FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
vala vam je prica nidje veze, gore je groblje i niko do sad to nije povezivao sa ukopanim nit se mislilo na taj fazon.. sad ispada to lose a iskopina, sugavica super stvar
nemojte pretjerivat ba
nego kakvo je stanje sa memijom zna li iko ??
nemojte pretjerivat ba
nego kakvo je stanje sa memijom zna li iko ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Jedva čeka da se vrati u ovu bijedu i kokuzluk,da mu bjelosvjetski hoštapleri u savezu i na tribini uzimaju dušu.Udebljo se,baš mu je loše.Eno jedva navuče markirni prsluk,pati se a ovamo ga vuče nešto.
Neka nama Odovića,Mulalića pa i Čapljića ,ipak je ovo bosansko blato plaho teretli.
Derbi ni sam ne znam,malo mi nije jasna ovolika količina emocija tamo u Međugorju.Valjda pogrešno čitam,valjda nije bio bojkot,nadam se jer u suprotnom nema nam pomoći.Biće teško i trebaće nam dosta fortune.O nekoj laganici nemojte ni sanjati.Samo se sjetimo patnje u zadnjim tekmama,Niko sretnjii od mene ako ponovo propišamo krv
Neka nama Odovića,Mulalića pa i Čapljića ,ipak je ovo bosansko blato plaho teretli.
Derbi ni sam ne znam,malo mi nije jasna ovolika količina emocija tamo u Međugorju.Valjda pogrešno čitam,valjda nije bio bojkot,nadam se jer u suprotnom nema nam pomoći.Biće teško i trebaće nam dosta fortune.O nekoj laganici nemojte ni sanjati.Samo se sjetimo patnje u zadnjim tekmama,Niko sretnjii od mene ako ponovo propišamo krv
Pusti njih ko njih yebe ,nije fino tako zvati iz par razloga . Nek oni nas zovu kako hoce I grbavicom sugavica a kad pobjede na grbavici plode se od srece.
Isto tako kad neko od nasih zovne Zelju, zeljkane aj drs slabo mi bude
Sta ja znam nekako sam optimistican 1-0 ,2-0 moze se ziviti s tim. Nisu jaci on Farenca da si pita
Isto tako kad neko od nasih zovne Zelju, zeljkane aj drs slabo mi bude

Sta ja znam nekako sam optimistican 1-0 ,2-0 moze se ziviti s tim. Nisu jaci on Farenca da si pita

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Očito ne shvatate šta želimo reći! On pominjući to želi omalovažiti navijače Sarajeva. Upotrebom toga (mjesta gdje su ukopani heroji grada Sarajeva) kako bi nekoga omalovažio, omalovažava i njih same. Prema tome, ne želim da neko u negativnom kontekstu pominje to mjesto i ljude koji su svoje živote dali da bi mi živjeli.godrina je napisao/la:vala vam je prica nidje veze, gore je groblje i niko do sad to nije povezivao sa ukopanim nit se mislilo na taj fazon..
Nije ovo prvi put, godinama sam ja na ovom forumu (kao posmatrač), već treći put se polemiše o ovim stvarima a pojedinci nastavljaju furajući neki inat. Ljudi te fino zamole i objasne da ih to vrijeđa a ti namjerno opet. Poslije toga, odnosno drugi put je već namjera da nekog vrijeđaš! Ne znam zašto to i dalje administracija toleriše?
Izvinjavam se na off-topic-u, neću više na ovu temu.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 02 okt 2015, 00:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Dugo ja gledam Želju.Pamtim veliki bojkot protiv pokojnog Ribara i jedan od najtežih poraza protiv pitara.Nakon toga trebalo je godina ida se pojavi veliki i jedini Osim pa da se ponovo dignemo.Zarad dušmanluka,pitarluka nadam se da nismo ponovo u istim g.vnima.U bolesnim glavama nikad neće izumrijrti čuvena maxima jedan grad ,jedan klub pa i jedna stranka na kraju krajeva ako hoćete.
oj Bože dragi za 3 dana derby oni raspravljaju sto je napisao groblje i gdje se koje groblje nalazi... pa daaaaj
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
---------------------------------Antolovic------------------------------
Memija------Kosoric------Bogdanovic---Mladenovic
-------------------Hadziahmetovic---Blagojevic-------------
Djelmic---------------------Sadikovic--------------------Tiago
----------------------------------Stokic----------------------------------
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
- invincible1921
- Kontakt:
I ja bih tako nesto izveoIvanOsim je napisao/la:---------------------------------Antolovic------------------------------

