Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Dizu se veceras pare 100%

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Cedevita veliki favorit protiv oslabljene Igokee.Dakle za igose ne igraju Krstić,Dimic,Cakarevic i Riley,u ovakvom sastavu izdvojio bih playa Aleksandra Capina kao prvu napadacku opciju tima iz Laktasa.Uz minimum 25 min na parketu i 10-ak suteva morao bi bar do 12p.
Barca u superkupu Spanije je veliki favorit protiv Gran Canarie
Ovaj zadnji par neznam ni sam sto sam dodao

Jesam li ja pogresno vidio ili si upaltio jbnih 10.000 eura?

@Okolele ispratio sam oba listica, sretno nam

Mamiceva filijala-Slaven, nisu vec dugo, 5 utakmica su bez preokreta pa da probamo 1/2 i 2/1
I jos norvezani oba daju3+
I jos norvezani oba daju3+
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
EmirTM87 je napisao/la:Jesam li ja pogresno vidio ili si upaltio jbnih 10.000 eura?![]()
@Okolele ispratio sam oba listica, sretno nam
nisi

sinoc EL

danas idemo na sigurno
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Dva prijedloga za noćas.
Boulogne-Ca Bastia pm1 kv4
Njihovi dosadašnji mečevi su bili svi u korist domaćina, a oba puta kad' je Boulogne bio domaćin bilo je i 3+ golova. Zato sam ovo ukombinovao pa valjda bude sretno.
Jagielonia-Lechia ps1 kv1,75
U njihovih zadnjih pet mečeva oba tima su postigla pogodak. A Lechia od 5 mečeva ove sezone u gostima samo jedan nije igrala oba daju gol, tako da i večeras mislim da mogu nastaviti tradiciju.
GL
Boulogne-Ca Bastia pm1 kv4
Njihovi dosadašnji mečevi su bili svi u korist domaćina, a oba puta kad' je Boulogne bio domaćin bilo je i 3+ golova. Zato sam ovo ukombinovao pa valjda bude sretno.
Jagielonia-Lechia ps1 kv1,75
U njihovih zadnjih pet mečeva oba tima su postigla pogodak. A Lechia od 5 mečeva ove sezone u gostima samo jedan nije igrala oba daju gol, tako da i večeras mislim da mogu nastaviti tradiciju.
GL

Tako blizu, a tako daleko.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
@okolele, predvidjam ti skori dobitak 
edit:
Nordsjaelland- Odense 1 2.00
Klautern- Fortuna 1 2.25
Trabzonspor- Konya 3+ 1.95
Evian- Lens 3+ 2.45
Banik- Sigma 3+ 2.20
Na 2 KM, skoro

edit:
Nordsjaelland- Odense 1 2.00
Klautern- Fortuna 1 2.25
Trabzonspor- Konya 3+ 1.95
Evian- Lens 3+ 2.45
Banik- Sigma 3+ 2.20
Na 2 KM, skoro

Dobro smo poceli na ovom jednom idemo dalje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Celta Getafe 1 1,60 - sumnjiv mi je ovaj par do boga, ali eto brojke su sve na strani Celte trebali bi rijesiti i Getafe
Lille - Montpellier 0 do 2 gola 1,45 - dovoljno je reci da je Lille dao 2 gola u 8 utakmica, igraju tvrdo, ocekujem i da pobjede ovu veceras tekmu ali to je ipak prerizicno odigrati ako se ide na neke sigurnije parove, ali eto hrabriji nek probaju i keca, te tacan rezultat 1:0
Darmstadt - Mainz X2 1,43 - Mainz mnogo bolja ekipa po meni nego sto to rezultati pokazuju, protiv Bayerna su se dobro drzali do tog gola koji je pao nekad oko 60. minute, bolja su ekipa od Darmstadta, koji je proslo kolo izvukao bod u gostima kod Borusija, 2 puta su presli centar i dali 2 gola iz nicega, mislim da im ta sreca danas dolazi na naplatu te da nece pobjediti ni u kom slucaju, bod ako uzmu oni ce biti zadovoljni..
Marchenko - P.H. Mathieu 2 1,70 - kvota cijeli dan opada, iz jednog jedinog razloga a to je da su kladionice podcijenile matorog Francuza, covjek igra u odlicnoj formi ove sezone a kvalitet je dakako na njegovoj strani, bivsi je i top 15 igrac, igra kuci a juce je pobjedio solidnog Roger-Vasselina, ako ne bude odigro neki katastrofalan mec ocekujem da pobjedi Rusa, koji je tek solidan challenger igrac...
ja cu ta 4 para odigrati, nema fakat nista vise da se probere, losa ponuda danas skroz..
sretno nam
kvota 5,63 na cenera 56 KM
Lille - Montpellier 0 do 2 gola 1,45 - dovoljno je reci da je Lille dao 2 gola u 8 utakmica, igraju tvrdo, ocekujem i da pobjede ovu veceras tekmu ali to je ipak prerizicno odigrati ako se ide na neke sigurnije parove, ali eto hrabriji nek probaju i keca, te tacan rezultat 1:0

