Vedo je ljudina u svakom pogledu, idol nacije

Hvala Bogu pa imamo 3 svjetske klase u napadu Dzeko, Vedo, Zlaja ,dolazi Zeko, Haurdic ...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sad kicker pase,jelde.A dok su ocjene se davale tokom ove sezone cijelo vrijeme su bili ''nesposobni i tendeciozni''.Ta kicker znaneko_iz_mase je napisao/la:Ipak na 10, jer i prosle sezone kickerova je zadnja bilaPrincipatus je napisao/la:Ibisevic zavrsava sezonu na 13. mjestu najkorisnijih igraca Bundeslige i na 9. mjestu strijelaca.![]()
Kad se samo sjetim kuknjave i pljuvanja po njemu,a momak zavrsi sezonu kao 10-ti najkorisniji igrac bundeslige.
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=20739
Ima na kickeru,al mi bas njemacki nije jaca strana
Ma ja ,sta ce u Italiji ,u toj bez veze ligi ,tamo igraju smijesni igraci tipa Et'o ,Ronaldinho ,Pato ,Pirlo ,Nesta ,Maicon ,Buffon ,Nesta ,Diego...i td ,u pravu si ti ,ipak je Vedo za te igrace zmaj ,ne treba mu da se blamira tamo...vedo & sejo je napisao/la:ma kakav Lazio sta ce tamo, samo da ne ode u Italiju
Ja nisam rekao da je to slaba liga, to si ti izmislio.velez_mostar je napisao/la:Ma ja ,sta ce u Italiji ,u toj bez veze ligi ,tamo igraju smijesni igraci tipa Et'o ,Ronaldinho ,Pato ,Pirlo ,Nesta ,Maicon ,Buffon ,Nesta ,Diego...i td ,u pravu si ti ,ipak je Vedo za te igrace zmaj ,ne treba mu da se blamira tamo...vedo & sejo je napisao/la:ma kakav Lazio sta ce tamo, samo da ne ode u Italiju
Izbrisi post dok ga nije neko procitao!
Prvo si spomenuo Italiju ,kao sta ce tamo ,pa sad suprotno..no nebitno ,ali ovo da Ibisevicu ne odgovara stil igre u Italiji je takva glupost ,jesi to ti neki ekspert za igrace ,koja liga kojem igracu odgovara??Trebali bi te ,mozda angazirati veliki klubovi kako im se ne bi desavali promasaji u transferima..hahavedo & sejo je napisao/la:Ja nisam rekao da je to slaba liga, to si ti izmislio.velez_mostar je napisao/la:Ma ja ,sta ce u Italiji ,u toj bez veze ligi ,tamo igraju smijesni igraci tipa Et'o ,Ronaldinho ,Pato ,Pirlo ,Nesta ,Maicon ,Buffon ,Nesta ,Diego...i td ,u pravu si ti ,ipak je Vedo za te igrace zmaj ,ne treba mu da se blamira tamo...vedo & sejo je napisao/la:ma kakav Lazio sta ce tamo, samo da ne ode u Italiju
Izbrisi post dok ga nije neko procitao!
Ibisevicu ne odgavara stil igre u Italiji, a i pogledaj sta je bilo Diegom kada je presao u Juventus iz Bremena i druge slicne situacije da ne nabrajam zato ne blamiraj se ti
Upravo tako ,Lazio je veliki klub ,sa tradicijom ,fanaticnim navijacima ,samo kad kazes da ti napadac reprezentacije igra u Laziju ,to bas zvuci dobro..a uz to ,imao bi se priliku dokazati na vecem nivou ,igrati protiv najboljih odbrana svijeta ,i tu se dokazati ,ne treba ti bolja referenca.elninho_resTO je napisao/la:kao prvo diego nije uopste tolko losw odigro kolko je juventus,a kao drugo nek ide vedo bilo gdje samo dalje iz hofenhajma,a lazio bi pomeni bio dobar klub zanjega