FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Batistuta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Batistuta » 14 maj 2010, 15:28

Ma da se vise hoce završiti sa ovim slučajem Gavarić,jer čini mi se da će prije Karadžića osuditi nego ovo riješiti...realno na vrh mi je više i Gavarića i Slobode i komisija i kojekakvih kabadahija i likova..ovo nas je koštalo čitave polusezone i na kraju sezone,uvijek preko nas sebi prave autoritet i kola lome..i još nešto zvaljak,bašić,merdanović mršššššš iz kluba nesposobni gadovi

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 14 maj 2010, 15:30

Tuzit bagru u savezu UEFI, ali neko kompetentan da napise tuzbu, ne ove nase lokalne uprave. Ne mogu da vjerujem da slucaj Gavaric moze zavrsiti na ovaj nacin. Hahhahah Zimbabve majke mi, nista drugo 8-)

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 14 maj 2010, 15:37

Ako ćemo pošteno, mislim da je Sarajevo trebalo dobiti 3 boda jer je igrao igrač koji nije smio igrati! Ne vjerujem ja da Sloboda nije znal nego su vjerojatno vidjeli da im nije poslao Olimpok certifikat i napravili se ludi. I da nije tako, ne može me nitko na svijetu ubjediti da sam Gavarić nije znao da ima 3 kartona i da ne može igrati.
Ne mogu lagati da ovo ne paše Zrinjskom ali što jest-jest, Sarajevo nije ništa krivo u ovom slučaju.
Ja bih kaznio i Olimpik i Slobodu,a i Gavarića sa najmanje pola sezone neigranja pa nek se onda pravi lud. Ovako je savez zasrao još više odlaganjem odluke i sastajanjem svako mjesec dana umjesto da su sve rijećili u roku od 7 dana nakon utakmice i doveli su u pitanje i regularnost cijelog prvenstva!!! Da je se glasalo nekoliko dana nakon utakmice vjerojatno bi bilo više glasova u korist SA,a ovako hebi ga svatko gleda svoj klub progurati kad je kraj prvenstva i radi se o izlasku u eropu ili ne.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 maj 2010, 15:41

Samo se vi zajebajite , ovo sa suspenzijom ima dosta smisla nije to prvi put da UEFA uradi ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 14 maj 2010, 15:42

Svaka cast za post Marine. Treba malo zaboraviti interese i posteno razgovarati. Nekom ce se ovo isto ponoviti vrlo brzo, sad je evo Sarajevo imalo te, nazovi, ljude u upravi pa su to dopustili, ali sramota nevidjena.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 maj 2010, 15:45

carina je napisao/la:Svaka cast za post Marine. Treba malo zaboraviti interese i posteno razgovarati. Nekom ce se ovo isto ponoviti vrlo brzo, sad je evo Sarajevo imalo te, nazovi, ljude u upravi pa su to dopustili, ali sramota nevidjena.
Ma da sam ja neko u upravi FKS kunem se najmilijim da bi vec na sljedecim utakmicama u igru ubacivao igrace koji imaju kartone kunem se !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 14 maj 2010, 15:46

Ovo nije normalno ovo nemaa ni u Uzbekistanu .... Po svim pravilima FK Sarajevo treba dobiti 3 boda.

A Olimpika i Gavarica treba kazniti naravno.

KAda se ovakve stvar rade ovako javno ,i komisija i savez imaju obraza stati pred kameru i pogledati narodu u oci , mama draga sta se tek radi iza kulisa. Ja mislim i Italijanska mafija bi im pozavidila.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 14 maj 2010, 15:50

Marin je napisao/la:Ako ćemo pošteno, mislim da je Sarajevo trebalo dobiti 3 boda jer je igrao igrač koji nije smio igrati! Ne vjerujem ja da Sloboda nije znal nego su vjerojatno vidjeli da im nije poslao Olimpok certifikat i napravili se ludi. I da nije tako, ne može me nitko na svijetu ubjediti da sam Gavarić nije znao da ima 3 kartona i da ne može igrati.
Ne mogu lagati da ovo ne paše Zrinjskom ali što jest-jest, Sarajevo nije ništa krivo u ovom slučaju.
Ja bih kaznio i Olimpik i Slobodu,a i Gavarića sa najmanje pola sezone neigranja pa nek se onda pravi lud. Ovako je savez zasrao još više odlaganjem odluke i sastajanjem svako mjesec dana umjesto da su sve rijećili u roku od 7 dana nakon utakmice i doveli su u pitanje i regularnost cijelog prvenstva!!! Da je se glasalo nekoliko dana nakon utakmice vjerojatno bi bilo više glasova u korist SA,a ovako hebi ga svatko gleda svoj klub progurati kad je kraj prvenstva i radi se o izlasku u eropu ili ne.

