Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
20:30 Chateauroux-Strasbourg 1 @ 2.35 PSK
Posljednje kolo obiljezava,izmedu ostalih,ova utakmica koja izravno odlucuje,rezultatski,o opstanku odnosno ispadanju iz lige.Situacija je dosta ocita,o snazi domacina nad gostima,i nesto drugo do pobjede domacina ovdje bila bi nepravda.Kroz godinu domacin je bio u svakom segmentu uspjesniji od danasnjih gostiju,u startu,dakle 1. poluvremenu,pa sve do kraja utakmice.Djeli ih jedan bod i to je mozda razlog nekih strateskih odluka,jer prevaga je dosta ocita.U formi je nemoc Strasbourga u odnosu na ostale ekipe,jedna pobjeda sa tri poraza i negativnom gol razlikom,i bit ce opravdano ako napuste ligu na racun Chateaurouxa.Prosle godine Strass je osvojio maksimalnih 6 bodova u duelu sa ovim takmacima,a ove godine odma na domacen terenu porazen,sto dovodi do zakljucka pozitivne promjene u momcadi Chatea.U posljednjih pet utakmica na gostovanj uspjeli su postici samo jedan pogodak,izgubili su od Bastije i Istresa koje ipak nisu ono sto bi nazvali ekstra kvaliteta.Chate ima seriju od dvije uzastopne pobjede pred domacim navijacima,sa Arlesom i Le Havrom i ja im od srca zelim da zadrze drugoligaski status.
Posljednje kolo obiljezava,izmedu ostalih,ova utakmica koja izravno odlucuje,rezultatski,o opstanku odnosno ispadanju iz lige.Situacija je dosta ocita,o snazi domacina nad gostima,i nesto drugo do pobjede domacina ovdje bila bi nepravda.Kroz godinu domacin je bio u svakom segmentu uspjesniji od danasnjih gostiju,u startu,dakle 1. poluvremenu,pa sve do kraja utakmice.Djeli ih jedan bod i to je mozda razlog nekih strateskih odluka,jer prevaga je dosta ocita.U formi je nemoc Strasbourga u odnosu na ostale ekipe,jedna pobjeda sa tri poraza i negativnom gol razlikom,i bit ce opravdano ako napuste ligu na racun Chateaurouxa.Prosle godine Strass je osvojio maksimalnih 6 bodova u duelu sa ovim takmacima,a ove godine odma na domacen terenu porazen,sto dovodi do zakljucka pozitivne promjene u momcadi Chatea.U posljednjih pet utakmica na gostovanj uspjeli su postici samo jedan pogodak,izgubili su od Bastije i Istresa koje ipak nisu ono sto bi nazvali ekstra kvaliteta.Chate ima seriju od dvije uzastopne pobjede pred domacim navijacima,sa Arlesom i Le Havrom i ja im od srca zelim da zadrze drugoligaski status.
4:1 2.50harry_90 je napisao/la:6:3 6:3 1.75harry_90 je napisao/la:V.Williams-Stosur S. 1
2 analiza:
Gagra - Spartaki Tskhinvali 1
Gruzijska liga

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Meni je ovde sigurnije odigrati 0-2,jer ovde verovatno jedan gol odlucuje o pobedniku.x odgovara Strasborougu jer imaju bolji medjusobni omer od Guingampa koji ceka Ajjacia kuci i vrlo verovatno ce pobediti.Dakle niko ne bi smeo krenuti napred jer to donosi ogroman rizik koji mislim niko nece hteti.fallen01 je napisao/la:20:30 Chateauroux-Strasbourg 1 @ 2.35 PSK
Moj tiket jedan za veceras:
Metz-Vannes1 1.7 (Metz borba za Le Championatt,Vannes osigurao opstanak i ovo je jedan od boljih keceva danas)
Arles-Clermont 1 2.1 (Arles,borba za LC sa Metzom,Clermon zaostaje 3 boda za njim i mislim da je izgubeo sve nade za LC zato i ovde 1)
Institute-Donegal 1 1.9(Ko me prateo u toku sezone mogao je da vidi da sam nekoliko puta skinuo Institute na kvoti preko 3,zato danas u razigravanju za 1.ligu igram na njih jer je prva bila 0:0 i sigurno su jaci od Donegala.)
Hartberg-Altach 2 1.75(Hartberg tri kola pre kraja osigurao opstanak,dok se Altach bori sa Innsbruckom i Admirom za ulaz u prvu ligu,mislim da je kvota prevelika i da ce ovo Altach lagano da uzme.)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Krilia-Rostov 0-2 gola
Lahti-Mypa X
Lahti-Mypa X
Imali kakvih dojava ???
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
ma ja sam 2 igro...ipak je to strasbourg...klub sa imenom i nece dozvoliti da ispadne....fallen01 je napisao/la:20:30 Chateauroux-Strasbourg 1 @ 2.35 PSK
moze i x eventualno...al kec nema sanse

