Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Oko 87 miliona, dakle dobit oko 2,7 miliona
Smanjen dug sa 24 na 22 miliona. Uglavnom cifre su vise nego dobre.
Smanjen dug sa 24 na 22 miliona. Uglavnom cifre su vise nego dobre.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
U kakvom je kur.cu bundeska. Peti tim bundeslige gubi od nakaradnog partizana.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
a u kakvom je kur.cu BPL kad jedan arsenal gubi nakaradnog Dinama i Olympiacosa kuci, kad jedan Liverpool ne moze da pobjedi jedan Sion na Anfildu, kad Man Utd gubi od PSV-aKopLfc je napisao/la:U kakvom je kur.cu bundeska. Peti tim bundeslige gubi od nakaradnog partizana.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Trola kao i na većini tema, stipu ga.phily je napisao/la:a u kakvom je kur.cu BPL kad jedan arsenal gubi nakaradnog Dinama i Olympiacosa kuci, kad jedan Liverpool ne moze da pobjedi jedan Sion na Anfildu, kad Man Utd gubi od PSV-aKopLfc je napisao/la:U kakvom je kur.cu bundeska. Peti tim bundeslige gubi od nakaradnog partizana.
![]()
- JoseMourinho
- Kontakt:

Peca frajer peca, a dobro mu ide

- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: RE: Re: Bundesliga
Kakva uvreda za Greivisa,s obzirom koliko se trudi da bude kreativan kad trollaAstren je napisao/la:Jbt.. pa zašto uopšte replicirate nesorti..Lik je prevazišao i Greivisa koliko je naporan, a onda znaš koliko je sati.

Katastrofalna sedmica za Bundesligu,posebno ako se uzme u obzir da su 3 ekipe izgubile sa 2:1,a realno su zasluzile barem po bod.
Imam osjecaj da ce Wolfsburg dobiti dobiti United u Njemackoj.
Leverkusen i Gladbach su morali iskoristiti ove utakmice da dodju do bodova.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
jeste sedmica loša, ali poklopilo se dva tima u Lp imaju baš sad najteže gostovanje, a sreća pa se ni ostali konkurenti nisu baš proslavili.
Bod Dortmunda je taman u ovoj utakmici, znamo da su čuvali snagu i potpuno drugim planom odigrali ovu utakmicu, jer svakako će lako ovu grupu proći, ima tu dosta kalkulacije.
Ali Schalke je čak i odmorio ekipu, te rutinski odradio još jedan meč, te sad uz Bayern uživaju u najboljoj formi.
Jedino pravo razočarenje je Augsburg...
Siguran sam da će barem 5 Bundesligaša nastaviti Evropski put i na proljeće, a skoro sam siguran da će njih 3 ostati u LP.
Bod Dortmunda je taman u ovoj utakmici, znamo da su čuvali snagu i potpuno drugim planom odigrali ovu utakmicu, jer svakako će lako ovu grupu proći, ima tu dosta kalkulacije.
Ali Schalke je čak i odmorio ekipu, te rutinski odradio još jedan meč, te sad uz Bayern uživaju u najboljoj formi.
Jedino pravo razočarenje je Augsburg...
Siguran sam da će barem 5 Bundesligaša nastaviti Evropski put i na proljeće, a skoro sam siguran da će njih 3 ostati u LP.
JoseMourinho je napisao/la:
Peca frajer peca, a dobro mu ide![]()

Bundesligaši

Forumaši s ove podteme

710 Apperances
186 Goals
186 Goals
- BavaracZenica
- Kontakt:
Veceras 8 kolo otvaraju Darmstadt i Mainz , obje ekipe negdje na sredini terena.
Moja prognoza nekako X sa dosta golova ..
Kod Darmstadta bi izdvojio 2 igraca a to su Marcel Heller i Sandro Wagner a kod Mainza Yunus Malli i Yoshinori Moto !!
Kod Darmstadta bi izdvojio 2 igraca a to su Marcel Heller i Sandro Wagner a kod Mainza Yunus Malli i Yoshinori Moto !!