Neznam koliko vam pase ,ali ce Sarajevo plasirati u Evrpu i vi dobro to znate. ;)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 14 maj 2010, 15:51

Dirk je napisao/la:
carina je napisao/la:Svaka cast za post Marine. Treba malo zaboraviti interese i posteno razgovarati. Nekom ce se ovo isto ponoviti vrlo brzo, sad je evo Sarajevo imalo te, nazovi, ljude u upravi pa su to dopustili, ali sramota nevidjena.
Ma da sam ja neko u upravi FKS kunem se najmilijim da bi vec na sljedecim utakmicama u igru ubacivao igrace koji imaju kartone kunem se !
Ma ne moze Sarajevo kao klub nasjedati na to majstore i igrati po njihovim "pravilima". Izlazak u Europu bi trebalo biti nesto normalno, a pare i zivce trebaju trositi na Europu i ulaganjem u organizaciju i kvalitet, a ne punjenjem djepova ove bagre u savezu. Sarajevo ima uslove i mogucnosti i u interesu mu je da u savezu sve stima.

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 14 maj 2010, 15:52

Dirk je napisao/la:
I Savez takodjer... Al tu je kvaka, (uostalom tako nam je u cijeloj drzavi), kada bi presudjivali posteno prvo bi sebe morali skinuti, a to ne ide. Nesto kao ona stara: "Kadija te tuzi,kadija ti sudi", samo malo izmjenjeno, sada je "kadija" tuzeni...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 14 maj 2010, 15:59

rtm86 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
I Savez takodjer... Al tu je kvaka, (uostalom tako nam je u cijeloj drzavi), kada bi presudjivali posteno prvo bi sebe morali skinuti, a to ne ide. Nesto kao ona stara: "Kadija te tuzi,kadija ti sudi", samo malo izmjenjeno, sada je "kadija" tuzeni...
O tome sam i govorio. Ne odvajaj tu majstore ni Zelju, mada ti se to ne svidja, ali ima dovoljno razloga da bi ozbiljniji inspektor UEFA nakon pregleda nekih utakmica zabranio i Zelji izlazak. Tako, da ima dosta kadija. Nemoj me pogresno shvatiti, Zeljo je ove godine zasluzio, ali je bio primoran na neke korake, je ne mozes drukcije nego tako. A to Zelji ne odgovara vjeruj mi. Ista stvar kao i sa Saraejvom. Da je normalno, Zeljo bi bio ucesnik u Europi svake godine, a ne sad ovako svake prestupne godine, a i te prestupne ode samo ako poljubi koju guzicu u savezu.
A siguran sam da ce uprava Zeljeznicari dati sluzbenu podrsku Sarajevu, ako ovi nesto i pokrenu.

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 14 maj 2010, 16:08

Mislim da je vrijeme da konacno dobijemo udruzenje premijerligasa. Ne govorim ovo zbog slucaja Gavaric nego opcenito za dobrobit fudbala u BiH. Liga bi bila korektnija kad bi klubovi izmedju sebe odlucivali sta i kako. A odmah bi se pojavio i generalni sponzor lige, te bi se javio i neki servis koji bi prenosio utakmice lige. To bi nam svima odgovaralo a kako vidim savez to podrzava. Sada je sve do klubova.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 14 maj 2010, 16:11

Strumph_tm87 je napisao/la:Mislim da je vrijeme da konacno dobijemo udruzenje premijerligasa. Ne govorim ovo zbog slucaja Gavaric nego opcenito za dobrobit fudbala u BiH. Liga bi bila korektnija kad bi klubovi izmedju sebe odlucivali sta i kako. A odmah bi se pojavio i generalni sponzor lige, te bi se javio i neki servis koji bi prenosio utakmice lige. To bi nam svima odgovaralo a kako vidim savez to podrzava. Sada je sve do klubova.
siguran sam da se nebi slozili mnogi klubovi
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 maj 2010, 16:13

Neka mi neko objasni kojim klubovima i zašto nije u interesu da se osnuje Zajednica prvoligaša? A očito je da ih ima dosta,jer bi u suprotnom udruženje odavno postojalo....

