FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja bi ipak dao Joci sansu...jbg ipak je to klasa igrac i ako sad ne pokaze sta zna onda mu se fino zahvalit na polusezoni. Sto se Beganovica tice sve vise vjerujem da je imao nenormalnu srecu napocetku karijere tj prosle sezone i da nije taj neki talenat za kakvog ga se pokusao predstaviti
=\_1921_/=
dino je edisov igrač, on će vjerovatno bar ući s klupe.
-
- Kontakt:
Joci treba od pocetka pruziti sansu, jer Joco se cuvao za derbi i da zabije 2 gola! Kokot ili Tiago, Kokot je iskusniji u ovakvim utakmicama ali Tiago je prodorniji igrac i ja bi prije stavio Tiaga umjesto Kokota! MAda ne sumnjam u Sablju da ce izvest najbolji sastav koji ce izginuti na terenu...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
Ciji god da je, moze nam itekako pomoci u onom dijelu koji on najbolje radi...A Edis ga, u svakom slucaju, najbolje poznaje...ChWilla je napisao/la:dino je edisov igrač, on će vjerovatno bar ući s klupe.
cijeliii zivooot **** ste samoooo i kaoo kluub i kao skupinaaaa..
Juriššššššššššššššššš
Juriššššššššššššššššš
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
da sam pitar ja ne bi im'o sna ne bi spav'o ja zbog tog Žeeeeljeeee
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- invincible1921
- Kontakt:
ljudi, nije danas utakmica... 

maa nekaa ga pušiii malooo sarajevoo namaa je Zeljoo svetinjaa jedinaaaaaaaaaa

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
jel nam stizu repice od Dzeksona, moraju li nam citav procenat kesirat od transfera?
Volim te Zeljo!!!
I ja mislim da bi Dino mogao biti dobar u sredini sa Jovanom, mada i Dado je imao dobrih partija ( davno u evropi). Ja vjerujem u Edisa i ove monke, uzimamo ih 1000%
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- invincible1921
- Kontakt:
Al cuj sablje ovo je tekma za tri boda
mogu mislit tamo na treningu im govore motivacije drzi ko da idu u rat 

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ako Joco ne pocne gore mi se nemamo cemu nadati. Kokot nece moci nista gore u napadu uciniti. Ostaje dilema samo da li ce biti 4-2-3-1 (najvjerovatnije) sa Sadikovicem ili 4-4-2 sa Thiagom. Joco je klasa i vrijeme je da to i pokaze.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ma Joco očito nije u formi a nema ni snage. Pošto nam je največa šansa da krenemo što agresivnije i sa što više borbe ja bi i Jocu i Tiaga ostavio za drugo poluvrjeme. Nekako mi je u derbiju rizično kockati se sa Jocom. Šta ako opet bude anemičan pa nam pokvari cijeli koncept.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Sto prije raja skonta da yebenih dzekinih para nema najmanje do idućeg jula/augusta i od tada godina dana je roka da ih city isplati i da uefine pare još nismo vidjeli lakše bi nam bilo, ovako ispade sve se dobilo para, a nijezlatandr je napisao/la:jel nam stizu repice od Dzeksona, moraju li nam citav procenat kesirat od transfera?

Dado ga uabija na derbiju

-
- Kontakt:
Sta je sa novim ugovorom za Djelmica???
Ako Joco ne pocne mi se nemamo cemu nadati,i to mislim najozbiljnije.On je klasa i jednim potezom moze rijesiti utakmicu.
- invincible1921
- Kontakt:
Mi bez njeg necemo zabit go tri dana,,,kolko god da je van forme opet je klasa za ligu i moze potezom odlucit mec, jbg kad nemamo bolje. Uostalom jedini napadac u ekipi glupo bi bilo da krenemo bez njegbojamora je napisao/la:Ma Joco očito nije u formi a nema ni snage. Pošto nam je največa šansa da krenemo što agresivnije i sa što više borbe ja bi i Jocu i Tiaga ostavio za drugo poluvrjeme. Nekako mi je u derbiju rizično kockati se sa Jocom. Šta ako opet bude anemičan pa nam pokvari cijeli koncept.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 21 gost.