Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Mislim da su podcijenili Partizan veceras..
Pokusati Metalac - Partizan 2 4.70
ili h2 1.70
ili h2 1.70
da se proba kao single
NAC Breda-VVV Venlo 2/1 1/2 26 i 32
LASK-Wacker 2/1 26, točan rezultat 2-1 6.50
NAC Breda-VVV Venlo 2/1 1/2 26 i 32
LASK-Wacker 2/1 26, točan rezultat 2-1 6.50
- diplomatija
- Kontakt:
Ja veceras ganjam žute i crveni na darmstadt-mainz, kvota je 8x50=400KM, nisam upratio da je petkom u njemackoj bio crveni od početka sezone, mora nekad, a igraju lokalni rivali, darmstadt ima strašnu publiku i igraju vrlo agresivno, sudi Florian Meyer koji zna poluditi ponekad, sretno mi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ovo sretno mi je najjaca stvar hahahahha zbog ovog zasluzujes da odma padne crveni hahahahahaha mene si nasmijodiplomatija je napisao/la:Ja veceras ganjam žute i crveni na darmstadt-mainz, kvota je 8x50=400KM, nisam upratio da je petkom u njemackoj bio crveni od početka sezone, mora nekad, a igraju lokalni rivali, darmstadt ima strašnu publiku i igraju vrlo agresivno, sudi Florian Meyer koji zna poluditi ponekad, sretno mi

btw kad to spominjes ja se sjecam jednom jebote kad je doslo na ja msm vako sve tri tekme druge lige i crveni i zuti xd
Okolele je napisao/la:19:00 Bodo/Glimt - Valerenga 5+ @4.40, 7+ @22 i 2/1 @28
Ništa zasad 0:0 60min
ja sam igrao čisti X i X/X, sretno tidiplomatija je napisao/la:Ja veceras ganjam žute i crveni na darmstadt-mainz, kvota je 8x50=400KM, nisam upratio da je petkom u njemackoj bio crveni od početka sezone, mora nekad, a igraju lokalni rivali, darmstadt ima strašnu publiku i igraju vrlo agresivno, sudi Florian Meyer koji zna poluditi ponekad, sretno mi
- diplomatija
- Kontakt:
Bojler to je bio ponedjeljak, tri utakmice, spanija, engleska i njemacka druga, na svakoj bio penal, crveni i preko zuti, ja sam i veceras to odigrao, nekad ce doci, a ko moze neka pokusa esen-viktoria rezultat 2:1, 1:2, prvo završeno 0:0, tri sezone ispred u prvoj utakmici je bilo uvijek 2:1
E a dobro se sjecam imam 2 marke i to sve zaredam onako beze reko da vidim i kvota vako bila fina i kazem sebi ma jok to bolje da uzmem pivu uz filmic neki i **** palac **** sam sebi sve redomdiplomatija je napisao/la:Bojler to je bio ponedjeljak, tri utakmice, spanija, engleska i njemacka druga, na svakoj bio penal, crveni i preko zuti, ja sam i veceras to odigrao, nekad ce doci, a ko moze neka pokusa esen-viktoria rezultat 2:1, 1:2, prvo završeno 0:0, tri sezone ispred u prvoj utakmici je bilo uvijek 2:1
adis30 je napisao/la:
Cedevita veliki favorit protiv oslabljene Igokee.Dakle za igose ne igraju Krstić,Dimic,Cakarevic i Riley,u ovakvom sastavu izdvojio bih playa Aleksandra Capina kao prvu napadacku opciju tima iz Laktasa.Uz minimum 25 min na parketu i 10-ak suteva morao bi bar do 12p.
Barca u superkupu Spanije je veliki favorit protiv Gran Canarie
Ovaj zadnji par neznam ni sam sto sam dodao(valjda zbog kfc)

Još jedan pokusaj

Moze neko ko malo vise prati real, ko bi mogao od igraca preko i dal moze real uzet u hendikepu.
Caroll je najvise pokazao u pripremnim utakmicamaDarioTZ je napisao/la:Moze neko ko malo vise prati real, ko bi mogao od igraca preko i dal moze real uzet u hendikepu.
lov u mutno
cricuima gg3+
botafago gg3+
river plate gg
aucas gg3+
ldu loja gg
queretaro gg3+
diaz gg
dc united gg3+
bet live kvota 268,96
cricuima gg3+
botafago gg3+
river plate gg
aucas gg3+
ldu loja gg
queretaro gg3+
diaz gg
dc united gg3+
bet live kvota 268,96
Civa je napisao/la:Dva prijedloga za noćas.
Boulogne-Ca Bastia pm1 kv4 4:0![]()
Njihovi dosadašnji mečevi su bili svi u korist domaćina, a oba puta kad' je Boulogne bio domaćin bilo je i 3+ golova. Zato sam ovo ukombinovao pa valjda bude sretno.
Jagielonia-Lechia ps1 kv1,75-šteta promašenog penala
U njihovih zadnjih pet mečeva oba tima su postigla pogodak. A Lechia od 5 mečeva ove sezone u gostima samo jedan nije igrala oba daju gol, tako da i večeras mislim da mogu nastaviti tradiciju.
GL