sto se metza tice
bore se za ulazak u prvu ligu....proslo kolo sam uhvatio 2 protiv caena....isto vazi ko i za strasbourg...metz je ipak neko ime u francuskoj.....tako da ce arles ili kako vec veceras kiksat kuci i to vrijedi odigrat a metz pobjedom uci u prvu ligu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sigure, Metz kec i Arles keca... Ovo ostalo opasno staviti bilo šta...
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Prvo pa musko sto se ono kaze,Hartberg-Altach 1:1. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
ma i metz je gotovo...vodi arles nemaju vise motiva igrat
a i federer i jankovic se muce...tezak dan

a i federer i jankovic se muce...tezak dan

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Sta je ovo Jankovic izgubila prvi set,Federer izgubio prvi set, Metz gubi joj al' mi se neda.
Ma ubi ova Rezai ovu kravetinu ruznu necu je vise u zivotu odigrat jos ja budala odigro kontam sigurica 1.20.
jao moze li ovaj Metz ishta, samo mi on fali za 70 KM
prati li iko?

krepali dabogda 

a ja jankovicke rezai je iskidala na terenu...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Reče Jaruga da je ovo siguran dobitak.Monolog je napisao/la:Rubin - CSKA 0-2![]()
Cork City - Derry City 0-2![]()
Federrer - Gulbis 22.5 - over![]()
N.Li - S.Peer 21.5 - over![]()
Kvota 9.02
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
smrdljiva Jankovicharry_90 je napisao/la:Tiket sigurica:
Federer 1
Llodra 1
Almagro 1
Jankovic 1
2.95 na 10 km 29.50 km
2 tiket sigurica:
Khimki 1
Federer 1
Melila 1
Fehervar 1
2.47 na 5 km 12.35 km![]()
kasnije vece kvote na markicu

Sarajevo - Zeljeznicar 2 10/10 

jao kvota danas, pa stvarno
...posto su zadnja kola po ovim ceskim, slovackim, poljskim..,itd ovim lijevim ligama tipa svicarska druga itd... sve 1,15- 1,20, tuga...igra predzadnja ekipa na tabeli sa petoplasiranom, i kec 1,25
..ali domacinu treba, da je negdje sredina prvenstva bila bi 2,50 na domacina 
zato sutra, ustvari danas izdvajam samo jedan par, jer se ne usudjujem prognozirat ove debilske 1,15 kvote kojih je sutra kijamet....taj par je:
Murcia - Villarreal "B" 1 kvota 2,00, spanjolska druga, kod njih nije zadnje kolo, ali ovo je vrlo vazna utakmica za domacina, ako ovo ne uzmu neka se poselame sa drugom ligom, proslo kolo su otkinuli bod kod betisa, a sutra ce 100% uzet sva tri protiv villareala B, koji opet ima neke teorecke sanse za to trece mjesto, ali dzaba im to kad B momcadi ne mogu u primeru

zato sutra, ustvari danas izdvajam samo jedan par, jer se ne usudjujem prognozirat ove debilske 1,15 kvote kojih je sutra kijamet....taj par je:
Murcia - Villarreal "B" 1 kvota 2,00, spanjolska druga, kod njih nije zadnje kolo, ali ovo je vrlo vazna utakmica za domacina, ako ovo ne uzmu neka se poselame sa drugom ligom, proslo kolo su otkinuli bod kod betisa, a sutra ce 100% uzet sva tri protiv villareala B, koji opet ima neke teorecke sanse za to trece mjesto, ali dzaba im to kad B momcadi ne mogu u primeru

FK Berane-Rudar Plevlja-Tip X @ 3,20
Eto vam Dojava pratite s manjim ulogom !

Eto vam Dojava pratite s manjim ulogom !

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- __Liedson__
- Kontakt:
samo da dodam,ovo je dojava od Manie,na koju je uplatio 200 eura !CoDe je napisao/la:FK Berane-Rudar Plevlja-Tip X @ 3,20
Eto vam Dojava pratite s manjim ulogom !![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.