FC Bayern !!!!!
- Konigsblau
- Kontakt:
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ovo ni Salem Prolic ne bi svirao u najboljim danima.
Zato je Wagner poslao u Frankfurt.
Zato je Wagner poslao u Frankfurt.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- BavaracZenica
- Kontakt:
Strasna vecerasnja utakmica, Mainz pobjedio sa 2-3 , Darmstadt veoma simpaticna ekipa, vratili su se iz mrtvih kad su gubili 0-2 ali ipak mroa se priznati da je Mainz zasluzeno slavio.
u zadnjoj secundi nekako sudija daje poklon penal za Darmstadt , a u pogodak ga ne postize Sandro Wagner !
Zasluzena pobjeda Mainza koji je bio bolji, ali sjajna utakmica sa cak 5 golova, i odlican uvod u 8.kolo Bundeslige !
Spomenuti treba i sjajnu publiku, i gostujuce navijace Mainza kojih je bilo vcrs oko 2 hiljade, sjajna atmosfera, i prelijep pogodak Hellera za Darmstadt
u zadnjoj secundi nekako sudija daje poklon penal za Darmstadt , a u pogodak ga ne postize Sandro Wagner !
Zasluzena pobjeda Mainza koji je bio bolji, ali sjajna utakmica sa cak 5 golova, i odlican uvod u 8.kolo Bundeslige !
Spomenuti treba i sjajnu publiku, i gostujuce navijace Mainza kojih je bilo vcrs oko 2 hiljade, sjajna atmosfera, i prelijep pogodak Hellera za Darmstadt

FC Bayern !!!!!
-
- Kontakt:
Općenito se svira previše penala ove sezone, a s druge strane da ih je bilo i previše poklon penala . Nedavno je i effe o ovome pisao... favre je isto cesto ukazivao na ovu problematiku , dfl-u je izgleda u cilju da pada puno golova, a cesto se i ne biraju sredstva
Agieren statt reagieren
Odlična prognoza. Mora da si dobar kladioničar.BavaracZenica je napisao/la:Veceras 8 kolo otvaraju Darmstadt i Mainz , obje ekipe negdje na sredini terena.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Imam svojih trenutaka Zdena druze moj, kak je Schalke kreno ove sezone njega je najlakse pogodit izgledaZdena04 je napisao/la:Odlična prognoza. Mora da si dobar kladioničar.BavaracZenica je napisao/la:Veceras 8 kolo otvaraju Darmstadt i Mainz , obje ekipe negdje na sredini terena.

FC Bayern !!!!!
Vidi zdene što klima glavom
(na ova dešavanja), hem Schalke pobjeđuje, hem Dortmund ne zna za pobjedu već 3 utakmice, fino je njemu ovih dana haha.
S.Wagner je među najodvratnijim igračima u ligi, nevjerovatno prgav i bezobrazan čovjek, nije čudo što su Majnceri nahrlili na nj poslije velikog promašaja.
Ovakvim prznicama nije mjesto na ovim lijepim terenima.

S.Wagner je među najodvratnijim igračima u ligi, nevjerovatno prgav i bezobrazan čovjek, nije čudo što su Majnceri nahrlili na nj poslije velikog promašaja.
Ovakvim prznicama nije mjesto na ovim lijepim terenima.
- Konigsblau
- Kontakt:
Još kad dodamo da će Schalke sutra (nedjelja) zasjesti na 2. poziciju ispred BVB-a, eh onda..Klare je napisao/la:Vidi zdene što klima glavom(na ova dešavanja), hem Schalke pobjeđuje, hem Dortmund ne zna za pobjedu već 3 utakmice, fino je njemu ovih dana haha.

Wir leben dich Schalke 04!
Stvarno Bundesliga je prejaka liga. Ta atmosfera na stadionu je luđačka. Prvo kolo ove godine Leverkusen - Hoffenheim sam pratio 2:1 

"We need to suffer. And we need to fight."
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Definitivno je i Francuska liga jaca. Wolfsburg je treci najjaci tim lige.emir_ je napisao/la:Liga u kojoj jedan igrač zabije 5 golova za 9 minuta.

Wolsburg peti po jačini čuj treći 

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.