Europa League 2015/2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Europa League 2015/2016
Znao sam da ce Subic da pukne, nije jos za ovog nivoa. A u PL bio najbolji bek..
Jao sta sada profula Bojinov :s
Jao sta sada profula Bojinov :s
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma daj ba, kakvi su ovo kriteriji
Subiću lagano dade dva žuta kartona, a ovom Essweinu pušta da radi šta hoće po terenu...

Subiću lagano dade dva žuta kartona, a ovom Essweinu pušta da radi šta hoće po terenu...
Joint_fc
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kupit ga, vratit Berrardija, Andriju u Sassoulo sezonu-dvije, a onda i njega kod nas.Pogba je napisao/la:Andrija, kakav igrač!

Don't believe the hype.
- kumkalesic
- Kontakt:
- kumkalesic
- Kontakt:
Strašan rezultat i maximalni broj bodova...šta više napisati
U dvomeču sa separatistima probati uzeti bar jedan bod i onda u zadnja dva kola pokušati izboriti europsko proljeće...strašan bi to rezultat bio kada se ima u vidu da su u u grupi klubovi iz prve dvije rangirane lige u Europi...

U dvomeču sa separatistima probati uzeti bar jedan bod i onda u zadnja dva kola pokušati izboriti europsko proljeće...strašan bi to rezultat bio kada se ima u vidu da su u u grupi klubovi iz prve dvije rangirane lige u Europi...
Joint_fc
Partizan je odigrao sasvim solidnu utakmicu, jos da im odbrana nije krsh, jos bi to upecatljivije bilo...
Mali Živković vec u januaru ode k'o metak, ne vidim nacina kako ce ga zadrzati...
Mali Živković vec u januaru ode k'o metak, ne vidim nacina kako ce ga zadrzati...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- invincible1921
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Partizan je odigrao sasvim solidnu utakmicu, jos da im odbrana nije krsh, jos bi to upecatljivije bilo...

=\_1921_/=
- akisarajevo92
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
ko Frosinone.invincible1921 je napisao/la:Marsej Liberc udarci 29-2 i prime ga u devedestoj![]()

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Suki46 je napisao/la:Napunit ce tribine i ako uspiju izvuci kuci kakav x sa Augsburgom ili Az Alkmarom nek se udaraju nogom u guzicuinvincible1921 je napisao/la:nema partizan sta trazit u ovoj grupi...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pocetnicka sreca. Augsburg danas trebao dobiti 4-5 razlike. Jedino sto Zivkovic valja,ostalo ne bi imalo mjesta u Sarajevu npr...
Bilbao ce ih silovati
Bilbao ce ih silovati
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Početnička sreća u čemu? Partizan je ove godine dobio 6 utakmica u Evropi, što kvalifikacije što LE. U stvari u čemu uopšte početnici? BATE je jedva prošao Partizan. Taj BATE je preključe lagano uzeo Romu na koju tipa 90% foruma svršava.
Ovaj dio za Sarajevo ne bih komentarisao, to je zajebancija budalaština hahaha. Čuj nebi imali mjesta u Sarajevu.
Partizan ima solidan tim, jednog vrh pojedinca, slabiju odbranu i nisu u formi zadnjih mjesec dva.
Ali oni čak i takvi bi odrali što Sarajevo što bilo koji drugi klub iz BIH. Daj ljudi prizemljite se, a ne zaboravite kako je završio posljednji sudar BH i srpskih klubova. Koliko god da je JSL loša PL BIH je 3 puta gora. Pa ta liga kroz svoju cijelu istoriju još nije imala ni jednog predstavnika u bilo kojem takmičenju..
Partizan je od Evrope do sada zaradio 6 miliona eura. Od ove 2 pobjede u LE zaradili su 720 000 eura.
Ovaj dio za Sarajevo ne bih komentarisao, to je zajebancija budalaština hahaha. Čuj nebi imali mjesta u Sarajevu.
Partizan ima solidan tim, jednog vrh pojedinca, slabiju odbranu i nisu u formi zadnjih mjesec dva.
Ali oni čak i takvi bi odrali što Sarajevo što bilo koji drugi klub iz BIH. Daj ljudi prizemljite se, a ne zaboravite kako je završio posljednji sudar BH i srpskih klubova. Koliko god da je JSL loša PL BIH je 3 puta gora. Pa ta liga kroz svoju cijelu istoriju još nije imala ni jednog predstavnika u bilo kojem takmičenju..
Partizan je od Evrope do sada zaradio 6 miliona eura. Od ove 2 pobjede u LE zaradili su 720 000 eura.
Ma trola lik...
Kako god bilo druze Augsburg je promasivao ne realne stvari i sreca je bila veliki saucesnik u pobjedi Partizana.Dodati na to 2 autogola domacina onda se stvarno moze reci da Augsburg nije imao niti 1% srece u ovom mecu.
Inace sve cestitke Partizanu,meni je drago vidjeti klubove iz regiona kada ostvare neke vece uspjehe i imaju moju podrsku.Sad sam samo objektivno prokomentarisao svoje vidjenje utakmice,naravno ne misleci nista lose

Inace sve cestitke Partizanu,meni je drago vidjeti klubove iz regiona kada ostvare neke vece uspjehe i imaju moju podrsku.Sad sam samo objektivno prokomentarisao svoje vidjenje utakmice,naravno ne misleci nista lose

Ko načini gramatičku grešku kakvu si ti načinio ne zaslužuje da sa mnom ulazi u bilo kakvu diskusiju.ulinsky je napisao/la:Početnička sreća u čemu? Partizan je ove godine dobio 6 utakmica u Evropi, što kvalifikacije što LE. U stvari u čemu uopšte početnici? BATE je jedva prošao Partizan. Taj BATE je preključe lagano uzeo Romu na koju tipa 90% foruma svršava.

710 Apperances
186 Goals
186 Goals
- alan_kardec
- Kontakt:
KopLfc je napisao/la:Pocetnicka sreca. Augsburg danas trebao dobiti 4-5 razlike. Jedino sto Zivkovic valja,ostalo ne bi imalo mjesta u Sarajevu npr...
Bilbao ce ih silovati
zna čoek

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
EDIT: Vidim sada grešku. Znam kako se piše, ali ja sam pisao u brzini i sa telefona. Kad neko tolikim intenzitetom bubne toliko mnogo budalaština i sve stavi u jedan post, ja moram reagovati u sekundi. A takvih itekako ima.KopLfc je napisao/la:Ko načini gramatičku grešku kakvu si ti načinio ne zaslužuje da sa mnom ulazi u bilo kakvu diskusiju.ulinsky je napisao/la:Početnička sreća u čemu? Partizan je ove godine dobio 6 utakmica u Evropi, što kvalifikacije što LE. U stvari u čemu uopšte početnici? BATE je jedva prošao Partizan. Taj BATE je preključe lagano uzeo Romu na koju tipa 90% foruma svršava.
Tvoje ukazivanje na moje gramatičke greške i ni riječ o pravoj temi je dokaz da nemaš argumenata. Dokaz da sam ja u pravu..
Zadnja izmjena: ulinsky, dana/u 02 okt 2015, 01:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.