=\_1921_/=
Evo da se Aldin ne nasekira:
Edin Džeko, Mohamed Salah i Iago Falque će na kraju sezone biti otkupljeni od strane Rome, potvrdio je italijanski klub.
Vučica je preko svoje službene web stranice objavila odobrenje nacrta budžeta za ovu finansijsku godinu zaključno sa 30. junom 2015. godine, te se u službenom dokumentu navodi definitivno sticanje prava na otkup Edina Džeka iz Manchester Citya, Mohameda Salaha iz Chelseaja, te Iaga Falquea iz Genove.
Za ova tri igrača prvobitno su potpisani ugovori koji podrazumjevaju posudbu, ali Vučica je iskoristla pravo definitivnog otkupa, pa će trojica fudbalera od narednog ljeta biti u potpunom vlasništvu Rome.
valjda ćemo platiti vodu
Edin Džeko, Mohamed Salah i Iago Falque će na kraju sezone biti otkupljeni od strane Rome, potvrdio je italijanski klub.
Vučica je preko svoje službene web stranice objavila odobrenje nacrta budžeta za ovu finansijsku godinu zaključno sa 30. junom 2015. godine, te se u službenom dokumentu navodi definitivno sticanje prava na otkup Edina Džeka iz Manchester Citya, Mohameda Salaha iz Chelseaja, te Iaga Falquea iz Genove.
Za ova tri igrača prvobitno su potpisani ugovori koji podrazumjevaju posudbu, ali Vučica je iskoristla pravo definitivnog otkupa, pa će trojica fudbalera od narednog ljeta biti u potpunom vlasništvu Rome.

valjda ćemo platiti vodu

Sta je bolan sehidsko mezarje? Jesi dobar ti ? Stadion je okruzen grobljem sa dvije strane i mrtvacnicom meni nije nista drugo nego groblje. Plus sam stadion je izgradjen na pravoslavnom groblju. Groblje je.Genie je napisao/la:Nije ono groblje, ono je ŠEHIDSKO MEZARJE! Ljudi sahranjeni na groblju umiru prirodnom smrću, šehidi ginu boreći se časno.DANAN je napisao/la:Ne kontam sta je pile pogrijesio.Jel gore groblje?jest.I sta je tu problem ne vidim uopste.Malo degutantno povezivati to sa herojima i ljudima koji su ukopani gore.
Ako neko kome su gore ukopani najmiliji kaže da ga to vrijeđa onda ne znam zašto mu neko kome gore niko nije ukopan objašnjava zašto ga to vrijeđa? Bezveze diskutujemo, ali ljudima je to uvreda i završena priča.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 02 okt 2015, 09:55, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ama šta vam je više...
-
- Kontakt:
Mozda Hasanovica na mjesto Hadziahmetovica, a njega gurnuti malo naprijed, na mjesto Sadikovica...Mislim da bi ovako bili cvrsci na sredini, vise trke bi bilo...IvanOsim je napisao/la:---------------------------------Antolovic------------------------------
- invincible1921
- Kontakt:
teteac8684 je napisao/la:Mozda Hasanovica na mjesto Hadziahmetovica, a njega gurnuti malo naprijed, na mjesto Sadikovica...Mislim da bi ovako bili cvrsci na sredini, vise trke bi bilo...IvanOsim je napisao/la:---------------------------------Antolovic------------------------------

=\_1921_/=

Podsjeti me ovo na tekmu kad se lik dere hajde Zeljkovicu, a on otiso iz Želje ima i par mjeseci

Željeznicar za život cijeli !
Možda je mislio na momka koji je prebačen iz juniora i nosi br. 4
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- invincible1921
- Kontakt:
Onda moja greskashzna je napisao/la:Možda je mislio na momka koji je prebačen iz juniora i nosi br. 4

@teteac8684
=\_1921_/=
E nek' ste vi odma iskoristili priliku da se nekom nasmijete,a momak mislio na Dinu malog 100% 
Što se tiče derbija,tu nema puno priče,ako ih sad' ne uzmemo,nećemo onda zadugo,ovo je prilika,iskupite se za sve što ste us*ali do sada!
Do groba Željo!

Što se tiče derbija,tu nema puno priče,ako ih sad' ne uzmemo,nećemo onda zadugo,ovo je prilika,iskupite se za sve što ste us*ali do sada!
Do groba Željo!
Volim te Željo !
-
- Kontakt:
Prvo malo prokontas pa se onda smijes....DINO HASANOVIClikusa je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podsjeti me ovo na tekmu kad se lik dere hajde Zeljkovicu, a on otiso iz Želje ima i par mjeseci
Pa nema veze mozemo se nastavit smijatteteac8684 je napisao/la:Prvo malo prokontas pa se onda smijes....DINO HASANOVIClikusa je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Željeznicar za život cijeli !
Ja bi umjesto Tiaga stavio Kokota a umjesto Joce Beganovićateteac8684 je napisao/la:Mozda Hasanovica na mjesto Hadziahmetovica, a njega gurnuti malo naprijed, na mjesto Sadikovica...Mislim da bi ovako bili cvrsci na sredini, vise trke bi bilo...IvanOsim je napisao/la:---------------------------------Antolovic------------------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.