Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Moze vec na Grbavici..ali nema u gradu josAdiFKS je napisao/la:Sta je s kartama? Kada pocinje prodaja, gdje ce se moci kupiti?
Ako je ovo istina, onda je ovo veliki minus za upravu. Trenutno vjerovatno jeste dobro rješenje, da se ekipa ne bi uznemiravala, ali teško nam se za buducnost. **** ti ekipu gdje je Berberovic kolovođa, fujShooter je napisao/la:Stepanov je zavrsio svoju karijeru u Sarajevu. Nece vise igrati za nas u buducnosti.![]()
![]()
![]()
da se prema svima postupa isto pa ok, ovako ce ispasti smijesni ako njega otjerajumuhamedhulk je napisao/la:Ja ne znam (kao ni 99% ljudi uopce) sta je problem sa Stepom. Mozemo da nagadjamo, a istina je negdje izmedju... Nebitno kako se ko zove, nije veci od Kluba - nisu se uspjeli dogovoriti, hvala i dovidjenja
Idemo ludo pred derbi !!! SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!
Ne mora znacit da nece i ostatak 'ekipe' da leti. to se ne radi sad jer je nevrijeme pravo za to. Ceka se zimska pauza vjerovatnoTHEC je napisao/la:da se prema svima postupa isto pa ok, ovako ce ispasti smijesni ako njega otjerajumuhamedhulk je napisao/la:Ja ne znam (kao ni 99% ljudi uopce) sta je problem sa Stepom. Mozemo da nagadjamo, a istina je negdje izmedju... Nebitno kako se ko zove, nije veci od Kluba - nisu se uspjeli dogovoriti, hvala i dovidjenja
Idemo ludo pred derbi !!! SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!
Reci svom drugu Alenu da mu je onaj inretviju bas trebao pred derbi... A ovamo lafo zakleti hordas. I nije mu Step nista rekao povodom odlaska ili ostanka...Derdiyok je napisao/la:Drug mi je radio intervju sa Step-om prije par dana i ja ga pitam kakva je situacija s obzirom da nije bilo tog pitanja u intervjuu kaze da nas napusta
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Por.no film hahahaha umro sam kad sam pročitaoBitiSrcemVezan je napisao/la:Daj neka se Ješi kaže da ugasi fb profil da ga ovaj debil više ne bruka, čovjek je ozbiljan a ovaj ga bruka sa piskaranjem po zidu k'o da je kakav balo jbt
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 33 gosta.