Darmstadt - Mainz X2 1,43 - Mainz mnogo bolja ekipa po meni nego sto to rezultati pokazuju, protiv Bayerna su se dobro drzali do tog gola koji je pao nekad oko 60. minute, bolja su ekipa od Darmstadta, koji je proslo kolo izvukao bod u gostima kod Borusija, 2 puta su presli centar i dali 2 gola iz nicega, mislim da im ta sreca danas dolazi na naplatu te da nece pobjediti ni u kom slucaju, bod ako uzmu oni ce biti zadovoljni..
Marchenko - P.H. Mathieu 2 1,70 - kvota cijeli dan opada, iz jednog jedinog razloga a to je da su kladionice podcijenile matorog Francuza, covjek igra u odlicnoj formi ove sezone a kvalitet je dakako na njegovoj strani, bivsi je i top 15 igrac, igra kuci a juce je pobjedio solidnog Roger-Vasselina, ako ne bude odigro neki katastrofalan mec ocekujem da pobjedi Rusa, koji je tek solidan challenger igrac...
ja cu ta 4 para odigrati, nema fakat nista vise da se probere, losa ponuda danas skroz..
sretno nam

kvota 5,63 na cenera 56 KM
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Celta-Getafe 3+ 1.75
Celta igra nevjerovatno ofanzivan fudbal,pratio sam ih par puta ove godine,igraju sa tri napadaca.
Dosta sigurnija opcija nego 1
Celta igra nevjerovatno ofanzivan fudbal,pratio sam ih par puta ove godine,igraju sa tri napadaca.
Dosta sigurnija opcija nego 1
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
danas ne bas nesto spec ponuda, ali da ne prekidam niz zelenog
ovako cu danas.. sretno nam svima...

ovako cu danas.. sretno nam svima...

kvota 3.71
Eto ga....dadose u ranoj fazi
19:00 Bodo/Glimt - Valerenga 5+ @4.40, 7+ @22 i 2/1 @28
Zasad dobro možda još da branimmdeebosna je napisao/la:Eto ga....dadose u ranoj fazi
malo da se i ja "potrudim" pa možda nekom pomogne nešto u odabiru za današnji tiket
20.00 Heracles-Heerenveen 3+ 1.45
Statistika kaže da se igra otvoreno i da bude golova. Bilo je tu rezultata 1-4 1-2 6-3 2-4 4-2 3-1 na zadnjih šest susreta, naravno to ništa ne mora značiti i mogu sada odigrati 0-0 ali nadam se da neće i da će ispoštovati i ovaj put.
20.00 Helmond-RKC Waalwijk 3+ 1.55
Opet se vodim statistikom i do sada u svakoj službenoj utakmici išli do bar tri gola,3-0 1-2 1-2 3-3 su njihovi rezultati kad je Helmond domaćin i eto prilike da zayebu večeras ali valjda neće
20.00 Oostende-Lokeren gdg 1.35
Dosta velika kvota na klub koji je u lošoj formi ali i klub koji redovno šamara današnjeg domaćina, zadnje četiri utakmice slavlje Lokerena i naravno svaki put su i zabili barem jedan gol, nadam se da mogu i večeras do barem jednog gola.
20.00 Le Havre-Niort gdg 1.55
Loša forma i stanje na tablici i odmah veliki koeficijent da gost daje gol, od 2001 Niort je zabijao barem jedan gol kod Le Havrea, bodove trebaju i nadam se da će ispoštovati.
20.45 Galway FC-Sligo Rovers 2 2.15
Obrana i jednih i drugih loša, dok se od Galwaya to možda i očekivalo Sligo je prenisko na ljestvici obzirom na kvalitetu i nadam se da će Sligo od početka usmjeriti susret ka pobjedi i odnijeti kući tri boda.
ukupno 10.11
20.00 Heracles-Heerenveen 3+ 1.45
Statistika kaže da se igra otvoreno i da bude golova. Bilo je tu rezultata 1-4 1-2 6-3 2-4 4-2 3-1 na zadnjih šest susreta, naravno to ništa ne mora značiti i mogu sada odigrati 0-0 ali nadam se da neće i da će ispoštovati i ovaj put.
20.00 Helmond-RKC Waalwijk 3+ 1.55
Opet se vodim statistikom i do sada u svakoj službenoj utakmici išli do bar tri gola,3-0 1-2 1-2 3-3 su njihovi rezultati kad je Helmond domaćin i eto prilike da zayebu večeras ali valjda neće

20.00 Oostende-Lokeren gdg 1.35
Dosta velika kvota na klub koji je u lošoj formi ali i klub koji redovno šamara današnjeg domaćina, zadnje četiri utakmice slavlje Lokerena i naravno svaki put su i zabili barem jedan gol, nadam se da mogu i večeras do barem jednog gola.
20.00 Le Havre-Niort gdg 1.55
Loša forma i stanje na tablici i odmah veliki koeficijent da gost daje gol, od 2001 Niort je zabijao barem jedan gol kod Le Havrea, bodove trebaju i nadam se da će ispoštovati.
20.45 Galway FC-Sligo Rovers 2 2.15
Obrana i jednih i drugih loša, dok se od Galwaya to možda i očekivalo Sligo je prenisko na ljestvici obzirom na kvalitetu i nadam se da će Sligo od početka usmjeriti susret ka pobjedi i odnijeti kući tri boda.
ukupno 10.11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.