FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la vlakanje » 11 sep 2015, 13:04

bluearmy je napisao/la:
badel62 je napisao/la:
bluearmy je napisao/la:Borac konacno pobijedio :)
Da li je mali Koljić igrao prvu i kako je odigrao ?
Borac golovima stopera dosao do preokreta , dobra igra Banjalucana , mali Koljic je solidan usao u drugom poluvremenu nista posebno,masi mi ciste situacije , to nas brine ! ;)
Ko bolan usao u drugom poluvremenu??? Koljic je igrao 90 minuta, veze sa fudbalom nema! Napadac koji 13 utakmica nije dao gola!

Redzic se oporavio sto je pozitivna stvar.

bluearmy
Kontakt:

Post Postao/la bluearmy » 11 sep 2015, 16:39

Borac golovima stopera dosao do preokreta , dobra igra Banjalucana , mali Koljic je solidan usao u drugom poluvremenu nista posebno,masi mi ciste situacije , to nas brine ! ;)[/quote]

Ko bolan usao u drugom poluvremenu??? Koljic je igrao 90 minuta, veze sa fudbalom nema! Napadac koji 13 utakmica nije dao gola!

Redzic se oporavio sto je pozitivna stvar.[/quote]

Oprosti, drug mi je rekao on je bio na tekmi , a ja na poslu. Vjerovatno je nest pobrkao, Kolja :nene:
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan

I gdje god da igras ...

Za nju bori se i pobjeđuje...

Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 12 sep 2015, 13:44

Momci znate li ista kad igrat sa nama iduci tjedan ,jel subota ili nedjelja ?

bluearmy
Kontakt:

Post Postao/la bluearmy » 12 sep 2015, 20:05

GradKamena je napisao/la:Momci znate li ista kad igrat sa nama iduci tjedan ,jel subota ili nedjelja ?
Subotaa :)

I gdje god da igras ...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 sep 2015, 21:42

Čestitam Borcu i navijačima zasluženu pobjedu.
Ja volim FK Tuzla City

bluearmy
Kontakt:

Post Postao/la bluearmy » 20 sep 2015, 09:33

Konacno je skinut skalp Zrinjskom :)

I gdje god da igras ...

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 21 sep 2015, 12:18

E jos mi vama skinit konacno skalp u Subotu koji traje od 2006 godine Celik nije pobjedio Borca...Kako vod bude u Subotu mskim Celik i Borac ce igrat ligu 12..poz

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 21 sep 2015, 12:55

BatistutA19 je napisao/la:E jos mi vama skinit konacno skalp u Subotu koji traje od 2006 godine Celik nije pobjedio Borca...Kako vod bude u Subotu mskim Celik i Borac ce igrat ligu 12..poz
ma nema razloga da se dobre tradicije ruse :D posebno sto je Borac nadomak zone ispadanja :D aj Borac !!! :D :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 21 sep 2015, 19:23

delko je napisao/la:
BatistutA19 je napisao/la:E jos mi vama skinit konacno skalp u Subotu koji traje od 2006 godine Celik nije pobjedio Borca...Kako vod bude u Subotu mskim Celik i Borac ce igrat ligu 12..poz
ma nema razloga da se dobre tradicije ruse :D posebno sto je Borac nadomak zone ispadanja :D aj Borac !!! :D :D
A ima protiv Zrinjskog logike da se ruse hehe.Vidjecemo ma kako god bude i Celikubi Bircu je mjesto u ligi 12 al bgm tesko za sve klubove ce bit

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 22 sep 2015, 19:48

Protiv zrinjskog u bl nema problema, redovna su musterija. Druga stvar su utakmice po bijelim brijegom. Jbga, tamo meda ne mozemo :D

Zna li se termin u subotu na bil'nom? Nocna, tv prenos?

