stan i ide na taj fak. ja ga trebam posjetit al on nece da odg. strah ga da ga ne navedem na los put.Ozbiljno ako moze neko detaljnije objasniti to mjesto blizu ustanove(sta se nalazi u blizini ,jel gusto naseljeno
,kava je raja i to) unapred se zahvaljujem
.

Ekonomija ti je u samom centru grada i dosta klubova ti je unutar 10-15 minuta hoda.
-
- Kontakt:
Dobar mu lokacija stana
imas svega tu haveru, sve zavisi sta tebi treba

-
- Kontakt:
A kad bi ja vama reko da se raspitujem zbog svoje drage (a ne prijatelja)
da li bi vam ista bilo jasnije (sta me zanima) 
Nije mi drago ovo sto sam procito

Nije mi drago ovo sto sam procito

FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Ayy caramba, drz ti to na udici.
Ima li neko da ide na Burch u Sarajevu? Kad počinje? 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: RE: Re: Studiranje
Ne vjerujem.Ovde ti je uglavnom sve sirotinja.Nitro je napisao/la:Ima li neko da ide na Burch u Sarajevu? Kad počinje?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.