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 14 maj 2010, 16:13

Hairlija je napisao/la:
Strumph_tm87 je napisao/la:Mislim da je vrijeme da konacno dobijemo udruzenje premijerligasa. Ne govorim ovo zbog slucaja Gavaric nego opcenito za dobrobit fudbala u BiH. Liga bi bila korektnija kad bi klubovi izmedju sebe odlucivali sta i kako. A odmah bi se pojavio i generalni sponzor lige, te bi se javio i neki servis koji bi prenosio utakmice lige. To bi nam svima odgovaralo a kako vidim savez to podrzava. Sada je sve do klubova.
Upravu si, nebi se slozili oni kojima ova situacija pase. To bi udruzenje trebali ciniti klubovi koji privlace najvise sponzora i navijaca na utakmice. Zeljo, Sarajevo, Velez, Celik, Sloboda, Borac, Siroki, Zrinjski i Slavija. Od njih ko nece ne mora u udruzenje pa nek udruzenje broji 4 kluba al da ta 4 kluba vode ligu kako treba.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 14 maj 2010, 16:24

Znači, da nije smješno bilo bi žalosno !
Ne zna čovjek bil plako il bi se smijo nad ovim što GAMAD iz saveza radi !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 14 maj 2010, 16:31

_BooS_ je napisao/la:Znači, da nije smješno bilo bi žalosno !
Ne zna čovjek bil plako il bi se smijo nad ovim što GAMAD iz saveza radi !

ebo ovo sad svi da ispastaaju zbog slobode i gavrica

da ispastaju Željo,Borac,Zrinjski,Sarajevo,Široki itd.

Stvarni o treba da se napravi udruzenje premijer ligasa i da se kao prijedsednik postavi NIjaz Brkovic kao najsposobni sportski radnik u pl bih :D :D
svoj ti pos'o !

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 14 maj 2010, 16:32

Strumph_tm87 je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
Upravu si, nebi se slozili oni kojima ova situacija pase. To bi udruzenje trebali ciniti klubovi koji privlace najvise sponzora i navijaca na utakmice. Zeljo, Sarajevo, Velez, Celik, Sloboda, Borac, Siroki, Zrinjski i Slavija. Od njih ko nece ne mora u udruzenje pa nek udruzenje broji 4 kluba al da ta 4 kluba vode ligu kako treba.
Nema to veze sa klubovima. nego sa ljudima koji vode klubove, da se razumijemo... Mnogo puta su neki olosi dosli na pozicije u renomirane klubove, pa unistili sto su stigli...
A dozvolili ne bi oni koji se dobro snalaze u mutnom. Uostalom, krenimo od Saveza. Svima nam je jasno da npr. onog Muniba ni puskom ne mozes otjerat sa barem neke pozicije iz saveza jer mu je gore fino a ne radi nista osim sto krade. Cijela javnost protiv njega, mediji, navijaci, igraci - traze se ostavke al' dzaba... On ko da i nema obraza, a da ne govorimo o odgovornosti. Tako je i sa ostatkom sportske "elite" (cast izuzecim). Klubovi su nam manje vise lose organizovani, ne brane se zajednicki interesi, kad dodje do nekog spora (kao sada sa Gavricem) onda se stvore suprostavljeni blokovi, pa se kalklulise kome treba a kome ne, pa shodno s tim predstavnici klubova staju na stranu koja im odgovora. Sutra ce biti neki novi Gavaric ili neki novi navijacki neredi pa ce se ponovo stvoriti blokovi, samo se ne zna ko ce gdje (zavisi od pozicije na tabeli).... Zbog toga bi nam udruzenje premijerligasa dobro doslo, jer bi u njemu bili i Sloboda i Sarajevo, pa bi zajedno trazili nezavisnu i objektivnu odluku, pa bi onda trazili kazne za odgovoren sto nije stajalo u papirima da Gavric ne smije igrati... Pa se to ne bi ponovilo... Tako bi (barem ja mislim), neke stvari dosle na svoje mjesto, vremenom bi se iskritalisalo ko sta smije i moze, a ne ovako... Danas Savez radi za Slobodu, prosle godine joj je krao Evropu, sutra ko zna...
Svi ce jednom biti "Sloboda" i "Sarajevo", bice osteceni na ovaj ili onaj nacin, a ko ce da ih stiti? UEFA? Hoce sipak!

