FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U koliko se otvaraju kapije na grbavici?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ako neko može da nam pojasni situaciju u vezi stepanova , šta će i kako bit s njim extra bi bilo
Stepanov neće biti u konkurenciji za derbi, i to je samo bitno, razlozi u ovom trenutku nebitni i nema potrebe da se o njima priča pred ovakvu utakmicu.hifans je napisao/la:Ako neko može da nam pojasni situaciju u vezi stepanova , šta će i kako bit s njim extra bi bilo
Okrenimo se bitnijim stvarim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Manje price vise derbija 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
Tražimo najboljeg igrača za mjesece august i septembar, ko je vaš izbor? Glasajte na: http://www.fcsarajevo.ba
Izaberimo najboljeg
http://www.fcsarajevo.ba/
Nećete vjerovati ja glasao za Okića iz razloga što je u proteklom mjesecu dosta uradio za ekipu, neće biti proglašen za igrača mjeseca, biće to vjerovatno Matej, ali nije fer da ne dobije ni jedan glas.
@wwwfcs
Navrati češće 
http://www.fcsarajevo.ba/
Nećete vjerovati ja glasao za Okića iz razloga što je u proteklom mjesecu dosta uradio za ekipu, neće biti proglašen za igrača mjeseca, biće to vjerovatno Matej, ali nije fer da ne dobije ni jedan glas.
@wwwfcs

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MATEJ DELAC,NE POSTOJI DRUGA OSOBA
THEC je napisao/la:ako ces na sjevernu tribinu ici odmah da ti kazem jednu dobru vijest a to je da neces sigurno pasti u nesvijest....tamo mozes samo stajati u nesvijest![]()

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
THEC je napisao/la:ako ces na sjevernu tribinu ici odmah da ti kazem jednu dobru vijest a to je da neces sigurno pasti u nesvijest....tamo mozes samo stajati u nesvijest![]()

Dodjes mi pet minuta zivota sto mi je otislo na plakanje od smijeha.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
OMOGUĆITE DA SE GLASA ZA STEPANOVA.wwwfcsarajevoba je napisao/la:Tražimo najboljeg igrača za mjesece august i septembar, ko je vaš izbor? Glasajte na: http://www.fcsarajevo.ba
SVI SMO MI STEPANOV.
4.10.2009.
Kovacevic je trebao naci mjesto u ovoj anketi,i po meni je on najbolji igrac u proteklom periodu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
hahahah brate eno 2000 ulaznica, znaci bit ce dosta manje guzveBolanos je napisao/la:THEC je napisao/la:ako ces na sjevernu tribinu ici odmah da ti kazem jednu dobru vijest a to je da neces sigurno pasti u nesvijest....tamo mozes samo stajati u nesvijest![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Momci, jel iko nekad od vas ušao na naš dio Sjeverne tribine sa press ili sličnom akreditacijom?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne moze to.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Joj kad zagrmi pod onim krovom poslije gola HAAAAAJMO PLAAAVI ALEEE!! Sto Morto kaze da mi je kako prespavati sad do ned. sve bih dao.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A mogu se karte kupiti i na Grbavici, iste su za oba dijela tribine.JavierBosnia je napisao/la:hahahah brate eno 2000 ulaznica, znaci bit ce dosta manje guzveBolanos je napisao/la:THEC je napisao/la:ako ces na sjevernu tribinu ici odmah da ti kazem jednu dobru vijest a to je da neces sigurno pasti u nesvijest....tamo mozes samo stajati u nesvijest![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakve 2milje, bice nas preko 3 sigurno.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ba..ali tesko brate moj,evo gledam stanove po piku..eto dokle je doslojoker90 je napisao/la:Joj kad zagrmi pod onim krovom poslije gola HAAAAAJMO PLAAAVI ALEEE!! Sto Morto kaze da mi je kako prespavati sad do ned. sve bih dao..

Jesi siguran, znam par momaka koji su ulazili na taj fazon zadnjih godina. Sad ne znam jel na neku foru, il su ih pustili regularno. Ti sa njom možeš uć dole tik pored terena, ne vidim razlog da te ne puste i na tribinu kad već imaš mogućnost sa njom da budeš dole...AdiFKS je napisao/la:Ne moze to.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pogledaj po Ciglanama, mozda i Valjica poslije derbija budemo morali obezbjediti..MortemHz je napisao/la:Ja ba..ali tesko brate moj,evo gledam stanove po piku..eto dokle je doslojoker90 je napisao/la:Joj kad zagrmi pod onim krovom poslije gola HAAAAAJMO PLAAAVI ALEEE!! Sto Morto kaze da mi je kako prespavati sad do ned. sve bih dao..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pravim ti novi avatar posle derbijawwwfcsarajevoba je napisao/la:Tražimo najboljeg igrača za mjesece august i septembar, ko je vaš izbor? Glasajte na: http://www.fcsarajevo.ba

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Dadox, Fouzi1, MaroonBjelave, tutankamon1905, Vanja8 i 44 gosta.