FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Pokusajte
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pokusajte » 02 okt 2015, 17:43

Ako Jocu ostavi na klupi, Edis odmah nek se rokne ali bukvalno.

Brazilac je dobro odigrao pola utakmice, ovo ostalo sto je igrao prelose za nekog od koga se kao ocekuje nesto.
Zadnja izmjena: Pokusajte, dana/u 02 okt 2015, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
Edis Mulalic jedan je od nas!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 okt 2015, 17:43

DooVe je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Udjem na sportsport i upitam se jesam li kojim slucajem slucajno ukucao startnu stranicu fk sarajeva... :crazy:
Što nas manje spominju to je i bolje... ;)
nek su oni objavili da je zeljo dobio 700 milja u roku 3 sata nakon objave da ga je roma kupila :lol: :lol: :lol:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 02 okt 2015, 17:56

Daj ba pa necemo Jocu cekat 100 kola da postigne gol.
Covjek se nikako nije trudio izgleda ko da ga boli racku za Zeljom.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 02 okt 2015, 18:00

MuhamedTM je napisao/la:Daj ba pa necemo Jocu cekat 100 kola da postigne gol.
Covjek se nikako nije trudio izgleda ko da ga boli racku za Zeljom.
I kao takav je opasniji od Beganovica koji igra na tom mjestu...Nekog treceg na tom mjestu nazalost nemamo...

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 02 okt 2015, 18:02

Moje misljenje za derbi. Jedina dilema mi je Sadikovic-Hadziahmetovic koji bi trebao poceti, a trebao bi onaj koji se u tom trenutku bolje osjeca i za koga trener procijeni da moze vise doprinositi igri. Kokot bi bio odlican iza Stokica jer ne bi imao prevelik radijus kretanja a na krilu nam treba puno brzi Thiago. Mislim da bi se moglo probati, ako Memija ne bude spreman (mada mislim da ce ga osposobiti, pa makar i pod injekcijama), sa Uzelcem na beku jer je puno visociji od Enisa i igrao je vec lijevog beka. Odbrana ce morati biti visocija i dobro trkacki raspolozena sa obaveznim markerom na Duljevicu koji je njihov najopasniji igrac. Kokot moze protiv njihovih zadnjih veznih i puno je jaci i bezobrazniji tako da bi se mogao korisno ubacivati u sesnaesterac zajedno sa Stokicem kod ubacaja Đelmića ili Thiaga. Ovo je moje misljenje i nadam se da cemo ovako poceti utakmicu.

slika
FORZA ZELJO

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 02 okt 2015, 18:04

Kakav tijago kakav beganovic, pocet sa jocom u spicu i kokotom lijevo, pa vidjet dalje sta kako...

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 02 okt 2015, 18:08

Bez dade ne smije se igrat, ove godine uz ogija najbolji nas igrač ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 okt 2015, 18:10

JoseMourinho je napisao/la:Bez dade ne smije se igrat, ove godine uz ogija najbolji nas igrač ;)
Amir, Ognjen, Damir ....trenutno najbolji igraci Želje, tim redosljedom

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 02 okt 2015, 18:12

Koliko god mi drag, Amir je u slaboj formi, nadam se da ce je opet dići al bar meni je iza te dvojice ;)

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 02 okt 2015, 18:15

Beganović je dobar igrač koji če se sigurno boriti i trčati. Ja bih obavezno počeo sa njim ili na špicu ili ofanzivni vezni.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 okt 2015, 18:17

I ovo šta raja piše o napadacu....dakle, svaki igrac je bolja opcija od Stokića
Može špica igrati i Kokot i Beganović i Tiago.....pa ljudi, Stokić je vjerovatno najlošija akvizicija Želje u zadnjih 10 godina (a doveden fol kao neko veliko pojacanje i zamjena za Bajića :facepalm:

trokut u sredini (Hadžiahmetović - Blagojević - D.Sadiković) su na nam glavna snaga tima + Đelmić na desnoj strani koji vuce Želju ove godine sa golovima i asistencijama

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 okt 2015, 18:21

ma stokic je jedan od najboljih napadaca lige, svima nam je bilo drago kad smo culi da je presao
e sad druga je fora sto nije u formi, sto ga nece gol, a ruku na srce ni dzenis nije nista bolji
ja da se pitam od njih dvojice prednost bi dao joci, on onako iskusno i na znanje moze svakome zabit a onda ako bude trebalo svjeze krvi tu je dzenis
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 02 okt 2015, 18:24

