BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzatele
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la mirzatele » 01 okt 2015, 21:39

------------------------------------------------Begovic----------------------------------------

--------------Mujdza-------------Spahic------------------Zukanovic----------------Kolasinac

---------------------------Salihovic---------------Grahovac------------------------------------

----------------------------------------Miralem--------------------------------------------------

---Visca--------------------------------------------------------------------------------Lulic----

------------------------------------------Dzeko :pray: ( Ibisevic )------------------------------------------------

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 okt 2015, 22:18

hurem je napisao/la:Sanjao sam da smo primili gol u 92' min iz kornera za 1:1. Prethodno je Zahirovic napravio bespotreban prekrsaj na 40m (selektor galami na njega jer je ispao glup), svi igraci se skoncentrisali u 16m, ubacena lopta nakon koje je izboren nepostojeci i "odlucujuci" korner :D
PS.
ruzne snove ne valja pricati jer se mogu obistiniti :mrgreen:

U ovoj utakmici najvise zavisi od Mehmeda Bazdarevica i njegove taktike...nadam se da nece napraviti "kiks" kao sto je to bilo u utakmici protiv Belgije (Vranjes - Sunjic).
De ne sluti. Ovo bi mi palo teže nego Eurobasket od priej dvije godine. :mrgreen: Uuuh dobro je, Zahirovića nema.

Napast po svaku cijenu, nama je isto ili 0-0 il 0-10 svakako ispadamo. Ne mislim sad da idemo glavom bez obzira već da branit se ne smije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 01 okt 2015, 22:40

Imam neki feeling da će Džeko krenuti sa klupe i ako zagusti uletit ( nešto kao što je trebalo se desit Pjanicem protiv Grcke ) . Nadam se da neće trebati ulaziti :P
"We need to suffer. And we need to fight."

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 01 okt 2015, 22:59

Captain4 je napisao/la:Imam neki feeling da će Džeko krenuti sa klupe i ako zagusti uletit ( nešto kao što je trebalo se desit sa Pjanicem protiv Grcke ) . Nadam se da neće trebati ulaziti :P
:clap: :clap: :rol: :rol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 01 okt 2015, 23:42

Eeeee nije ni onom Miretu lahko... :D Ja mislim da mu se štuca svaki dan zahvaljujući @Husiki... :rol:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 okt 2015, 01:31

I ja sam postavljao istu formaciju kao Rios jos pre mjesec dana maltene, s jednom izmjenom, a to je Spahic na DM jer je okretniji od Zukanovica i igra s obje noge, a pokazao je vise puta da zna povuci loptu na protivnicku polovinu...
takodjer sam se nadao da ce Hajrovic zaigrati za Eibar i tako uletiti umjesto Visce u prvih 11 jer je dosta opasniji, ali eto, sta je tu je...napokon smo dozivjeli da nam ne manjka kvaliteta u cjelokupnoj zadnjoj liniji zajedno s golmanom...nikada u povijesti nije bila jaca a da je na okupu...
Bilo je nekada Salihamidzic-Konjic-Hibic-Music, ali uvijek je jedan falio zbog ovog ili onog razloga, a golmani srednja zalost bivali.

Niko ne spominje Stojana Vranjesa - kad lik uleti u prvih 11 mimo svih ocekivanja :D
Moram priznati da ga ama bas nikada nisam gledao tako da ne znam o kakvom kvalitetu je rijec...jedino cega se sjecam su one neprikosnovene skarice i asistencija Chicharitu :mrgreen:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 okt 2015, 01:37

mirzatele je napisao/la:------------------------------------------------Begovic----------------------------------------

--------------Mujdza-------------Spahic------------------Zukanovic----------------Kolasinac

---------------------------Salihovic---------------Grahovac------------------------------------

----------------------------------------Miralem--------------------------------------------------

---Visca--------------------------------------------------------------------------------Lulic----

------------------------------------------Dzeko :pray: ( Ibisevic )------------------------------------------------
Sunjic ili Bico stoperi. Zuka na beku, Seo umjesto Grahovca.
Seo ovih par zadnji tekmi puno bolje izgleda ofanzivno neg defanzivno.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 02 okt 2015, 07:35

Kakvo je stanje sa zutim kartonima,da li se neko treba cuvati?

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 02 okt 2015, 10:23

autogol je napisao/la:Kakvo je stanje sa zutim kartonima,da li se neko treba cuvati?
Dzeko ima 2 kartona , ali ne igra svakako.
"We need to suffer. And we need to fight."