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 24 sep 2015, 03:08

vlakanje je napisao/la:Protiv zrinjskog u bl nema problema, redovna su musterija. Druga stvar su utakmice po bijelim brijegom. Jbga, tamo meda ne mozemo :D

Ma kakva nocna ba ne isplati se to nasim debilima Robijasi nece big na stadionu a mozda 300 nekih budala bude.Bicete sami na Bilinom .Tekma mslmda je u 16 ha bice na MOJA TV ..tako moja tv najavljuje

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 24 sep 2015, 03:14

BatistutA19 je napisao/la:
vlakanje je napisao/la:Protiv zrinjskog u bl nema problema, redovna su musterija. Druga stvar su utakmice po bijelim brijegom. Jbga, tamo meda ne mozemo :D

Ma kakva nocna ba ne isplati se to nasim debilima Robijasi nece big na stadionu a mozda 300 nekih budala bude.Bicete sami na Bilinom .Tekma mslmda je u 16 ha bice na MOJA TV ..tako moja tv najavljuje
utakmica je u Subotu u 18:30 nocna

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 24 sep 2015, 16:20

pa da, i to je glupost nevidjena da te je8ena tv ucjenjuje i odredjuje kada da igras.
celik(kao ni drugi klubovi) od prenosa mojaTV i bhtv nemaju nista, za razliku od arene kada radi utakmicu jer su potpisivanjem ugovora sa bhtelekomom klubovi stavljeni u podredjen polozaj u odnosu na te 2 tv stanice.
kada arena pokaze interes, ok, za 1.500-2000 evra, isplati se paliti reflektore!ovako...bezze,

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 25 sep 2015, 05:11

vlakanje je napisao/la:pa da, i to je glupost nevidjena da te je8ena tv ucjenjuje i odredjuje kada da igras.
celik(kao ni drugi klubovi) od prenosa mojaTV i bhtv nemaju nista, za razliku od arene kada radi utakmicu jer su potpisivanjem ugovora sa bhtelekomom klubovi stavljeni u podredjen polozaj u odnosu na te 2 tv stanice.
kada arena pokaze interes, ok, za 1.500-2000 evra, isplati se paliti reflektore!ovako...bezze,
Ma da nije bojkot bile bi nocne sve tekme sta ce ovako vas ce bit 100 a Robijasa nula .Bice mizda na istoku 100 i na zapadu 200 i to jeto..Nznan sad ni ja termin prvo pise 16 h sad ovaj kaze 18:30:h..Sad bas nznam

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 25 sep 2015, 09:28

vlakanje je napisao/la:pa da, i to je glupost nevidjena da te je8ena tv ucjenjuje i odredjuje kada da igras.
isplati se uvijek rasvjetu paliti, jer se nasa rasvjeta vodi kao GRADSKO OSVJETLJENJE tako da je ustvari ne placamo :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

bluearmy
Kontakt:

Post Postao/la bluearmy » 25 sep 2015, 12:59

Ajde bod u Zenici pa da sa skupljamo bodove polako

I gdje god da igras ...

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 25 sep 2015, 13:10

delko je napisao/la: isplati se uvijek rasvjetu paliti, jer se nasa rasvjeta vodi kao GRADSKO OSVJETLJENJE tako da je ustvari ne placamo :)
To bas i nije istina. Od drugog mandata Ljube Cubica pa sve do danas, sve uprave su pokusavale (bezuspjesno) da troskove struje i vode prebace na grad. Sad je to pokusao i llic tako sto je trazio da stadion bude ukljucen ili da se osnuje posebna javna ustanova, tipa akvana, dvorana borik koje se sufinansiraju iz gradskog budzeta.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 26 sep 2015, 19:10

vlakanje je napisao/la:
delko je napisao/la: isplati se uvijek rasvjetu paliti, jer se nasa rasvjeta vodi kao GRADSKO OSVJETLJENJE tako da je ustvari ne placamo :)
To bas i nije istina. Od drugog mandata Ljube Cubica pa sve do danas, sve uprave su pokusavale (bezuspjesno) da troskove struje i vode prebace na grad. Sad je to pokusao i llic tako sto je trazio da stadion bude ukljucen ili da se osnuje posebna javna ustanova, tipa akvana, dvorana borik koje se sufinansiraju iz gradskog budzeta.
za struju i vodu koja se koristi u prostorijama ili na terenu i sl. grad nije nadleza ali za rasvjetu jeste - prije neki mjesec sam bas citao clanak gradske uprave o tom kako reflektori na gradskom stadionu pripadaju gradskoj rasvjeti :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 26 sep 2015, 23:48

ne pripadaju. mpogu i da ti kazem sa kojeg trafoa se vuce struja za reflektore... taj trafo je sporan jer se preko njega godinama krala struja i vukla na crno u zenit a da ljudi nisu marke davali klubu, vec se ljudi koji su vodili klub uzimali kesh za to...

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 02 okt 2015, 06:13

Kakva atmosfera vlada pred Krajiški derbi ? Hoće li biti pun stadion ? ;)
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.