I ne znam kako drzavi moze goditi da npr. njeni klubovi ne vide Evropu, ili kako moze Sarajevu goditi. Pa svaki pozitivan rezultat bilo koje ekipe iz BiH u EVropi donosi bolji rejting za sljedeceg koji ce igrati evropska takmicenja.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 maj 2010, 16:36

Haj sad na stranu zajebanciju!
U ovoj drzavi nista nije realni niti pravedno i niko ne vjeruje u pravednost!
Ko prosle godine Slobodu izbaci iz Evrope! Neki se radovali! Ne znaju da ce nepravda zakucati svima na vrata. Nekad prije, nekad poslije.
Udruzenje prvoligasa?
Ovdje realne stvari postaju nerealne! Ovo je Jumanji!!!
I nemam nista protiv FK Sarajeva samo se nekad salim! Salim se i na racun nase fukarastinje!
U ovoj nasoj kolektivnoj ludari nema niko normalan, nema niko da objektivno presudi ko je u pravu!
Svi smo mi dio jednog jada! Vi, Sloboda, Zeljo, Borac, Celik i svi ostali.
Jedno je navijacka pristrasnost, klupska netrpeljivost, tradicionalno rivalstvo i sta sve ne, a drugo je pravda i postenje!
Drago mi je sto niste dobili tri boda, al jadno mi je sto cemo uvijek sumnjati u odluke ljudi koji vode fudbal!
Jer i pored ova tri boda koja su pripala Slobodi kazem glasno:
U NS BiH sjede lopovi, neznalice, majmuni, debili... pa makar i Slobodi poklonili titulu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 14 maj 2010, 18:02

nick je napisao/la:
kobe je napisao/la:
FORZA ZELJO je napisao/la:Alen Skoro "Zagorcat ce mo zivot komsijama" quote of the day sto bi rekli Ameri
Moj Skoro kome ces ti zivote zagorcavat pogledaj svoj.

Ocekujem x a ako ZELJO bude igrao kao sto igra, onda 2ca ko KUCA

pozzz komsije
Hah upravu si,jadan je ovaj Škoro evo sad na ljeto ode u Meksiko milion dolara ugovor,jes jadan lik mi to ni na lutriji nemožemo dobiti.

Za ovo drugo možda si htjeo reći,ako budu igrale sudije kako im se svira 2 ko kuća u suprotnom pobjeđuje FCS.

Sad nešto realno,očekujem igru čmelje kao i kod ostalih u ovoj nasoj ligi u gostima a to je "svi u odbranu",izbi nabi pokušaj iz kontre sa 2 igrača zabiti i to negdje do 70te minute a onda se možda ovoj dvojici pridoda i treći i eventualno četvrti.
Ono što melji spuštam kapu to je fizička sprema i brzina i promjena iz odbrane u napad ali ako ćemo o nekom kvalitetu igre i igrača itd niste među 3 u našoj ligi.
a vi ste medju prvih 2 po imenima nidje veze...ali eto mozda imate par potencijalnih reprezentativaca šehic,bekric...a da oni igraju u zelji...
Ko je izabran za najboljeg gomana premijer lige????(Alaim ili Šehić)
Dobro Bekrić je dobar igrač ali dali tim čini par igrača,ja mislim cjelokupno.
Đeljo je doveo masu nekakvih igrača za koje niko živ nije čuo iz srbije,prve lige federacije itd. i sad se pravi tim i prave imena ali po dosadašnjem poznanju istih igrača vi ste 4-5 po kvalitetu u našoj ligi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Chony533, enzo1, Google [Bot], JavierBosnia i 44 gosta.