Tako blizu, a tako daleko.
Policeman je napisao/la:
sinoc EL![]()
danas idemo na sigurno

prosla

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Steta,vodili cijelo vrijeme i onda sjebali na kraju...slavenp je napisao/la:Mislim da su podcijenili Partizan veceras..
ili h2 1.70

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nisam odavno igrao kladionicu ali kada sam vidio ponudu uplatio sam petaka na racun
Postavljajte prijedloge, ja cu se malo bazirat na nasu ligu..

Postavljajte prijedloge, ja cu se malo bazirat na nasu ligu..
ZZ
Hertha-Hamburger 2 @3,65
Odbrana Hamburga na celu sa Spahicem u zadnje vrijeme je stala na noge i u zadnjih 5 utakmica primili su samo 2 gola a na tri utakmice su sacuvali mrezu, mislim da ce neubjedljivom Herthinom napadu biti jako tesko da cak postignu jedan pogodak. HSV-ov napad takodje nije pretjerano efikasan ali mislim da bi danas trebali postic bar jedan gol jer ce domacin krenuti na pobjedu i ostavit ce im dovoljno prostora za bar 2-3 izgledne kontre od kojih bi jednu trebali pretvorit u pogodak. Ocekujem utakmicu sa malo golova i mislim da bi manje od 2,5 gola(@1,65) trebalo lagano proci a isto tako x2 je i vise nego izgledan (@1,7).
Ja cu pokusati sa cistom dvicom jer je odlicna kvota, a ko ne zeli rizikovat i preostale dvije kvote su takodje odlicne.
Jos da dodam neke tipove koji bi mogli proc
tacan rezultat 0:1 @8,5.... prvo poluvrijeme X @2,05......oba ne daju gol @1,85
Ako krene utakmica u smjeru u kojem ocekujem mogli bi svi ovi tipovi lagano proc
Odbrana Hamburga na celu sa Spahicem u zadnje vrijeme je stala na noge i u zadnjih 5 utakmica primili su samo 2 gola a na tri utakmice su sacuvali mrezu, mislim da ce neubjedljivom Herthinom napadu biti jako tesko da cak postignu jedan pogodak. HSV-ov napad takodje nije pretjerano efikasan ali mislim da bi danas trebali postic bar jedan gol jer ce domacin krenuti na pobjedu i ostavit ce im dovoljno prostora za bar 2-3 izgledne kontre od kojih bi jednu trebali pretvorit u pogodak. Ocekujem utakmicu sa malo golova i mislim da bi manje od 2,5 gola(@1,65) trebalo lagano proci a isto tako x2 je i vise nego izgledan (@1,7).
Ja cu pokusati sa cistom dvicom jer je odlicna kvota, a ko ne zeli rizikovat i preostale dvije kvote su takodje odlicne.

Jos da dodam neke tipove koji bi mogli proc

Ako krene utakmica u smjeru u kojem ocekujem mogli bi svi ovi tipovi lagano proc

Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 03 okt 2015, 10:08, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year we'll be millionaires.
idemo uzeti pare... 

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
-
- Kontakt:
Stulicu ovoliko parova ako skines , onda svaka cast 

Zenit Petersburg - FK Rostov 1 @1.40
Mjondalen - Stabaek x2 @1.29
Osijek - RNK Split 1x @1.39
Mlada Boleslav - Pribram 1 @1.45
Nottingham - Hull City x2 @1.46
Brighton - Cardiff 1x @1.20
Gillingham FC - Oldham 1x @1.20
Nice - Nantes 1x @1.25
B. Monchengladbach - Wolfsburg 1x @1.48
Ferencvaros - Honved 1 @1.30
Videoton - Puskas Academy 1 @1.30
Carpi - Torino x2 @1.30
Cesena - Livorno x2 @1.47
Nijmegen - Den Haag 1x @1.28
Hannover - Werder Bremen 3+ @1.65
Colchester - Bury 3+ @1.70

Mjondalen - Stabaek x2 @1.29
Osijek - RNK Split 1x @1.39
Mlada Boleslav - Pribram 1 @1.45
Nottingham - Hull City x2 @1.46
Brighton - Cardiff 1x @1.20
Gillingham FC - Oldham 1x @1.20
Nice - Nantes 1x @1.25
B. Monchengladbach - Wolfsburg 1x @1.48
Ferencvaros - Honved 1 @1.30
Videoton - Puskas Academy 1 @1.30
Carpi - Torino x2 @1.30
Cesena - Livorno x2 @1.47
Nijmegen - Den Haag 1x @1.28
Hannover - Werder Bremen 3+ @1.65
Colchester - Bury 3+ @1.70

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.