JavierBosnia je napisao/la:PITANJA ZA DERBI:
1.) Kakva je situacija za zapad, tamo onaj dio otkrivenog zapada, jesul tamo sve Željini navijači ili ima i navijača Sarajeva. Najbitniji mi je sigurnosni aspekt, pa tek onda sve ostalo.
2.) Na sjeveru jel ima iko sliku pogleda sa tog dijela kako se vidi pregled terena?
3.) Koliko je potrebno doći prije kortea, odnosno kad je potrebno uć na tribinu da se zauzme dobro mjesto na sjeveru, ono najsigurnije gore pri vrhu?
1. Situacija je sigurna ako si neutralan ali bude i navijaca Sarajeva.
2. Najbolje je na sredini gdje nema stubova. Ali tu je tampon zona. Ili blize sredini ili iznad udarnog transa ili skroz na ogradi orema istoku.
3. 12 minuta.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
1.) Kakva je situacija za zapad, tamo onaj dio otkrivenog zapada, jesul tamo sve Željini navijači ili ima i navijača Sarajeva. Najbitniji mi je sigurnosni aspekt, pa tek onda sve ostalo.
2.) Na sjeveru jel ima iko sliku pogleda sa tog dijela kako se vidi pregled terena?
3.) Koliko je potrebno doći prije kortea, odnosno kad je potrebno uć na tribinu da se zauzme dobro mjesto na sjeveru, ono najsigurnije gore pri vrhu?
Ma nema problema, ja tu uvijek budem, tu je bio prosli put i Dino Selimovic kad je bio neki incident.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ma nema problema, ja tu uvijek budem, tu je bio prosli put i Dino Selimovic kad je bio neki incident.
Pa koliko brate onaj zapad otkriveni prima ljudi? Da li bi se moglo nać karte 2 dana pred terbi za tu tribinu?
Pa koliko brate onaj zapad otkriveni prima ljudi? Da li bi se moglo nać karte 2 dana pred terbi za tu tribinu?
Oj brate izvini, mislio sam da pricas za natkriveni dio. Jbg
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Pa koliko brate onaj zapad otkriveni prima ljudi? Da li bi se moglo nać karte 2 dana pred terbi za tu tribinu?[/quote]
Oj brate izvini, mislio sam da pricas za natkriveni dio. Jbg [/quote]
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ako navijaš za FKS, kupi kartu za gostujuće, pogledaj kad objave ukoliko kreće korteo, ti dođi prije kortea i uđi na stadion, idi skroz do ograde prema istoku i tu si najsigurniji što možeš biti. Tu uglavnom bude malo ozbiljnija raja. Ako baš hoćeš da se odvojiš od navijača, uzmi zapad otkriveni/natkriveni dio, nemoj skakati kad ga zabijemo i to je to. Mislim da je @Shooter govorio da je prošle godine bio na zapadu upravo, pa najbolje ti je vidi sa njim, čini mi se da je govorio da je dobio par "povika" jer je skočio kad smo ga dali
Javier brate ne ides u Beograd, nego na Grbavicu.. Ko ce te bolan napasti, jos si sa djecom.. Ova mlađa raja sto se marise i glumi huligancice vecinom traze jedni druge, nece starijeg covjeka napadati..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
edit: ako mislis da sam @high tebi rekao nije tebi ba
A ja se spremio! Halali!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bilo bi lijepo kad bi pobjedili ali nekako X mi je najrealnija opcija. Na njihovom pf su se pravo nalozili...
Sve se nadam trenutku, sekundi, da Benko pobjegne cuvaru i da ga zabije jako, pod precku. 0:1.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma na zapadu natkrivenom nisu primitivci. Ja sam nakon golova skakao, proslavljao niko mi nije ni a rekao.
HordasOdMalena je napisao/la:Ma na zapadu natkrivenom nisu primitivci. Ja sam nakon golova skakao, proslavljao niko mi nije ni a rekao.
Ma idem na sjever, tamo skroz prema istoku, pogled je odličan šta mi više treba. Nadam se da tu nece bit problema
Eno čitam da je stampano 2.000 ulaznica, znači hiljadu manje nego inače ako se ne varam, guzva ce isto biti manja..