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 okt 2015, 10:59

soko je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:------------------------------------------------Begovic----------------------------------------

Sunjic ili Bico stoperi. Zuka na beku, Seo umjesto Grahovca.
Seo ovih par zadnji tekmi puno bolje izgleda ofanzivno neg defanzivno.
slika

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 okt 2015, 14:01

Ako Meša postavi kako treba trio na sredini trebali bi pobijediti ovaj Vels.
Mislim da je ovo pravi izbor i ovako bi ja volio da bude
---------------------------Grahovac---------------Pjanic------------------------------------

----------------------------------------Salihovic--------------------------------------------------

A mislim da ce Meša postavit ovako

---------------------------Salihovic---------------Hadzic------------------------------------

----------------------------------------Pjanic--------------------------------------------------
Ovdje bi napravio dvije velike greske, prva je Hadzic prije Grahovca i druga Pjanic na poziciji 10

Ostatak postave je gotovo zacementiran a i ako bude sta mijenjao ne moze nesto previse pogrijesit.
This time next year we'll be millionaires.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 okt 2015, 14:20

On vjerovatno ima samo jednu dilemu, to je Anel Hadžić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 02 okt 2015, 14:37

Husika je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:Imam neki feeling da će Džeko krenuti sa klupe i ako zagusti uletit ( nešto kao što je trebalo se desit sa Pjanicem protiv Grcke ) . Nadam se da neće trebati ulaziti :P
:clap: :clap: :rol: :rol:
:rol: :tokralju: :urnebes: :urnebes:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 02 okt 2015, 15:27

Šta to fali Zenici? :D
"Istina je da Vels neće trenirati u Zenici, to je odluka njihovog selektora Chrisa Colemana i mi naravno poštujemo protokol naših gostiju. Kako se bavim ovim poslom još se niti jednom nije desilo da jedna selekcija koja gostuje u našoj zemlji ne obavi nijedan trening prije utakmice. Naravno da je to malo čudno, ali to je njihova stvar i na nama je da budemo dobri domaćini." - rekla je za Sportsport.ba Slavica Pecikoza, PR Fudbalskog saveza BiH.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 02 okt 2015, 15:30

Virtu4l je napisao/la:On vjerovatno ima samo jednu dilemu, to je Anel Hadžić.

I nama je Anel Hadzic enigma od kako je dosao u reprezentaciju.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 okt 2015, 15:39

I vi izmisljate toplu vodu ko treba da igra, yebo ti nas kad na forumu ima vise strucnih poznavalaca fudbala od Mese.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 02 okt 2015, 16:19

Elegant je napisao/la:I vi izmisljate toplu vodu ko treba da igra, yebo ti nas kad na forumu ima vise strucnih poznavalaca fudbala od Mese.
Ima sigurno vise strucnih poznavalaca od Safeta, Mese,Muzuruvica, Cire.... ovdje na forumu i to bi bili treneri sa vecim mudima, samo je drugo sto treneri budu na okupljanjima sa igracima, sto ih treniraju, jedu skupa, provode vrijeme i tu su na licu mjesta i znaju otprilike ko je kakav , zbog toga im se mi ne bi smjeli mjesat u posao. A gledajuci u globalu o fudbalu i strucnosti ima ovdje strucnijih ljudi koji mnogo znaju o fudbalu, i to o ovom modernom fudbalu, mislim da bi s njima mogli vise nego ravnopravno da diskutuje o taktikama i tako nekim stvarima u danasnjem fudbalu odredjeni broj ljudi sa foruma , jer tako mi se cine. nijedan od njih nikad nije obrazlozio neke svoje poteze u vezi taktickog dijela u nekim od mnogobrojnih intervjua i gostovanja u javnosti vec svaki puta koji god nas selektor prica, govori banalne stvari koje smo od prije znali (svi su zdravi ili nisu i ono eventualno se ne zna ili se nadzire ko bi povrijedjenog mogao zamijeniti). Nekako mi se cini da sve selektore sto smo imali il su staromodni, il su takticki ograniceni sa samo jednim planom il su bili samo dobri motivatori itd...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Zuko
Kontakt:

Post Postao/la Zuko » 02 okt 2015, 16:20

Haha Salihovic, momak je pod prvom igrao zadnju dobru utakmicu za nas u 2009 i pod drugom igra u Kini trenutno daleko je vec prosao vrha karijere.
Sunjic bi uvijek trebao biti starter, igra odlicno u Bundesligi a Zukanovic bi trebao na lijevi bek posto ima bolji pasing i centarsut od Kolasinca.
Kolasinac bi trebao igrati na poziciji defanzivni vezni kao zamjena za Besica a pored njega bi postavio Grahovac.
U ovom slucaju bi ja rekao Kolasincu da markira Bale cijelu utakmicu kao sto je Besic radio u Cardiff a Grahovac bi trebao obratiti nekada paznju na Ramsey-a ali vise bi trebao se fokusira na svoju igru.

Ne volim ja Pjanica da igra na 10 ali najbolje rjesenje za toga (Milicevic, AA Gent) nemoze jos da igra za nas.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 02 okt 2015, 16:32

slika

Imam neki filing za osjećaj da će ovaj da presudi izraelcima. :mrgreen:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 02 okt 2015, 18:13

Elegant je napisao/la:I vi izmisljate toplu vodu ko treba da igra, yebo ti nas kad na forumu ima vise strucnih poznavalaca fudbala od Mese.
Moj Elegant zalosno je to sto ovdje puno vise ljudi vidi sta i kako treba odnosno ne treba od nasih selektora :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Baci13, Google Adsense [Bot], HariTz, kakarut, Majestic-12 [Bot], MostarNeretva, Proximic, Sheyi i 55 gostiju.