Mozda Im Blagojevic da gol
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 okt 2015, 18:26

godrina je napisao/la:ma stokic je jedan od najboljih napadaca lige, svima nam je bilo drago kad smo culi da je presao
e sad druga je fora sto nije u formi, sto ga nece gol, a ruku na srce ni dzenis nije nista bolji
ja da se pitam od njih dvojice prednost bi dao joci, on onako iskusno i na znanje moze svakome zabit a onda ako bude trebalo svjeze krvi tu je dzenis
i ja sam mislio da ce Stokić biti dobar ali evo prođe 10 kola (trecina prvenstva) a Joco ne dade ni gola (ma ni asistencije, ništa)....a nije da ga treneri nisu forsirali ;) igrao je...predugo traje taj njegov golgeterski post, predugo.....to je nedopustivo za kluba kalibra Želje.
Želji treba napadac koji ce zabijati yebene golove, vrlo prosto....Joco to nije.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 okt 2015, 18:28

let3 je napisao/la:
godrina je napisao/la:ma stokic je jedan od najboljih napadaca lige, svima nam je bilo drago kad smo culi da je presao
i ja sam mislio da ce Stokić biti dobar ali evo prođe 10 kola (trecina prvenstva) a Joco ne dade ni gola (ma ni asistencije, ništa)....a nije da ga treneri nisu forsirali ;) ...predugo traje taj njegov golgeterski post, predugo.....to je nedopustivo za kluba kalibra Želje.
Želji treba napadac koji ce zabijati yebene golove, vrlo prosto....Joco to nije.
koji nam je napadac na klupi a da je raspolozeniji od njega ??
dzenis nije zabio od budimpeste, ajd sto nije zabio nego nije odigrao dobrih 10 minuta
jest on nas, gotivimo ga svi al realnost
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 okt 2015, 18:31

godrina je napisao/la:
let3 je napisao/la:
i ja sam mislio da ce Stokić biti dobar ali evo prođe 10 kola (trecina prvenstva) a Joco ne dade ni gola (ma ni asistencije, ništa)....a nije da ga treneri nisu forsirali ;) ...predugo traje taj njegov golgeterski post, predugo.....to je nedopustivo za kluba kalibra Želje.
koji nam je napadac na klupi a da je raspolozeniji od njega ??
dzenis nije zabio od budimpeste, ajd sto nije zabio nego nije odigrao dobrih 10 minuta
jest on nas, gotivimo ga svi al realnost
Pa Dženis i nije mogao puno zabijati kad su i Oda i Vlado fosirali Stokića. Nije imao neku minutažu dosad.

da se razumijemo, ne smatram ni ja da je Beganović neki rasan golgeter, ali momak ima borbenost i onu fudbalsku "drskost", ako ništa borice se i trcati....ova ekipa Želje je svakako limitirana, tako da je borbenost jako bitna (a to ce Mulalić donijeti, nadam se).
Najslabije tacke tima su nam bocni igraci/ bekovi - što protivnici koriste protiv nas, napadajuci nas uvijek po stranama...izuzev Memije, to su jako loši igraci.
Velika greška je bilo otpuštanje Stanića i B.Čolića :thumbdown:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 okt 2015, 18:51

[youtube][/youtube]

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 02 okt 2015, 20:15

Olympique je napisao/la:
Gator je napisao/la:Beganovic treba igrati, bolji je i od Joce i Kokota i ribara. Pogotovo za ovakve utakmice
To bi tek bila katastrofa.Joco na jednoj nozi je klasa za njega.
Sta je to Joco do sada pokazao ?

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 02 okt 2015, 20:22

slika
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 okt 2015, 20:28

Valjda Vam je svima jasno da mi nismo u stanju postaviti svoju igru iz dva razloga. Jer nismo u formi, a pod dva, jer fizicki nismo u stanju parirati niti jednoj jacoj ekipi u BIH trenutno. Ono sto moramo sigurno, tj odjeci im sredinu odmah na pocetku I prisiliti ih da igraju na duge lopte, tj napraviti utakmicu vrlo dosadnom za gledati. Ne izvlaciti puno bekove prema naprijed jer tada nastaje problem u rotiraju, a svaka jaca ekipa ce te kazniti za takvu stvar. Gore ici na prekide. Tu Kokoku maksimalno skrenuti paznju da provoci, a ne da bude isprovociran, jer jedino tako mozemo nesto konkreno napraviti. Njihov rani pogadak nam moze sve ujebati, zato bi najbolje bilo da se ude direktno u kost od samom prvog sudijskog zvizduka.

Borbenost je kljucna, ali nije toliko presudna. Ako ne budemo znali iskoristiti zicer kada se ukaze prilika, naci cemo se u velikoj neprilici.
Treba dobro opet razmotriti koliko je pametno baciti sve karte odmah u igru, tj prvenstveno mislim na Jocu I Kokota da pocnu.
Spic ce nam biti zatvoren, tj 100%, plus mali Amir za kojeg su se pitari uvjerili u njegovom sposobnostima kada je raspolozen, tako da je tesko nesto ocekivati od njih dvojice. Sanse vidim u krilima, posebice u Dzelmicu a mozda nas Thiago iznenadi ukoliko bude odlucan do kraja.

VElika pohvala za pripremu Grbavice... :) :) :) :) Konacno...
Kako ce samo bakljama gadati ove najlone... :lol: :lol:
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 02 okt 2015, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kulinban1189, Napapijri i 24 gosta.